Sony CES 2014, Ζωντανά το Press Conference

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου η Sony θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο Press Conference μια ημέρα πριν την έναρξη της ετήσιας διεθνής έκθεσης τεχνολογίας CES 2014 στο Las Vegas. Το event μέσα από το οποίο αναμένουμε μεταξύ άλλων νέα smartphones, τηλεοράσεις ανάλυσης 4K Ultra HD και αρκετές νέες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, θα μεταδοθεί ζωντανά.

Οι ξενύχτηδες μπορείτε να συνονιστείτε εδώ στο Techblog και παρακολουθείστε ζωντανά το μεγαλοπρεπές event στις 3 το πρωί ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιανουαρίου ώρα Ελλάδας. Όλοι οι υπόλοιποι θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τις χορταστικές αναφορές με τις ανακοινώσεις αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Sony CES 2014, Sony CES 2014, Ζωντανά το Press Conference

Sony CES 2014, Sony CES 2014, Ζωντανά το Press Conference

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimz

Riiidge Raceeeerr? 😛

Κάτι updates σε 4.3 που έχουν τάξει να έβγαζαν και τι στο κόσμο πάντως…

GiannisMix

Χρονια πολλα!!! Κώστα θα καταφέρεις να είσαι στην έκθεση;

Αντρέας Γεωργίου

Κώστα θα μας κάνεις μια περιληψούλα έτσι ; Είμαστε λίγο μαθητές (χεχε) και δεν μένουμε τόσο αργά 🙂

tomy

Εγώ που έχω wp8 και δεν υποστηρίζει flash player πως θα το δω?υπάρχει τρόπος στα WP να βλεπω βιντεο όταν υπάρχει flash player?

dimz

tomy, έχεις τσεκάρει μήπως υπάρχει app της USTREAM στο Microsoft Store;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2014 MWC 2014 Sony

Sony SmartBand, διαθέσιμο τον Μάρτιο

Το νέο SmartBand της Sony, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Mάρτιο. Το νέο wearable της εταιρίας, το οποίο συνδεέται μέσω Bluetooth ή NFC με την συσκευή σας, παρακολουθεί τις αθλητικές σας δραστηριότητες, την κοινωνική σας αλληλεπίδραση και πολλά ακόμα. Επίσης, προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν […]

Business CES 2014

CES 2014: Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Las Vegas

Η ετήσια έκθεση τεχνολογίας CES 2014 μπορεί να είναι πια παρελθόν η παρακαταθήκη όμως που μας άφησε σε τεχνολογικά καλούδια… ατελείωτη. Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες (7-10 Ιανουαρίου) η ομάδα του Techblog σας κράτησε ενήμερους με όλες τις ανακοινώσεις σαν να ήσασταν εκεί και σε αυτό εδώ το άρθρο συγκεντρώσαμε τα άπαντα από τη CES.

Gear CES 2014 SmartWatches

Wearable Devices, Όσα είδαμε σχετικά με το νέο τεχνολογικό “trend” στην έκθεση CES 2014

H φετινή έκθεση CES (Consumer Electronics Show) που μόλις έκλεισε τις πύλες της αφορούσε κυρίως την “wearable” τεχνολογία. Οι εταιρίες παρουσίασαν κυρίως smart watches και smart wristbands, με διάφορες λειτουργίες και ποικιλία στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Computers CES 2014 ZOTAC

Zotac ZBOX 01520, Ένα PC σκέτη… σφαίρα

Η εταιρεία Zotac στην έκθεση CES 2014 έδειξε ένα mini PC που έχει αναμφισβήτητα ξεχωριστή εμφάνιση, αφού έχει το σχήμα μίας σφαίρας. To Zotac ZBOX 01520 βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Core i3-4010U με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz και μπορεί να εξοπλιστεί με αρθρώματα μνήμης SO-DIMM έως 16GB.