Sony: Αλλάζει τον σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας τελευταία στιγμή;

Sony αλλάζει σχεδιασμό νέας ναυαρχίδας τελευταία στιγμή, Sony: Αλλάζει τον σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας τελευταία στιγμή;

Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη high-end πρόταση της, κάτι που ίσως λάβει χώρα στο επερχόμενο MWC 2018. Σύμφωνα όμως με μια νέα πληροφορία, ενδέχεται να υπάρξει πλήρη αλλαγή των πλάνων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ο Ιάπωνας κατασκευαστής έστειλε ένα γράμμα στο FCC, ζητώντας του να καταργηθεί η πιστοποίηση για μια από τις πρόσφατες συσκευές του που την είχαν λάβει. Εφόσον το κινητό δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η ακύρωση μάλλον θα γίνει κανονικά. Ο λόγος για την κίνηση αυτή, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η “αλλαγή του σχεδιασμού” του μοντέλου. Η Sony κάνει συγκεκριμένη αναφορά στην συσκευή, χρησιμοποιώντας την κωδική ονομασία της περίπτωσης της στο FCC, η οποία είναι FCC ID PY7-00718V.

Με βάση το γεγονός πως το κινητό που ετοιμάζει (και στο οποίο δίνει πλήρη προτεραιότητα) τώρα ο κατασκευαστής είναι η φετινή ναυαρχίδα του, σε συνδυασμό με το ότι είχε ήδη λάβει FCC πιστοποίηση, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται όντως για εκείνη. Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ τον λόγο για τον οποίο η Sony άλλαξε τελευταία στιγμή τον σχεδιασμό της συσκευής, καθώς και το ποιες τροποποιήσεις έκανε ακριβώς. Όπως και να έχει, αναμένουμε στην επισημοποίηση του high-end εκπροσώπου της για το 2018 και ελπίζουμε πως εκείνος δεν θα αργήσει, παρά τα νέα δεδομένα.

Sony αλλάζει σχεδιασμό νέας ναυαρχίδας τελευταία στιγμή, Sony: Αλλάζει τον σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας τελευταία στιγμή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βανζελ

Θα βγάλει η sony κινητό που να βλέπεται ? Μακάρι ,μέχρι τώρα ήταν τα πιο ογκώδη και κακοσχεδιασμενα

Salmatias Daltis

Τελικα ισως ειδε το φως. Μακαρι να βγαλει κατι καλο και να μην εχει τη μοιρα της heawei, htc κλπ

One

Μάλλον ήθελαν να αφαιρέσουν τη θύρα 3,5mm και μετά τις αντιδράσεις άλλαξαν γνώμη.

Theo

Μπορεί να θέλει να βάλει μεγαλύτερα besels και να χάσει και τους λίγους εκλεκτούς που τις έμειναν. (δεν κράζω αλλά δεν κάνει η εταιρεία αυτά που θέλω για να την προτιμήσω, και #1 είναι το κοντά bezel less)

antonis

@βανζελ η αποψη η δικη σου δεν συμβαδιζει με πολλους,αλλωστε κινητα ειναι τι πρεπει δηλαδη; να τα κανουν στρογγυλα; Αμα εχεις καλο κατα τις sony οπως και να τα σχεδιασει δεν προκειται ποτε να τα αγορασεις.

Nick

Ανυπομονώ να βγάλει και η Sony κινητό bezelless μόνο και μόνο για να δείτε αρκετοί ότι δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο δεν κάνει πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά.

γιωργος.

nick ποιος ακριβως ειναι ο λογος λοιπον;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.