Sony: Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της σειράς Z

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η σειρά Ζ της Sony αποτελεί παρελθόν και δεν περιμένουμε να δούμε την ανακοίνωση των Xperia Z6. Το είχαμε γράψει σε σχετικό άρθρο και σήμερα έρχεται η επίσημη ανακοίνωση από τους Ιάπωνες.

Τα τελευταία smartphones που είδαμε από τη σειρά είναι τα Sony Xperia Z5. Η νέα top σειρά της Sony είναι η X, ανακοινώθηκε στην MWC 2016 και περιλαμβάνει τα Sony Xperia X Performance με επεξεργαστή Snapdragon 820, Sony Xperia X και Sony Xperia XA.

Η είδηση του τέλους της σειράς Ζ και της μη κυκλοφορίας του Sony Xperia Z6 ήρθε από δηλώσεις στελέχους της Sony και σήμερα δημοσιεύθηκε η επίσημη ανακοίνωση.

“Η σειρά Xperia Z έφτασε στο αποκορύφωμά της – η σειρά Xperia X αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο και την εξέλιξη της στρατηγικής των προϊόντων μας. Ενώ η σειρά Xperia Z ήταν αυτή που έφερε την καλύτερη και πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Sony στα smartphones, η X βασίζεται στο να φέρει έξυπνη και προσαρμόσιμη εμπειρία χρήσης στην κάμερα, την μπαταρία, το hardware και το software”, είναι η επίσημη δήλωση.

Η Sony φαίνεται πως θέλει περισσότερο να επικεντρωθεί στην mid-range σειρά, τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί από την δήλωση. Το X Performance ναι μεν έχει δυνατό επεξεργαστή και κάμερα, αλλά υστερεί σε θέμα οθόνης (1080×1920 pixels) από το Sony Xperia Z5 Premium, που έρχεται με οθόνη 4K.

Περιμένουμε να δούμε πως θα πάει η νέα χρονιά για τη Sony.

Δείτε επίσης: Sony Xperia X Performance & Xperia X hands-on [MWC 2016]

xperia z series discontinued, Sony: Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της σειράς Z

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Καλη αρχη ρε Sony,εύχομαι με κόμπακτ…

παπαροκας tiamat

Η sony μαλλον τα ειδε ολα με τις πωλησεις των z και ειπε να βγάλει κατι ακομα χειροτερο απο αυτα για να τις βελτιωσει !!

Οπως ειπε χτες και ο σωτηρης οταν βλεπεις ακομα και τα sony funboy να διαμαρτυρονται ,σημαινει υπαρχει μεγαλο προβλημα!

giannis

Πάνω από την Ελλάδα μαζεύτηκαν τα σύννεφα της θλίψης…. δακρυσμενοι οι εραστές της Sony Mobile μαζεύουν τα τελευταία ψήγματα κουράγιου, γυαλίζουν τα Ζ τους καί τους ορκίζονται πίστη κι αφοσίωση.
Σφίγγουν στα στήθη τους τα ματωμενα την αλήθεια του χωρισμου και βγάζουν τεθλιμένες selfie.
Ω Triluminaτο πνεύμα της Sony Mobile στείλε ένα όραμα σε 4κ στον Ceo να μας δώσει μια καλή ναυαρχίδα τον Σεπτέμβριο

Κώστας Ζ.

@παπαροκας τι θεματα είναι αυτα που εχεις ρε φιλος….Δειχνεις κομπλεξαρας με αυτα που λες και επίσης να προσέχεις μηπως την ερωτευτείς στο τελος…σε καθε άρθρο της εισαι εκεί. ..

παπαροκας tiamat

Περιττεύει ισως να πω οτι τωρα που η samsung εβαλε αδιαβροχοποιηση η sony δεχτηκε το τελειωτικο της χτυπημα!
Πλεον δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να στραφεις σε αυτη !

KostasB

Να τα μας… άντε και τον Σεπτέμβριο με Xperia X2 με 4gb ram και sd830 (?!?), X2 compact με 3gb ram και X2 premium με 4K οθόνη…

Κώστας Ζ.

@παπαροκας εκτος και αν σε πληρωνουν,τοτε είσαι άρχοντας

One

Ας δωσει το Σεπτέμβρη Compact, Premium & Tablet και πιστεύω οτι θα σταματήσει η γκρινια. Σίγουρα η αλλαγες πάντα ειναι δύσκολες μεχρι να προσαρμοστείς αλλα πιστεύω το θεμα ειναι να βελτιώνεται ακομα περισσότερο η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα στα νεα τηλέφωνα και οχι τι ονομα θα εχει η νεα συσκευή.

Νίκος

Εντάξει κάποια στιγμή αλλάζει η ονομασία όπως πάντα δεν μπορεί να πάει z10 και βάλε! σιγά το πράμα!

Γιάννης

Χα χα χα τέλος για την σειρά Z όπου ναναι θα κλείσει και η Sony! Εκεί το πάει!! Παπαροκα καλά τους τα λες φίλε!!

Ηλίας

Καλό για να δούμε

Sotiris

Άρχισαν πάλι τις επιθέσεις οι τελευταίοι ορκισμένοι της Sony, αν κλείσει το mobile της τμήμα τους βλέπω για χαρακίρι ως σωστοί Ιάπωνες. Λίγο λάσκα σας άφησα να φορτίσετε μπαταρίες αλλά είπαμε.

Xperiakias

Πάντως στο site της SONY (sonymobile) έχει πρώτα την σειρά Ζ και μετά την σειρά X…Ίσως προς το παρόν να είναι το Ζ5 η ναυαρχίδα …Τον Σεπτέμβριο θα ξέρουμε σίγουρα!

perseus

giannis@ 2 μερα που με εκανες και γελασα, ωραιος!!!

Νίκος

@Xperiakias το z5 compact δεν το έχει καν; Τι έγινε το έβγαλαν; Στην σελίδα της Sony

Mary

Προσωπικά η καινούργια σειρά μου αρέσει ΑΛΛΑ κατα την γνώμη μου όταν κλείνει ο κύκλος μιας σειράς και περνάς σε καινούρια συνήθως το κανείς επειδή έχεις κάτι να δείξεις! Όποτε δεν νομίζω ότι η σειρά Χ έδωσε κάτι εντυπωσιακό και πρωτοποριακό και απο την αρχή όλο το πράγμα ήταν εντελώς λάθος! Δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν μια παρουσίαση, να στείλουν προσκλήσεις, γενικώς κάτι να κάνουν! Αλλα προφανώς για να μην το έκαναν, έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει με τις καινούργιες τους συσκευές! Παρόλα αυτά συνεχίζει να μου αρέσει η σειρά Χ. Αναμενουμε να δούμε που το πάει η σονυ φέτος.

alien

sony 4 life

Xperiakias

@Νίκος Τα έχει όλα τα Ζ5…Και το κόμπακτ!

Giannis

Και για να σοβαρεθέτουμε. Μου αρέσει να κάνω χιούμορ με τα fanboys. Τίποτα δεν έχω με τη Sony και καμιά εταιρεία ούτε είμαι οπαδός. Η εξέλιξη είναι αρνητική. Δυστυχώς η ίδια η Sony δεν μοιάζει να πιστεύει τα προϊόντα της. Όποιος είδε την φαντασμαγορικη παρουσίαση του S7 και το πάθος του Κορέατή της Samsung θα καταλαβαίνει τι εννοώ. Το Z5 premium ήταν καλή κίνηση αλλά…. 4 μήνες μετά το θάβει. Δεν υπάρχει συνοχή στις κινήσεις. Κρίμα γιατί ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει. Μακάρι να βγάλει στη σειρά X κάτι πραγματικά κορυφαιο

Apostolos

Δεν έχουν κάτι άλλο να βγάλουν στα κινητά και τους αλλάζουνε το όνομα.

peristeri

@giannis χαχαχα!!!! Εγραψες!!!!

Νίκος

@xperiakias γράφω xperia z5 compact Google πατάω στην σελίδα sony και δεν υπάρχει λέει! Το ελληνικό σαιτ όχι το ξένο!

alex

Παντως η sony ειχε πει οτι η σειρα X δεν θα κυκλοφορησει παγκοσμια αλλα αρχικα στην Ασια και ισως μετα να παει σε ΗΠΑ και Αυστραλια.Απο οτι εχω μαθει βεβαια.

Λευτερης

Οσο κα να συμπαθω τη Sony, η πολιτικη της ειναι τραγικη. Ερχεσαι ρε Sony στο MWC οπου παρουσιαζονται οι ναυαρχιδες σχεδον ολων των ανταγωνιστων σου και χωρις κανενα marketing μς πετας μια νεα ναυαρχιδα. Ολοι ασχολουνταν με το S7 και το G5 και κανεις δεν ειχε ιδεα οτι θα παρουσιασει η Sony ναυαρχιδα. Ακομη και οταν παρουσιαστηκε, δεν ηταν σαφες αν ειναι ναυαρχιδα ή ενα καλο midrange. Επισης κανε κατι με τις οθονες σου. Και δε μιλαω για την αναλυση

Νίκος Z3c

Κάτι haters που έρχονται εδώ να κραξουν έχουν πολύ γέλιο χαχαχχα. Ειδικά ένας ο οποίος ήθελε κάποια στιγμή να την πει στο Z5 όσο αφορά την κάμερα σε σχέση με το S6 και ο αθεοφοβος ανέβασε link στο οποίο μετά την camera έκανε test στο multitasking… Μόλις είδα όλοι το βίντεο και άρχισαν να γελάνε διότι το multitasking του S6 ήταν ανύπαρκτο εξαφανίστηκε κάναμε να τον δούμε μήνες… Τώρα βλέπω βγήκε από την τρύπα που είχε κρυφτεί χαχαχαχ και από την χαρά του ξανά έβγαλε γλώσσα χαχαχαχ…φυσικά δεν θα πω ποιος είναι το ξέρει και ο ίδιος αλλά και όλοι όσοι σχολιάζουν σε post για συσκευές της Sony. Ευχαριστώ αυτά τα άτομα για την ψυχαγωγία που μου προσφέρουν.

Gpapa

RIP Z5 , RIP Sony mobile , το 1.5% παγκοσμίως που αγόραζε τα προϊόντα σου καθαρά λόγω ονόματος (fanboys) γιατί ήταν άσχημα και κατώτερα του ανταγωνισμού θα κάνει χαρακίρι , για το 98.5% όμως δεν θα υπάρξει καμία απολύτως επίπτωση.

kikaros420

οι μεν κραζουν τους δε για τις επιλογες των κινητων τους..ενα χρυσοψαρο ειναι πιο εξυπνο απο σας

John N

Τραγικοτατες κινησεις απο τη Sony. Ειπαμε να τη στηριξουμε εμεις τα υποτιθεμενα “fanboys” οταν οι αλλοι την υπονομευουν αλλα οχι και ετσι. Οκ λιγο πολυ στην πλειονοτητα η μετονομασια της high-end σειρας σε Χ δεν πολυαρεσε. Αντε και να δεκτω οτι μετα απο μισο χρονο ερχεται και βγαζει μια καινούρια ναυαρχιδα και υποβαθμιζει λιγακι το Ζ5 που εχω. Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι στιγμης. Αμα ομως προτιθεσαι να βγαλεις ναυαρχιδα τοτε καντο με σωστο τροπο. Τι 3gb ram και οθονη 5 ιντων ειναι αυτα? Παντα μου αρεσε η σχεδιαστικη γραμμη των Ζ αλλα αυτη των Χ δε μ αρεσει. Πρωτον τι μπεζελς ειναι αυτα? Δευτερον αμα τον Σεπτέμβριο δεν παρουσιασει πραγματικα καλες, ομορφες και καινοτομες συσκευες τοτε πολλοι θα στραφουν σε αλλα τοπια. Αμα η εταιρεια η ιδια αποστρεφει ατομα, σαν εμενα, που είναι ενθερμοι οπαδοι τοτε φανταστειτε τι θα γινει με το μεσο καταναλωτη. Καταναλωτες ειμαστε και θα στραφουμε προς τα εκει που δειχνουμε μεγαλυτερη ανοχη στις ελλείψεις και οχι μεγαλυτερη αποδοχη στις προσθηκες. Εν ολιγοις τωρα που και το s7 ειναι αδιαβροχο αυτο ειναι μεγαλο πληγμα για τη sony. Σωσον κυριε τη Sony γιατι ο CEO φαινεται ανικανος η εστω φοβισμενος να καινοτομησει. Επισης δεν ενσαρκωνω το… Συνέχεια »

Dapitium

@παπαροκας tiamat
και εσύ γιατί χαίρεσαι είπαμε;;;

Nick

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει εταιρεία με τέτοιους μηχανικούς και σχεδιαστές και τόσο κακούς CEO και υπεύθυνους μάρκετινγκ παγκοσμίως. Θα δείξει αν και θεωρώ κακιστη επιλογή όχι μόνο το τέλος της σπουδαιοτερης – αν και αποτυχημένης σε πωλήσεις και αυτό είναι που πραγματικά μετράει – σειράς τηλεφώνων, αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν διευκρίνισαν – διαφημισαν εκ των προτέρων την κίνηση αυτή. Και μόνο το όλο hype γύρω από την είδηση αυτή θα χε συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και θα έκανε ένα πραγματικό reboot. Αλλά και μετά, μόνο που δεν διαφημισε έστω ως τρέχουσα ναυαρχίδα για το πρώτο μισό του 16′ (αν και θα αργήσει να κυκλοφορήσει) το X performance -άλλο αστείο όνομα -και άφησε τους πάντες να αναρωτιουνται αν απλά πρόκειται για ναυαρχίδα ή το καλύτερο με διαφορά midrange που υπάρχει, είναι επικο fail.
Όσο για τα “Rip Sony Mobile” κλπ, είναι απλά φαιδρά. Από το 2013 τα γράφουν όλοι αυτοί και μας διασκεδάζουν. Συνεχίστε να μας κάνετε να γελάμε.

One

Πραγματικά ειναι για γέλια αυτοι που δίνουν τις “ευχές” γιατι στο τελος τους βρίσκουν αυτούς. Ξεχνάνε μου φαίνεται οτι η Samsung σταμάτησε πριν απο λιγο καιρο τις φωτογραφικές της μηχανές, ενω αντίθετα η Sony σπάει στις φωτογραφικές κάθε ρεκόρ πωλήσεων. Εμείς γελάμε πραγματικά.

Ιωάννης jb

Διαβάζω τα σχόλια και σκέφτομαι… Κατι πίνουν και σίγουρα δε μας δίνουν!!! Μα πείτε μου τώρα ποιός σοβαρός ανθρωπος θα εβλεπε το x performance και θα το θεωρούσε κινητό μεσαίας κατηγορίας?? Υπάρχουν πολλά τρολς που μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο βέβαια, αλλά η αλήθεια είναι μια… Οταν το περασμένο καλοκαίρι εσκασε σαν βόμβα το 4k γιατί κανένας δεν ξίνισε?? Τώρα γιατί τέτοιο ξίνισμα?? Και τότε ήταν μια πολύ ευχαριστη έκπληξη και τώρα είναι μια ευχαριστη έκπληξη, χωρίς το πολύ… Είναι μια απο τις ελαχιστες εταιρίες που δείνει χαρακτήρα και δε μετατρέπει σε πανυγήρια τις ανακοινώσεις στις διεθνεις εκθέσεις, δείχνει χαρακτήρα… είναι μια σοβαρή ετυαιρία για σοβαρούς ανθρώπους… ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!!!! Τα ξαναείπαμε αυτα καλά κάνει η sony και προχωράει… τι θα βγάζει αιωνίως xperia z?? Πατε καλά δλδ???? Σας πονάει να βλέπεται στη κορυφή την sony και μπηκατε να κράξετε όλοι…. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!!!!!!!! Μα πόσο ποιο κάτω να πέσετε κάποιοι?? Δε πάει άλλο.. Δλδ επειδή δε πουλάει οσο η apple ή η huawei πάει να πει οτι δεν εχει κορυφαίες συσκευες??? Παει να πει οτι τα z5 δεν είναι κορυφαία επιλογή??? Επειδή δεν εχει 10% ποσοστό παγκοσμίως, παει να πει οτι όποιος παίρνει sony είναι και… Συνέχεια »

Κώστας Ζ.

καλα λες ρε @Nick , δεν ειναι δυνατόν να’ναι τοσο κακο το τμήμα που εχει αναλάβει την διαφήμιση. ..εκτος και αν γινεται εσκεμμένα,αλλα γιατί να γίνει αυτό;

Xperiakias

@Νίκος Ισχύει τώρα το είδα..Ίσως να παίζει κάτι με την σελίδα γιατί στο public το έχει κανονικά!
https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-sony-xperia-z5-compact-32gb-mayro/prod7840729pp/

Xperiakias

@Nick Λογικά θα παίζει κάτι με την σελίδα γιατί στο public το έχει κανονικά….

παπαροκας tiamat

Λοιπον θα σας λυσω εγω τις απορίες!
Η sony λεει με την σειρα z δε καναμε τιποτα τοσο καιρο!! Τωρα ειδικά που ερχεται και η samsung ME ΦΟΡΑ και αδιαβροχη δεν έχουμε καμια ελπιδα να επιβιωσουμε οποτε ας επικεντρωθουμε στα mid range οπου και ανηκουμε

Νικος z3c πρεπει να τσουξε εκεινο το βιντεακι εεε!??? Κατσε σου ετοιμαζω και αλλο με συγκριτικό καμερας s7 με sony x performance που θα γελασει και το παρδαλό κατσικι

iphonoulis

Ιοannis jb@ Μας ποναει που βλέπουμε την. Sony στην …..κορυφή???? Ελπιζω οτι τρολαρεις και κανεις πλακα ,ακου η. Sony κορυφη χαχαχαχαχαχουχα

Ιωάννης jb

tiamat.. Καλά πόση ώρα τα σκέφτηκες αυτά για να τα πεις??
Δείτε εδω την επικέντρωση τις sony στα κινητά μεσαίας κατηγορίας… https://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-x-performance/
Κινητό με 5αρα οθονάρα fhd, με στέρεο ηχεία και high res audio, αδιάβροχο ip68, κορυφαία βιντεοκάμερα…
Με snapdragon 820 δλδ με το κορυφαίο chipset στο κόσμο…. με ποιότητα κατασκευης απο άλλο πλανήτη, με design κορυφή και τόσα άλλα που θα γίνω κουραστικός αν τα αναφέρω…

Το άλλο το κορυφαίο που μας είπε πάλι.. Ακούστε να γελάσετε..
Η samsung ερχεται με φόρα.. χαχαχαχαχα!!!!!!!
Ποια ρε αυτήν που εχει 5 χρόνια ιδιο το design??
Ποια ρε παιδιά αυτήν που εβγαλε φέτος κινητό ολόιδιο με το περσυνό??
Ποια? αυτήν που εβαλε αδιαβροχοποίηση και νομίζει οτι ο κόσμος είναι χαζός??

Ακου εκει ερχεται με φόρα επειδή είναι αδιάβροχο, εχει 4 γιγα ραμ και τα πάει χειρότερα σε multitasking απο το z5 που έχει 3…
Το άλλο το κορυφαίο πάλι.. ερχεται με φόρα επειδή έχει θύρα micro sd.. τι ειπε τώρα πωωω θύρα micro sd… είναι τρομερό…. μπουαχαχαχαχαχαχα!!!!
Ας κοιτάξει εκει να μη πέσει κάτω απο το 15% σε πωλήσεις παγκοσμίως.. και την φόρα μπορεί να την πάρει αν ποτέ βάλει μυαλό

Chris original

Η Sony παντα ειχε χαμηλο προφιλ σαν εταιρεια. Ισως εχει να κανει με την ιαπωνικη κουλτουρα γενικοτερα..το ειχε πει και ο Βλαχάκης σε ένα από τα βιντεο του.. “να κανεις κατι καλα χωρις φανφάρες, να μην το φωνάζεις” ειχε πει χαρακτηριστικα θυμαμαι. Το αν είναι καλη μια τετοια sublime πολιτικη στον αδιστακτο κοσμο των κινητών, αποτι δειχνουν οι πωλήσεις, μαλλον δεν είναι καλη επιλογή. Όπως και να εχει, εγω πιστευω ότι η Sony απευθύνεται σε συγκεκριμενου χαρακτηρα πελατες.

Τωρα για την νεα σειρα, καποια στιγμη θα αλλαζε το ονομα. Όπως θα αλλαξει και το galaxy και το iPhone. Καθαρα από αποψη μαρκετιγκ, δε μπορεις να πουλας iPhone11 και galaxy s9. Αλλα στην τελικη δεν εχει και πολύ σημασια το ονομα εάν η συσκευή είναι πολύ υψηλων επιδοσεων τεχνικα.

Παπαροκα κουρασες ρε φιλε…

stefanos

@παπαροκας exei kai allous tetoious i manoula sou, pragmatika eimai periergos na ma8w ti kaneis sti zwi sou kai mporeis kai afosiwneis toso xrono se ena post gia na hatareis ti sony…krima…karkiniari..

giorgos special

λοιπον…εγω εχω καταλαβει τη παιζει με την sony θελει, να ‘βαλει’ ολοι την ΑΒ….

παπαροκας tiamat

Stefanos βαρεθηκα να σε γλενταω και γιαυτο γραφω σε αυτο το ποστ μιας που ρωτας!

Nik

Πολύ γέλιο εσείς οι hater τηλεφώνων!

Neffely

Πραγματικά διαβάζω και απορώ αν αυτοί που γκαρίζουν εδώ μέσα έχουνε κινητό με κάμερα. Sharp 1MP για εκεί σας κόβω τους περισσότερους. Τι ζόρια τραβάτε με την sony την samsung κτλ κτλ δεν μπορώ να καταλάβω. Οι εταιρίες βγάζουν διάφορα. Δεν σας αρέσει? ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ! Δεν σας υποχρεώνει κανείς. Πάρτε αυτό που έχετε ανάγκη και σας καλύπτει. (Κάτοχος Χperia Z 3 ετών απόλυτα ικανοποιημένος) Αντε γεια!

Xperiakias

@Neffely +1!!

Impressive-Instant

Το πόσο γέλιο έχω ρίξει από τα σχόλια και την μεταξύ σας κόντρα δεν λέγεται.. Οι διάλογοι που κάνετε είναι για σεμινάρια…

Γιώργος

“…. με ποιότητα κατασκευης απο άλλο πλανήτη, με design κορυφή και τόσα άλλα που θα γίνω κουραστικός αν τα αναφέρω…”
Αχαχα , μιλάμε έχω λιώσει στα γέλια ρε Ioannis justin bieber, να γράφεις και άλλες τέτοιες αρλούμπες σε παρακαλώ για να μας διασκεδάζεις. Ελπίζω να μην κλείσει ποτέ η Sony για να γελάμε.

keysmith

Παντελώς αδιαφορώ αν τα Ζ τα πει Χ, αρκεί να βγάλει X compact..
Ας τα πει και “Παναγιώτη” καθόλου δεν με ενδιαφέρει το όνομα αρκεί να κρατάνε την ουσία (καλή διαχείριση ενέργειας, κάμερα, και αδιάβροχα). Αν την πίσω πλάτη από γιαλί την έκαναν μέταλλο ακόμα καλύτερα. Τώρα δε θα σπάει η πλάτη. Τα bezel ας τα βελτιώσει δεν έχω αντίρρηση αλλα δεν είναι η πρώτη με όχι τόσο καλές επιδώσεις στο θέμα.

Οθόνες δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος πλην VR να έχεις πάνω από 1280p ή μαξ 300dpi. Καλό θα κάνει να βάλει στα κινητά της μικρές οθόνες σε pixel και να τις βελτιώσει μόνο σε χρώματα, φωτεινότητα και γωνίες..

ΜΠΡΑΒΟ σονυ!

Νίκος Z3c

Παπαροκα εμένα να μου τσουξει ρε φίλε αχαχαχα.. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ είχε καλύτερη κάμερα είναι αλήθεια.Εσυ έγινες ρεζίλι και σου ετσουξε μάλλον μιας και το θυμάσαι καλά!Φαντάσου να έλεγα και όνομα χαχαχ…έχεις πλάκα πάντως… Ετοίμασε ότι θες δεν έχω κανένα κόμπλεξ.. Απλά αν παρακολουθείς γενικά τι λέω θα είχες δει και ότι πέρσι όταν κυκλοφόρησε το S6 είπα ότι ήταν ότι καλύτερο έχει βγει μέχρι σήμερα (τότε δλδ).Επειδή όμως σου ετσουξε τότε το θυμάσαι ακόμα και σήμερα. Περαστικά λοιπόν και σε ευχαριστώ για την ψυχαγωγία.

Nick

Παπαροκας tiamat@ Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο hater στην ζωή μου τι παίζει με σένα τε φίλε και με την Sony πρέπει να σου έχει συμβεί κάτι το τρομερό στην ζωή σου για να αντλείς τέτοιο μίσος για μια εταιρεία…πρέπει να επισκεφτείς κάνα ψυχολόγο για να μην μα σκοντιζεις και τα @@ στους υπόλοιπους…είμαι στάνταρ σίγουρος ότι σου έχει φάει την γκομενα κάποιος που είχε Sony δεν φταίει ρεκόρ φίλε η εταιρία αλλά το άτομο αυτό και αυτή που σε παράτησε. Κατάλαβε το.

Γιάννης

Θα σας εξηγήσω εγώ τι έχει πάθει ο tiamat και άλλοι και κράζουν την Sony mobile , κάποτε πριν 50 χρόνια η δεύτερη καλύτερη ομάδα του Πειραιά ήταν ο Εθνικός , αν βλέπεις κάποιον να μπαίνει συνέχεια το 2016 και να γράφει τι κορυφαία ομάδα είναι ο Εθνικός και τι παιχταράδες έχει και ότι ο Ολυμπιακός δεν πιάνει μια μπροστά του δεν θα εκνευριστείς στο τέλος και ας ξέρεις ότι είναι 50 χρόνια πίσω?
Έτσι και οι φαν της Sony έχουν μείνει 10 χρόνια πίσω όταν η Sony-Ericsson ήταν η δεύτερη καλύτερη εταιρεία πίσω από την nokia και δεν μπορούν να αποδεχτούν την αλήθεια δηλαδή ότι είναι πλέον στην Δ εθνική.

παπαροκας tiamat

Xaxa μονο ο γιαννης εγραψε κατι αξιολογο!
@nick σιγα μη μπορει να φάει γκομενα καποιος με sony! Ποιο πολυ μετραει να εχεις ενα s4 παρα ενα z5!
@kostas age is only a number

Geo

Μια συσκευη περιμενα απο το MWC 2016 και αυτη ηταν ο διαδοχος του Z Ultra, α ρε αμπαλα κορμια αρπαξτε απο ενα σωσιβιο με την HTC και πηδατε μεσα να τελειωνουμε. Α και τα bezel λιγο μεγαλυτερα την επομενη φορα για να καλυπτουν ολοκληρο το αυτι. Παω για Huawei P9 Max με το καλο η LeTV LeMax Pro, οχι θα κατσω να σκασω. Huawei, Xiaomi, LeTV και Vivo θα τα παρουν σβαρνα ολα φετος.

DenisXD

Sorry gia ta greeklish, eimai apo ps3.

Paidia den pisteuo ti diabazo.. eiste eleos pozerakia. Krazete ena kinito, ena kinito?! Pame kala?
Asxoliste alithia toso poli me to thema kinito? Den blepete oti to problima einai sta kefalia sas pou asxoliste me kinita les kai einai i zoi sas..?
Den blepete oti apla einai kinita? Ti exete pathei? Nai ta Z teleiosan, e kai? nai anakinothike to S7, e kai?! kinita einai.. oxi i anakinosi tou gamou sas, oute to telos mias simantikis sxesis sas.

katoxos Z5 eimai, xoris na ginome fanboy. Peira to Z5 giati mou arese to mple/prasino xroma, giati einai high end kai giati eixei stereo ixia kai adiabroxi kataskeui.. tha minei mazi mou eos otou pethanei gia ta kala. prin apo auto eixa to Sony Ericsson W995 (akoma kai simera o basilias tis mousikis parakalo. oute to m9 den to kseperase) kai itan 6 eton. xalase i kordela sindesis tou slider kai perimeno antalaktika.
ti thelo na po? oti den me eniaze na exo smartphone.. kinito einai kai auto.

Alithia tora.. to an ta kinita einai tragika, i autoi pou ta exoun kai tsakononte san gomenes pezete.
Paei to xasate..

Ιωάννης jb

Γιάννης.. η sony είναι κορυφή παρτο χαμπαρι… και φυσικά σταμάτα να λες τέτοια κουλά και αστοχα παραδείγματα!!!!
Σταμάτα να τρολάρεις.. δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που πραγματικά δε ξέρω τι ρόλο βαράνε εδω μέσα..

Geo.. Συμφωνώ μαζί σου μόνο στο οτι δεν εχει αυτή τη στιγμή κάποιοι κορυφαίο κινητό στις 5,5 ίντσες και πάνω.. Στην ουσία έχει (c5 ultra) μόνο που είναι μεσαίας κατηγορίας συσκευή…
Σε όλα τα υπόλοιπα που λες μόνο τα γέλια με πιάνουν…. μα καλά τώρα αν συγκρίνουμε την sony με τις εταιρίες που αναφέρεις αστο πάει.. το χάσαμε και το λιγοστό μυαλό που μας έμεινε

Geo

Ε, σε τι ακριβως διαφωνεις και ως εκ τουτου γελας? Στο οτι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως οσον αφορα τα bezels (και με τη δικαιολογια του ip67/ip68 πιο παλια, δηλαδη τωρα ποια ειναι η δικαιολογια, ασε που το s7 που ειναι αδιαβροχο πλεον ειναι και μπιμπελο)? Δε μπορω να δω επισης για ποιον λογο το xperia x performance ειναι ανωτερο των αντιστοιχων Huawei, Xiaomi κτλ που ανεφερα πιο πανω, τα “εντοσθια” σε τετοιου ειδους συσκευες ειναι ιδια η σχεδον τα ιδια, αυτο που αλλαζει ειναι οι πατεντες τυπου triluminos οπου εγω πρωσοπικα ξεπερναω και το σχεδιαστικο που ειναι επισης καθαρα υποκειμενικο. Αυτο που ομως αλλαζει ειναι η τιμη. Ο λογος λοιπον αποδοσης/τιμης καθως και το φτωχο η αστοχο marketing ειναι οι λογοι που εχουν φερει σε τετοια δυσκολη θεση την Sony και την HTC. Σου αρεσει – δε σου αρεσει η Huawei ειναι No.3 παγκοσμιως για τη χρονια που μας περασε, ενω η Sony παλευει με τον υποβιβασμο. Ο καθε θερμος υποστιρικτης μπορει να γελα οσο θελει, για τους υπολοιπους δοξα τον Θεο υπαρχουν και οι εναλλακτικες, ας ειναι καλα ο ανταγωνισμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.