Sony D6503 Sirius, Το πρώτο full video διέρρευσε και το παρουσιάζει

Το Sony D6503 Sirius αναμένεται να είναι το Xperia Z2 και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να μάθεις τα πάντα για αυτό μια εβδομάδα πριν ανακοινωθεί επίσημα. Μέσα από αυτό παίρνουμε μια πολύ δυνατή γεύση από τις ευχάριστες προσθήκες και αλλαγές που φέρνει το νέο user interface που τρέχει πάνω σε Android 4.4 KitKat.

Δείτε το και πείτε μας γνώμη. Το Xperia Z2 αναμένεται να έχει οθόνη 5.2 ιντσών.

Sony D6503 Sirius, Sony D6503 Sirius, Το πρώτο full video διέρρευσε και το παρουσιάζει

Sony D6503 Sirius, Sony D6503 Sirius, Το πρώτο full video διέρρευσε και το παρουσιάζει

Sony D6503 Sirius, Sony D6503 Sirius, Το πρώτο full video διέρρευσε και το παρουσιάζει

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Ωραίο το UI αλλά για ακόμα μια φορά το bezel είναι μεγάλο…

jon

Ενταξει είναι λιγο μεγαλο αλλα στο συνολο τωρα που μεγαλωσε κ η οθονη φαινεται οκ συμμετρικα.Για g2 look ισως στην επομενη εκδοση.

Beowolf

Eμφανισιακά δεν μ αρεσει, αλλά ΟΚ, αυτό ειναι υποκειμενικό.

Το ότι “το σκέφτεται” όμως όταν πατάς την οθόνη 2-3 φορές για να σ ακούσει, το θεωρώ απαράδεκτο για σμαρτ 2014.

Panos7GR

Μην δίνεται σημασία στον ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32, γνωστός μέτοχος της Apple. Flame θέλει να δημιουργήσει πάλι… Σε κάθε φήμη/leak/ανακοίνωση hi-end Android smartphone μπαίνει στο άρθρο, λέει ότι έχει να πει και στο τέλος ΠΑΝΤΑ γράφει “κανείς δεν μπορεί να φτάσει το iPhone που είναι το καλύτερο στον κόσμο” και στο Σύμπαν μη σου πω, φίλε Γιώργη! Μπορεί να είναι φτιαγμένο το iPhone και γενικά κάθε iProduct από εργαστήρια της Area 51 και να βασίζονται σε εξωγήινη τεχνολογία!!! Δεν είναι τυχαία που είναι τόσο super-duper-wow.. Σίγουρα άνθρωποι δεν τα φτιάχνουν τα iProducts!!!! Τεσπα πολύ ασχοληθήκαμε με το 12-15χρόνο, μέχρι εκεί τον κόβω. Δυστυχώς απ ότι φαίνεται το Z2 είναι αυτό που βλέπαμε τις τελευταίες μέρες. Τελικά θα έχει όντως μεγάλα περιθώρια… Μέγα λάθος για την Sony που απ ότι φαίνεται δεν θέλει να πιάσει τους παλμούς της αγοράς. Θα της στοιχίσει και είναι σίγουρο. Ωστόσο από πλευρά software έγινε ωραία δουλίτσα. Μου αρέσε πολύ το UI της. Υπερβολικά παραμετροποιησημο για να το φέρει ο καθένας στα μέτρα του και με ουσιαστικές προσθήκες. Το αρνητικό είναι το πολύ bloatware που είδαμε στις Αρχικές οθόνες, οπου βλέπουμε να “φορτωνει” αισθητά. Μείον, αλλά ας ελπίσουμε πως είναι λόγο του ότι είναι πρωτότυπο ακόμα… Τέλος να… Συνέχεια »

Panagiotis G

Τα κολλήματα που τρωει στο touch είναι θέμα Sony. Έτσι ήταν και το SP και το Ζ που είχα. Εαν το άφηνα στο τραπεζάκι οπότε ήθελε δούλευε η αφή. Πάντως το ηχείο φαίνεται δυνατό. Τα μπεζελ πάνω και κάτω είναι λίγο τεράστια.και ήδη είναι λίγο πιο μεγάλο απο το Ζ1 αυτό. Σε τέτοιο μέγεθος πας κατευθείαν σε note 3 δεν παίζεις με 5.2 ίντσες.

Νίκος

Εντάξει σαν το Z1 είναι με κάποιες αλλαγές δηλαδή δεν αξίζει αν έχεις το Z1 να πας να πάρεις το Z2. Και η Sony μας έχει τρελάνει κάθε τρεις και λίγο βγάζει κινητά και σχεδόν τα ίδια. Τι μπαταρία φοράει Κώστα;;

giannogeorge

Έχω το S3 και συμφωνώ με τον φίλο @forneverarrow. Το S3 έχει 4.8 ίντσες και είναι στα όρια του να πει κανείς ότι το χρησιμοποιεί άνετα. Η LG με το L9 II που είναι στις 4.7 ίντσες, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και το κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΝΕΤΑ με τον ένα χέρι (το έχει φίλος και το έχω ζηλέψει τρομερά). Κάτι που δεν ισχύει και τόσο με το S3. Πόσω μάλλον για το S4 που είναι στις 5 ίντσες.

Το πράγμα αρχίζει πραγματικά να ξεφεύγει. Νομίζω ότι πάνω από 5 ίντσες για την σειρά S είναι απλώς υπερβολή -ήδη είναι υπερβολή- όταν υπάρχει το Note. Πώς θα δικαιολογήσει την ύπαρξή της σειράς σε λίγο καιρό η Samsung όταν το Note 3 θα είναι τόσο κοντά σε μέγεθος με τον S5;

Antreas

@Giannogeorge Νομίζω πως έχεις μπερδέψει τα άρθρα φίλε:)

tiamat

σκετη απογοητευση ειναι.

τα bezel εξακολουθουν να ειναι παρα πολυ μεγαλα και στη προκειμενη περιπτωση αυτο θα αποτελει ακομα μεγαλυτερο προβλημα απ’οτι στο z1 για το λογο οτι τωρα εχουμε 5,2′ ιντσες και ακομα πιο αυξημενες διαστασεις που θα το κανουν να μοιαζει με note στο χερι (το z1 ηδη εμοιαζε, οποτε φαναστειτε αυτο…..)

Konstantine

Έχω μόνο μια απορία!!! Η sony έφαγε κράξιμο για τις TFT οθόνες τις & με το Z1 compact έδειξε να πήρε στα σοβαρά τις επιθυμίες μας με το να βάλει IPS panel. Είναι ιδέα μου ή βλέπω & στο Z2 να κάνει πισωγυρίσματα & να βάζει πάλι TFT? Κύριε Βλαχάκη ή όποιος άλλος μπορεί να απαντήσει…!
ΥΓ: εύκολα διακρίνει κάποιος το πόσο μπλεδίζει το μαύρο της οθόνης από τη φωτεινότητα όταν ενεργοποιείται η συσκευή

djfapples

Dimitris αυτό το πρόβλημα με το z1 compact που το είδες σε ρωτάω γιατί θέλω να το αγόρασω

Takis

@dimitris τα lg και Samsung δεν έχουν μπαταριαρα ,εκτός του g2
Επίσης, το z2 του βίντεο όπως είπε και ο Κώστας πιο πάνω είναι προτώτυπο κα λογικό να κολάει ,όταν βγεί το κανονικό τοτε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα
Δύσκολο να βρείς πρόβλημα στην οθόνη αφής στα sony διότι έχουν touch μηδενικής απόστασης.

fanis

δωσε bezel στο λαο ρε sony!!!αν το Ζ και Ζ1 τα θεωρουσα παντοφλες αυτο εδω θα ειναι υπερπαντοφλα!!!οθονη 5,2 και μεγεθος κινητου 5,7in. α ρε sony…

jacob

@difapples, πανε σε ενα καταστημα να τεσταρεις μονος σου το z1 compact, γτ εδω μεσα θα ανεβασουν στα δεντρα μαιμουδες με μπανανες παλι.

Το κινητο τωρα, ωραιο, παλι ποιοτικο με spects και features που δεν αγγιχτηκαν απο αλλες εταιρειες. Νταξει για τα bezel πρεπει να κανουμε και μια παραχωρηση πιστευω… τοσα δινει χωρις να γινεται ασχημο.. δεν ειναι κανενα τρομερο μειονεκτημα

Stelios

Μια απο τα ιδια χαλια.

j

Μόνο εμένα το όνομα Sirius μου θυμίζει Harry Potter ?????

Ιωάννης

Konstantine Ποιός σου είπε ότι το compact έχει IPS τεχνολογία??????
Καλά ρε πάτε καλά ότι μλκ θέλει λέει ο καθένας εδω μέσα όλοι οι άσχετοι ρε παιδι μου!!!
Τι προβλημα ρε έχετε με τη sony τα bazzel και δε ξέρω γω τι άλλο???
ΑΣΧΕΤΟΙ κραξιμο που θέλετε!!!!!!!!
Η sony αυτή τη στιγμή είναι η κορυφή!!!!!!!
Ξυπνάτε ρεεεεεε κολλημένοι

Takis

Αυτό με τα bezel έχει παραγίνει
@ιωαννης το z1 compact έχει ips σε συνδυασμό με την καινούργια triluminos με x-reality της sony

Αντρέας

Εντάξει φανταστικό το κινητό.δηλαδή εγώ που έχω ζ1 είδη ντρέπομαι αλλά αυτά είναι σε κάνα μήνα πάλι θα βγει κάποιο καλύτερο

Ιωάννης
Takis

Κώστα αν δεν επιτρέπεται ,σβήσε το σχόλιο μου
@Ιωάννης
https://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z1-Compact-vs-Apple-iPhone-5s-first-look_id51161
“On the other hand, the 4.3-inch IPS panel on the Xperia Z1 Compact is no punk, either. It’s even more detailed (341ppi), thanks to its 720×1280 resolution, renders colors accurately for the most part, and looks great overall. ”

https://reviews.cnet.com/cell-phones/sony-xperia-z1-compact/4505-6454_7-35833437.html
” Its IPS display technology helps its deliver bold colours — without looking over-saturated — and it has great viewing angles too. “

ΣΤΈΛΙΟΣ

Παιδιά εγώ πήρα το z1 compact παρα πολύ καλό αλλά πρόβλημα με τον ήχο, οποίο εκουαλαιζερ και να βάλω δε το δουλεύει! Δοκιμαστετο 🙁

Γιάννης

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τη γνώμη μου 😀 Σαν συσκευή ναι είναι πολύ μεγάλη με μεγάλα bezel για το μέγεθος της οθόνης αλλά ΟΚ έστω οτι έτσι πρέπει να είναι λόγω του οτι είναι αδιάβροχο κτλ… Αλήθεια δεν έχω κανένα κόλλημα με καμιά συσκευή όλες μου αρέσουν. Αλλά ρε παιδιά αλήθεια τώρα όταν βλέπω το κινητό και το πιάνω στα χέρια μου και πατώ το κουμπί ενεργοποίησης και βλέπω την οθόνη…….. Αυτή η οθόνη ρε παιδιά θέλω να κλάψω γιατί βρε sony TFT γιατί τέτοια χάλια ποιότητα;;; Βάλε μια καλή οθόνη SONY είσαι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.