Sony Ericsson Jalou Dolce Gabbana edition

Μπορεί τα ακριβά κινητά να είναι και τα πιο όμορφα ωστόσο η Sony Ericsson έρχεται να το διαψεύσει με το νέο fashion clamshell τηλέφωνο, Sony Ericsson Jalou και την D&G έκδοση του. To Sony Ericsson Jalou θα εντυπωσιάσει σίγουρα κάθε μοντέρνα γυναίκα αφού θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, την απλή και την D&G, αλλά και σε τρία διαφορετικά χρώματα. Το Jalou όταν είναι κλειστό έχει μόλις 73 χλστ. ύψος κάνοντας το να φαίνεται περισσότερο ως ένα γυναικείο αξεσουάρ παρά ως ένα κινητό τηλέφωνο.

, Sony Ericsson Jalou Dolce Gabbana edition

Το Sony Ericsson Jalou διαθέτει QVGA οθόνη 2.0 ιντσών και μια εξωτερική 1.3 ιντσών, 3.2 Megapixel κάμερα, GPS (με υποβοηθούμενο GPS), HSDPA, Bluetooth, FM Radio με RDS και Accelerometer. Επιπλέον η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθρέφτης για να ελέγξετε το μακιγιάζ ενώ στέλνετε ένα SMS ή διαβάζεται τα RSS ενός αγαπημένου blog μέσω του NetFront Browser. Η παρακολούθηση video με την εφαρμογή είναι εξίσου εύκολη αν έχετε 3G σύνδεση.

Αν το θέλετε τόσο πολύ μπορείτε να περιμένετε μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2009 μαζί με την D&G Edition με 24 καρατίων χρυσό όπως επίσης και τα ακουστικά. Μέχρι στιγμής οι τιμές είναι άγνωστες αλλά σίγουρα για να αποκτήσετε το D&G με τριανταφυλλένιο χρώμα θα πρέπει να δώσετε κάτι παραπάνω. Προς το παρών μπορείτε να το απολαύσετε μόνο από φωτογραφίες.

Sony Ericsson Jalou
Οθόνη: 2 ιντσών, 240×320 pixels (QVGA), 256K χρώματα / Εξωτερική οθόνη 1.3 ιντσών, 128×36
Μνήμη: 100ΜΒ
Κάρτα Μνήμης: Micro SD
Κάμερα: 3.15 Megapixel, QVGA Video at 15 fp/s
Διασύνδεση: USB 2.0, Bluetooth 2.0 με A2DP, HSDPA 3.6 Mbps, GPS (με υποβοηθούμενο GPS),
Διαστάσεις: 73x45x18.2 χλστ.
Βάρος: 84 γρ.
Μπαταρία: 350 ώρες αναμονής, 7 ώρες ομιλίας
Έξτρα: FM Radio με RDS, Accelerometer, NetFront Browser, TrackID

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]