Τρίτη
24/03/2009

Sony Ericsson Kokoro ή αλλιώς Idou

Το είχαμε αναφέρει και και εμείς εδώ στο Techblog.gr. Η αντεπίθεση της Sony Ericsson αναμένεται σκληρή το 2009. Μπορεί να τα έκαναν λίγο μαντάρα με το XPERIA X1 καθυστερώντας την παραγωγή του, αφήνοντάς το χωρίς ελληνικά για πάνω από 5 μήνες (από Απρίλιο η αναβάθμιση) και προσφέροντάς το σε πολύ ακριβή τιμή, όμως η Sony Ericsson έχει να δείξει πολλά τους επόμενους μήνες του 2009. Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο Idou θα κυκλοφορήσει με την κωδική ονομασία Kokoro.

Sony Ericsson Kokoro

Η λέξη Kokoro είναι Ιαπωνική και στα αγγλικά μεταφράζεται ως “heart” ή “the heart of things” ή “feeling”, αυτή την αίσθηση που θέλει να δώσει η Sony Ericsson μέσα από τη νέα σειρά Entertainment Unlimited όπου πρώτο μοντέλο θα είναι το Kokoro, γνωστό έως σήμερα ως Sony Ericsson Idou. Αναμένουμε και το XPERIA X2.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. […] Sony Ericsson Kokoro 2009 March 24 tags: Fun by antonis …Η λέξη Kokoro είναι Ιαπωνική και στα αγγλικά μεταφράζεται ως “heart” ή “the heart of things” ή “feeling”, αυτή την αίσθηση που θέλει να δώσει η Sony Ericsson… [techblog] […]

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.