Sony Ericsson Xperia mini και mini pro, Ανακοινώθηκαν οι τιμές

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές λιανικής των νέων smartphones Sony Ericsson Xperia mini και mini pro, 269 ευρώ για το mini και 299 ευρώ για το mini pro. Τα δύο πανίσχυρα μικρά, με επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512 MB και την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 2.3 Gingerbread αναμένοντα σύντομα στην ελληνική αγορά.

Δείτε εδώ το βίντεο παρουσίαση του Sony Ericsson Xperia mini.

Sony Ericsson XPERIA mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3 ιντσών, LCD, 320×480 pixels, 16 εκ. χρώματα, Bravia Engine
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash, HD video 720p, image/ video stabiliser
Ενσωματωμένη μνήμη: 320 MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB), περιλαμβάνει 2GB
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: 88x52x16 χλστ.
Βάρος: 94 γρ.

Sony Ericsson XPERIA mini pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3 ιντσών, LCD, 320×480 pixels, 16 εκ. χρώματα, Bravia Engine
Συρρόμενο πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash, HD video 720p, image/ video stabiliser
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 320 MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB), περιλαμβάνει 2GB
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: 92x53x18 χλστ.
Βάρος: 136 γρ.

Kudos to mitsosand

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουλίου 2011 15:44

Σχόλια

  • Το Xperia mini pro έχει συρρόμενο πλήρες πληκτρολόγιο και δέυτερη μπροστινή κάμερα για βίντεοκλήσεις.

    Διαβάζουμε προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πατάμε κλικ στα μπλε link του άρθρυ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κινητά. Όλα στο πιάτο τα θέλετε κάποιοι! Δεν είναι έτσι όμως. Βοηθάμε όλοι μαζί το Techblog Community. Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν :)

  • Πριν λιγο καιρο αυτη τη τιμη θα την ελεγα πολυ καλη οταν ομος ξερω πια οτι θα εχω ελληνικο windows marketplace και οτι η τιμη του Omnia 7 ειναι 26ο ευρω τοτε νομιζω οτι ειναι ακριβο.
    Επρεπε να εχει 200 ευρω :(

  • Εγώ ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν κατάφερα να το βρω κάπου εάν η οθόνη υποστηρίζει moultitouch ή όχι.

  • 200 ευρω με ολα αυτα που εχει πανο του το κινητο? δεν νομιζω redodin7 εδω μιλαμε για ενα mini arc με της δυνατοτητες του κανονικου arc! και οχι μονο αυτο αλλα εχει και δευτερη καμερα το mini pro κατι που δεν εχει το arc..

  • Σιγά μην έχει και 100ευρώ....Εδώ το wildfire s έχει στην πιο χαμηλή τιμή 230 με τα οδοιπορικά 250 και θα έχει αυτό λιγότερο;;;;Συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό...

  • Το omnia 7 που ανέφερε κάποιος φίλος δεν είναι android οποτε δεν μπορεί να συγκριθεί φίλε μου! Άλλωστε δεν κυκλοφορεί καν στην Ελλάδα! Συμπαθή αφάνταστα τα windows phone 7 αλλα για να φτάσουν τις μισές ελληνικές εφαρμογές του android & iOS πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 2 χρόνια!

  • παιδια αυτο που λεει για το καπακι οτι ειναι ροζ και ασπρο ειναι δυο καπακια το ενα ροζ και τ αλλο ασπρο η το ιδιο με δυο χρωματα?????

  • Μάγκες τα 2 αυτά κινητά σε 2-3 μήνες θα έχουν πέσει στα 199 περίπου ευρώ...Καλά το pro ίσως να φτάσει τα 230 και να μην πέσει άλλο αλλά το Xperia Mini σίγουρα θα φτάσει τα 199€...! Άρα άμα περιμένουμε λίγο σίγουρα αξίζει...Ιδικά και με την δυναμική είσοδο των WP7 (Mango Update, Nokia WP7, MarketPlace...) σίγουρα οι τιμές θα πέσουν...

  • Μικρά αλλά δυνατά και τα 2 και με μόνο 30 ευρώ διαφορά έχεις και πληκτρολόγιο. Τέλειο!

  • Και γιατί να μην πάρω από το ίδιο κατάστημα με 299 το Nexus S, αντί να τα δώσω για το Mini pro? Απλά ρωτάω...

  • Γιατι φιλε μου καποιοι δεν γουσταρουν να κυκλοφορούν με παντοφλες στα χερια...

  • συγκριτικά με αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά είναι πανάκριβα.
    με αυτή την τιμή παίρνεις πολύ καλύτερα κινητά!
    χώρια που το service της sony είναι ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!

  • @observer Μπορείς να αναφέρεις μερικά από τα καλύτερα κινητά με αυτή την τιμή;

  • Σε ολους του φιλους που λενε οτι 200 ευρω ειναι λιγα θα σας πω οτι εχει οθονη LCD ναι μεν με ΒRAVIA Engine αλλα με αναλυση 480x360, το ΟΜΝΙΑ 7 εχει οθονη 4 ιντσων 800 Χ 480 τεχνολογιας Super Amoled και με μεταλικο καπακι και οπως ειπα εχει 260 ευρω.

    Συμπερασμα απλα κοπανε οσο θελουν για μπορουν !!!

  • Kαι το galaxy ace που είναι με android πόσο έχει σαν τιμή και σαν χρόνο στην αγορά;;;Ξαναλέω για συσκευή που ειναι τιμή λανσαρίσματος μια χαρά είναι όταν το s είχε έρθει με 300+ και τώρα είναι στα 250 min, με χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά

  • REDODIN7 το ειπες και μονος σου το omnia 7 εχει οθονη 4 ιντσων 800 Χ 480, το sony ericsson τι να την κανει αυτη την αναλυση απο την στιγμη που εχει 3 ιντσων οθονη, πολυ λογικο σε μια μεγαλυτερη οθονη να εχει μεγαλυτερη αναλυση γιατι θα ειναι μαπα μετα και θα εχανε πολυ στο ματι. Απο εκει και περα ειναι στο γουστο του καθενα τι θελει να παρει, και να μου πει ενας ποιο αλλο κινητο σε τετοιο μεγεθος εχει τετοια δυναμη???

  • Δηλαδη ολοι εσεις που παραπονιεστε για την τιμη του mini ξερετε πολλα smartphones με android 2.3, 1gb επεξεργαστή,512 ram, bravia engine οθονη και 5mp camera να εχουν κατω απο 300 ευρω???

  • Τιμιοτατα! Οταν πεσει το pro στα 200 ισως δευτερο κινητουλι αν και σκεφτομαι και κανενα windows phone, lg optimus 7 πχ. Θα γινει σφαγη Σεπτεμβρη ποιο θα ναι δευτερο και ποιο tablet θα τσιμπησω (ασχετο αλλα ο καθενας με τον καημο του) !

  • To pro για να πέσει στ α200 θα περάσει πολύς καιρός γιατί εν αντιθέση με το Χ10 mini το καινούργιο έχει όχι μόνο αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά με το παρελθόν αλλά και με τον ήδη υπάρχον ανταγωνισμό. Αν δεν κάτσει η φάση με το Ν9 θα στραφώ στο se...Καμία σχέση αλλά καμία σχέση και τα λεφτά...

  • Μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο σε κάποιο τμήμα της Sony Ericsson για να μάθουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας?
    Εχω έτοιμη την ενεργοποίηση της φορητότητας μου στη Vodafone και θέλω να πάρω το Pro.

  • εαν μαθει κανεις να πει και σε μας για ακριβη ημερομηνια...οποτε αυτο που λεγανε για το προ οτι θα αργησει σε σχεση με το απλο μινι δεν ισχυει αφου στο γνωστο καταστημα λεει και στις δυο συσκευες Αναμεναιτε συντομα!!

  • το xperia mini pro θα μπορει να κανει και βιντεοκλησεις skype?
    αν μπορει καποιος να μου απαντησει.ευχαριστω

  • Θα ήθελα την γνώμη σου κ. Κώστα....
    Το samsung nexus s ή xperia mini pro
    Αν σου είναι εύκολο απάντησε μου... Βιάζομαι(είμαι ένα μηνά χωρίς κινητό) να πάρω αλλά δε ξέρω πιο και τα δυο υπάρχουν στην αγορά αλλά δε ξέρω πιο να παρ... Μονό εσένα μπορώ να εμπιστευτώ...
    Ευχαριστώ!! :)

  • Κώστα ή καποιος αλλος που να ξέρει ας απαντησει στην ερωτηση μου γιατί δεν υπαρχει το mini ούτε στο plaisio ούτε στην cosmote; Ενώ στα multirama υπάρχει :/

  • Διαβασα σε ξενα φορουμ οτι πολυ κοσμος, ειδικα αυτοι που ειχαν κομματια πρωτης παραγωγης, ειχαν προβλημα με θορυβο στη λειτουργια x-loud (που δεν με ενδιαφερει), αλλα ειχαν θορυβο "μαλλον" απο την μπαταρια οτν εκαναν κατι που απαιτουσε πολυ ρευμα, π.χ. κλησεις (ακουγαν πολυ θορυβο), ληψη βιντεο (επισης πολυ θορυβος) κτλ. Καποιοι που τα αντικατεστησαν με κινητα παραγωγης πολυ προσφατης, ειπαν οτι μονο ελαχιστος θορυβος στο βιντεο ειχε μεινει, πολυ ελαχιστος, ολα τα αλλα ειχα διορθωθει.

    Γνωριζουμε κατι για αυτο? Η τι παραγωγης θα ειναι τα κομματια που θα αρχισουν να διατιθεντε στην Ελλαδα? Εχασα το κινητο και αυτη ειναι ισως η μονη συσκευη που εχει τα χαρακτηριστικα που θελω (ισως και το HTC Desire Z, αλλα ειναι πολυ πιο μεγαλο, η μπαταρια κραταει λιγοτερο, και νομιζω δεν κανει βιντεοκλισεις), και ειναι πολυ κριμα να δινει κανεις τοσα χρηματα (που τα αξιζει πιστευω) και να εχει προβλημα, και το θεμα με τις εγγυησεις κινητων στην Ελλαδα ειναι αστειο...

    θα ηθελα και εγω επισης να μαθω αν μπορει να κανει βιντεοκλισεις μεσω skype. Δεν εχω δει το μενου του skype σε αυτο το κινητο, αλλα σε πολλα αλλα, παρ'οτι εχουν και μπροστα καμερα, κανει μονο κλησεις ηχου.

  • Και στο thread του myphone forum για το xperia mini/mini pro https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581 αναφέρονται προβλήματα και οι εβδομάδες παραγωγής που έχουν αναφερθεί με πρόβλημα στα ξένα forum είναι αυτές :
    28η εβδ.:από 09/07/2011 έως 16/07/2011
    29η εβδ.:από 16/07/2011 έως 23/07/2011
    30η εβδ.:από 23/07/2011 έως 30/07/2011
    31η εβδ.:από 30/07/2011 έως 06/08/2011
    32η εβδ.:από 06/08/2011 έως 13/08/2011
    Πόσο ποιο πρόσφατη παραγωγή διατέθηκε μέχρι τώρα και έγινε αντικατάσταση των συσκευών που λες?
    Πάντως τα παιδιά από το myphone που αγόρασαν τη συσκευή είναι μέσα στις ημερομηνίες που σας αναφέρω.
    Κώστα νομίζω πως θα πρέπει να το ψάξεις και να το αναφέρεις το πρόβλημα...
    Τα σκέτα mini από το πλαίσιο λέει ότι γύρισαν πίσω για να περαστεί καινούριο λογισμικό...
    Ότι να'ναι....

  • θα βγάλουν καμία αναβάθμιση να κάνει βίντεο κλίση κανονικά και όχι με σκαηπ η τζάμπα το πήρα με κάμερα μπροστά..αν ήξερα ότι δεν κάνει βίντεο κλίση θα έπαιρνα το μίνι το απλό που είναι μικρότερο.-αλλά πάλι και το μίνι δεν είναι μικρό σαν το μίνι το παλιό..το παλιό ήταν κόσμημα σαν σοκολάτακι..τώρα τα βγάζουν μεγάλα.-μεγάλη οθόνη σου λέει-τι να την κάνω την μεγάλη οθόνη?άμα ήθελα μεγάλη οθόνη εχω και το νοκια το Ν8 αλλά βαριέμαι να το κουβαλάω..τέρμα παιδιά το χ10 μίνι το παλιό ήταν όλα τα λεφτά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.