Sony Ericsson Xperia Play, Με τιμή 499,90 ευρώ σε Cosmote Γερμανό

Τιμή-κράχτη έβαλαν τα καταστήματα Γερμανός για όσους θέλουν να προ-παραγγείλουν το smartphone Sony Ericsson Xperia Play. Τρεις μήνες πριν οι πληροφορίες μας έκαναν λόγο για τιμή πάνω από τα 600 ευρώ, όμως η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Play λόγο του σεισμού στην Ιαπωνία και η πλήρης διάθεση στην αγορά των περισσότερων μοντέλων από τις ανταγωνίστριες εταιρείες, “καθήλωσαν” την τιμή στα 499,90 ευρώ.

Μετά και την έλευση του Xperia Arc και σύντομα του Xperia Play, αναμένουμε τις κυκλοφορίες των Xperia Pro, Xperia Neo, Xperia Ray, Xperia Active, Xperia mini και Xperia Mini Pro. Αν μας κάνει τη χάρη η Sony Ericsson φιλοδοξούμε να δούμε σχετικά σύντομα και το πρώτο της διπύρηνο, το Xperia Duo!

, Sony Ericsson Xperia Play, Με τιμή 499,90 ευρώ σε Cosmote Γερμανό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Κ

Και πάλι πανάκριβο το θεωρώ, δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν πολύ πιο δυνατά κινητά στην αγορά.

Manos

Μηπως θα επρεπε να μας ανησυχει λιγακι το “ενδεικτικη Τιμη”??
Γιατι δεν λενε απλα “τιμη 499,90”??

Κατα τα αλλα, σαν smartphone οντως εχει μεινει λιγο πισω….σαν συσκευη gaming ομως υπερτερει οποιουδηποτε smartphone λογω χειρισμου!

Γιωργος Στειρος

Καμια γκαφα του γερμανου θα ειναι παλι.

Γιώργος Στείρος

Για πλάκα το είπα.:)

Νίκος

PSP Phone με λιγα λογια!!

bill1989

Αυτη η συσκευη απευθυνεται σε κοινο που θελει και κατι αλλο απο ενα android κινητο και σε gamers persons..προσωπικα μου αρεσει σαν συσκευη και σαν ιδεα.. μια διαφορετικη προταση!!

κώστας

Τρώμε που τρώμε ακτινοβολία από τις κλήσεις στα κινητά τώρα θα τρώμε κολλημένοι 4 ώρες να παίζουμε παιχνίδια. Για το συγκεκριμένο απλά psp phone… Με ένα psvita είσαι κομπλε τελείωσε και δεν δίνεις λεφτά τζάμπα. Αυτά από εμένα. Τώρα γενικώς: Που πάει με adreno 205 την στιγμή που κυκλοφορεί η πολύ ανώτερη 220 και σε λίγο ή 225? Είμαι φαν της σόνυ αλλά πάντα κοιτάζει πως τα τα οικονομήσει με ……. πράγμα που μου την βιδώνει άσχημα.

Nickolas

Πάνε αρκετοί μήνες που παρουσιάστηκε και δυστυχώς όσον αφορά τα παιχνίδια δεν έχουν προχωρήσει τα πράγματα, αποκλειστικότητες ελάχιστες και αυτές είναι ports από παλαιότερους τίτλους, επίσης στηρίζεται σε παιχνίδια που υπάρχουν στο android market τα περισσότερα από τα οποία φτιάχνει η gameloft. Πιστεύω δεν αξίζει να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για μια συσκευή που προσφέρει απλά καλύτερο χειρισμό σε παιχνίδια που υπάρχουν σε όλες τις android συσκευές και με μικρής χωρητικότητας μπαταρία. Οι πραγματικοί gamers το πιο πιθανό να περιμένουν το psvita, πολύ φθηνότερο και θα υποστηριχθεί με εξαιρετικά παιχνίδια. Όσο για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές και φθηνότερες.

CHRISTOS

KAΛO

paris

πολυ καλη τιμη για τα σημερινα δεδομενα..κ για τα ιδιετερα χαρακτηριστικα αυτου του smartphone..πιστευω οτι θα πουλησει στην ελληνικη αγορα…:D

tsoglanos

epic fail αυτο το κινητο πολυ παντοφλα και τα 500 ευρω ειναι πολλα….οσον για τα ps games δεν εχει και τα παιχνιδια που εχει ειναι τελειως μουφα. iphone wins \m/

Βαγγέλης

xperia play psp go με gsm και android=500 ευρω

psvita με quad core gpu και next gen γραφικα , αναβαθμιζμενο ui και internet browser,voip,app store και 3g=250-300 ευρω.
Οτι ναναι…

spyros

@Nickolas +1

nektarios

Το δικό μου σχόλιο πού πήγε??? Είπα κάτι που δεν έπρεπε?

butters

Κάποιες διευκρινήσεις για το PLAY:
– Η Μπαταρία του είναι χωρητικότητας 1500μAh και είναι από τις μεγαλύτερες που κυκλοφορούν.
– Υποστηρίζει ήδη αρκετά games, με τα πλέον πρόσφατα να είναι αυτά: https://goo.gl/cgZE7
– Είναι συμβατή με ορισμένα emulators, οπότε ο αριθμός games αυξάνεται
– Είναι smartphone, με 1 GHz επεξεργαστή, 2.3 Android
– Έχει τα χειριστήρια με τα οποία αν παίζεις παιχνίδια δε χρειάζεται να γεμίζεις την οθόνη με δαχτυλιές, ούτε και να κρύβεις μέρος αυτής με τα taps που θα κάνεις. Καμία οθόνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει σε εμπειρία ένα κανονικό gamepad.

Συνδυασμός smartphone με PlayStation δεν έχει υπάρξει ξανά και προφανώς αυτή η λύση έχει συμβιβασμούς. Όσοι όμως θέλουν 1 καλό smartphone με το καλύτερο δυνατό gaming, πάνε εκεί. Οι υπόλοιποι προσπερνούν..

makis dragon

αμα θελεις να ειναι φορητο και να μπαινει internet παιρνεις ds και τελειώνεις

marinos

προτιμω να συνδεσω το ps3 controller μου με bluetooth στο κινητο μου παρα να παρω αυτο .

kkouzinas

370 στο σκρουτζ παιδεσ !!!

victor

@κωστας,και απο αυτες τις φορητες συσκευες παιρνεις ακτινοβολια οποτε αυτο που ειπες δεν ισχυει με το να 4 ωρες στο κινητο ειναι σαν να καθεσαι 3:30 ωρες στο psvita

tsoglanos

@butters επειδη δεν θελουμε διευκρινισεις απο γατακια θα αου δωσω εγω μερικες για το σονυ πεταξον
1)
1500 mah μπαταρια δεν ειναι η μεγαλυτερη καθως υπαρχουν αλλα με μεγαλυτερες iphone galaxy s 2 motorola atrix που εχουν 1700+ mah
2) τα παιχνιδια που υποστιριζει με πληκτρολογιο ειναι μετρημενες ατο χερι δν ξεπερνουν τις 20
3) αλλα σμαρτφοουνς εχουν επεργαστη 2 πυρηνο στα 1.5 ghz κ επιαης android 2.3
4) αμα θες πκλητρολογιο πηγαινε παρε gameboy η psp
5) Δεν ειναι playstation μην σας πιανουν χαζους απλα brands ειναι
6) emulators παιζουν και σε αλλα κινητα με περιαοτερα fps
αυτα…

butters

Θα ποστάρω ξανά για να διευκρινήσω κάποια πράγματα, τα οποία είναι εύκολο να επιβεβαιώσει όποιος θέλει:
– Δεν είπα ότι έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία, το δε iPhone που αναφέρθηκε έχει 1420mAh.
– Το play υποστηρίζει επίσημα περισσότερα από 20 games.
– Είναι το μόνο PS certified, δεν είπα ότι είναι PS για αυτό και δεν το λένε PSPhone.

Πέρα από τα fps, σημασία έχει και το gameplay και κανένα άλλο smartphone δεν έχει game χειριστήριο.

george

ειναι τελειο κινητο!! αυτο εχω να πω
.

george

Μη λετε χαζομαρες οτι συγκρινετε με το psvita.Ειναι πολυ ποιο ανωτερο.

spiros

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Sony Ericsson ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
https://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-xperia-play-eu-black-209424/

giannischania

Και στο multirama τοσο εχει.
https://www.multirama.gr/products/product?pid=0625144&catid=100800

nik

μολυς το πηρα και το παιζω. απο αυτο γραφω τωρα

Theo

Είναι τέλειο το έχω αλλά επειδή μου έσπασε η οθόνη θα το ξανά πάρω και ξανά λέω είναι φοβερό γιατί το έχει και μια φίλη μου και κάνουμε άγονες στο παιχνίδι drift mania 2 το οποίο είναι και για αλλά κινητά ! O:-)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones PlayStation Sony Ericsson XPERIA Play

Μία ματιά στο ακυρωμένο Xperia Play 2

Το Xperia Play 2 διατήρησε το σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου με slider που αποκαλύπτει το χειριστήριο και μικρές διαφορές στην τοποθέτηση.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones Android Android Smartphones Smartphones

Sony Xperia 2011: Neo V, Arc S, Ray, Mini και Mini Pro δεν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 JB

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα smartphones της σειράς 2011 στην οποία περιλαμβάνονται τα Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray, Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, mini pro, Xperia pro, Xperia active και Sony Ericsson Live with Walkman θα παραμείνουν στην έκδοση 4.0 ICS (όσα από αυτά έχουν πάρει το […]

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.