Sony Ericsson XPERIA X2 με Windows Mobile 6.5

Καλό χειμώνα θα πρέπει να λέμε από σήμερα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Techblog, η Sony Ericsson θα φέρει στην Ελλάδα το XPERIA Χ2 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το αναμενόμενο μοντέλο που θα κάνει την εμφάνισή του επίσημα τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις αρχές του χειμώνα με ελληνικό μενού και ντιζάιν με πλούσιες καμπύλες στα σχεδιαστικά πλαίσια των νέων μοντέλων Sony Ericsson που βλέπουμε αυτό το διάστημα να παρουσιάζονται.

, Sony Ericsson XPERIA X2 με Windows Mobile 6.5

Οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες και μένει να επαληθευτούν στην πράξη. Το νέο XPERIA X2 θα έρθει με το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.5 και τα 4 νέα πάνελ του μενού XPERIA που ανακοινώθηκαν στη Βαρκελώνη.

Επίσης σύμφωνα με τις πηγές μας, από τις αρχές Απριλίου όλα τα Sony Ericsson XPERIA X1 θα διατίθενται με ελληνικό μενού, ενώ οι ήδη υπάρχοντες χρήστες τους θα μπορέσουν να του περάσουν τα ελληνικά μενού πηγαίνοντας το κινητό τους σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών που θα ανακοινώσει η Sony Ericsson μέσα στο Μάρτιο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι τον επόμενο Χειμώνα μαζί με το XPERIA X2 (δεν θα είναι αυτή η τελική του ονομασία) θα πρέπει να αναμένουμε ακόμα 3 μοντέλα με οθόνη αφής, για τα οποία δεν μπορέσαμε να αλιεύσουμε καμία πληροφορία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

so what?
Samsung OmniaHD πάντα ΠΡΩΤΟ!

azaas

adiaforo…. poly tha ithela omws na dw kapoia apo aytes tis etairies na dokimazei kai kapoio allo OS. kati se Amiga Mobile OS pou leei o logos 😉 xixi

Κώστας Λιάπης

Πολύ καλό φαίνεται το νεο Χ2 της SONY. Να δούμε όμως πότε θα το πιάσουμε στα χέρια μας στην Ελλάδα.

Antreas

Κάτσε να ανακοινωθεί πρώτα να δούμε και τα πλήρη χαρακτηριστικά του και ύστερα βλέπουμε αν αξίζει. Ελπίζω η SE αυτή την φορά να μην κάνει το ίδιο λάθος και να αργήσει να το κυκλοφορήσει. Ο ανταγωνισμός σήμερα είναι μεγάλος και η HTC ετοιμάζει 8 Megapixel phone με WM 6.5

Κώστας Λιάπης

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα κινητά της HTC. Αξίζουν τα λεφτά τους?

Antreas

Ναι αξίζουν. Εϊναι πολύ καλά και η HTC τόσα χρόνια στα WM έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Ποιο σκέφτεσαι?

Κώστας Λιάπης

Προς το Diamond προσανατολίζομαι…δεν κατέληξα ακόμα… ψάχνομαι. . . Σκέφτομαι και για το ΟΜΝΙΑ και για το ΝΙΚΙΑ ν96. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες. Σε εμπιστεύομαι.

Antreas

Και το Όμνια είναι εξαιρετικά καλό. Έχει άφθονη μνήμη,βάζεις και άλλη και έχεις μεγάλη οθόνη αφής. Το διαμάντι έχει λίγη μνήμη αλλά είναι πιο ωραίο-πιο μουράτο. Ακόμα η κάμερα του Όμνια είναι από τις καλύτερες που είδαμε σε Windows Mobile μαζί με το Xperia. Στο διαμάντι για να βγάλεις φωτογραφία χρειάζεσαι σταθερό χέρι. Γενικά τα Windows Mobile δεν είναι πολύ καλά σε αυτό τον τομέα. Αν δεν ενδιαφέρει η κάμερα πας προς το Ν96, ή αν θέλεις μουσική. Αν ήμουν εγώ θα έπαιρνα Όμνια αλλά αυτό εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Αν θέλεις μουσικό τηλέφωνο και πολύ καλή κάμερα δεν θα με ακούσεις να πας να πάρεις το Όμνια.

Κώστας Λιάπης

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Κάτι άλλο: έχω βάλει στο μάτι την Handycam της SONY την HDR-XR520. Όμως σε κανένα site ελληνικό δεν μπόρεσα να τη βρω. Τη βρήκα μόνο σε ένα site της Μαλαισίας. Για την Ελλάδα ξέρεις αν θα έρθει και με τι τιμή?

jake

ti sxesi exoun ola ayta me to xperia x2?? 🙂

episis otan lete oti tha emfanistei se merikes meres to xperia x2, se poso kairo ypologizete?

parepiptontws pws kai xerete pote tha ginei ayto, kathws kati tetoio den anaferetai se kanena allo technologiko site pou xerw…

jake

teleia!

paizei na einai to idou?

i kati pio konta sto prwto?

jake

ok thanks!

george

αμφιβαλλω οτι σεπτεμβριο θα ειναι ελλαδα…εδω καν δεν εχει ανακοινωθει ακομα κ ουτε ξερουμε το ποτε κ θα ειναι κ σε 5 μηνες εδω?? οσο για το Samsung OmniaHD δε κολλαει στο θεμα μας..symbian θα ειναι αρα για μενα αδιαφορο…οσο για το x1 ειναι το καλυτερο ppc μεχρι στιγμης μαζι με το hd…

Antreas

Έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου αλλά για να το λέει ο Κώστας κάτι θα ξέρει. Ελπίζουμε πως θα ανακοινωθεί. Δεν γίνεται να μην ανακοινωθεί τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός. Η SE δεν θα τα βάλει κάτω με τίποτα ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση.
Πάντως το Xperia X1 πιστεύω ότι δεν θα ήταν εδώ που είναι τώρα αν δεν είχε το XDA (μιας και έβαλε και το χεράκι της η HTC-ίσως για αυτό άργησε), όπως έγινε και με το Apple iPhone το οποίο αν δεν ήταν apple και ήταν Samsung ή Nokia δεν θα είχε τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία. Τέσπα ας μην βγαίνω εκτός θέματος.

george

τωρα κατα ποσο θα ειναι καλο που θα ειναι se δε ξερω..μακαρι να επαληθευτεις παντως στην ημερομηνια αν κ τα wm 6.5 δε μου λενε τιποτα σε σχεση με τα 6.1 οποτε ελπιζω να εχει αλλα καλα…

jimv26

Κώστα, σκοπεύω να αγοράσω το xperia x1..Πιστεύεις ότι αξίζει να το αγοράσω (τώρα που έχει περάσει και λίγος καιρός από τη κυκλοφορία του) ή να περιμένω να κυκλοφορήσει το xperia x2 ? Το έχω δει κ από κοντά και ήταν λίιιγο αργό (το μόνο μειονέκτημα για μένα)..Μήπως “στρώνει” μετά από κάποιο καιρό?

jimv26

*Έχω δει το xperia x1 όχι το x2..Εξ άλλου δεν έχει κυκλοφορήσει το x2…

Antreas

jimv26, Το Xperia είναι ήδη πολύ καλό τηλέφωνο. Με όλες τις λειτουργίες και ότι χρειάζεσαι πάνω σε ένα κινητό. Η κάμερα του είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει σε WM αν και 3,2ΜΡ. Το θεωρώ κορυφαίο, αλλά αν σκέφτεσαι να το πάρεις για ταινίες καλύτερα να κοιτάξεις σε άλλη μεριά. Το ότι είναι “αργό” οφείλεται στον επεξεργαστή, αλλά δεν είναι αργό… Αν του βάλεις το τελευταίο update θα είναι πολύ καλό. Τα μόνα του μειονεκτήματα βέβαια είναι η μικρή οθόνη 3 ιντσών, αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα το XDA. Πιστεύω αξίζει η αγορά του αν το θες τώρα, εκτός και αν μπορείς να περιμένεις το X2 όταν και αν βγει… Θα πρότεινα επίσης να δεις το Touch Pro 2 αλλά και το νέο κορυφαίο Acer M900. Πάντως το Xperia είναι πολύ καλό όπως είπα και πιο πριν και “ολοκληρωμένο”. Το προτείνω ανεπιφύλακτα αν χρειάζεσαι το keyboard. Αν νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις και χωρίς πληκτρολόγιο τότε προτείνω το HTC Touch HD, που κυκλοφορεί ήδη και είναι και αυτό ένα από τα κορυφαία μοντέλα με μεγάλη οθόνη!

Κώστας Λιάπης

jimv26,εγώ προτείνω το HTC Touch HD που λέει και ο Αντρέας. Το είδα και έμαθα από κάτοχο ότιι είναι πού καλό έως άριστο. Και πολυ καλός πλοηγός!

jimv26

Ευχαριστώ guys για τις συμβουλές..Έχω δει και το HTC HD αλλά έλεγα να αλλάξω styl και να πάρω κάτι σαν xperia (με πληκτρολόγιο)…Έχω σκεφτεί και το touch pro 2 αλλά δεν είναι λίγο ακριβό?Tο Αcer M900 δεν το έχω δει…Αν υπάρξει πληροφορία για το xperia x2 πείτε μου…

Antreas

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αλλά ίσως ξέρουμε σε λίγο καιρό. Το Μ900 είναι αυτό εδω https://techblog.gr/mobile/acer-m900/, και είναι και αυτό καλό αλλά ακόμα να έρθει. Είναι και αυτό πολύ καλό όπως επίσης και το Touch Pro 2 (η τιμή του δεν νομίζω να είναι σε ψηλά επίπεδα λόγω ανταγωνισμού).

jimv26

Θα είναι δύσκολη απόφαση..Έχω έρθει σε απόγνωση πάντως με το Lg KS20..

Antreas

Το KS20 όμως δεν έχει καμία σχέση με τα τηλέφωνα που αναφέρθηκαν πιο πριν. Είναι παλιό και δεν θα το πρότεινα. Βέβαια αν δεν θες να δώσεις πολλά λεφτά είναι καλή επιλογή.

jimv26

Το έχω το ks20 εδώ κ ένα χρόνο περίπου κ γι αυτό είπα ότι έχω έρθει σε απόγνωση..Απογοητεύτηκα..Δεν το συνιστώ για όποιον το σκέφτεται(σιγα μη το σκέφτεστε :-b)

jimv26

Τελικά guys, μετά από πάρ πολύ σκέψη, κατέληξα στο xperia:-)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!

kyriakos

Εαν το παρω απο αμερικη μπορω να του βαλο ελληνικα ? απο την αναβαθμηση sto site της sony ericsson? πχ.?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]