Sony Memory Stick Micro (M2) στα 4GB

, Sony Memory Stick Micro (M2) στα 4GBΑπό τον τομέα Recording Media & Energy (RME) της Sony Europe ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας σειράς καρτών μνήμης Memory Stick MicroTM (M2TM) «προστιθέμενης αξίας», η οποία προσφέρει αυξημένο χώρο αποθήκευσης δεδομένων στους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Στη σειρά περιλαμβάνεται ένας χρήσιμος προσαρμογέας M2 USB, ο οποίος καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη μεταφορά αρχείων μεταξύ μιας κάρτας μνήμης Memory Stick Micro (M2) και ενός PC.

Η νέα σειρά καρτών μνήμης Memory Stick Micro (M2) προσφέρει μια ιδανική λύση σε όσους χρήστες δεν διαθέτουν υπολογιστή με ενσωματωμένο ή εξωτερικό αναγνώστη καρτών Memory StickTM. Οι κάρτες μνήμης της νέας σειράς διατίθεται σε χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 512MB και φθάνουν ως τη νέα ανώτατη χωρητικότητα των 4GB.

Με τη νέα χωρητικότητα των 4GB, οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων Sony Ericsson μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες, τα video, τα αρχεία μουσικής και τα προσωπικά τους δεδομένα. Στην κάρτα Memory Stick Micro (M2) χωρητικότητας 4GB μπορούν να αποθηκευθούν ως και 3.700 επιπρόσθετες ψηφιακές φωτογραφίες1, με το τελευταίο κινητό τηλέφωνο K850 Cyber shot™ που διαθέτει κάμερα ανάλυσης 5 megapixels, ενώ οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να αποθηκεύσουν ως και 4.000 τραγούδια 2 ή video διάρκειας 45 ωρών3 χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο W910 Walkman.

Διαθέσιμο είναι, επίσης, ένα πακέτο προσαρμογέων M2 (κωδικός μοντέλου MSAC-MMDS), το οποίο διατίθεται προαιρετικά και περιλαμβάνει προσαρμογέα M2 μεγέθους Duo και προσαρμογέα M2 standard μεγέθους, για τους χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν τα προσωπικά τους δεδομένα από κάρτες Memory Stick Micro (M2) σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με κάρτες Memory Stick.

Δείτε επίσης:
> HTC Touch Cruise
> Κινητό με την υπογραφή Porsche Design
> Νέα σειρά Havana από Sony Ericsson και Vodafone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.