Sony Mobile: Τα highlights των τελευταίων ετών της εταιρείας σε infographic

Sony, Sony Mobile: Τα highlights των τελευταίων ετών της εταιρείας σε infographic

Η Sony είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη βιομηχανία των smartphones. Η πληθώρα συσκευών που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην αγορά περιλαμβάνει μοντέλα που εισήγαγαν καινοτόμα χαρακτηριστικά στο χώρο.

Προκειμένου να επισημανθούν όλες αυτές οι σημαντικές καινοτομίες από το πρόσφατο παρελθόν, η εταιρεία αποφάσισε να τις μοιραστεί μαζί μας με ένα infographic. Τι κι αν σχετικά πρόσφατα παραδέχθηκε ότι η έλλειψη βελτιώσεων και καινοτομίας φταίνε για τις χαμηλές πωλήσεις των Xperia smartphones; Η ιαπωνική εταιρεία προσπαθεί τώρα να διασκεδάσει μάλλον τις εντυπώσεις απαρτίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ανά συσκευή.

Το infographic ξεκινάει με την αναφορά του Xperia Z, το οποίο διέθετε το υψηλότερο επίπεδο αντοχής στο νερό για ένα smartphone. Ακολουθεί το Xperia XZ5 Premium, το οποίο ήταν το πρώτο smartphone στον κόσμο με την οθόνη 4K, χαρακτηριστικό το οποίο αναβαθμίστηκε παρουσιάζοντας φέτος το Xperia XZ2 με οθόνη 4K HDR, καθώς επίσης και δυνατότητα εγγραφής super slow-motion βίντεο.

Δεν αποκλείεται φυσικά να μας φυλάει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις με τα επόμενα Xperia μοντέλα της που έχει ήδη στα σκαριά.

Μπορείτε να δείτε όλες τις καινοτομίες που εισήγαγε η Sony με τις Xperia συσκευές της στο infographic που ακολουθεί.

Sony, Sony Mobile: Τα highlights των τελευταίων ετών της εταιρείας σε infographic

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

:)))

XperiakiasXZ1

Makis

Sony ξέρουν τι θέλουν οι πελάτες σου?
Ένα XZ1 με μικρότερα bezel και καλύτερο auto στη κάμερα τη νύχτα αυτό θέλουν… Πιάσε το νόημα..Σε όλα τα άλλα τους έχεις χαλαρά…
Πιάσε το παλμό!!

Gregory

Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε!!!

Μάκης

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαι κάτοχος του samsung galaxy S8 plus και να μην έχω κανένα απολύτως παράπονο, (αν είχα θα ήμουν υπερβολικός) αλλά ξέρω πολύ καλά τι κινητάρες και πόσο μπροστά σε καινοτομίες είναι η SONY………..!

JD

Αν δεν ηταν και ο σχεδιασμος για τα μπαζα κατι μπορει να γινοταν σε πωλησεις.

djfapples

Δίνει ποιότητα κ τεχνολογία στο λαό δεν είναι αδιάφορη εταιρεία λόγω των πολλών υποστηρικτών κ των πολλών haters

giorgosgek

farewell to Sony , αντιο. Ξεχασαν τα μπαγκιδια στις αρχες και το τουβλοσχεδιο λογω της “αδιαβροχοποιησης”

bizim

@giorgosgek

μας έχεις πρήξει με τα μπέζελς και εσύ και αλλοι. Μη το αγοράζεις. Μείνε στην Σάμυ ή στα iphone με τις γκουμούτσες και τον σχεδιασμό του αυγού και τις κάμερες που προεξέχουν και ξεφλουδίζουν οι γωνίες των κινητών . Μείνε αιωνίως στο FHD γιατί μέχρι εκεί μπορείς. Κράτα καλά το “αμπεζελοτο” κινητό σου με τα λάδια απο γύρους να γλυτσιάζεις την οθονη κα να παλεύειες να το κρατήσεις στο gaming απο κάπου χωρίς να πατάνε τα χοντροδάχτυλα στην οθόνη. Μείνε γενικα, μακριά απ την Sony τον τεχνολογικο μπαμπα σας οχι μόνο σε θέματα φωτογραφίας (τσομπάνηδες που δε μπορείτε να χειριστείτε το manual) αλλά σε όλα τα επίπεδα καινοτομίας. Farewell to haters,άκλαυτοι και άθαφτοι πάτε. . .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.