Sony: Ακόμη ένα smartphone χωρίς είσοδο ακουστικών στην FCC

Sony smartphone είσοδος ακουστικών, Sony: Ακόμη ένα smartphone χωρίς είσοδο ακουστικών στην FCC

Μια νέα συσκευή Sony έλαβε πιστοποίηση από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC), η οποία έρχεται χωρίς είσοδο 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά. Η πιστοποίηση δεν αναφέρει πολλά για το smartphone. Στο έγγραφο η συσκευή φέρνει τον αριθμό PY7-70663E.

Αναφέρεται όμως ότι η δοκιμή για τον ήχο πραγματοποιήθηκε με ακουστικά της Sony τα οποία συνδέονται με USB Type-C κι όχι με το γνωστό audio jack.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η συσκευή υποστηρίζει 4G LTE, Bluetooth και NFC. Με δεδομένο ότι το NFC σπάνια συναντάται σε entry level συσκευές, το εν λόγω smartphone είναι πιθανότατα τουλάχιστον mid-range. Οι δοκιμές της συσκευής από την FCC φαίνεται ότι ξεκίνησαν στα τέλη Φεβρουαρίου, πριν το λανσάρισμα της σειράς Xperia XZ2.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Sony έχει στα σκαριά ένα Xperia XZ2 Premium, όμως η εταιρεία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του XZ Premium. Δεν αποκλείεται όμως το smartphone που έλαβε την πιστοποίηση να είναι αυτό. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανέφερε ότι αφαίρεσε το audio jack στη σειρά Xperia XZ2 προκειμένου οι συσκευές της να είναι όμορφες. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσει στις συσκευές της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.