Sony: Ακόμη ένα smartphone χωρίς είσοδο ακουστικών στην FCC

Sony smartphone είσοδος ακουστικών, Sony: Ακόμη ένα smartphone χωρίς είσοδο ακουστικών στην FCC

Μια νέα συσκευή Sony έλαβε πιστοποίηση από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC), η οποία έρχεται χωρίς είσοδο 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά. Η πιστοποίηση δεν αναφέρει πολλά για το smartphone. Στο έγγραφο η συσκευή φέρνει τον αριθμό PY7-70663E.

Αναφέρεται όμως ότι η δοκιμή για τον ήχο πραγματοποιήθηκε με ακουστικά της Sony τα οποία συνδέονται με USB Type-C κι όχι με το γνωστό audio jack.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η συσκευή υποστηρίζει 4G LTE, Bluetooth και NFC. Με δεδομένο ότι το NFC σπάνια συναντάται σε entry level συσκευές, το εν λόγω smartphone είναι πιθανότατα τουλάχιστον mid-range. Οι δοκιμές της συσκευής από την FCC φαίνεται ότι ξεκίνησαν στα τέλη Φεβρουαρίου, πριν το λανσάρισμα της σειράς Xperia XZ2.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Sony έχει στα σκαριά ένα Xperia XZ2 Premium, όμως η εταιρεία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του XZ Premium. Δεν αποκλείεται όμως το smartphone που έλαβε την πιστοποίηση να είναι αυτό. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανέφερε ότι αφαίρεσε το audio jack στη σειρά Xperia XZ2 προκειμένου οι συσκευές της να είναι όμορφες. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσει στις συσκευές της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.