Sony Xperia: Επιβεβαιώνει τον νέο σχεδιασμό της ναυαρχίδας σε teaser βίντεο;

Sony επιβεβαιώνει νέο σχεδιασμό ναυαρχίδας teaser βίντεο, Sony Xperia: Επιβεβαιώνει τον νέο σχεδιασμό της ναυαρχίδας σε teaser βίντεο;

Η Sony θα δηλώσει το παρόν στο επερχόμενο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Εκεί αναμένεται να δούμε την επισημοποίηση της νέας της ναυαρχίδας, ενός high-end smartphone που θα κεντρίσει τα βλέμματα του τεχνολογικού κοινού.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής έχει υποσχεθεί εδώ και αρκετούς μήνες πως θα μεταβεί σε μια νέα σχεδιαστική πολιτική για τις φετινές συσκευές του. Τελικά, η συγκεκριμένη δέσμευση φαίνεται να αφορά μόνο την ναυαρχίδα της εταιρείας. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, η Sony ανήρτησε στον επίσημο Instagram λογαριασμό της Xperia οικογένειας ένα teaser βίντεο
που παραπέμπει στο MWC 2018. Κατά την διάρκεια του πολύ σύντομου κλιπ, μια σειρά από ευθείες χορδές αποκτούν καμπυλότητα, κάτι που υποδεικνύει τον νέο σχεδιασμό του επερχόμενου smartphone με στρογγυλεμένες γωνίες. Εν ολίγοις, η Sony προετοιμάζει τους καταναλωτές για μια ανανεωμένη, “φρέσκια” και βελτιωμένη πρόταση.

Απομένουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μέχρι την επισημοποίηση του νέου high-end κινητού των Ιαπώνων. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε αν το τηλέφωνο ανταποκρίνεται όντως στις απαιτήσεις, τα θέλω και τις προτιμήσεις του τεχνολογικού κόσμου. Από εκεί και πέρα, θα παρατηρούμε με περιέργεια την πορεία του στην αγορά. Ίσως η νέα Xperia ναυαρχίδα αποτελέσει το κύκνειο άσμα μιας δυναμικής επιστροφής της Sony στα… ανταγωνιστικά κλιμάκια. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα για την επίσημη παρουσίαση.

A post shared by Sony Mobile (@sonyxperia) on

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε αν το τηλέφωνο ανταποκρίνεται όντως στις απαιτήσεις, τα θέλω και τις προτιμήσεις του τεχνολογικού κόσμου.
Ο jobs αν ζούσε και διαβαζε αυτα θα εβαζε τα κλαματα..

BILL5DS

Υπομονή θα δούμε τι έχει να παρουσιάσει

jimaras

νεος σχεδιασμος????τι εγινε αλλαξε CEO η sony?μακαρι να ειναι καλο παντως..

Salmatias Daltis

Νεος σχεδιασμος ;
Και στους πελατες που αρεσε ο παλιομοδιτικος αναχρονιστικος σχεδιασμος τι θα πουλησετε ;

Petros

” Ίσως η νέα Xperia ναυαρχίδα αποτελέσει το ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ της Sony στα… ανταγωνιστικά κλιμάκια.”
Ελληνικά ξερετε;;

Κώστας Βλαχάκης

Petros, Μάλλον εννοεί ότι “πεθαίνει” και ξαναγεννιέται.

Jim.C

Κυρτός σχεδιασμός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.