Sony SmartWatch, Tik-tok… περνάει η ώρα για να παρουσιαστεί

Το έξυπνο ρολόι χειρός Sony SmartWatch αναμένεται να παρουσιαστεί αυτή την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης Mobile Asia Expo στη Σαγκάη. Το επόμενο αυτό μοντέλο θα έχει οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Android, θα είναι αδιάβροχο και εκτός από Bluetooth για σύνδεση με το smartphones μας, θα ενσωματώνει και NFC.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Sony SmartWatch, Sony SmartWatch, Tik-tok… περνάει η ώρα για να παρουσιαστεί

Sony SmartWatch, Sony SmartWatch, Tik-tok… περνάει η ώρα για να παρουσιαστεί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GM

Διάλεξε smartphone, διάλεξε tablet, διάλεξε smart glasses, διάλεξε smart watches, διάλεξε smart σώβρακα, smart καπότες ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ…

Αντε και εις άλλα με υγεία παίδες…

Jacob

η Sony ειχε ξαναβγαλει smartwatch, απλα αυτο ακολουθει την συνταγη, “αδιαβροχο”, και με nfc.. εμενα δε μου αρεσουν τα ρολογια, αλλα παντα αυτη η ιδεα με βαζει σε σοβαρες σκεψεις 😛

vagelis dα

ειμαι σιγουρος οτι καποιους απο τους λιγο μεγαλυτερους παντα μας ιντριγκαρε λιγο η ιδεα να μιλαμε στο ρολοι μας…
στο μυαλο μας, ολοι οσοι θα μας κοιταζουν να συζηταμε με τον καρπο μας,θα υποθετουν οτι θα σκασει μυτη ο kitt απο καμια γωνια…

πανος.λαστ

Ειχε ξαναβγαλει κατι παρομοιο αν θυμαμαι καλα(θα το αγοραζα μεχρι που εδωσα το walman live και ακυρωθηκε η αγορα) Τωρα ως προς την χρησιμοτητα ειναι πολυ καλο ωστε να μην βγαζεις βαζεις ολη την ωρα το κινητο στην τσεπη- τσαντακι κ.λ.π αν μπορεις να στελνεις sms και να κανεις κλησεις μεσω αυτου ακομα καλυτερα!

Sakis

Να δω τι θα γίνουν όλα αυτά τα προϊόντα όταν εμφανιστούν στην αγορά οι smart καταναλωτές…

Wolf

Πόσο δίκιο έχεις ρε vagelis dα..! Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες στη φαντασία μας ήταν το απόλυτο gadget..! Βέβαια κατά την γνώμη μου στην ουσία είναι άχρηστο και άλλο ένα gadget που παίζεις λίγο στην αρχή και μετά καταλήγει στο συρτάρι..! Αλλά δεν πειράζει…! Υγεία να έχουμε να αγοράζουμε π@π@ριες..!

Panos7GR

Πριν μερικούς μήνες ήμουν στο τσακ να αγοράσω το SmartWatch. Ο κύριος λόγος που το ακύρωσα ήταν γιατί δεν ήταν αδιάβροχο και ο επόμενος ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρος αν η οθόνη αφής του ήταν αντιχαρακτικη. Δύο πολύ σημαντικοί λόγοι για ένα ρολόι γιατί είναι άμεσα εκτεθειμένο σε “δύσκολες” καθημερινές συνθήκες.
Αν λοιπόν το νέο και βελτιωμένο SmartWatch της Sony έχει αυτά τα δύο σίγουρα και έχει κάνα δυο λειτουργίες παραπάνω, κάποια στιγμή όταν η τιμή του πέσει σε λογικά επίπεδα θα το πάρω. Έχει ήδη αρκετές συμβατές εφαρμογές από την ίδια την Sony και από άλλους στο Play Store. Κι επειδή από τότε που με θυμάμαι έχω ρολόι στο χέρι μου, περιμένω πως κ πως μια αναβάθμιση του… Οπότε ένα ρολόι – notification center του smartphone μου θα είναι ότι πρέπει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.