Sony: Φήμες για 6νιτσο smartphone και 38 εκατομμύρια πωλήσεις το 2015

Όσο περνάει ο καιρός τα smartphones γίνονται όλο και μεγαλύτερα και φυσικά είναι αδύνατο να κρατηθούν στο ένα χέρι. Η Google πήγε στις 6 ίντσες με το Nexus 6 και απ΄ότι φαίνεται θα ακολουθήσει η Sony με 6ιντσο phablet το οποίο δεν αναμένεται με high-end χαρακτηριστικά.

Από τη Sony το μεγαλύτερο που έχουμε δει είναι το Sony Xperia Z Ultra το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 με οθόνη 6.44 ιντσών. Το DigiTimes αναφέρει ότι η Sony ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια πιο μικρή έκδοση στις 6 ίντσες αλλά όχι high-end χαρακτηριστικά. Αυτό φαίνεται ότι είναι μέρος της στρατηγικής της Sony να επικεντρωθεί στα πιο mid-range κινητά αντί για entry-level.

Επιπλέον, οι πληροφορίες του DigiTimes αναφέρουν ότι η Sony έχει βάλει τον πήχη στα 38 εκατομμύρια πωλήσεις για τη χρονιά που διανύουμε, δηλαδή από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάρτιο του 2016.

Πέρα από το 6ιντσο phablet που φημολογείται ότι ετοιμάζει, από την Sony περιμένουμε να ανακοινώσει τη ναυαρχίδα Sony Xperia Z4 μετά το καλοκαίρι, ίσως στην IFA 2015. Πρόσφατα είδαμε να διαρρέουν τα χαρακτηριστικά του μέσα από το GFXBench.

sony 6 ιντσών phablet, Sony: Φήμες για 6νιτσο smartphone και 38 εκατομμύρια πωλήσεις το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Δηλαδή αυτό θα είναι το Z4 Ultra ή κάτι σαν το T2 Ultra; Γιατί το Z4 Ultra υποτίθεται ότι θα έχει τα χαρακτηριστικά του Ζ4 εκτός ίσως από την κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.