Sony: Θα διεξάγει επίσημα event στο MWC 2018, έρχονται νέα smartphones;

Sony διεξάγει επίσημα event MWC 2018 έρχονται νέα smartphones, Sony: Θα διεξάγει επίσημα event στο MWC 2018, έρχονται νέα smartphones;

Η Sony παρουσίασε τρία smartphones στην CES 2018 τα οποία απέσπασαν κυρίως θετικά σχόλια, παρά την επιλογή του κατασκευαστή να μην αλλάξει ριζικά τον σχεδιασμό. Σύντομα μάλλον θα δούμε νέες κυκλοφορίες από την Ιαπωνική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η Sony έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων σε μεγάλα τεχνολογικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο για την συνέντευξη τύπου που θα διεξάγει στις 26 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια του MWC 2018. Αν και στην πρόσκληση δεν αναφέρεται η παρουσίαση νέων smartphones, το Mobile World Congress ως event αφορά τις κινητές συσκευές, αντίθετα με την CES που βλέπουμε διάφορα προϊόντα τεχνολογίας. Οπότε, η ανακοίνωση, τουλάχιστον, ενός νέου Xperia smartphone θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κατά πάσα πιθανότητα ο κατασκευαστής θα επισημοποιήσει την high-end πρόταση του 2018, για την οποία ενδεχομένως μάθαμε πριν λίγες ημέρες ότι θα ενσωματώνει OLED οθόνη 4K.

Υπομονή έναν περίπου μήνα μέχρι την έναρξη του φετινού MWC. Ας ελπίσουμε πως η Sony θα ικανοποιήσει τις μεγάλες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και θα κάνει μια δυναμική επιστροφή στο κυνήγι της κορυφής. Τα Xperia smartphones του 2017 απέσπασαν θετικότατες κριτικές, όμως δεν πρωταγωνίστησαν σε πωλήσεις. Μπορεί φέτος να αλλάξουν τα δεδομένα. Αναμονή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου λοιπόν..!

Sony διεξάγει επίσημα event MWC 2018 έρχονται νέα smartphones, Sony: Θα διεξάγει επίσημα event στο MWC 2018, έρχονται νέα smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Xperia xz premium (xz pro!!!) με 4k ανάλυση σε oled πάνελ θέλουμε. Επίσης διάβασα ό,τι το xz premium λειτουργεί στα 1080p εκτός από τα βίντεο & τις φωτογραφίες. Αν θυμάμαι καλά στο z5 premium ίσχυε αυτό, ενώ στο xz premium γενικά η οθόνη είναι μονίμως στα 4k. Κάποια διευκρίνιση ή επιβεβαίωση αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα. Κάτοχος s7 edge…!

One

@Konstantine 4Κ αναπαράγει μόνο σε βίντεο, φωτογραφίες, youtube, netflix, amazon prime, mx video player κτλ.

Μπορείς να το κάνεις να τρέχει 4Κ συνέχεια μέσω adb για να βλέπεις λίγο πιο καθαρά τα μενού και τα εικονίδια, αλλά για μένα δεν έχει νόημα να φορτίζεις το κινητό κάθε μέρα για να έχεις αυτούς τους πλεονασμούς. Μόνο σε βίντεο και φωτογραφίες πραγματικά χρειάζεται η παραπάνω ανάλυση.

Konstantine

One σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όντως εκεί χρειάζεται πραγματικά, διότι όπως είπες από μπαταρία δεν θα προλάβουμε να πούμε κύμινο. Αντικειμενικά έχει ποιοτικές συσκευές, στη black Friday πήρε ο αδερφός μου το xz1 & πραγματικά, πέρα από την οθόνη (λόγω συνήθειας με amoled), στα άλλα πετάει.

man

The number of trolls in the Techblog community, is too damn high!!!!

John

Sony Xperia XZ2 Compact, με μικροτερα bezels, δεν θελω τιποτα αλλο

djfapples

ωχ άρθρο για τη SONY θα σκυλιάσουν οι haters έχει bezel,δεν τα αγοράζει ο “σοφός” λαός,κλείνει από μέρα σε μέρα το τμήμα mobile

ΚΝ

Επιστρέφει δυναμικά η Sony ….έχοντας υψηλής ποιότητας ως συνήθως συσκευές, ωραία παραμετροποιημένο software και φυσικά πλέον με αισθητικές αλλαγές της εποχής.
Δεν είναι τυχαίο με την αναδιάρθρωση του τμήματος ήδη αυξάνει συνεχώς τις πωλήσεις και τα κέρδη της …ασχολούμενη μόνο μέσης και πάνω οικονομικής κατηγορίας χρηστών.
Προσωπικά αναμένω να δω τα νέα τηλ ειδικά τις ναυαρχίδες με ελάχιστα μπέζελ και με τις καλύτερες κάμερες!

Γιώργος Κ.

Συγνώμη παιδιά, δεν υπάρχει κάποιο φιλτράρισμα των όσων γράφονται εδώ μέσα; Βλέπετε τι γράφει το παιδί από πάνω; Επιληφθείτε παρακαλώ του θέματος, χαλάει τη γενικότερη εικόνα του site.

Επί του θέματος τώρα, λογικά θα παρουσιάσει τη νέα ναυαρχίδα η οποία και θα ακολουθήσει το omni balance σχεδιασμό. Γενικά αυτή τη φορά περιμένουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη και μια ακόμα καλύτερη τιμολογιακή πολιτική

vladimiros

Κωστα κανε με εναν απο τους διαχειριστες που εχεις,και θα δεις πως θα σβηνονται καποια μηνυματα για να βαλουν καποιοι μυαλο!

boxer

περιμένει πολυς κόσμος κατι πολύ καλό απο την σονυ, ελπίζω να ειναι αυτό

Herc

Δωσε πονο εταιριαρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.