Smartphones

Sony Xperia 1 IV: Τα προωθητικά βίντεο τονίζουν όλα τα χαρακτηριστικά του

Με την παρουσίαση του Sony Xperia 1 IV ήρθαν και πολλά προωθητικά βίντεο που δείχνουν τη νέα συσκευή και όλες της τις δυνατότητες.

Στο επίσημο βίντεο του προϊόντος βλέπουμε προσεκτικά τη ρύθμιση της κάμερας τηλεφακού με το εστιακό εύρος 85-125 mm και το συνεχόμενο ζουμ. Το Xperia 1 IV μπορεί να τραβήξει βίντεο έως και 4K στα 120 fps με αυτόματη εστίαση σε πραγματικό χρόνο και στους τρεις φακούς. Η λειτουργία Cinematography Pro, η οποία φέρνει ρυθμίσεις χρώματος και παραμέτρους παρόμοιες με τις επαγγελματικές κάμερες ταινιών, είναι ακόμα εδώ.

Το gaming στο νέο Xperia είναι απόλαυση χάρη στο κορυφαίο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 και την εστίαση eSports της Sony με live streaming, pc streaming connection και έλεγχο καταστολής θερμότητας. Όσο για το Music Pro, υπόσχεται να καταγράφει ποιότητα ήχου σε επίπεδο στούντιο απευθείας από το τηλέφωνο.

Στο επίσημο campaign βίντεο εστιάζουμε στις κάμερες και στις δυνατότητες εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο, ενώ ακολουθεί το product animation που μας δείχνει το hardware της συσκευής. Βλέπουμε το σύστημα τριπλής κάμερας μέσα και έξω, το φυσικό κουμπί κλείστρου της κάμερας, το μεταλλικό πλαίσιο και την οθόνη OLED 4K 120Hz.

Το Bravia Core για Xperia 1 IV περιγράφει λεπτομερώς τον βελτιωμένο κατάλογο ταινιών IMAX με δυνατότητα streaming που συνοδεύουν το νέο τηλέφωνο.

Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν επίσης τη νέα συνδρομή Music Pro που επιτρέπει την καταγραφή φωνής και οργάνων σε επίπεδο στούντιο που καταγράφονται στο cloud.

Επεξεργάστηκε την 12 Μαΐου 2022 11:40

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.