Sony, Διαρροή ακόμα περισσότερων νέων Xperia συσκευών;

Φαίνεται πως στη Sony δουλεύουν πυρετωδώς αυτό το διάστημα μιας και σε πρόσφατη διαρροή από μια βάση δεδομένων στην Ινδονησία, βγήκαν στην επιφάνεια νέοι κωδικοί συσκευών, κάτι το οποίο ενισχύεται από benchmarks στο AnTuTu στο οποίο εμφανίστηκαν τα scores κάποιων εκ των συσκευών αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, σχηματίζεται μια εικόνα του τι ετοιμάζει η Sony για το 2014 μιας και 3 νέα μοντέλα εμφανίστηκαν στον ιστότοπο e-Postel (D2005, D2105 and SGP521), ενώ ένα ακόμα (D2303) έκανε την εμφάνιση του στο AnTuTu benchmark.

Αυτά έρχονται να προστεθούν στους κωδικούς συσκευών που εμφανίστηκαν πρόσφατα, μαζί με το Xperia Z1 mini (D5503 “Amami”), και τα Sony D6503 και D53XX (D5322, D5303). Εκτιμάται επίσης πως η συσκευή με κωδικό SGP521 να είναι η LTE αναβάθμιση του Xperia Tablet Z (SGP321), και βλέπουμε πως πολύ πιθανόν, εκτός από μια σειρά νέων συσκευών Xperia από τη Sony, να έχουμε και κάποιο νέο tablet.

Όσον αφορά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τα benchmark, παρατηρήθηκε πως η συσκευή που πολύ πιθανόν να θεωρείται η πιο ισχυρή, να αποδίδει στο benchmark 29.745 πόντους, δηλαδή χαμηλότερα από το score του Sony D5503 (Xperia Z1 mini) το οποίο απέδωσε 34.627 πόντους. Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι η συσκευή D6503 να είναι υποχρονισμένη (underclocked) ή απλά να έχουμε να κάνουμε με μοντέλο προπαραγωγής.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε κατάσταση αναμονής για το τι συσκευές έχει στα σκαριά η Sony, και πολύ πιθανόν να έχουμε κάποια αποκαλυπτήρια είτε στην έκθεση CES τον Ιανουάριο, είτε στο Mobile World Congress το Φεβρουάριο του 2014, και θα θέλαμε να δούμε τι καινοτόμο θα έχει η Sony να ενσωματώσει στις Xperia συσκευές της για το 2014 και κατά πόσο θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της.

Sony Xperia νέα μοντέλα, Sony, Διαρροή ακόμα περισσότερων νέων Xperia συσκευών;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Αντε να δουμε κανα κινητο Sony με bezels G2 κ την γνωστη ποιοτητα της Sony κ θα παρει την αγορα μονοπωλιο.

Panagiotis G.

Αυτό που με ενοχλεί στην Sony είναι οι άθλιες οθόνες τους και η άθλιες κάμερες. Εάν δεν κάνει το κινητό 700 ευρώ δεν αξίζει εκεί. Κατά τα άλλα έχουν ελαφρύ ui και είναι όμορφα κινητά.

Ζόρζ

Νομίζω πως η Sony έχει κάνει καλή δουλειά και πλέον ενδιαφέρεται για τα προϊόντα της. Όσον αφορά το θέμα της κάμερας νομίζω πως είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες κινητής που έχουν απίστευτες φωτογραφικές δυνατότητες….

alex

Η Sony έχει τις καλύτερες κάμερες για αυτό και δίνει την κάμερα της και στους υπόλοιπους όπως Samsung k Apple. Όσον αφορά την οθόνη η Bravia δεν έλεγε και πολλά οι triluminos όμως είναι εξαιρετικά καλές αν είχαν και whtemagic θα ήταν οι καλύτερες τις αγοράς. Ποιότητα δε το συζητώ

Johnny

@Panagiotis G. πρέπει να σου πω ότι κάνεις λάθος.Εγώ έχω sony xperia sp (μπόρεις να το βρεις με 250 ευρώ αυτή τη στιγμή) και στο θέμα της οθόνης τα πάει πολύ καλά με ωραία φυσικά χρώματα,καλές γωνίες θέασης(όχι οι καλύτερες αλλά καλές) και με ψηλή ανάλυση.Στην κάμερα έχουμε κάποια θεματάκια κυρίως με το zoom αλλά για smartphone μεσαίας κατηγορίας η κάμερα που διαθέτει είναι αρκετά αξιοπρεπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.