Το Sony Xperia M θα πάρει αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean;

Το Sony Xperia M έχει διαγράψει τη δική του πορεία στην ελληνική αγορά με Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα μαθαίνουμε από τη Vodafone Αυστραλίας ότι εκεί τουλάχιστον σκοπεύουν να το αναβαθμίσουν σε Android 4.3 Jelly Bean. Η αναβάθμιση αφορά το μοντέλο με κωδική ονομασία C190x και δεν είναι απίθανο αυτή να διατεθεί και σε άλλες χώρες και ευρωπαϊκές.

Sony Xperia M πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia M Android 4.3 Jelly Bean, Το Sony Xperia M θα πάρει αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Συγνωμη για το εκτός θέματος σχόλιο αλλά το συγκεκριμένο κινητό καθώς και το xperia L επειδή τα έχω δει από κοντά και τα έχω συγκρίνει έχουν την πιο μουντή και θολή οθόνη στην κατηγορία τους.Βάζεις δίπλα samsung ή lg της ίδιας κατηγορίας τιμής και φαίνεται χαοτική διαφορά.Απλά ήθελα να το αναφέρω γιατί μου έκανε τεράστια εντύπωση.Κώστα δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει κι εσύ.

Kattos

Dimitris. Να σου πώ τι να κανείς…βρές ένα γκρεμό και πέσαι

dimitris

Kattos Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Πιο πολύ σ’ευχαριστώ γιατί το έδειξες μόνος σου το επίπεδό σου οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω εγώ.

Πέτρος

Φίλε άποψη σου είναι αυτή. Το κινητό επειδή το είχα για λίγο ήταν μια χαρά η οθόνη του. Προσωπική μου άποψη βέβαια και μένα.

GiannisMix

@dimitris
το εχω παρατηρήσει κ εγώ αυτο που λες! Και ισχύει.. Μια σύγκριση σε τεχνολογία οθόνης αρκει!
τσπ στο θέμα τωρα.. Με ποια λογική θα δωθει Αυστραλία μονο; τι τους εμποδίζει να δώσουν την αναβάθμιση παντού;

nikos

@Kattos καλά εντάξει το καταλάβαμε οτι το έχεις το κινητό και πως πέταξες τα λεφτά σου αλλά μην εκτίθεσαι… είναι χειρότερο…

giwrgos

σιφωνο με το katto εγω δεν παρατιρισα κατι τετοιο το κινιτο ειναι τελιο το καλυτερο στι κατηγορια του

manolis

Αφού θα ασχοληθούν για να βγάλουν μια αναβάθμιση (τελευταία) γιατί δεν δίνουν την 4.4 να τελειώνει το θέμα?

dimitris

Βάλτε το δίπλα στο ace 2 ή το lg l5 ή το l7 ή το l5 II ή στο galaxy core και μετα πείτε μου αν έχει ή δεν έχει τεράστια διαφορά.Η μέρα με τη νύχτα είναι οι οθόνες.Εγώ δεν είμαι υπερ ή εναντίον κάποιας εταιρίας.Το ότι είναι μια χαρά το κινητό απλά σαν δήλωση εμένα δεν μου λέει κάτι.Πηγαίντε σε κάποιο κατάστημα να τα συγκρίνετε όσοι λέτε το αντίθετο.

Kattos

Καλά ρε παιδιά ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Xperia L είναι η οθόνη του.
Μην σας μπερδεύει το UI τις Sony.

Kattos

Ενα από τα καλά χαρακτηριστικά του Xperia L είναι η οθόνη του. Μην σας μπερδεύει το γκρίζο UI της sony

Alexis

@dimitris συμφωνώ μαζί σου! Τα έχω δει όλα αυτά μαζί και έχεις δίκιο! Επίσης το xperia sp έχει το ίδιο θεμα όπως και το xperia Z! Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας υπάρχουν βίντεο συγκριτικά! Τα συγκεκριμένα κινητά από την ίδια παρτίδα είχαν αυτό το θέμα και ένα από τα χειρότερα “μαυρα” σε μια οθόνη! Προσωπικά είχα το l92 και είναι πολύ καλύτερη οθόνη!

Kattos

@nikos προς πληροφορία σου. Εχω galaxy s3

giwrgos

@alexis το xperis SP ειναι πολυ ωρεα τα χρωματα του οπως επισις και το xperia z πολυ ωρεα ειναι τα χρωματα τις οθονης τα καλιτερα ειναι

Kattos

Καλά ρε παιδιά ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Xperia L είναι η οθόνη του. Μην σας μπερδεύει το UI της Sony

Alexis

Κοιτα @giorgos δεν λέω πως δεν ειμαι ευχαριστημενος με το xperia sp μου! Την οθόνη μπορεις να την αποκαλέσεις σαν μία φωτεινή οθόνη και χρώματα ρεαλιστικά! Το θέμα του είναι οι γωνίες θέασης που λίγο να γυρίσεις το κιν ασπρίζει η οθόνη και δεν βλεπεις σχεδον τπτ! Και το μαυριο χρώμα του ειναι ενα φωτεινο γκρι! Το ίδιο και στο Z

Antreas

Ενα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Xperia L είναι η οθόνη του. Μην σας μπερδεύει το UI τις sony

dimitris

Το xperia m διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm 1GHz που μπορείς να παίξεις άνετα βαριά παιχνίδια και μια μική καρτα sd είσαι οκ . Τα αξιζει τα λεφτά του το κινητό και έχει και πολύ καλό design

Johnny

Έχετε ξεφύγει εντελώς από το θέμα του άρθρου μερικοί !!!

Antreas

@alexis έχεις δίκιο σε ότι αφορά τις γωνίες θέασης. Αλλά δεν μπορώ να ακούω για μουντες οθόνες. Οποίος θέλει ψεύτικα και υπέρ τονισμένα χρώματα παίρνει super amoled

dimitris

Ρε παιδιά είναι μουντές οι οθόνες τους..δείτε τα από κοντά σε σύγκριση με τα άλλα και πείτε μου..με δεδομένα μιλάμε..όσοι είπαμε ότι είναι μουντές οι οθόνες τους τα είδαμε και τα συγκρίναμε από κοντά..δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας..

dimitris

Το ace 2,το lg l5,το l5 II,το core δεν έχουν amoled..κι όμως έχουν πιο ζωηρά χρώματα..πιο φωτεινά..και δεν μιλάω για μικροδιαφορά…είναι η μέρα με τη νύχτα!!

Antreas

@dimitris Η δική μου άποψη είναι πως η οθόνες τις sony πατάνε κάτω τον ανταγωνισμό. Βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη..και είναι από τα λίγα smartphone που τρέχουν απροβλημάτηστα και χωρίς lag.

Alexis

Εγώ για οθονη sony κινητου παραδεχομαι και ειμαι εντυπωσιασμενος με του Z1.

Dimitrinhio

Μου αρέσει που είστε μέσα στο θέμα που είναι η αναβάθμιση και το αν θα την πάρει

dimitris

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ακόμα και με δεδομένα που μιλάω πάλι ορισμένοι διαφωνείτε..μπορεί να τρέχουν απροβλημάτιστα ρε παιδιά αλλά οι οθόνες τους όπως και να έχει είναι κατώτερες των προσδοκιών..ίσως και για μείωση κόστους…επειδή τους έχουν βάλει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά…κάπου έπρεπε να μειώσουν το κόστος..

Antreas

@dimitris Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αυτή η χαοτική διάφορα που βλέπεις. Φιλικά πάντα:)

dimitris

Πηγαινε σε ενα καταστημα που εχουν εκθεματα και βαλε διπλα το xperia m με το lg l5 II και θα καταλαβεις τι εννοω.. 😉 ανοιξε και την καμερα αν θελεις,βγαλε την ιδια φωτογραφια και συγκρινετε τις στην οθονη του καθενος..και παλι θα δεις τεραστια διαφορα στα χρωματα της οθονης..

MYRTW

Επειδή ψάχνω να ανανεώσω και πήγα αυτες τις ημέρες σε μεγαλο κατάστημα και το είδα η οθόνη του είναι τρομερή και σε γωνίες θέασης και σε χρώματα στα πάντα και γενικώς τα sony που είδα είχαν πολύ καλές οθόνες συγκριτικα με άλλα

aggelos

Τι λέτε ρε παιδιά sony και οθόνες πάνε μαζί τα xperia στην τιμή τους έχουν οθόνη μίας κατηγορίας παραπάνω

sefis

Το κινητό δουλεύει άψογα. και όποιος μου βρει καλύτερο κινητό από το xperia M με 140 ευρώ στο σκρουτζ με 2πύρινο 1G ram να μου τρυπήσει τη μύτη. Οκ συμφωνώ για την οθόνη και την κάμερα έχει θεματικά. Στο θέμα μας τώρα αμα τελικά πάρουμε το 4.3 Που δεν πιστεύω…. θα είναι και η τελευταία…

sefis33

Α και κάτι τελευταίο,
Sony? άμα είναι να το δώσεις και να lagari άστο καλύτερα μια χαρά δουλεύει Και 4.1.2 το xperia

dhalsim

@dimitris Η άποψη σου έγινε κατανοητή την 1η φορά,δε χρειάζεται να το ποστάρεις 100 φορές γιατί γίνεσαι κουραστικός κι εμπαθής.By the way μια χαρά είναι τα 2 κινητά ανάλογα με specs/τιμή.

dimitris

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ SONY ΚΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.ΜΗΝ ΔΕΛΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Chris

Ορε γμτ με τα fun boys…

Exω το L και βρισκω μια χαρα την οθονη, εχω και το Οne που ειναι μακραν καλυτερη η οθονη του και δεν αναφερω την αναλυση σε ppi, η γυναικα μου εχει το L7 ii πιο φωτεινη αλλα κανενα δεν φτανει το μαυρο των Αmoled…Γουστα ειναι αυτα…

Στο θεμα μας, μακαρι να παρει 4.3 το M, ετσι σιγουρα θα αναβαθμιστουν και αλλα μοντελα περσινα. Φυσικα δεν βλεπω για κατι παραπανω σε κιτ κατ…

theologos papadopoulos

Εχω το sony Μ και προσπαθω να κανω ενημερωση λογισμικου και μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο που θα τα βρω αυτα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.