Sony Xperia Phablet χωρίς είσοδο 3.5 χιλιοστών στην FCC

Sony Xperia Phablet, Sony Xperia Phablet χωρίς είσοδο 3.5 χιλιοστών στην FCC

Ένα Sony Xperia phablet έκανε την εμφάνισή του στη βάση δεδομένων της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC), από το οποίο φαίνεται να απουσιάζει η είσοδος 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά.

Η συσκευή Sony Xperia που εμφανίζεται στη βάση της FCC έχει τον αριθμό PY7-21831A και έχει οθόνη 5,7 ιντσών και διαστάσεις 152.79 x 72.42 χιλιοστά.

Από το σχέδιο που παρατίθεται στη βάση της FCC φαίνεται ότι η οθόνη πιθανότατα θα έχει αναλογία 16:9, αλλά με δεδομένο ότι συμπεριλήφθηκε για ενδεικτικούς σκοπούς δεν αποκλείεται η αναλογία να διαφέρει.

Στο σχέδιο φαίνεται με οθόνη edge-to-edge, η οποία όμως έχει bezels κανονικού μεγέθους. Επίσης, όπως αναφέρθηκε, το σχέδιο υποδεικνύει ότι η συσκευή δεν θα διαθέτει είσοδο 3.5 χιλιοστών για ακουστικά καθώς τα ακουστικά φαίνονται συνδεδεμένα στη συσκευή μέσω dongle. Η μόνη θύρα στο phablet φαίνεται ότι είναι USB Type-C και βρίσκεται κάτω στο κέντρο της συσκευής.

Πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα επόμενα smartphone της στις 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του MWC 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Εποχές Sony Ericsson με ταυτόχρονη έξοδο φορτιστή και ακουστικών. Πιστεύω οτι έπρεπε να κρατήσουν τη θυρα 3,5mm αλλά ας όψεται η μόδα με τα μειωμένα bezel…

I am

Φαίνεται να διωχνουν σταδιακά τα bezels. Έχουν καιρό ακόμα μάλλον…

lneam

Νομιζω οτι το σωστο ειναι εξοδος ακουστικων

Κώστας Ζ.

@ineam, ο λόγος που το νομίζεις αυτό, αν επιτρέπεται;

sasuk1z

Ολοι γινονται ασυρματοι -απλ ασυρματα ακουστικα -σαμσουν ασυρματη φορτιση και η σονι θελει να σε δεσμευσει με καλωδιακες εγκαταστασεις και μαλιστα ανασφαλεις. Καλωσηρθατε στο 2013. Υγ ακομα και no name brands οπως η one plus kai h heaueei ho κανουν βηματα μπρος αυτη εκει στον εφησυχασμο της. Ποσα πλειστεισο θα πουλησει ακομα για να αντεξει να πεταει λεφτα στα κινητα

Andreas

Δηλαδή η LG με το V30 πως καταφέρνει και έχει και καλή μπαταρία και μικρά bezels και miniJack3.5mm???
Μάγοι είναι;
Το παραμύθι περί ανώτερης ποιότητας του USB C απέναντι στο minijack, έχει αποδειχθεί ότι ήταν ψέμα. Το ίδιο και για τον χώρο που καταλαμβάνει.

Όταν με καλούν να δώσω όσα περισσότερα χρήματα γίνεται σε μια συσκευή μιας εταιρίας(ναβαρχίδα), θέλω να έχω πλήρη εξοπλισμό .

Ιωάννης jb

sasuk1z.. Η ασύρματη σύνδεση είναι άλλο πράγμα.. Αντε γιούρια είδαμε σονυ να μπούμε να κραξουμε ε;;
Αν δω Sony smartphone χωρίς τη κλασική θύρα για ακουστικά θα είναι μεγάλη απογοήτευση..
Ήδη ακούγονται πολλά είναι και ο σχεδιασμός μετά το x performance λίγο κάπως.. Δε πάμε καλά πολλά αρνητικά βλέπω να μαζεύονται

Κώστας Ζ.

@Andreas δεν είναι μάγοι, stereo ηχεία δεν έχουν

One

Επίσης τα LG έχουν μικρή μπαταρία σε μέγεθος.

Andreas

@Κώστας Ζ.
ΟΚ αν το κόστος να μην έχω μινιjack (δηλαδή ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΑΡΑΚΤΙΡΗΣΤΙΚΟΥ) είναι καλύτερος ήχος στα ringtone ή να βλέπω ταινίες με ήχο dolby χωρίς ακουστικά , τότε ΟΚ.
Οι Μαυροι raper στις γειτονιές στα πάρκα δίπλα στις μπασκέτες θα το χαρούν!
Τα γυμνασιόπαιδα επίσης θα το χαρούν, που τους αρέσει να ακούν και οι άλλοι ότι ακούν αυτοί.
επίσης και οι γύφτοι θα το γουστάρουν πολυ γιατί που αρέσει να ακου τα τσιφτετέλια στη διαπασών και χωρίς ακουστικά
Τέλος αν κάποιος το θέλει για να ακούει το ringtone της ΠΑΟΛΑ με καλύτερη ποιότητα είναι πολύ χρήσιμο χαρακτιρηστικό το διπλό ηχείο , και αξίζει να χάσεις την ποιότητα και ευκολία του minijack για όλα αυτά.

Το κομμάτι των ανθρώπων που θέλουν καλό ήχο για ΤΑΙΝΙΕΣ και κάθονται να δουν ταινίες με ήχο απο το μεγάφωνο δεν το σχολιάζω καν.

Andreas

Παιδιά , άλλο κάτι να είναι λίγο χειρότερο (ήχος απο τα ηχεία)
χειρότερη μπαταρία
Και άλλο είναι η αφαίρεση ενός χαρακτηριστικού !
Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 10-50% μείωση μιας λειτουργίας/δυνατότητας , και στην άλλη μιλάμε για 100% μείωση (άρα αφαίρεση) λειτουργίας/δυνατότητας

Andreas

@One To LG V30 έχει την καλύτερη αυτονομία απο όλα τα frlagships

https://www.youtube.com/watch?v=7H9pAn4Hl50

lneam

@Κώστας Ζ
για τον ιδιο λογο που και ο ενισχυτης στο hi-fi που εχουμε στο σπιτι μας εχει βυσματα που συνδεουμε τα ηχεια και λεγεται εξοδος ηχου. Η εξοδος του ακουστικου σηματος προσδιοριζει και την ονομασια της υποδοχης. Οταν στην συσκευη μας εχουμε υποδοχη για μικροφωνο, ονομαζεται εισοδος.

Κώστας Ζ.

@Ineam,άλλο κατάλαβα εγώ… Αυτό που κατάλαβα είναι οτι εννοούσες πως είναι θετικό να αφαιρεθεί η έξοδος των ακουστικών

One

@Andreas η ανάλυση του V30 στο test ηταν σε fullHD+ οχι σε Qhd. Μπορεί η μπαταρία του V30 να εχει τα ιδια ampere περίπου με το ΧΖ Premium αλλά άμα δεις το μέγεθος της μπαταρίας του ΧΖ Premium είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του V30 και χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο στο εσωτερικό του. Και οι μικρές μπαταρίες με πολλά ampere χάνουν πιο γρήγορα το φορτίο τους σε τόσο ενεργοβόρες συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.