Sony Xperia S, Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Sony Xperia S (TechblogTV) με τιμή που γνωρίζαμε εδώ και μέρες, 599 ευρώ. Σε λευκό ή μαύρο χρώμα, το Xperia S έρχεται με νέο σχεδιασμό NXT, οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, κάμερα 12 Megapixel και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

, Sony Xperia S, Κυκλοφορεί

Sony Xperia S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260 Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
HSPA/ 3G
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Reality Display with Mobile BRAVIA Engine, 1280×720 pixels, 342 ppi (pixels per inch), 16 εκ, χρώματα
Κάμερα: 12 Megapixel, Sony Exmor R, LED flash 16x digital zoom, auto-focus, image stabilizer
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB (26GB διαθέσιμα στο χρήστη)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, micro HDMI, Radio FM
xLoud, Surround sound, Clear audio, Clear bass
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 128x64x10.6 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giwrgoc

αυτό να έχει 32gb(αλλα να είναι χρήσιμα τα 26gb) δεν το καταλαβαίνω!!!

petsas

κωστα γνωριζεις αν το xperia p λογο του 4ου λευκου υποπιξελ θα εχει πιο ωραια οθονη απο το xperia s κατι μου λεει οτι παιζει να ειναι καλυτερη

Βαγγέλης

Θα ήθελα να δω πως θα κινηθεί η αγορά με τιμές που ξεπερνούν το μηνιάτικο. Είμαι πολύ περίεργος. Κατα τα άλλα ενα όμορφο κινητό που δεν μπορεί να μπεί στο πιάτο προς βρώση, ούτε να πληρώσει το ενοίκιο. 😛

Μιχάλης

Κώστα στον τίτλο έχεις βάλλει Sony ericsson.

Δημητρης K.

απλησιαστη η τιμη δυστυχως……

Nickolas

Είναι πανέμορφο το άτιμο αλλά πανάκριβο, σε δυο τρεις μήνες που θα χει πάει η τιμή του τέσσερα κατοστάρικα μια χαρά θα είναι.

petsas

ναι αυτο ηθελα να πω οχι καλυτερη στα χαρακτηριστικα αλλα στο ματι αν θα φαινεται πιο ωραια εσυ που τα ειδες και τα δυο απο κοντα ποια οθονη σου φανηκε πιο ωραια στο ματι μπορεις να μου πεις; ευχαριστω εκ των προτερων αν και ειμαι λιγακι εκτος θεματος συγγνωμη

panos

και 475 στο αμαζον..και σιγα μην τα φανε οι ελληνες μαγαζατορες!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

599 δεν καταλαβαν καλα

dimtris

599…..? την συνταξη του παππου και της γιαγιας μου να βαλεις…! και παλι δεν μας φτανει…!!!!
ας προσγειωθουμε παιδια….! να πεσει κατω να παθεις καταθλιψη,,,,,!!!!!!!

Haduuken!

10. Ο/Η panos λέει: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012 στις 0:15

και 475 στο αμαζον..και σιγα μην τα φανε οι ελληνες μαγαζατορες!!!!

» φίλε Πάνο, ριμίξ : ..και σιγα μην τα φανε οι ελληνες αλιγατορες !!!!
🙂

Boukou

Κώστα μια διευκρίνιση αν είναι εύκολο..Παρακολουθώ όλα όσα έχεις πει τόσους μήνες για το xperia s αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι..Κυκλοφορεί με λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε ICS)..Την αναβάθμιση την κάνουμε μέσα απο το internet με τον γνωστό τρόπο απο το update service ή κάπως αλλιώς που δεν ξέρω..Και κάτι ακόμα..Εσύ που τα είδες απο κοντά τα κινητά με όλη την ειληκρίνια που έχεις θές να μου πείς την διαφορά της κάμερας του xperia s που είναι 12 mp με εκείνη του nokia 808 που είναι 41??εγώ λέω οτι η sony στις φωτογραφίες δεν πιάνεται..εσυ τι είδες?Ευχαριστώ πολύ..

djfapples

πολυ ωραιο κινητο αλλα ειμαι λιγο ¨”τσιμπημενος” με το xperia p μηπως ξερουμε ποτε θα ερθει περιπου??

enigma

@Βoukou Μην συγκρίνεις τα mp αλλά και τους φακούς….Και αν δεις τον φακό που έχει το 808 θα έχει ανώτερες φωτογραφικές δυνατότητες +το καλύτερο zoom σε φωτογραφική κινητού.

Την αναβάθμιση λογικά μπορείς να την κάνεις είτε μέσω pc είτε ΟΤΑ από wifi.

πανος

Κωστα να το αγορασω τωρα η να περιμενω να ερθουν και αλλα ?? τι μου προτεινεις?

vali

Μπαίνεις να διαβάσεις σχόλια για το κινητό και πέφτεις σε παιδικές ερωτήσεις προς το Κώστα,και Κώστα και Κώστα και Κώστα.

Βγαίνει μια φωτογραφία στο site από κάποιο μελλοντικό μοντέλο,και θα δεις ερώτηση.

Κώστα ξέρουμε τιμή ?

Thanasis

Οι εταιρείες κινητής θα το φέρουνε(vodafone,wind,connote)? Η θα το έχουν μόνο τα “πολυκαταστήματα”?

thomas22888

φιλε boukou τα sony δεν πιανονται στη φωτογραφια ειναι μακραν τα καλυτερα, ακομα θυμαμαι το satio που ειχα καποτε και τις απιστευτες φωτογραφιες που εβγαζε, οποτε για μενα για φωτογραφιες sony και ξερω ψωμι……

ιωαννης

εξυπνη τακτικη η sony και η καθε sony…βαζει την τιμη πολυ ψηλα στην αρχη ,να τσιμπησει καποια κοροιδα που βιαζονται και δεν μπορουν να περιμενουν λιγο..και μετα απο 2-3 μηνες η τιμη στο εξωτερικο και στο σκρουτζ ειναι στα 400…εδω ηδη στο εξωτερικο ειναι στα 480..
εγω πρωσοπικα παντως,δεν θα αλλαξω το arc μου,μεχρι το ’13..καταρχας γιατι ειπε οτι το καλοκαιρι θα βγαλει κινητο με τον επεξεργαστη cortex A15 και επειδη το ’13 θα παρουσιασει 4πυρηνα ετσι οι τιμες των διπυρυνων θα πεσουν πολυ..(και ο cortex A15 φιλοδοξουν να εχει ιδια αποδοση με τους υπαρχον 4πυρηνους )

Thanos

Χωρίς να θέλω να πω πολλά, 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S II, ενώ ακόμα το κινητό το πουλούσαν στα καταστήματα 599€, κλασικά, στο skroutz.gr το είχα βρει 415€. Ελληνικότατο….

Άρα περιμένετε λίγο και θα κατέβει και αυτό σιγά σιγά…ήδη έχουν αρχίσει να κατεβάζουν τιμές…

Γιαννης

θελω να τ παρω μεσω expansys..ειναι οκ σαν μαγαζι??εχει παρει κανεις απο εκει κατι για να μου πει οτι ειναι οκ…

djfapples

κ η εγγυηση που σου δινει το expansys ειναι Ελληνικων αντιπροσωπειων?

Γιαννης

οκ κωστα ευχαριστω..

thomas22888

παιδια εμενα παντως που το πηρε ενας φιλος μου το xperia s το ασπρο και μου το δωσε και το περιεργαστηκα για αρκετη ωρα.δεν εντυπωσιαστηκα καθολου.χιλιες φορες καλυτερο το galaxy s2 για μενα.και επισης σου αφηνει και μια αισθηση οταν το κρατας στα χερια σου οτι ειναι εντελως ψευτικο, καμια σχεση με το iphone μου.ειλικρινα απογοητευτηκα

djfapples

φιλε thomas εχθες κατεβηκα σε μεγαλο ηλεκτρονικο καταστημα του κεντρου κ επεξεργαστηκα ολα τα καινουρια smartphones lg prada,xperia arc s, iphone 4s, sensation 1,5ghz,galaxy nexus,galaxy note.Το xperia s μου φανηκε το καλυτερο κορυφαια καμερα,γρηγορο internet οπως κ το sensation,πολυ καλο ηχο,κτλ σε συγκριση με τις super amoled οθονες υστερουσε σε χρωματα αν κ τα χρωματα των galaxy ειναι πολυ εντονα αφυσικα.κ ενω στις superamoled το μαυρο ειναι κορυφη στο ασπρο ειναι αστα να πανε καμια σχεση με το xperia s.

thomas22888

τη να πω φιλε μου δεν ξερω, εμενα παντως το xperia s δεν με εντυπωσιασε και τοσο.προτυμο με χιλια galaxy s2,πιστευω ειναι καλυτερο.και συν οτι οπως ειπα και παραπανω το xperia s μου φαινεται πολυ ψευτικο οταν το κραταω.ασε που η τιμη του ειναι αφυσικη.ακου εκει 599 ευρω.ΕΛΕΟΣ

Tsikis

Κύριοι , δεν ξέρω ποιά είναι η κραταιά άποψη όσων δεν τους αρέσει αυτό το κινητό αλλά εγώ δηλώνω απερίφραστα θαυμαστής τόσο της καινούριας προσέγγισης της Sony που ξαναπέκτησε πόδι στην κινητή τηλεφωνία εξαγοράζοντας την Sony Ericsson (και ΤΙ πόδι) όσο και της σειράς NXT και συγκεκριμένα του Xperia S με την ΟΘΟΝΑΡΑ, την ΝΤΙΖΑΪΝΑΡΑ και την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΡΑ της Sony… μόλις μου εγκριθεί η επιδότηση από την Cosmote και μου πούνε κλασσικά για iPhone, αυτός ο συνδρομητής δεν θα μασήσει από μηλαράκι

Πανος

Ξερετε αν η Sony χρησιμοποιει το συστημα αναβαθμισεων της Nokia με τα product codes? Δλδ σε περιπτωση που αγορασω το κινητο απο καταστημα εξωτερικου θα υπαρξει θεμα με τις αναθμισεις (χασιμο ελληνικων κτλ)?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.