Sony Xperia X και XA: Με τιμές 599 και 299 ευρώ στη Γερμανία

Στην MWC 2016 η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά X στην οποία ανήκουν και τα Sony Xperia X και Sony Xperia XΑ. Η ίδια δεν έδωσε τιμές, αλλά έχουμε τις πρώτες πληροφορίες που λένε ότι στην Ευρώπη το Xperia X θα έχει τιμή 599 ευρώ.

Όσο για το Sony Xperia XΑ, αναμένεται να κοστίζει 299 ευρώ. Και τα δυο smartphones εμφανίζονται στο Amazon Γερμανίας, το οποίο δέχεται προ-παραγγελίες, ενώ το Sony Xperia X Performance απουσιάζει, γεγονός που ενισχύει τις φήμες που λένε ότι δεν θα κυκλοφορήσει Γερμανία.

Tο Sony Xperia X έρχεται με οθόνη 5 ιντσών 1080×1920 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD, κάμερα 23 Megapixel με Predictive Hybrid Autofocus, εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2620mAh.

Το Sony Xperia XΑ έρχεται επίσης με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels, επεξεργαστή MediaTek MT6755, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Η κάμερα κατέβηκε στα 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel. Ενσωματώνει μπαταρία 2300mAh, οι διαστάσεις είναι 143.6×66.8×7.9 χλστ., ζυγίζει 137 γρ. και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Δείτε επίσης: Sony Xperia X Performance & Xperia X hands-on [MWC 2016]

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση MWC 2016

sony xperia x price, Sony Xperia X και XA: Με τιμές 599 και 299 ευρώ στη Γερμανία

sony xperia x price, Sony Xperia X και XA: Με τιμές 599 και 299 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Οι τιμές στα σονι γιατί δεν πέφτουν με τίποτα?

Diecast

Πολύ ωραίο το perfomance ,ελπίζω να έχει βελτιωθεί ή κάμερα γιατι εκεί είναι που έχει θεματακι η σονυ!!

KostasB

Ήδη από το z5 έβαλαν πολύ κάμερα. Αυτή στα χαρτιά είναι ακόμα καλύτερη. Πάντως θα μπορούσε να είναι και ο προσωρινός αντικαταστάτης του z5 μέχρι να έρθει το z6. Αλλά μέχρι τον Ιούνιο θα έχει βγει ήδη το 6.

John Fil

Κινητό με Snapdragon 650 στα 600 ευρώ;
Πάνε καλά οι άνθρωποι; Είμαστε στα καλά μας;

Ιωάννης jb

John Fil.. Είναι πολύ δυνατο το συγκεκριμένο chipset και το cpu του αλλά και το gpu εχουν επιδόσεις κορυφαίες…
Η τιμή αν ερθει και εδω στην ελλάδα σε αυτά τα επίπεδα είναι αρκετά υψηλή δε λέω, αλλά είναι σίγουρο οτι σε 3-4 μήνες θα φτάσει να είναι στα 400 ευρω οπότε κομπλε…. το xperia x είναι κορυφαία συσκευή και με άψογο design… δε νομίζω η sony να το κοστολογούσε κάτω απο τα 5 κατοστάρικα…
Και εδώ ερχόμαστε στην μη ανακοινωμένη τιμή για το x performance, η οποία θα είναι πολύ υψηλότερη απο το απλό x…
Αρα καλά έλεγα και χθες… μιλάμε για μια στην ουσία ναυαρχίδα τις sony, απλά είναι στις 5 ιντσες η οθόνη και έχει διαφορετικό όνομα αλλά και design… με κυριότερη διαφορά τον νέο sd 820….
Αν κάνει το απλό xperia x 600, τότε το performance θα κάνει τουλάχιστον 100-200 ευρώ πάνω…

apopet26

Και τι θα κάνει θα κατεβάσει και το z6 σε δύο μήνες και θα Έχει δυο ναυαρχίδες?

Dimitris

το x performance δηλαδη ποσο θα εχει???προτιμαει να βαζει τα κινητα πχ 600 ευρω να τα παιρνουν 10 ατομα ενω θα μπορουσε να τα βαζει 400 και να τα παιρνουν 100 ατομα…επρεπε να βαλει το x 450(αντε 500?!)και το performance 600 το πολυ!(η καμερα εχει διαφορα απο του z5?κατι αλλαξανε για αυτο ρωταω..)

Gpapa

Είναι δυνατόν αυτό το σχεδιαστικό χάλι με FullHD οθόνη και 2600 mah μπαταρία να πωλείται στα 600 ευρώ? Μήπως νομίζει η Sony ότι είναι Apple ή Samsung? Έπεσαν το 2015 οι πωλήσεις κατά 6 εκ. συσκευές (λιγότερο από το 2014) αλλά μυαλό δεν βάζουν.

Xperiakias

Μια χαρά είναι η τιμή του….Η σειρά Χ της SONY είναι ουσιαστικά σαν την σειρά A της Samsung!
Το Α5 με Snap615 Adreno 405 13Mp πίσω κάμερα 5mp μπροστά 16GB εσωτερική μνήμη και 2gb RAM είχε 500 ευρώ…
Και εδώ μιλάμε για Snap650 Adreno 510 23mp πίσω κάμερα 13mp μπροστά 32GB εσωτερική μνήμη 3gb RAM …

One

Το καλο είναι ότι τωρα θα βγαίνει η σειρα Ζ μια φορα το χρονο το Σεπτέμβριο και το X Performance θα ειναι ανταγωνιστής των Sam & LG το Μάρτιο. Οι τιμες μπορεί να είναι ακριβές αλλα τα κινητά της Sony εχουν καλύτερη ποιότητα υλικων, καλύτερη αξιοπιστία, καλύτερες αναβαθμίσεις και καλύτερο after sales service. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Το καλο της υπόθεσης είναι ότι θα πεσει και η τιμη του Ζ5 Premium και θα μπορέσει να το παρει περισσότερος κοσμος.

Ιωάννης jb

Xperiakias…. +1
Η μπαταρία του xperia x να δείτε οτι θα κρατάει στο χαλαρό 2 μέρες…

Γιώργος

Ας κοιτάξει η Sony να χτυπήσει πρώτα καμία Vivo , ΖΤΕ και Oneplus, έχει πολλά ψωμιά μέχρι να πει ότι βγάζει κινητό για να ανταγωνιστεί την Samsung. Ούτε στο επίπεδο της Huawei και της Lenovo δεν είναι σαν εταιρεία.

Nickz

Έχω κινητό Xperia Z και είναι εκπληκτικό. Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί δεν έχει πολλές πωλήσεις στην Ελλάδα. Τα υλικά κατασκευής είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τα Samsung και τα υπόλοιπα. Είχα το Samsung galaxy ace παλαιότερα, αρκετά καλό αλλά καμία σχέση με σονυ.

Βαγγέλης

Για μένα η Sony έκανε την κίνηση ματ! Δεν ξέρω αν θα πουλήσουν τρελά, πάντως είναι μια συσκευή που θα αγόραζα σίγουρα αν το Z1 τα παίξει στο μέλλον!

Ιωάννης jb

Γιώργος.. τι εχεις πει πάλι ρε συ?? Τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν??
Επειδη είναι πιο κάτω σε πωλήσεις δλδ το λες αυτό?? σε οτιδήποτε άλλο η sony είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω απο τους Κινέζους που αναφέρεις… οσο για την samsung μάλλον και εκει κανεις λάθος διότι την ανταγωνίζεται στα ισια παντού εκτός απο της πωλήσεις

Ανακιν

Εντάξει η Sony το πάει για κλείσιμο με τέτοιες τιμές! Ποιος ανθρώπος θα δώσει τόσα λεφτά για τέτοια κινητά; το g5 σε 3 μήνες θα έχει 400 σε σκρουτζ άρα γιατί να μην πάρεις LG

Nik

Sony= κινηταρες!

vaggelis35

Παιδια καλημερα, ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα το xperia XA και ποσο θα κοσιζει?

Εφη

Ανακιν….εγώ με τίποτα κατά τη γνώμη μου δεν θα έπαιρνα κινητό lg.. δεν έχουν καμια σχέση με τη ποιότητα της sony… και εξάλλου όπως είπες σε λίγους μηνες θα παει στα 400..το g5 έχει βγει αρκετό καιρό και εδώ αυτά τα κινητά δεν έχουν βγει καν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.