Sony Xperia XA2: Φωτογραφίες hands-on και πληροφορίες για τιμή 320 δολάρια

Το Sony Xperia XA ήταν ένα από τα πιο οικονομικά μοντέλα της σειράς X και πολύ σύντομα θα δούμε τον διάδοχό του. Το μη ανακοινωμένο smartphone άλλοτε αναφέρεται ως Sony Xperia XA2 και άλλοτε XA (2017).

Την ονομασία θα την μάθουμε όταν γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, όμως το σημαντικό είναι ότι το κινητό ποζάρει σε hands-on εικόνες. Φαίνεται ότι διατηρεί το γενικό design του προκατόχου του, ενώ οι γωνίες είναι ακόμη πιο έντονες. Οι live εικόνες συμφωνούν με τα renders και το video που είχε διαρρεύσει πρόσφατα.

Η πηγή που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, αναφέρει ότι το κινητό θα διατεθεί ως “Xperia XA2”. Οι εικόνες δεν έχουν καλή ποιότητα, αλλά φαίνεται ότι θα τρέχει Android 7.0 Nougat. Επίσης, αναμένεται να φορά επεξεργαστή MediaTek Helio P20, μνήμη RAM 4GB, κάμερα στην πλάτη 23 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel.

Φημολογείται πως θα διαθέτει θύρα Type-C, θα έχει υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και θα κοστίζει γύρω στα 320 δολάρια.

Τέλος, η επίσημη ανακοίνωση του Sony Xperia XA2 αναμένεται στην MWC 2017, τέλη του μήνα στη Βαρκελώνη. Μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τα χαρακτηριστικά, το design και την τιμή.

Sony Xperia XA2 photos, Sony Xperia XA2: Φωτογραφίες hands-on και πληροφορίες για τιμή 320 δολάρια

Sony Xperia XA2 photos, Sony Xperia XA2: Φωτογραφίες hands-on και πληροφορίες για τιμή 320 δολάρια

Sony Xperia XA2 photos, Sony Xperia XA2: Φωτογραφίες hands-on και πληροφορίες για τιμή 320 δολάρια

Sony Xperia XA2 photos, Sony Xperia XA2: Φωτογραφίες hands-on και πληροφορίες για τιμή 320 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Το πρώτο ΧΑ ήταν μια πολύ τίμια πρόταση για τα λεφτά που ζητούσε (199€σε μεγάλα ελληνικά καταστήματα και 160+ σε skroutz) με πολύ καλή εμφάνιση πάρα τα λίγο περίεργα bezels. Το σεταρα για έναν φίλο και δεν βρήκα το παραμικρό πρόβλημα, λίγο ίσως η οθόνη δε με τρέλανε, οι κάμερες ωστόσο πολύ καλές, πάντα για τα λεφτά που έκανε.

Αυτό εδώ όμως βλέπω με λύπη ότι έχει μεγαλώσει κι άλλο το πάνω και το κάτω bezel και θα είναι αρκετά δύσκολο στο grip. Τα λεφτά είναι πολύ καλά για 4 ραμ και για τις κάμερες που αναφέρονται άλλα μου φαίνεται λίγο υπερβολικά τα specs για ένα low end τηλέφωνο. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του

Ioannis

ωραιο κινητο …θα ηταν αν ειχε μικροτερα πανω και κατω μπεζελ ειναι τραγικη ειρωνεια το οτι η sony καταφερε και μειωσε τα πλαινα μπεζελ και απο την αλλη εκανε το αντιθετο για τα πανω και κατω. Δεν ξερω, μπορει η τιμη σε συνδιασμο με τα σπεξ να ειναι μπομπα αλλα αυτο το design μου θυμιζει κινητο 2ετιας

ChristossOriginal

Εξακολουθω 2,5 χρόνια μετά να θεωρώ το Z3 Compact το πιο ομορφο που εχει βγαλει τελευταία η SONY. Λεπτο, συμμαζεμενο και με μικρα μπεζελ. Η οθονη “ξεχειλιζε” οπως ειχε πει και ο κυριος Βλαχακης στην παρουσιαση του. Δεν ξερω γιατι αφου υπαρχει η τεχνοτροπια εδω και καιρο, ξαναγυριζουμε σε μεγαλυτερα μπεζελ.

One

@ChristossOriginal ναι φιλε και εγω ακόμα το εχω το Ζ3c και δυδκολα το αφηνω για να παρω αλλο 😛

Και εμενα με παραξενεύουν που αρχιζουν να μεγαλώνουν τα bezel αλλα πιστεύω οτι το κανει γιατι οι οθόνες εχουν γινει αρκετα πιο φωτεινές και εχουν τοποθετήσει μεγαλύτερη μπαταρία. Εχω δει τερμα φωτεινότητα στα καινουρια κινητά της Sony και σε σχέση με το Ζ3c που εχω ειναι σχεδόν διπλάσια φωτεινότητα, που χρησιμεύει αρκετά στον δυνατό ηλιο.

Απο την αλλη 320 μου φαινονται αρκετα αλλα αν εχει καλυτερα specs απο το Χ compact ισως να τα αξιζει. Θα δειζει σε λιγες μέρες. Εύχομαι η Sony εκτος απο κινητά να παρουσιάζει και κανενα smartwatch τωρα που κυκλοφόρησε το Android 2.0.

bezilys

Μου φαίνεται περίεργο που θα βάλει 4 giga ram σε mid-range κινητό εδώ στις ναυαρχίδες δεν έχει πάει ακόμα στο 4!εκτός κι αν πάει απευθείας στα 6 χωρίς να βάλει 4…

John

Να τις παίρνεις δυο-δυο Να μοιράζεις στο γραφείο Να σου την κερνά η θεία. Να ναι η μόνη σου λατρεία. Σοκοφρέτα , είναι αξία κλασική….λιχουδιά Ελληνική…

bezilys

Απορώ μερικούς σαν εσένα @John που την βλέπετε την σοκοφρετα!!εγώ ακόμα προσπαθώ να το δω σαν σοκοφρετα και δεν μπορώ!αναρωτιέμαι πως το καταφέρατε! ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.