Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Xperia XZ Premium τιμή προσφορά, Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Το Sony Xperia XZ Premium είναι ένα από τα πιο εξεζητημένα smartphone της Sony με τεχνολογία κάμερας για ασύλληπτα -στην κυριολεξία- βίντεο και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Xperia XZ Premium έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών 4K HDR, οχταπύρηνο Snapdragon 835 για SoC με μέγιστο χρονισμό στα 2,45GHz, RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, επεκτάσιμο μέχρι 256GB. Ακόμη, διαθέτει μπαταρία 3.230mAh με λειτουργία Smart Stamina (“Έξυπνη Αντοχή”), λειτουργία προσαρμοζόμενης φόρτισης Qnovo (Qnovo Adaptive Charging) και θύρα USB Type-C 3.1.

Η οπίσθια κάμερά του έρχεται στα 19MP και η μπροστινή στα 13MP. Ο αισθητήρας των 19MP, διαθέτει 19% μεγαλύτερα πίξελ, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσετε περισσότερο φως και να έχετε φωτογραφίες με απεικόνιση των λεπτομερειών, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού και οπίσθιου φωτισμού.

Xperia XZ Premium τιμή προσφορά, Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Χαρακτηριστικά της οπίσθιας κάμερας Motion Eye είναι η δυνατότητα καταγραφής βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης στα 960 καρέ/ δευτερόλεπτο και η λειτουργία Predictive Capture και καταγραφή βίντεο 4K.

Η κάμερα Motion Eye “πιάνει” κίνηση, η οποία είναι ασύλληπτη από το ανθρώπινο μάτι χάρη στο βίντεο με την εξαιρετικά αργή κίνηση στα 960 καρέ/ δευτερόλεπτο.

Το Xperia XZ Premium ενσωματώνει την τεχνογνωσία απεικόνισης που διαθέτουν οι κάμερες “α” και Cyber-shot της Sony, δημιουργώντας, με αυτόν τον τρόπο, το νέο σύστημα κάμερας Motion Eye.

Xperia XZ Premium τιμή προσφορά, Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Αποτελεί το πρώτο smartphone με αισθητήρα Exmor RS αποθηκευμένο στη μνήμη, με τεχνολογίες που μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνο σε ψηφιακές κάμερες ανώτερης ποιότητας, προσφέροντας μέχρι και 5 φορές γρηγορότερη σάρωση εικόνας και μεταφορά δεδομένων.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο με καταγραφή 960 καρέ το δευτερόλεπτο και να το δείτε σε εξαιρετικά αργή κίνηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sony, το slow motion της συγκεκριμένης συσκευής είναι τέσσερις φορές αργότερο από οποιουδήποτε άλλου smartphone. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα βίντεο από ποτέ.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η λειτουργία Predictive Capture, η οποία μόλις ανιχνεύσει κίνηση ξεκινά αυτόματα να αποθηκεύει εικόνες, ακόμα και πριν πατήσετε το πλήκτρο λήψης φωτογραφιών, έτσι ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε ένα στιγμιότυπο, που μπορεί να μην προλάβατε να εντοπίσετε με το βλέμμα σας, από μια επιλογή τεσσάρων φωτογραφιών που τραβήχτηκαν ένα δευτερόλεπτο πριν πατήσετε το πλήκτρο.

Xperia XZ Premium τιμή προσφορά, Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Περαιτέρω βελτιώσεις έχουν γίνει και εντός της λειτουργίας Motion Eye σχετικά με τον επεξεργαστή Bionz του κινητού, προσφέροντάς σας, έτσι, μεγαλύτερη ευκρίνεια σε κινούμενα αντικείμενα για να ενεργοποιεί τη λειτουργία Predictive Capture. Επίσης, η καθαρότητα, οι λεπτομέρειες και οι υφές βελτιώνονται επιπλέον παρέχοντας άριστη ποιότητα εικόνας χάρη στον επανασχεδιασμένο φακό G με υψηλή οπτική ευκρίνεια.

Γενικότερα, τα smartphone της Sony, φημίζονται για την πολυμεσική τους εμπειρία. Έτσι, εκτός από την κάμερα, προσφέρει αναπαραγωγή με ήχο υψηλής ανάλυσης ενώ η τεχνολογία DSEE HX που δημιούργησε η ίδια η Sony αναβαθμίζει, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κομμάτια ή τα MP3 σε ποιότητα που να πλησιάζει σχεδόν αυτή της υψηλής ανάλυσης. Επίσης, είναι συμβατό με το PlayStation 4 και προσφέρεται η δυνατότητα να παίξετε παιχνίδια στο Xperia XZ Premium.

Στα υπόλοιπα, εκτός από την πολυμεσική εμπειρία που προσφέρει, το Xperia XZ Premium έρχεται και με άλλες λειτουργίες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Xperia XZ Premium τιμή προσφορά, Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Για παράδειγμα, έρχεται με δυνατότητα απεικόνισης HDR 4K (Υψηλό Δυναμικό Εύρος, 2160 x 3840) 5,5 ιντσών καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία των τηλεοράσεων BRAVIA της Sony, για να απολαύσετε την εμπειρία εμβύθισης σε οθόνη 4K HDR. Σε αυτή προστίθενται οι τεχνολογίες της ίδιας της Sony TRILUMINOS Display για κινητά, X-Reality για κινητά και η Dynamic Contrast Enhancer (Δυναμική βελτίωση της αντίθεσης). Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε περιεχόμενο 4K HDR από το Amazon Prime Video.

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένη είναι και η “νοημοσύνη” του Xperia XZ, καθώς μαθαίνει από τον τρόπο χρήσης του κινητού και προβαίνει σε προτάσεις, για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Η διάρκεια της μπαταρίας μεγιστοποιείται με τη λειτουργία της «Έξυπνης αντοχής» (Smart Stamina), που χρησιμοποιεί η μηχανή εκμάθησης Xperia για να υπολογιστεί με τη διάρκεια της μπαταρίας που έχετε στη διάθεσή σας βάσει της συνήθους χρήσης.

Μάλιστα, εάν υπολογιστεί ότι η μπαταρία σας πρόκειται να αδειάσει από ενέργεια αργότερα μέσα στην ημέρα σας προειδοποιεί και σας υπενθυμίζει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία της Αντοχής. Οι λειτουργίες Φροντίδα της μπαταρίας (Battery Care)vii και προσαρμοζόμενη φόρτιση Qnovo (Qnovo Adaptive Charging), εξασφαλίζουν ότι η μπαταρία θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέχρι και δύο φορές περισσότερο.

Xperia XZ Premium τιμή προσφορά, Sony Xperia XZ Premium για “ασύλληπτα” βίντεο

Τέλος, οι λειτουργίες Xperia Tips και Xperia Actions προσφέρουν συμβουλές για τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε και σας προτείνουν τη μεταφόρτωση χαρτών με βάση την τοποθεσία σας.

Διαθέτει Corning Gorilla Glass 5 στο μπροστινό και πίσω μέρος του τηλεφώνου και ανθεκτικότητα IP68 για νερό και σκόνη.

Το Xpreria XZ Premium διατίθεται σε Luminous Chrome (καθρέφτης) & Deepsea Black (μαύρο) με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 769 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι αυτό το χρονικό διάστημα, με κάθε αγορά μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών εξουδετέρωσης θορύβου και υψηλής ανάλυσης h.ear της Sony, αξίας 300 ευρώ.

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spirit-a

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά, οπως ολα της κατηγορίας… Σε μια εποχη ομως που και η τελευταια κινεζικη εταιρια παιζει με bezel less design, το βρισκω λιγο οπισθοδρομικο να μου βαζεις τετοια περιθωρια σε μια συσκευη που σιγουρα θα εχει entry price στην ελληνικη αγορα πανω απο 700 ευρω.. Το αλλο ελαττωμα ειναι το ελληνικο εξουσιοδοτημενο σερβις (arvarto).. Αν σου παθει κατι και το πας να στο επισκευασουν καλο ειναι να κανεις ενα ταμα στην παναγια, για να μη σου πουν τπτ κουφο του τυπου “εχει παρει υγρασια” (ειμαι παθων)… Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι καλο ειναι να απεχουμε απο κινητα που τα εξουσιοδοτημενα σερβις τους συνηθιζουν κατα ενα περιεργο τροπο να σου βγαζουν το κινητο εκτος εγγυησης.. οπως η αρβαρτο και η προκορντια..

Mac

-100 ευρώ αυτές τις μέρες στον Γερμανό και cosmote μαζί με τα ακουστικά

ΦΝ

Κορυφαιο κινητο σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά και με καλα στοιχεια ντιζαιν….. οταν θέλει η Sony χτυπάει κορυφή και απο κοντά είναι εντυπωσιακό. Προσωπικά θα προτιμούσα να μειώσει τα περιθώρια ισως …να ειναι λιγο μεγαλύτερα απο S8 ….αν το ειχε και αυτο ….απλα δε θα ειχε κανένα πρακτικα αντίπαλο.
Η τιμη του ειναι υπέρ λογική ποσο μαλλον για καποιον πιυ παιρνει δώρο τωρα και τα πανάκριβα ακουστικά.

vladimiros

Μπραβο σοναρα πραγματικα πολυ στιλατο και ωραιο κινητο! απο φωτογραφιες τα παει αρκετα καλα κοντραρει αλλες ναυαρχιδες Htc 11,S8,P10 k το G6 μην βλεπετε που ηταν αρκετα κατω στο Dxomark,γιατι και το G6 βγαζει απιθανες φωτογραφιες,απλα υστερει λιγο σε βιντεο σε σχεσει με αλλες! Οσο για το βιντεο του ΧΖp στα 960fps θελει πολυ καλο φωτισμο,γιατι εχω δει βιντεο απογευματινο με θορυβο,στο Dxomark ακομα δεν το βγαλανε αλλα θα ειναι απο τα καλυτερα παντος,(αν κ στο Dxo κατι πινουν εκει,η λαδωνονται)
Επισης εχω διαβασει στο σκρουτζ που εχει ενα θεματακι το ΧΖp με παραμορφωσει φωτογραφιας καποιο κατοχοι ειναι δισαρεστιμενοι αν ειναι αληθεια,ειναι ενα φαουλ απο sony και δεν ξερω αν γινεται αυτο με update..https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-XZ-Premium/XZP-camera-has-serious-distortion-issue/td-p/1232765/page/30
Εγω παντα λεω και τα αρνητικα και τα θετικα με αυτα που διαβαζω,παντος η Sony ειναι εδω και προσφερει νεες τεχνολογιες καμερας-βιντεο που ισως στην επομενη συσκευη που αυτο με τα 960fps να ειναι ακομα καλυτερο,γιατι ακομα ειναι σε αρχικο σταδιο!! Good job Sony!!

bezilys

Το πιο ολοκληρωμένο κινητό του 2017!!

Rizo

Σαν πρόην κάτοχος Ζ έχω να πώ ότι τα Sony είναι ταχύτατα κινητά με άμεση πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές. Ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά, το Ζ3 έχει άμεση απόκριση σε ότι και να το βάζω να ανοίξει. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο την εμπειρία χρήσης.
Πολύ καλό και το Premium. Στο top 3 για εμένα μαζί με S8 και U11.

Mac

@vladimiros στο DXO mark δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα, μόνο το περσινό XZ. Όσο για την παραμόρφωση.. πραγματικά είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις, όπως όλα τα κινητά με πολύ ευρυγώνιο φακό έχει την τάση να στρεβλώνει ελαφρώς την εικόνα για να χωρέσει περισσότερα αντικείμενα στην φωτογραφία αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνεις, έχω βγάλει απίστευτες φωτογραφίες και δεν έχω κανένα παράπονο. Ίσως η καλύτερη κάμερα σε κινητό που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

Vladimiros

@mac Φιλε μου εννοειτε οτι βγαζει φωτογραφιαρες,εδω και το Ζ5 που εχω βγαζει καλες..δεν εχω το ΧΖp αλλα εσυ που το εχεις σε πιστευω που το παρατραβανε αυτο το θεμα..στην οθονη του κινητου λογικα δεν φαινεται καν,αλλα αν δεις σε 27αρα οθονη ισως και φαινεται..Αυτο σε σενα μπορει να μην σε απασχολει αλλα σε αλλους ομως ναι.

Αλέξανδρος

Μπορεί να μου στείλει κάποιος link για αγορά του κινητού από κατάστημα γερμανού ?

Mac

@vladimiros δεν έχει σημασία το μέγεθος της οθόνης, το μέγεθος της παραμόρφωσης μόνο. Σε 60″ και σε 5″ να την δεις πάλι ίδια θα φαίνεται, τα χρώματα και η αντίθεση αλλάζουν ανάλογα την ποιότητα της οθόνης. θα καταλάβεις την διαφορά μόνο σε φωτογραφίες με απόλυτα ίσιες γραμμές και απόλυτα ευθυγραμμισμένο το κινητό με αυτές και πάλι όχι σε σημείο που να ενοχλεί και να φαίνεται παραμορφωμένη.

Mac

@Αλέξανδρος μόνο σε κατάστημα λογικά θα το βρεις, στην σελίδα δεν υπάρχει.

Αλέξανδρος

@Mac Ενώ είναι καταπληκτικό κινητό , δυστυχώς η Sony κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην το προωθεί στην Ελλάδα. Τι θέλω να πω δηλαδή.. Ο γερμανός μου έστειλε καμία 20αριά email για το εν λόγω κινητό , μάζεψα τα λεφτά και έψαξα σε 10 καταστήματα γερμανού να δω την συσκευή πριν την αγοράσω αλλά αυτό κατέστη αδύνατο. Ναι μεν σονάκιας αλλά δεν σκάω έτσι τόσα λεφτά πριν πιάσω το κινητό στο χέρι μου και το δοκιμάσω. Από κει και πέρα δυστυχώς η ίδια η Sony στην Ελλάδα είναι διακοσμητική , αναγκαστικά σε στρέφουνε σε skroutzoμάγαζα όπου και εκεί ναι μεν το βρίσκεις φτηνότερο (την dual sim έκδοση ακόμα πιο φτηνή και από την κανονική). Κοινώς δυστυχώς τρέχα γύρευε με την sony.

Δημητρης

ρε αλεξανδρε αντε σε ενα καταστημα της σονυ να το δοκιμασεις..στον γερμανο πρεπει?ελεος ορισμενοι ανθρωποι δεν ξερω τι εχετε στο κεφαλι σας ειλικρινα!!!

const

Όσοι ενδιαφέρονται από Θεσσαλονίκη υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στον Γερμανό στο Κορδελιό, έχει και τα δύο χρώματα και με δώρο τα ακουστικά και έκπτωση 100 ευρώ. Το τσίμπησα σε μαύρο, το κινητό τα σπάει παιδιά, αφήστε τους άλλους να τραγουδάνε

vladimiros

Δημητρη εσυ το παιζεις εξυπνος τωρα?? εγω δεν μενω ουτε θεσσαλονικη ουτε αθηνα οπως λογικα εσυ…και καταστημα sony δεν εχω στην περιοχη μου που μενει να παω?? germano,public κ.α μονο για να δω την συσκευη..εκει στην αθηνα οι πολλοι μεταναστες σαν πηραν τα μυαλα!

Αλέξανδρος

@Δημητρης καλό είναι να απαντάμε όταν γνωρίζουμε κάτι. Μάθε λοιπόν ότι το κατάστημα της sony δεν φέρνει καν την συσκευή στην Ελλάδα. Το ίδιο έχει γίνει και με άλλα προιόντα στο παρελθόν. Οπότε μην κρίνεις τι έχουν οι άλλοι στο κεφάλι τους όταν δεν γνωρίζεις τι έχεις εσύ στο δικό σου πρώτα !

Kkon

Τι κουβέρτα άρθρο είναι αυτό;
Κι όλο αυτό για να μας πείσει να αγοράσουμε μια φ/μηχανή 700€.
Ωραίος!!!

One

Παιδια το αγόρασα το κινητο online από τη cosmote σε μαύρο χρωμα στα 669 ευρω με τα ακουστικά. Από το κατάστημα του γερμανου που πηγα δεν μπορουσαν να μου το παραγγειλουν και μου ειπα να το κανω online με καρτα. Η οθόνη του είναι καταπληκτική ειδικα αν βλέπετε 4Κ βίντεο στα 60fps σου φαίνεται σαν να βλέπεις εξω στη βεράντα του σπιτιου σου. Υποστηρίζει μεγαλη παλετα χρωμάτων χωρις να κανει κουρεμένα τα χρωματα. Πιστεύω ότι η οθόνη είναι όλα τα λεφτα στο κινητο. Η φωτογραφια είναι πολύ καλη στο αυτοματο αν χρησιμοποιεί καποιος το κουμπι της καμερα με τα 2 σταδια πατήματος και μπορείς να εστιασεις ταυτόχρονα με την αφη για καλύτερο ελεγχο της έκθεσης και της εστίασης. Επισης αναγνωρίζει αυτόματα το σκηνικο που τραβας σε πολύ καλο βαθμό. Στο χειροκίνητο μπορεις να κάνεις παπαδες ειδικα ρυθμίζοντας την ταχυτητα κλείστρου και το EV. Το βίντεο εχει τρομερη σταθεροποίηση και ειδικα η ρυθμιση στα 960fps εχει αρκετή πλακα ειδικά τωρα το καλοκαίρι που μπορεις να παιζεις με το νερο και να τραβας οσους αθλούνται στη παραλια ή ακόμα και το σκυλο μου όταν τρεχει. Η αίσθηση που αφηνει στο χερι είναι τρομερή και εχει καλά κρατήματα. Επισης η μπαταρία είναι απίστευτη… Συνέχεια »

bezilys

@One καλορίζικο!

One

@bezilys Σ’ ευχαριστώ φίλε!

@tito

One μεγαλε εκανες πολυ καλη επιλογη ,ευχομαι να το χαρείς

ΝΙΚΟΣ

Καλορίζικο @One. Η Sony χάνει μάχες αλλά θεωρώ πως θα κερδίσει σε βάθος χρόνου. Η γαιδουρινή σχεδόν υπομονή και επιμονή θα φέρει αποτέλεσμα

one

@tito & ΝΙΚΟΣ Σάς ευχαριστώ παιδιά. Πραγματικά το χαίρομαι το τέρας. Η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες και εκεί πραγματικά κερδίζει η συσκευή αφού τη θεωρώ πιο ολοκληρωμένη για multimedia περιεχόμενο όπως βίντεο και μουσική. Επίσης παίρνει συνέχεια αναβαθμίσεις και security patches και είμαι ικανοποιημενος απο την υποστήριξη που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.