Sony Xperia XZ1 Compact: Renders το αποκαλύπτουν σε ροζ

Sony Xperia XZ1 Compact renders, Sony Xperia XZ1 Compact: Renders το αποκαλύπτουν σε ροζ

Τη δυνατότητα να δούμε και το Sony Xperia XZ1 Compact μας δίνουν νέα renders που διέρρευσαν, τα οποία απεικονίζουν το smartphone σχεδόν από όλες τις γωνίες σε ροζ χρώμα.

Sony Xperia XZ1 Compact renders, Sony Xperia XZ1 Compact: Renders το αποκαλύπτουν σε ροζ

Αναφορικά με τον σχεδιασμό, καταρχάς τα εν λόγω renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό που έχουμε δει από τα renders του Xperia XZ1. Το ροζ όμως είναι πιο έντονο από αυτό του XZ1, ενώ η απουσία της γραμμής για την κεραία υποδεικνύει ότι η κατασκευή του θα είναι από πλαστικό αντί για μεταλλική όπως φαίνεται ότι θα είναι του XZ1.

Sony Xperia XZ1 Compact renders, Sony Xperia XZ1 Compact: Renders το αποκαλύπτουν σε ροζ

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, απ’όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Xperia XZ1 Compact αναμένεται με οθόνη 4.6 ιντσών, ανάλυσης 1280×720. Θα ενσωματώνει το Snapdragon 835 ενώ θα έρχεται με 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία χωρητικότητας 2.600mAh. Για την κάμερα, λέγεται ότι επίσης θα είναι στα 19MP όπως του XZ1.

Sony Xperia XZ1 Compact renders, Sony Xperia XZ1 Compact: Renders το αποκαλύπτουν σε ροζ

Η τιμή του σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές υπολογίζεται στα 541 ευρώ. Η παρουσίαση του αναμένεται στις 31 Αυγούστου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

νταξη αφου βάζουν και οθονη εκτός απο bezel παλι καλα..

Georgerapp

Συνέχεια των compact εργαλείων λοιπόν.
Εύγε sony.

keysmith

πολύ όμορφο και λειτουργικό λόγω μεγέθους.
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει capacitive πλήκτρα στο κάτω bezel η on screen (ελπίζω το πρώτο να μην “χάνει” από την οθόνη).

Όσο για την κάμερα περιμένουμε δείγματα με επιφύλαξη (δεν θεωρώ ότι έχει καλές κάμερες αυτή η εταιρία και ας προμηθεύει τους πάντες με φακούς και αισθητήρες. Δεν ξέρω πως το καταφέρνει).

Δημητρης

πλακα κανεις ρε keysmith? το z1 εχω και επειδη εχει το 6 plus ο αδερφος μου μπορω να σου πω οτι το δικο μου τραβαει καλυτερες φωτο!! στην χειροτερη περιπτωση περιπου ιδιες -.-

Saša

Ωραια αναλυση εχει η οθονη, ρε μηπως προσλαβαν για CEO τον Ποποτα? Εμπρος-πισω λοιπον!

Georgerapp

Γιατί τι εχει η ανάλυση;και για την ακρίβεια 720p ηταν μέχρι τώρα στα compact.
Εγω εχω άλλη ερώτηση.
Ρε μήπως είστε ολοι με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι;και μπαίνετε για να γράψετε ενα τίποτα με μπόλικο καθόλου;

george g

Ρε δεν πάνα……… Μας έχετε ζαλίσει με την γκρίνια σας, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο να ασχολείται με μια εταιρεία τόσο πολύ. Με το που βγαίνει μια ανάρτηση για την Sony, γίνετε χαμός. Δεν λέω ότι είναι τα ομορφότερα τηλέφωνα, αλλά από το S1, s2, S3, s4, S5, που είχα, το z3, z5, X p, XZ που έχω τώρα είναι πολύ καλλίτερα, σε ποιότητα, σε οθόνη, σε λογισμικό, σε μπαταρία, σε ήχο, σε αντοχή….. Και σε πολλά άλλα, και κυριος δεν λαγκάρι οπός η Samsung. Στην τελική σε όποιον αρέσει αρέσει

βασιλης

Εμένα μου αρέσει πολυ!εχω βαρεθεί αυτά με τις ναυαρχιδες και βλακειες..φυσικα δεν είχα ποτέ κανένα από αυτά. Έχω Blackberry passport εδώ και χρόνια αλλά αυτό θα μπορούσα να το παρω.δεν μπορώ τα κινητά που δεν πιάνονται από πουθενά κυριολεκτικα.

djfapples

Πολύ ωραίο

Εγώ έχω το Sony Aqua 5 και όταν το αγόρασα – λόγω δουλειάς – δεν μ’ ένοιαζε το Design ή το πόσο της “μόδας” ήταν οι selfie και το μέγεθος της οθόνης, μα κυρίως το Ram και η μνήμη… Όταν λοιπόν αγόρασα το Sony aqua 5 με 330€ και την ίδια περίοδο είχε βγει το Galaxy 7+ που είχε γύρω στα 800€, με 1,2 Ram, τι να το κάνω το Design ή τη μόδα και καλά, φιγούρα για τα παιδάκια ότι έχουν το τελευταίο μοντέλο του Galaxy. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι είχε μόνο 8Gbts μνήμη, με αποτέλεσμα να πρέπει να αγοράσω κάρτα sd για να περάσουν ακόμα και εφαρμογές… Κι όμως με μια 16 (άρα) sd card, ακόμα και με τα 8Gbts, κάνω τη δουλειά μου μια χαρά (!) γράφει άψογα κυρίως σε κλειστούς χώρους (όπου και μ’ ενδιαφέρει κυρίως, λόγω του ότι φτιάχνω trailer’s για θεατρικές παραστάσεις) και με το Movie creator κάνω και (ψιλό) μοντάζ. Σιγά μην έδινα 800€ για το Galaxy που μπορεί να έχει καλύτερη κάμερα, μα αν θες ταχύτητα τον πρώτο λόγο έχει το Ram, συν το Movie creator μια χαρά δουλεύω! Και φυσικά σε λίγους μήνες που θα πάρω την επιδότηση –… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.