Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

H Sony ετοιμάζεται για την ανακοίνωση ενός νέου high-end smartphone, το οποίο θα ονομάζεται Sony Xperia XZ1. Θα διαδεχτεί τα Xperia XZ και Xperia XZs, ενώ σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν το panel της πλάτης και ο @OnLeaks δημοσίευσε renders.

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

To Sony Xperia XZ1 μοιάζει αρκετά στο Sony Xperia XZs, μια μεταλλική συσκευή με μίνιμαλ και κομψό design. Στην πλάτη, το Flash και οι αισθητήρες δίπλα στην κάμερα, έχουν οριζόντια διάταξη (όπως στο Sony Xperia XZ Premium, αλλά περισσότερο στο κέντρο).

Στην επάνω πλευρά έχει τοποθετηθεί η υποδοχή ακουστικών και στην κάτω, η θύρα USB Type-C. Δεξιά βρίσκουμε το power button (που λογικά θα έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων), volume keys και ειδικό κουμπί για την κάμερα. Αριστερά υπάρχει το hybrid microSD / SIM card slot.

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

To Sony Xperia XZ1 λέγεται ότι ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών (άγνωστης ανάλυσης) και έχει διαστάσεις 146.8×73.4×7.6 χλστ., ενώ οι διαστάσεις του Xperia XZs είναι 146x72x8.1 χλστ. Περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και μπαταρία 3000mAh. Η κάμερα λέγεται ότι είναι 19 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 12 Megapixel και πιθανόν να φορά Android O out of the box.

Να σημειωθεί ότι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, για το αν αυτό είναι τελικά το design του Sony Xperia XZ1.

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

Η Sony θα προγραμματίσει press event 31 Αυγούστου στην IFA 2017, εκεί λογικά θα κάνει την ανακοίνωση μαζί με το Xperia XZ1 Compact και το mid-range Xperia X1.

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

Sony Xperia XZ1 design, Sony Xperia XZ1: Αποκαλύπτεται το design του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Έχω ακόμα σε φουλ χρήση το Z4 tablet (γιατί εξακολουθεί να είναι άριστο) και το οποίο έχει μπέζελ γιατί πρέπει να μπορείς να το πιάνεις από όλες τις πλευρές χωρίς να χάνεις (ή να πατάς) οθόνη, κατανοώ και την bauhaus αισθητική των mobile της Sony, αλλά ρε παιδιά ποιο το νόημα για τόσο τεράστιες μπάρες πάνω κάτω; Δείχνει αστείο.
Οκ θα έχει άριστες κάμερες, την μέρα γιατί και με τα φλας έχει ένα κόμπλεξ η Sony.
Οκ το OS είναι καλό και ελαφρύ, αρκεί να μην τρέχεις πολλά γιατί και με τη RAM έχει ένα κόμπλεξ η Sony.
Οκ θα έχει ωραία οθονη και pixel density, αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις διάστασης ή OLED, γιατί και σε αυτό έχει ένα κόμπλεξ η Sony.
Αλλά γιατί τόσο τεράστια πάνω κάτω; Και με το μισό μέγεθος πάλι πέρναγε τη σχεδιαστική της άποψη.

NLS

…είναι γιατί μάλλον και σε αυτό, έχει ένα κόμπλεξ η Sony.

Georgerapp

Σωστός ο φίλος.
Sony z5c έχω τουμπανελι σε όλα και μάλλον αν θα ξανακάνω αγορά (που δε νομίζω σύντομα) πάλι για sony με βλέπω αν κ κάθε μνηστήρας ευπρόσδεκτος σε μίνι μέγεθος.
Εγώ δε θα έλεγα κόμπλεξ μα ίσως θέλει να δημιουργήσει μια οικογένεια ένα κλειστό λόμπι χρηστών.
Κανένας 2 σε κάθε μεγαλούπολη της φθάνει.
Να εξελίξει το σχέδιο του xa1 σε φουλ ποιότητα κ λιιιιιγο μικρότερα τα πάνω κάτω για το κράτημα του οποίου είμαι κάθετος οπαδός δε μπορεί;
Μπορεί αλλά είπαμε κάτι ετοιμάζει κ θέλει μοναχικούς λύκους.

bezilys

@NLS Μια λέξη θα σου πω “στερεοφωνικα ηχεία”

Γιώργος Κ.

Επιτέλους μια μπαταρία της τάξεως των 3000 mah που μας είχε μην πω με τα 2200-2600. Το Ζ3 που είχα είχε την καλύτερη μπαταρία εκείνη την περίοδο. Τώρα στο θέμα bezel σε μια εποχή που έχει γίνει μόδα τα bezel less design κάνεις δε θα πάει πως τα περιθώρια του συγκεκριμένου κινητού δεν είναι μεγάλα. Ωστόσο ξεχωρίζει σχεδιαστικά από το σωρό και όλοι καταλαβαίνουν πως είναι Sony. Με μια καλή τιμή θα παίξει δυνατά

jimaras

καμια εκπληξη το design ολα ιδια!!ομως η μονη εταιρια με compact μεγεθος πλεον

JohnWave

Αυτή η Sony…πως με ταξιδεύει πάντα στο παρελθόν η άτιμη…τι όμορφες αναμνήσεις…

Και έρχεται τώρα το δίλημμα : Υπάλληλος σε Μ.Κ.Ο ή υπάλληλος στο τμήμα σχεδιασμού της Sony Mobile;

Nick

Εγώ προσωπικά νομίζω ότι οι συσκευές της Sony σε γενικές γραμμές έχουν μικρά περιθώρια, τα οποία σε σχέση με τον ανταγωνισμό τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια φανταζουν ως “μεγάλα” και “τεράστια”, διότι πολύ απλά ο ανταγωνισμός έχει ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ περιθώρια. Τις ίδιες ακριβώς συσκευές που κράζουν όλα τα bezeltards – που δυστυχώς ακολουθούν τυφλά το παγκόσμιο trend και αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία εκεί έξω – θα τις χαρακτηριζαν πιθανώς “σούπερ” και “πανέμορφες” πριν 3 ή 4 χρόνια. Αλήθεια έχετε σκεφτεί μερικοί πόσο αντιφατικό και οξυμωρο είναι να λέει κάποιος για κάποιο προϊόν “όμορφη συσκευή αλλά με χαλάνε τα bezels” ; Έχουμε χάσει λίγο την ουσία νομίζω, φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσει το οτιδήποτε, αλλά όταν κάτι μου φαίνεται “όμορφο” ή “ωραίο” τότε εξ ‘ορισμού σημαίνει ότι το βρίσκω ελκυστικό στο μάτι και μου αρέσει το design.
Μας έχει παραφαει η ματαιοδοξια και το φαίνεσθαι στην χώρα του fb και του insta νομίζω, ο καθένας να παίρνει πραγματικά ο,τι του αρέσει εκείνου και όχι με βάση το πως θα φαίνεται στους άλλους. Αυτά. Συγγνώμη για το σεντόνι, δεν το σχεδιαζα ειλικρινά.

vladimiros

Nick +1

DenisXD

Σε μια εποχη που όλοι κοιτάνε να μικρινουν τα bezels, η Sony τα μεγαλώνει. Δεν λέω πολυ luxury το τηλέφωνο και μου αρέσει, αλλά δεν γίνεται να είναι ρε Sony 147 mm οταν το Ζ5 μου είναι μοντέλο το 15 και είναι 146. Κατι κάνεις λάθος.
Θα ήταν τέλειο αν ήταν 144 πχ με ίσα top και bottom bezels. Τουλάχιστον θα έδειχνε οτι κάνει βελτίωση. Και camera hump βλέπω, κατι που δεν έχει το Ζ5 μου και είναι πιο λεπτό και πιο μικρό απο ολες τις πλευρές.

Sony fan είμαι, αλλά κάτι κάνει λάθος στο θέμα design.

One

@Nick συμφωνώ απόλυτα φιλε. Τα bezel χρειάζονται οταν βλέπεις βίντεο ή παίζεις παιχνίδια για να μπορείς να το κρατάς και επισης ο χώρος χρησιμεύει γιατι εχει στερεοφωνικά ηχεία και μεγαλύτερο αισθητήρα μπροστινής κάμερας που τραβάει καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο σε σχέση με τα bezeless κινητά.

@Γιώργος Κ. καλύτερα ειναι να εχεις μια μπαταρία μεγάλη σε μέγεθος και με λίγα αμπερ, παρά να εχεις μια μπαταρία μικρη σε μέγεθος και με πολλά αμπερ, γιατι οι τελευταίες χάνουν γρήγορα την απόδοση τους και σε λιγοτερο απο χρόνο θελουν άλλαγμα.

Στα της συσκευής απ’ οτι φαίνεται οτι ολη θα αποτελείται εξ ολοκλήρου απο μέταλλο και αυτο δεν ξερω τι επίπτωση θα εχει στη ποιότητα του σήματος της συσκευής. Επισης το ΝFC logo εχει αλλάξει θεση και το εβαλαν διπλα στο flash λογω της μεταλλικής επιφάνειας. Φαίνεται πάντως πολύ ωραια η συσκευή πάντως ετσι που δένει το γυαλί με το μέταλλο.

JD

Γελάνε και τα δέντρα με τον “σχεδιασμό” της Sony.

Stelios

@JD μόνο τα δένδρα ολόκληρο το σύμπαν έχουν μείνει σχεδιαστικά στάσιμη

Chris_BMW

Δεν μπορω να σας καταλάβω ρε παιδιά ..

Οκ ωραίο το S8 δεν λέω (παρότι θα το προτιμούσα να μην ειναι τόσο μακρόστενο ) αλλα κ αυτό που βλέπω στη φωτογραφία ειναι εξίσου ωραίο . Έχει δικό το χαρακτήρα κ προπάντων η Sony έχει δίκη της σχεδιαστική ταυτότητα .Δεν μπορω να καταλάβω αυτή τη μανία πλέον να ειναι όλο οθόνη μπροστά .

bezilys

@Chris_BMW αυτή η μανία λέγεται και αλλιώς και ανθρώπινη βλακια κάτι που δεν θα εξαφανιστεί ποτέ

Nick

Όταν βγάλει ο ανταγωνισμός ναυαρχίδα με στερεοφωνικά ηχεία, τέτοιους αισθητήρες κάμερες μπροστά και πίσω, με motion eye, σε αυτά τα επίπεδα αδιαβροχοποίησης, και σε πάχος ίδιο ή και λεπτότερο, χωρίς τεράστια καρουμπαλα στην κάμερα πίσω, και όλα αυτά με μηδαμινα περιθώρια ( όχι ότι το βρίσκω καλόγουστο εγώ φυσικά) τότε τα λέμε. Μέχρι τότε το κόσμημα που λέγεται XZ Premium θα είναι top. Τον Ιάπωνα θα τον σεβεστε για αυτό που φτιάχνει και όχι για τις πωλήσεις (που δεν κάνει).

Αλεξικακος

Αυτο που λενε μερικοι για compact μεγεθος οταν εχει σχεδον ιδιο μεγεθος με κινητα που εχουν 5,5 και 5,8 ιντζες με ξεπερναει.

forneverarrow

Βαρέθηκα τις προβατοδηλώσεις τύπου “επειδή η Samsung έβγαλε μια σκέτη οθόνη, οποίος δεν ακολουθήσει είναι άχρηστος”! Αν γουστάρετε συσκευή χωρίς bezels δικαίωμα σας, είναι πάντα cool να ακολουθείς τη μόδα, αλλα σεβαστείτε και την άποψη του άλλου. Δεν δουλεύουμε όλοι σε ένα γραφείο για να μας βολεύει το S8, ούτε οποίος θέλει να υπάρχει bezel στη συσκευή του πρέπει να συμβιβαστεί με τα φτηνά των 200€!

Η Sony έχει ίσως τον πιο elegant σχεδιασμό στην αγορά. Εκεί που πάσχει είναι στην υποστήριξη και στο κόστος. Αν σου τύχει σοβαρό bug όπως αυτό που ειχα με την μπαταρία στο XA την έβαψες! Μόνη λύση είναι η αλλαγή συσκευής και φυσικά δεν καλύπτεται απο την εγγύηση! Απο την άλλη, αν συνεχίσει η αηδια της εξάλειψης των bezel, με βλέπω ξανά για Sony την επόμενη φορά ή για Huawei αν δεν αλλάξει τον ωραίο σχεδιασμό του P10.

Kostas

Είμαι πρώην κάτοχος Xperia xz premium και τώρα έχω s8…πρωτον όλα αυτά που λέει η sony για την κάμερα με 100 στοιχεία και δυνατότητες είναι μπούρδες στο σκοτάδι οι φωτο είναι μέσα στο θόρυβο και γενικά τα χρώματα καμία σχέση με το s8…κατι που δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν ενώ η sony λέει ότι κάμερα έχει φοβερές λειτουργίες και η samsung δεν λέει κάτι πέρα ότι η κάμερα έχει μεγάλο διάφραγμα…ημουν πολύ δύσπιστος για την αγορά του s8 αλλά βλέπω τις διαφορές και δεν μπορώ να πω ψέματα. Πέρα από την κάμερα το s8 φορτίζει πιο γρήγορα, η οθόνη δεν είναι 4k αλλά έπαθα σοκ όταν είδα πρώτη φορά βίντεο και πραγματικά η αντίθεση είναι απίστευτη όπως και η λεπτομέρεια καλύτερη από της sony και δεν καταλαβαίνω τη διαφορά του 4k, το αόρατο home button εξυπηρετεί γιατι η μπάρα εξαφανίζεται, ο αισθητήρας ίριδας βοηθάει να ξεκλειδονεισ το κινητό και με βρεγμένα χέρια και αλλά πολλά στο λογισμικό…και τώρα βλέπω να βγάζει και άλλο smartphone πόσα κινητά θα βγάζει η sony χαχα…

Georgerapp

Μία χαρά είναι η κάμερα των xoeria kostas.βγαζω φωτό τέρμα νύχτα κ μου βγάζει iso250 μόνο με αποτέλεσμα πολύ καλό αλλά φυσικά όχι φασμανταγορικο αφού αν ανεβάσεις παράγει θόρυβο.
Επίσης η οθόνη με το xreality γίνετε πολλά κανταρια ανώτερη από της samsung σε βίντεο υψηλής ανάλυσης κ μάλιστα φίλος samsung χρήστης χρόνια το παραδέχθηκε σε αναπαραγωγη δίπλα δίπλα.
Τέλος πάντων περί ορεξεως.
Πηγές από sony που παρουσιάστηκε πριν λίγο στο sammy που βγήκε χειμώνα.
Την επόμενη καρφί sammy μη χαλιεσε κ με αγοραπωλησίες.

Ιωάννης jb

Kostas.. Έχω δει τη μπορεί να κάνει το s7 edge και επειδή έχω δει και τι μπορεί να κάνει το xz… Σου λέω κράτα το μίσος σου για την Sony για τον εαυτό σου… Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει το s8 ούτε και το xz premium, αλλά ξέρω σύμφωνα με τα όσα λέγονται και σύμφωνα με τα όσα βλέπω ότι το s8 δεν βελτιώθηκε σχεδόν καθόλου σε σχέση με το edge, ενώ το premium βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με το xz… Λέτε κάποιοι.. καλύτερα να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού παρά να έχεις εξαιρετικο slow motion video… Που το ξέρετε ρε μη σας πω και καμιά κουβέντα βαριά τώρα! Η λογική λέει ότι ο κόσμος θα προτιμούσε το slow motion video, και αν δε με πιστεύετε ρίξτε μια ματιά στην συλλογή φωτογραφιών σας οι 9 στις 10 είναι με καλό φωτισμό!!! Άρα καλύτερα να υπάρχει και η δυνατότητα του slow motion video για εκπληκτικά βίντεο!!!! Νλς και λοιποί τα περιθώρια πάνω κάτω βολεύουν αφάνταστα όταν παίζεις παιχνίδια… Η Sony τα έχει κάνει τόσο μεγάλα για λόγους αισθητικούς γιατί το z5 compact που είχε μικρότερο το κάτω ήταν άσχημο.. Αυτό είναι το design… σε όποιον δεν αρέσει δεν… Συνέχεια »

One

@Kostas Εχω το ΧΖ Premium δεν σε πιστεύω με αυτα που λες. Παιξε αρχείο 4Κ και βαλε 10 ατομα να συγκρίνουν τις οθονες και θα δεις τι θα σου πουν. Η κάμερα του ΧΖ Premium στο χειροκίνητο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και με περισσότερη λεπτομερια σε χαμηλό φωτισμό. Στο αυτοματο σε χαμηλο φωτισμο βγαζει καλυτερες το S8 λογω διαφράγματος, αλλα στο αυτόματο ετσι κι αλλιώς δεν μαθαίνεις φωτογραφία. Παντως σε καλο φωτισμό εχει τεράστια διαφορά η ποιότητα του αισθητήρα του ΧΖ Premium και αυτο φαίνεται ακόμα και στο αυτόματο.

Πάντως άσχετο με το θεμα αλλα το ΧΖ Premium δεν εχω δει να πωλείται σε μεγάλα καταστήματα παρά μονο σε σκρουτζομαγαζα. Ακομα και στο Γερμανο και τη Cosmote που το πουλούσαν, τωρα έχουν σταματήσει να το πουλάνε. Ειναι κρίμα πραγματικά για μια τοσο καλη συσκευή να εχει τέτοια αντιμετώπιση απο τη ιδια την εταιρία.

Kostas

@one,@Ιωαννης, @georgerapp Και οι τρεις κράζετε χωρίς λόγο δεν είμαι fun της Samsung φανταστείτε πριν και το XZ premium είχα και iPhone 7 Plus…δεν έχω σκοπό να θάψω τη Sony έχω σκοπό να πω ότι η οθόνη δεν μαρεσε όσο του Samsung και η καμερά σε γενικές συνθήκες ταχύτητα και χρωμα ήταν πιο ακριβής του s8. Είναι δίκη μου άποψη ότι είναι υπερεκτιμημένο…άλλωστε εγώ δεν σχολίασα το σχεδιασμό γιατί κατανοώ την νοοτροπία και την ποιότητα της Sony ή τον ήχο που είναι εξαιρετικοσ όμως αυτό που δεν κατανοώ είναι το λανσάρισμα ναυαρχίδας κάθε 6 μήνες και στο να βάζεις πράγματα σε ένα smartphone που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν πραγματικά όπως η 4k οθόνη το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να καταλάβει διαφορά από 2k σε 4k θα προτιμούσα πχ να άλλαζαν τα hz όπως έκανε η Apple στο ipad ή να έβαζαν oled όπως και στην με τους τηλεόραση(Sony). Ωστόσο όλα αυτά είναι προσωπική μου άποψη και δεν χρειάζεται να λέτε ότι μισώ τη Sony.

Γιώργος Κ.

Ως γνωστόν η χώρα μας (Ελλάδα – το υπενθυμίζω για μερικούς που πιθανώς ζουν σε άλλον πλανήτη) έχει τη μέρα και τη νύχτα, με τη μέρα να είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε διάρκεια από τη νύχτα και συνεπώς βγάζουμε όλοι πολύ καλές φώτο κατά την διάρκεια της ημέρας. Ακόμη και το χειμώνα η μέρα διαρκεί 20 ώρες και η νύχτα μόνο 4. Άρα μας είναι αχρείαστες οι καλές φώτο εν μέσω της νυχτός αλλά είναι προτιμότερο να τραβάμε βίντεο σε 960 fps απλά για να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας. Κι αν δεν έχουν ίδιο κινητό και τους στείλουμε το βίντεο ; Ουε κι αλίμονο τους, γιατί η κωδικοποίηση του θα βγει ότι να ναι και θα είναι αλλοιωμένο / παραλλαγμένο το βίντεο σε κάποιο άλλο κινητό. Ρε πάτε καλά μερικοί; Με αυτά που ακούμε θα βγουν κάποια στιγμή οι μπαταρίες από τα κινητά σας και θα σας βαράνε, κι ας είναι ενσωματωμένες.

Ιωάννης jb

Κώστα το πιάνεις από δω το πιάνεις από κει όλο και κάποια κοτσάνα πετάς..
Ρε τη σας πειράζουν οι 2 ναυαρχίδες το χρόνο;;;;;
Γιατί μας πριζετε συνεχώς με αυτό το άκυρο;;;;
Και 3 και 4 να βγάλει εμένα γιατί να με πειράξει; Από τη στιγμή που και υποστήριξη έχω και τα πάντα όλα έχω!!!!
Ακόμα και το χαζό επιχείρημα κάποιον ότι και καλά μπαίνει μέσα η Sony, έχει διαψευστεί διότι εδώ και αρκετά χρόνια το κέρδος ανά συσκευή είναι το ψηλότερο όλων πλυν της Apple.
Samsung, LG, Huawei, HTC και πολλές ακόμα εταιρίες γιατί δεν μας ενοχλούν??
Αυτές δλδ δεν βγάζουν 2??
Αντε λίγο σοβαρότητα

bezilys

@Kostas ότι σας συμφέρει λέτε όταν η Sony είχε full HD οθόνη δεν σας άρεσε το ανθρώπινο μάτι σας εβλεπε καλύτερα στην 2Κ και τώρα που έχει 4K πάλι δεν σας αρέσει επειδή δεν διακρίνει το μάτι σας κάποια διαφορά. Χαχαχα γελάνε και τα δουβαρια με εσάς haters

JD

Σε κάθε θέμα της Sony πετάγεται ο One να μας ενημερώσει ότι έχει το ZX premium , εντάξει πέταξες τα λεφτά σου σε ένα κινητό που πανελληνίως δεν ασχολήθηκε μαζί του κανείς (εκτός από 5-10 φανατικούς της Sony και πολλούς λέω) , δεν είναι ανάγκη να έχεις τόσο πολύ άγχος όμως και στεναχώρια και να επαναλαμβάνεις τα ίδια συνέχεια. Όλοι κάνουν λάθη.

Kostas

@ιωαννησ jb, @bezilys Λυπάμαι που σας το λέω αλλά το galaxy s8 βραβεύτηκε ως καλύτερο all around smartphone δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι γι’αυτό…ειναι συνολικά καλύτερο μέχρι τώρα…δεν κατηγορώ τη sony απλά δεν είναι το τηλέφωνο all around καλύτερο από το s8. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το Xperia xz premium είναι εξαιρετικό αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει λίγο τιμής και χαρακτηριστικών που ο τυπικός καταναλωτής δεν καταλαβαίνεις και δεν χρησιμοποιεί

bezilys

@Kostas δεν έχει κάτι να ζηλέψει το xz premium από το s8 όλα τα έχει και με το παραπάνω, το μόνο που έχει να ζηλέψει είναι η τιμή που είναι ένα 100 πιο πάνω σχεδόν από το s8 αλλά δικαιολογουνται επειδή έχει περισσότερες δυνατότητες από ένα S8

One

@JD Ενοχλήθηκες? Ξυδάκι!

Το λεω γιατι απλα κάποιοι λενε πράγματα χωρις να έχουν πιάσει τη συσκευή και λένε κοτσάνες. Αλλα τα τρολλ μονο με ψέμματα τρέφονται…

Γιώργος Κ.

Bezilys εθελοτυφλείς και παραπληροφορεις. Ψάξε ξανά τα χαρτιά σου. 544€ το s8, 705€ το premium. Κάνε την αφαίρεση και θα δεις ότι είναι αρκετά παραπάνω από 100 ευρώ η διαφορά. Η μεγαλύτερη παραπληροφορηση όμως δεν είναι εκεί αλλά στο ότι πιστεύεις (εσύ κι άλλοι 5) ότι το premium κάνει περισσότερα πράγματα από το s8. Ναι για αυτό βγήκε και καλύτερο κινητό. Γιατί κάνει 5 πράγματα περισσότερα. Θα βάλω πατίνια στα πόδια και θα πέσω με φορά στον τοίχο με αυτά που διαβάζω

Georgerapp

Ας το ξαναγράψουμε λοιπόν.
Η samsung είναι το βαρύ χέρι εκεί έξω κ δεν αλλάζει.
Επίσης εφαρμόζει επιθετική πολιτική και καλά κάνει γιατί ΜΠΟΡΕΙ.
Καπαρωνοντας το ισχυρότερο chip set για αυτήν μέχρι Μάιο ενώ έχει η ίδια αντίστοιχο (αυτό θα πει δύναμη) αναγκάζει τους υπόλοιπους να βγούνε αργά να ζητάνε 800 ευρώ την ώρα που αυτή είναι στα 600 κ φυσικά με μια συσκευή που είναι εκ των κορυφαίων.
Οπότε;
Είναι απλό νομίζω.
Δεν είναι τα sony χειρότερα τα htc τα hauwei τα pixel,άλλου 10αρι ο ένας άλλου ο άλλος είναι όλα τούμπανο.
Απλά η λογική λέει στον κόσμο s8 κ λεφτά για σουβλάκια στην άκρη.
Εμένα σαφώς δε με πτοεί καθώς αγόρασα κ ετσι κάποτε θα το ξανακάνω ναυαρχίδα περσινή οπότε τα βλέπω όλα επίπεδα σε φλατ τιμή που έχουν κάτσει.
Το z5c μου είναι αστεράκι αλλά αν μου έδινες τώρα λεφτά θα επερνα sammy κ θα κερναγα καμία γυναίκα με το περίσσευμα από το sony μπας κ ζευγαρωσω σαν πιθηκι που είμαι.

Γιώργος

Πες τα ρε συνονόματε. Η Samsung έπαιξε πολύ έξυπνα τα χαρτιά της , αν και ύπουλα

Georgerapp

Όχι ύπουλα.απλα αν η sony και λοιποί είναι γίγαντες της τεχνολογίας κ της αγοράς η sammy είναι Γκοτζίλα.

bezilys

@Γιώργος Κ δεν εθελοτυφλο. Όταν λέω διαφορά 100 ευρώ δεν κοιτάω μόνο τις τιμές στο skroutz αλλά και στο best price που εκεί έχει διαφορά σχεδόν 100 ευρώ συγκεκριμένα 110

DenisXD

Επίπεδο παιδιών δημοτικού όλοι έτσι?
Κάθεστε και τσακωνεστε για κινητά σαν 15χρονα. Οχι Samsung, οχι Sony. Ρε παρτε οτι σας αρέσει και μην γίνεστε fanboys. Αν είναι να πλακωθειτε βγείτε στον δρόμο να βλέπουμε να γελάσουμε και εμείς.
Το επίπεδο σας είναι τουλάχιστον παιδιαστικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.