Sony Xperia XZ1: Οι πρώτες φωτογραφίες με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Sony Xperia XZ1 pictures, Sony Xperia XZ1: Οι πρώτες φωτογραφίες με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Ένα από τα smartphones που αναμένεται να ανακοινώσει η Sony στο press event της 31ης Αυγούστου είναι το Sony Xperia XZ1. Το κινητό πέρασε από το GFX Bench, πρόσφατα, και σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες.

Σε μια από τις φωτογραφίες εμφανίζεται η συσκευή με κωδική ονομασία G8341, όπως στο GFX Bench. Τρέχει Android 8.0.0 και όπως φαίνεται θα είναι από τα πρώτα με την νέα έκδοση του Android, μαζί με το Nokia 8. Οι υπόλοιπες τρεις φωτογραφίες δείχνουν τουλάχιστον δυο διαφορετικές συσκευές, κάτι που φαίνεται από την μπροστινή κάμερα, αλλά δυστυχώς δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Sony Xperia XZ1 pictures, Sony Xperia XZ1: Οι πρώτες φωτογραφίες με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Για πρώτη φορά η Sony αναμένεται να φέρει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη κάποιου smartphone της. Τα bezels στην επάνω και κάτω πλευρά της οθόνης, θυμίζουν τον τυπικό σχεδιασμό της Sony, όμως έχουν υπάρξει φήμες ότι μπορεί να δούμε και bezel-less smartphone στην IFA.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Sony Xperia XZ1 αναμένεται με Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και Adreno 540 GPU. Η κάμερα στην πλάτη είναι 19 Megapixel και η εμπρόσθια, 13 Megapixel.

Sony Xperia XZ1 pictures, Sony Xperia XZ1: Οι πρώτες φωτογραφίες με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Sony Xperia XZ1 pictures, Sony Xperia XZ1: Οι πρώτες φωτογραφίες με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Ολοκληρωτικη αλλαγη απο την Sony στην πισω πλευρα της συσκευης,και το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν μαρεσει προσωπικα καθολου πισω…θα μπορουσε να το βαλει παλι πλαγια…
Το ξερω θα σχολιασεται παλι απο κατω για τα μπεζελ,σταματηστε αφου δεν προκειτε να παρετε την συσκευη..αφου δεν ειναι στην μοδα και δεν ειναι beze-less!

Jack Sf

Καλά αν πούνε για την συσκευή στην πρώτη και δεύτερη φώτο (είναι η ίδια) ότι έχει μεγάλα μπεζελ τότε έχουν πρόβλημα..

bezilys

Ούτε καν μακάρι να μην τον βάλουν πίσω τον αισθητήρα γιατί φαίνεται κακάσχημο. μια χαρά ήταν ο αισθητήρας στα πλάγια τη τους χάλαγε?

Jack Sf

Ένας λόγος είναι ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην Αμερική με αισθητήρα στο power button και ο άλλος ότι θέλει να κρατήσει στο ελάχιστο τα μπεζελ αριστερά δεξια. Αν είναι στις 5,5 ίντσες το συγκεκριμένο θα το σκεφτώ

Tsagarogiorgis

Άσχημη πλάτη

bezilys

@Jack Sf και τι επειδή δεν τους αρέσει εκεί τους Αμερικανούς νέα είναι πλάγια Ι αισθητήρας πρεπε να βγάλει αυτό το εκτρομα?!πάντως δεν πυστευω να είναι έτσι εκεί που βρήκε την ταυτότητα της η Sony πάει και αντιγράφει άλλους ακόμα και η θέση της κάμερας στην μέση δεν πάει καθόλου!

Μπάμπης

Στις 2 πρώτες φώτο είναι το ίδιο κινητό και μαλον δεν είναι flagship γιατί δεν έχει Triple image sensing technology και μπορεί να είναι και fake. Στις επόμενες 2 είναι διαφορετικό κινητό και έχει fingerprint sensor στο power button.

vladimiros

Μπαμπης εχεις δικιο,τα ειδα και εγω καλυτερα,μαλλον η 2 πρωτες θα ειναι το ΧΑ2 και το ΧΖ1 αποτι φαινεται ειναι το μαυρο που δεν το δειχνουν καλα,γιατι αποτι διαβαζω και στα ξενα Site λενε το μαυρο εχει βαθουλωμα στα πλαγια οποτε μενει εκει ο σαρωτης Α\π και λογικα το ΧΖ1 θα ειναι και παλι ολοιδιο πισω οπως και ολα τα αλλα..τωρα αυτο ειναι θετικο η αρνητικο δεν ξερω..

Jack Sf

@ bezilys Δεν είπα οτι δεν τους αρέσει!
Απλά δεν γίνεται να τον έχουν εκεί λόγω κάποιας πατέντας-συμφωνίας?? Δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί. Επίσης ναι παίζει να είναι fake, πάνω αριστερά στην οθόνη κάτι δε μου κάθεται καλα!

Ιωάννης jb

Σχεδιαστικά μετά το z5 premium και το x performance το χάος…
Σε θέματα απόδοσης xz, x compact και xz premium είναι από τα κορυφαία στην αγορά…
Δυστυχώς εμείς που λατρεύουμε Sony θέλουμε συνδυασμό όλων και το κ τελευταίο που άξιζε είναι το x performance…
Δυστυχώς δε βλέπω να φτιάχνει το design στις νέες συσκευές που θα παρουσιάσει..

One

@Μπάμπης εχεις δικιο απ’ ότι λεγαν oι φήμες η Sony θα έβγαζε ένα τριτο μοντέλο που δεν θα είναι flagship.

H πρωτη φωτογραφία μάλλον δειχνει αυτό μοντέλο και κρίνοντας από το μέγεθος της κάμερας μπορει να εχει OIS για πρωτη φορα στη πισω κάμερα.

Επίσης στις επόμενες φωτο με το ασημι χρώμα που μαλλον θα είναι τo XZ1 βλέπω τη μπροστινή κάμερα αρκετα Μεγάλη που μου θυμιζει το ΧΑ1 Ultra.

Λιγικα η φωτογραφία με το μαύρο κινητο είναι το XZ1 Compact

Nick

Αν ισχύει αυτό και “κινεζοκορεοποιηθεί” στο άσχημο κακόγουστο design ακολουθώντας το trend τότε θα αλλάξω το ακόμα και σήμερα ταχύτατο & αλαγκάριστο Z3 μου κάποια στιγμή με το XZ Premium που είναι κόσμημα. Εξακολουθώ να είμαι δυσπιστος παρόλα αυτά για τυχόν τέτοιες μεγάλες προς το χειρότερο αλλαγές στο design, ο Ιάπωνας ήταν ανέκαθεν εκτός από πολύ ποιοτικός και καλαίσθητος στο προϊόν του.

djfapples

Fake πρέπει να είναι

bezilys

@Ιωάννης jb +1

Dimitrisdim14

Μου θύμισε Sony Ericsson Arc … Με πήγε 8 χρόνια πίσω

bezilys

Καμία σχέση το ένα με το άλλο!λες και είναι από διαφορετικές εταιρείες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.