Sony Xperia XZ1: Με Snapdragon 835 και 4GB RAM στο Geekbench

Sony Xperia XZ1 snapdragon 835, Sony Xperia XZ1: Με Snapdragon 835 και 4GB RAM στο Geekbench

Στις 31 Αυγούστου η Sony έχει ανακοινώσει press event εν όψει τις IFA 2017, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Εκεί μεταξύ άλλων αναμένεται και η παρουσίαση του Sony Xperia XZ1.

Το κινητό έχει διαρρεύσει κι άλλη φορά, ενώ τώρα το βλέπουμε να πέρνα από τη βάση δεδομένων του Geekbench με κωδική ονομασία G8341.

Εκεί επιβεβαιώνεται ότι το Sony Xperia XZ1 (G8341) θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και θα τρέχει Android 7.1 Nougat. Ωστόσο, άλλα leaks είχαν κάνει λόγο για Android O. Δεδομένου του ότι η Google δεν έχει κάνει ακόμη διαθέσιμο το Android O, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την έκδοση που θα φορά.

Κατά τα άλλα, το Sony Xperia XZ1 (G8341) αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, ενώ η τιμή του φημολογείται στα 860 δολάρια/760 ευρώ.

Στην Ιαπωνία έχει άλλη κωδική ονομασία, SO-01K, όπως και το Xperia XZ ήταν SO-1J. Επίσης, υπάρχει και το G8441, που θα είναι το Xperia XZ1 Compact με οθόνη 4.6 ντσών ανάλυσης 720p.

Περισσότερα θα μάθουμε σε έναν περίπου μήνα από την IFA 2017, όπου θα βρεθεί και το Techblog όπως κάθε χρόνο.
Sony Xperia XZ1 snapdragon 835, Sony Xperia XZ1: Με Snapdragon 835 και 4GB RAM στο Geekbench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Περιμένουμε να δούμε την συνέχεια της compact σειράς ως ο τελευταίος του είδους.
Από εκεί κ πέρα η sony πάσχει από σαφές χρονοδιάγραμμα.
Δηλαδή θα βγεί το συγκεκριμένο ξανά με τσιγκουνιά στην ram (στο marketing παίζει ρόλο η ram μα κ στην απρόσκοπτη λειτουργία σε βάθος χρόνου) με έναν επεξεργαστή ελαφρός καλύτερο από τον υπάρχον κ κοντά στα 800 την ώρα που το βαρύ όνομα των πωλήσεων έχει το s8 στα ράφια από Φλεβάρη κ η τιμή πλέον έχει γκρεμιστεί στα 500φευγα, επίσης σε λίγους μήνες μετά από σένα να βγεί το s9 σαφέστατα με την φρέσκια γενιά chipshet επίσης στα 800.
Ε έτσι δεν γίνεται δουλειά.

George

Η samsung παιδιά είναι καλός κακός το βαρύ χέρι στο android.με την τακτική καπαρωνω την καινούργια σειρά snapdragon για αρκετό καιρό οδηγεί τους ανταγωνιστές η να βγουν μαζί της με παλιό chipshet (lg) κ τρως ξύλο από τα αποδυτήρια η να βγεις στην αγορά Μάιο με αποτέλεσμα το sammy να έχει πέσει τιμή κοντά στα 200 ευρώ κ να είναι η πιό ελκυστική αγορά.
Εγώ έχω βολεύτει με τα sony τα οποία κ προτιμώ αλλά να τα λέμε όλα,όταν έχεις ένα πλήρες σε όλα τηλέφωνο σαν τις ναυαρχίδες της sammy κ μάλιστα πιό φθηνές πας εκεί.απλα.

Alex

Όταν θα ξεκολλήσει το μυαλό των καταναλωτών ως προς το ότι πρέπει να έχουν τον τελευταίο Snapdragon, τότε θα γίνουν και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Λες και έχουν ημερομηνία λήξης οι επεξεργαστές και μετά από 6 μήνες είναι για πέταμα. Εγώ να πω απλώς πως ο 801 του Ζ3 Compact ακόμα και σήμερα πάει μπάλα…

Ιωάννης jb

Καλά τα λες αλλά με το χρονοδιάγραμμα είσαι τελείως λάθος.. Καλά είναι μερικές φορές να μην ξέρεις τι θα κάνει μια εταιρία στο μέλλον… Στα του παρόντος αυτό που βγάζει αν σου αρέσει περιμένεις να πέσει και το παίρνεις… Άλλωστε η Sony δεν είναι από της εταιρίες που δε ξέρεις πότε θα παρουσιάσει νέο προϊόν…
Στην ifa πχ. παρουσιάζει νέα συσκευή εδώ και πόσα χρόνια… Αυτό με τα λεφτά που αναφέρεις είναι λάθος δε γίνεται να στο δώσει 500 την ώρα που όλοι ανεβαίνουν… Μέχρι και οι Κινέζοι έχουν φτάσει κορυφή και ο πάντα ποιοτικός Ιάπωνας θέλεις να σου προσφέρει αιχμή της τεχνολογίας σε χαμηλότερη τιμή?? Σοβαρεψου λιγάκι α και που σαι αιχμή της τεχνολογίας δεν είναι τα μόνο τα 8 γιγα ραμ.. Αιχμή είναι και το νέο σύστημα GPS galileo…. Μόνο 2-3 το έχουν…
Αιχμή της τεχνολογίας είναι η 4k hdr εκεί έξω κάνεις δε μπορεί να βάλει τέτοιο πάνελ….
Αιχμή είναι και τα 960fps slow motion video…

Αγγελος

Ο ιωαννης παλι δε καταλαβε χριστο.γιωργο αυτο που λες ισχυει 100% καθως ειναι ενα κλικ πισω παντα.αυτη τη στιγμη δε μπορει να πας να δωσεις 800 για το sony τη στιγμη που με 500 παιρνεις s8.ο 835 δεν αξιζει τα 300 ευρω διαφορα.

George

Alex αυτό έλειπε να μη πετάει το z3c με τον 801 έναν απλά κορυφαίο επεξεργαστή.
Άγγελε όντως δεν κατάλαβε και πιστεύω ότι το σχόλιο μου ήταν σωστό.
Ιωάννη αγαπώ sony εγώ τσάμπα τα βάζεις μαζί μου.

Kkon

Αυτός ο μετοχοϊδιοκτήτης-εγώ μόνο ξέρω Ιωάννης jb
Λέει βλακείες!

george G

Κύριοι ξέρετε αν θα ανακοινώσει καινούργιο
xperia X Performance; Ακόμα και τώρα, το ομορφότερο τηλέφωνο της sony!!

nikos

george G στο είπα και στο σκρουτζ όχι δεν θα βγει νέο Xperia x performance. Αφού βγάζει νέα xz1 και xz1 compact!

george G

nikos, δεν είδα την απάντηση σου! Ok.

One

Το ΧΖ Premium εχει το ιδιο επεξεργαστή, μνημη και πολυ καλύτερη οθονη και τωρα κανει λιγότερα λεφτα. Δε βρισκω λογο γιατι το ΧΖ1 θα κανει περισσότερα χρήματα ακομα και αν εχει μικρότερα bezel, που για μενα στη τελικη δε είναι βολικά τα τηλέφωνα χωρις bezel αλλα πρωσωπιική γνωμη.

Μακάρι παντως να κανει την παρουσίαση ο Kaz Hirai γιατι κανει τρομερές παρουσιάσεις.

nikos

One σωστά! Το μόνο είναι να δούμε το xz1 compact! Για όσους θέλουν μικρότερη συσκευή.

Legend

Εννοείται ένας καταναλωτής θα επιλέξει Samsung ως best value και specs εταιρεία. Ειδικά με τις σημερινές τιμές. Ο Ιωάννης τα παρουσιάζει όπως θέλει. Το Bluetooth 5.0 δεν είναι “τεχνολογία” αιχμής. Είναι εκείνες οι ξεπλυμμενες οθόνες της Sony όπως και To 960 fps για πέντε δευτερόλεπτα. Αιντε πια. Παραδεχτείτε μερικοί την αλήθεια. Θα βάλει και αυτή το λουκέτο της αφού δεν μπορεί να κάνει σοβαρό ανταγωνισμό και είναι πίσω.

vladimiros

Εγω θα ηθελα να προχωρηση η Sony στις μεγαλυτερες οθονες δηλαδη να εχουμε ενα ΧΖ1 5.5,και το premium να παει στις 5,7 ιντσες..και απο και περα ας βγαλει ακομη ενα 5ιντσο και ενα 4.7 ποικιλια δηλαδη..
Συμφωνω με τον @one οταν βγει το ΧΖ1 και τοτε το ΧΖPremium αν ειναι 50-100 πιο κατω η τιμη του δεν συμφερει καποιος να το παρει το ΧΖ1,γιατι οπως ειπαμε φαινεται θα εχει ιδιο επεξεργαστη,ιδια ραμ,για οθονη δεν ξερω ακομα τι θα παρουσιαση η Sony,αλλα ισως σε καμερα θα ειναι ενα βημα παραπανω απο τα παλιοτερα..
Και μην ακουω οτι θα κλεισει η Sony και τετεια δεν βαρεθηκατε να το λετε?? μετα το iphone σας η το samsung σας απο ποιον θα παιρνει αισθητηρες για καμερα κ.α?? απο SONY παντος οχι!!

@tito

@Vladimiros +1

Ιωάννης jb

Legend.. Το galileo είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει και είναι αιχμή της τεχνολογίας όπως και όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα… Κανείς δε μίλησε για μπλου τουθ.. Και ότι ανέφερα παραπάνω ισχύει η άποψη σου είναι λάθος.. Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είσαι Samsung funboy.. Τι θα έλεγες ότι έχει καλή οθόνη.. Ή ότι είναι τέλειο το slow motion video.. Δε μου λες που είναι πίσω? μήπως στην ποιότητα κατασκευής που όταν η Sony έβαζε γυαλί, αλουμίνιο και αδιάβροχο η Samsung είχε πλαστικουρες;; Που είναι πίσω στην ανάλυση;; Όταν κοπανουσε 2k η Samsung θυμάσαι τι λέγατε;; Να σου πω εγώ, που πάει η Sony με fhd λέγατε.. Τώρα μοκο ρε γελοιε! 4k hdr!!!! Ακόμα μιλάτε;; μοκο ρε μη μιλάτε καν George.. Η Sony ότι βγάλει τον Σεπτέμβριο θα έχει κορυφαία ποιότητα στα πάντα στο ξαναλέω θέλει να έχει πάντα στην αγορά κάτι δυνατό, δε θα το κοστολογησει χαμηλότερα επειδή εσένα δε σου αρέσει… Άσε τους Ιάπωνες να ξέρουν κάτι παραπάνω από σένα που είσαι απλός θεατής… Και μη πεις δε πουλάει γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να πουλάει αλλά να βγάζει κέρδος και πίστεψε με κέρδος βγάζει…. Το χρονοδιάγραμμα για κάποιον που πήρε πχ. z5 που παρουσιάστηκε στην ifa 15… Συνέχεια »

george

legend για την οθονη και μονο θελω για καλαμπουρι να πας απο ενα media markt που εχουν free wifi να διαλεξεις ενα hd video με φυσικα χρωματα οπως γη ζωα τοπια οχι απο games κ τεχνητα βιντεο κ να το δεις σε ενα s8,επηδη δεν εχουν κανενα top sony τα media παρε ενα x compact ενα σκετο x η αν εχουν xz κ παιξε το ιδιο βιντεο αλλα πρωτα πηγαινε ρυθμισεις-οθονη κ ενεργοποιησε το x-reality for mobile,δες κ ενα p10 αν θες κ με το χερι στην καρδια θα δεις τι σημαινει κορυφαια ips με καταπληκτικη πιστότητα φυσικων χρωματων κ ευκρίνειας.
αν μεινεις στην αρχικη οθονη του launcher σιγουρα θα πεις το s8 λαμπει αλλα δε θελω να μεινεις εκει παιξε βιντεος.
η sony δεν ειναι gimmick αδελφε,ο ιαπωνας δεν εγινε ξαφνου ο ουραγος της τεχνολογιας επειδη κανει πωλησεις η samsung.

bezilys

Το XZ1 μοιάζει πολύ με το XZs εκτός του επεξεργαστή δεν καταλαβαίνω την Sony γιατι το έβγαλε το XZs θα μπορούσε μόνο το xz premium να έβγαζε και μετά το Σεπτέμβρι το xz1.επισης ωραίο θ ήταν να έβγαζε και ένα κινητό σαν το x performance με το ίδιο design γιαυτους που προτιμούν το άλλο design.

Legend

Ιωαννης – Θα περιμένω να σου πεις μοκο όταν κλείσει το καφενείο!! Κατά τα αλλά ο χρόνος θα δείξει!
Αυτή τη περίοδο έχω huawei p9!! Σε αφήνω με τα 3 τέλεια gps της Sony και τα 960 fps 2 seconds☺️☺️

Ιωάννης jb

Αν τραβούσε καλύτερο βίντεο και είχε κάρτα γραφικών με καλύτερες επιδόσεις… στα 3 κατοστάρικα που είναι τώρα μπορεί και να το σκεφτόμουν..
Βέβαια με λίγα παραπάνω παίρνω x performance με στέρεο ηχεία, αδιαβροχοποιηση, τέλειο βίντεο και κάρτα γραφικών κορυφή… Οπότε και τα 3 πολλά είναι..
2μιση

Ιωάννης jb

Α και που σαι δε κλείνει που να χτυπιέσαι..
Ποιο πιθανό είναι να κλείσει η χουαγουει

John

Όντως φοβερή η οθόνη 4K της Sony , μόνο που το 99% του χρόνου λειτουργεί ως 1080p αλλά ο Ioannis ξέχασε να το γράψει αυτό γιατί δεν τον συμφέρει.
Γενικά πιστεύω ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα με ξεπερασμένες αντιλήψεις που ασχολούνται τόσο πολύ με την Sony , σε όσες χώρες της Ευρώπης έχω πάει δεν βλέπεις κινητό της συγκεκριμένης εταιρείας ούτε 1/100 ενώ βλέπεις πχ. πάρα πολλά Huawei. Καλά εννοείται ότι 8/10 κινητά είναι Apple ή Samsung όπως και στην Ελλάδα.

bezilys

@John 4K είναι οπότε χρειάζεται άμα σερφαρεις ίντερνετ ή παίζεις παιχνίδια γιατί να έχεις 4K για να καταναλώνει μπαταρία άσκοπα?4K σε κάνα βίντεο σε καμία εικόνα που εκεί χρειάζεται και καλά κάνει η Sony και δεν την έχει ενεργόποιημενη όλη την ώρα

Κώστας Ζ.

@John, too bad for you, πολύ εύκολα πλέον έχεις 4K συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.