Sony Xperia XZ1 & Compact: Με τιμές 775 και 645 δολάρια στη Μ. Βρετανία

Sony Xperia XZ1 & XZ1 Compact priced 775 645 dollars, Sony Xperia XZ1 & Compact: Με τιμές 775 και 645 δολάρια στη Μ. Βρετανία

Η IFA 2017 είχε να μας δώσει πολλές ανακοινώσεις από μεγάλα ονόματα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Sony. Πριν από λίγα 24ωρα η εταιρεία έκανε επίσημα τα Sony Xperia XZ1 και Sony Xperia XZ1 Compact, τα οποία με τη σειρά τους ετοιμάζονται να έρθουν στα ράφια των καταστημάτων.

Στην αγορά της Ευρώπης, η βρετανική Carphone Warehouse είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τη διαδικασία των προ-παραγγελιών. Το Sony Xperia XZ1 εμφανίζεται με τιμή στα £599, που σημαίνει περίπου 775 δολάρια, ενώ η τιμή του Sony Xperia XZ1 Compact είναι θα είναι στα £499, που σημαίνει 645 δολάρια.

Η αποστολή των παραγγελιών για το Xperia XZ1 θα ξεκινήσει από 22 Σεπτεμβρίου, ενώ για το XZ1 Compact από 29 Σεπτεμβρίου. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο και μπλε και για τα δυο, ασημί για το XZ1 και ροζ για το XZ1 Compact.

Σε όσους κάνουν προ-παραγγελία το XZ1 πριν από τις 21 Σεπτέμβρη, η Carphone δίνει δώρο ένα ζευγάρι Sony h.ear on 2, Bluetooth noise cancelling ακουστικά αξίας 323 δολαρίων, περίπου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgerapp

Ακριβα ,δε θέλει ρε παιδί μου δε θέλει η sony βαριέται.

Dimas

Ακριβα? To compact κανει 600 ευρω και εχει δωρο ακουστικα 300 ευρω. Πούλα τα.

One

Η γνώμη μου είναι ότι το ΧΖ Premium παραμένει το καλύτερο κινητο της Sony, κι ίσως της χρονιάς, λογω της 4Κ οθόνης που εχει τρομερή οξύτητα, αλλα και της μπαταρίας που αντέχει παρα πολύ.

Από εκει και περα τα ΧΖ1 εχει πολύ καλη μεταλική κατασκευή που δεν αφήνει δακτυλιες και επίσης εχει και καλύτερη αντοχή από τα κινητά που εχουν γυαλί.

Το ΧΖ1 Compact είναι το καλύτερο μικρο που δεν εχει να ζηλέψει σε τιποτα από τα μεγάλα.

Πάντως στα συγκεκριμένα ακουστικά που δινουν δωρο το καλύτερο feature είναι το LDAC που ανεβάζει τη ποιότητα του ηχου σε άλλο επίπεδο για ασύρματα ακουστικά και ειλικρινα πιστευω ότι με αυτό δε θα υπάρχει αναγκη για εξωτερικά amp/dac σε κινητά στο μέλλον.

bezilys

Πολύ καλή τιμή άμα σκέυτεις το τι προσφέρουν οι άλλοι και τι προσφέρει αυτο!

Nick

Καλή κίνηση της Sony η καθιέρωση “δώρου” ακουστικών στα high-end μοντέλα της, μακάρι να έκανε και άλλα bundles με διαφορετικά προϊόντα προωθώντας έτσι το όλο φοβερό οικοσύστημά της, θα μπορούσε πχ να κάνει μια πάρα πολύ καλή τιμή σε bundle μαζί με PS4 + παιχνίδια εκτός των πολύ ποιοτικων ακουστικών της, όπως έκανε στην Αυστραλία με το Premium.
Γενικά για μένα θα πρέπει οι Ιάπωνες να προωθήσουν περισσότερο τα τηλέφωνά τους ως τα απόλυτα multimedia smartphones, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια (PS4) & ταινίες. Μακάρι όντως τα στερεοφωνικά ηχεία να έχουν 50% περισσότερη πίεση και να “βαράνε” πραγματικά.

Tsiman

@Georgerapp
Ακριβά με σύγκριση τι; τα XIAOMI; τα ALCATEL; τα MEIZU; τα MLS; τα LENOVO; τα HONOR;
Μήπως είναι ακριβά για τον μισθό σου;
Ή συγκρίνεις τις τιμές Σκρουτζ με φυσικά επώνυμα καταστήματα λιανικής;
Δεν μ αρέσει καθόλου η SONY, αλλά ακριβή τηρουμένων των αναλογιών (αν καταλαβαίνετε ποιες είναι), δεν την λες!

Georgerapp

Ακριβή είναι για μια εταιρεία που θέλει να μπεί ξανά στο ανταγωνισμό κ επίσης αυτή τη στιγμή η samsung (κακά τα ψέματα αυτή είναι η πίτα του android απο αυτή πρέπει να φας) έχει φθηνότερα το προϊόν τής.
Όσο για τα ακουστικά που είπε ο φίλος έχει δίκιο αλλά δεν ενδιαφέρουν μερικούς κ δεν θέλουμε να είμαστε beta testers,ακούς εκεί προπαραγγελια πάμε καλά; με αυτά που βγάζουν οι συσκευές καμία φορά;
Το μικρό 650€ ναι έχει τα πάντα αλλά είναι μικρο να έχει τιμή λανσαρισματος του note 3 τότε; για αυτό ανεβάζουν ανεβάζουν όλοι κ εμείς του λέμε κ ευχαριστώ.
Αν το πάρω θα το πάρω όπως το z5c μου,ενα χρόνο μετά μεταχειρισμένο με εγγύηση στα 250 γιατί τόσο κατα βάθος αξίζουν όλα.

hayate

Georgepap + 1

Πάνος®

Μικρή η μπαταρία στο μεγάλο, διαβάζοντας μόνο το νούμερο. Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά μάλλον οι κάτοχοι του XZ premium που μένουν ευχαριστημένοι με τη μπαταρία του κινητού τους, που φαινομενικά φαίνεται μικρή για τέτοια οθόνη, κάτι παραπάνω ξέρουν. Γενικά οι μπαταρίες της Sony είναι από τις πιο ανθεκτικές.
Το μικρό πάντως είναι σκέτος έρωτας.

Andrew cat

@georgerapp έχει η sammy φθηνότερα τα προϊόντα της;
Και στα πόσα δηλαδή θα έπρεπε να είναι η αρχική τιμή σε δύο ολοκαίνουρια high end τηλέφωνα;

Georgerapp

Δεν εχει;το s8 ειναι 500φευγα.
Για μενα ένα κατοσταρικο κάτω το μεγαλο κ φυσικά οχι παραπανω απο 550 το μικρο.
ΜΙΚΡΟ ειναι ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ για αυτο το αγαπαμε αλλα ειναι ΜΙΚΡΟ
Κανει 400 ευρω το lg 550 το s8 kai 600 το u11.
Πάτε καλά;το μικρό;650;
Και ναι τα κινητά ειναι και οθόνη και το xz1c ειναι μικρο κ ριξε νερο στο κρασί σου ξηπασμενε Ιάπωνα.

Παν παν

Όχι απλά ακριβό, αλλά πανάκριβο για μια εταιρία που θέλει να ξεκολλήσει από το 0.5%της αγοράς. Πιο πιθανό είναι το 0.4 πάρα το 0.6.

georgerapp

οχι τιποτα αλλο ειναι σουπερ εταιρεία,το ios του android την λεω.χρονια να περασουν δεν καταλαβαινεις διαφορα στην εμπειρια χρησης που να ψαχνεσε,μπαταρια δε χανει ευκολα την δυναμη της,custom rom γιατι;απλα δε μπαινεις στον κοπο.
το z5c μου με 2 γιγα ραμ ειναι σπιρτο αναμενο (για αυτο και ζεσταινετε λιγο-καταραμενε 810).
οι ιαπωνες εχουν τσιμπλα στα ματια ειναι ισχυρογνώμων.
ΟΧΙ αυτο το design και ας μην ειναι στην μοδα.(καλα ψιλοκανουν αλλα οτι τα εχουν μεγαλωσει κ αλλο απο z5 γενια ειναι αληθεια).
ΟΧΙ τιμολογηση premium γιατι ειμαστε sony.ρε ριξε λιγο νερακι ρε λιγο να επανελθεις.

georgerapp

επισης εδω ελλαδα που τα πουλανε;που ειναι το xzp να το δει ο κοσμος να παθει πλακα με την ομορφια κ premium διαθεση που εχει;
wtf;sony που εισαι;

Andrew cat

Άσε πόσα κάνει το s8 τώρα. Ποσα έκανε το s8 όταν πρωτοκυκλοφορησε; πόσα κάνει το note 8; πόσα πρέπει να κανουν τα sony δηλαδή μισή τιμή απο τον ανταγωνισμό; και όσο αφορά το μικρό είναι για κόσμο που δεν θέλει τηλέφωνο πάνω απο 5 ίντσες άρα δεν θα είναι σε σκέψεις ούτε για s8 ούτε για g6 ούτε για u11λογο τιμής

georgerapp

μη τους δικαιολογεις.
δε θα κοιταξω ποσο εκανε το s8 οταν βγηκε αλλα τωρα στον αμεσο ανταγωνισμο και δεν ειναι μονο αυτο ολα ειναι πιο φθηνα.
επισης ασε το note8 αλλοι ανωμαλοι απο εκει αυτο ειναι κοροιδια στη μαπα του καταναλωτη με ενα s8+ 400 κατω.
και τελος επειδη δεν ειναι σε σκεψεις οι ανθρωποι για μεγαλο να τους πατησουμε τιμολογιακα;τι λογικη ειναι αυτη;
ενα 4,6 στο οποιο καποιος δεν θα παιξει παιχνιδια δε θα δει ταινειες δε θα κατσει αποπανω του ωρα δε θα κανει multiwindows και αλλα που κανουν οι μεγαλες οθονες,δηλαδη δε θα κανει πολλα πραγματα που κανουν τα μεγαλα θα επρεπε να εχει κ πιο μικρη τιμη.
ειναι μη απαιτητικοι χρηστες …αρα;αρα μη προσπαθεις να τους πηδ…εις.
ειναι λιγοι δεν ενδιαφερονται για multimedia κ χαλαρωσε λιγο τιμολογιακα.

Γιώργος Κ.

Όντως συμφωνώ κι εγώ ότι το μικρό είναι ακριβό. Ναι είναι τούμπανο σε χαρακτηριστικά με κάπως περίεργη ανάλυση οθόνης ωστόσο αλλά 650 ευρώ; Ας έριχνε τα χαρακτηριστικά λίγο με πιο παλιο επεξεργαστή και με 3 ram που άνετα μπορούν να στηρίξουν μια 720Ρ οθόνη και να το έριχνε στα 400€ μαξ αν θέλει να πιάσει κάτι μιας και είναι ελάχιστος ο ανταγωνισμός σε αυτές τις ίντσες. Το ΧΖ1 είναι μια χαρά τιμολογιακά αν και στα 700 θα ήταν το καλύτερο.

Andrew cat

@georgerapp συμφωνώ μαζί σού στο ότι η τιμές είναι πολύ τσιμπημένες, αλλα όταν ο ανταγωνισμός έχει πολύ ακριβότερες συσκευές δεν μπορούμε να απαιτούμε μονο από τη sony σωστή κοστολόγηση. Τουλάχιστο έμεινε στις τιμές που είχε κε τα προηγούμενα χρόνια. Οσο για το μικρό η sony πιστεύω ποντάρει στο οτι είναι το μοναδικό high end στο μέγεθος του και ο μόνος κοντινός ανταγωνιστής είναι το iPhone, γιαυτό έχει και τσιμπημένη τιμή. Φιλικά πάντα ☺️

georgerapp

φιλικα φυσικα παντα.
θα επρεπε η sony να καταλαβει που βρισκετε στον χαρτη κ οτι δεν ειναι apple samsung οποτε μονο τιμολογιακα θα μπορουσε να αντεπιτεθει κ πιστευω ο κοσμος θα το αναγνωριζε γιατι μπορει να μην πουλαει αλλα σαν brand ειναι τατουαζ στον εγκεφαλο του καταναλωτη οποτε θα την τιμουσε.
δεν εδωσε κατι παραπανω ας ειναι και gimmick στην παρουσα φαση της εμπορικης χρονιας,κουβαλα μικροτερη οθονη (xz1 ) σε σασσι σαν lg v30 ε δε μπορεις να τιμολογεις ετσι.
θα παρει htc ο αλλος αν δε θελει sammy που ειναι και qc chipset.
μονο το 3d κατι ειναι αλλα ποσοι θα το κανουν πραγματι εκτυπωση.

bezilys

@georgerapp σε διαβεβαιώνω ότι μια χαρά παιχνίδια παίζεις και στης 4,6 ίντσες είχα κινητό sony στις τόσες ίντσες, είναι ότι έχει συνηθίσει κάνεις

georgerapp

και εγω εχω τωρα ενα αλλα κατι strategy κ.α δεν ειναι κ οτι καλυτερο.
στο gaming το μεγεθος μετραει αλλα η ουσια ειναι οτι δεν ενδιαφερονται για κατι τετοιο αυτοι οι χρηστες.

Liris11

650 κάνει το XZ1 compact και 670 κάνει το xz premium πραγματικά ότι να νέ σονυ ότι να νέ!! Άσε που θα κάνει κάνα Μήνα να έρθει Ελλάδα και το xz premium μπορεί να έχει πέσει κάτω από τα 600

bezilys

@georgerapp όχι εγώ έπαιζα και modern combat και wot blitz δεν είχα πρόβλημα στο μέγεθος οθόνης αλλά όλα είναι συνήθεια!

Andrew cat

@Georgerapp η sony δήλωσε οτι δεν έχει σκοπό να ανταγωνιστεί σε πωλήσεις ούτε Samsung ούτε apple μένει στην αγορά για να μπει δυναμικά σε ότι καινούριο έρθει για να αντικαταστήσει τα smartphone, μένει στις ψηλές τιμές για να βγάζει μεγαλύτερο κέρδος ανά συσκευή που είναι και αυτο που την νοιάζει

Georgerapp

Το εχω διαβάσει.κριμα γιατι μπορεί εύκολα ανταγωνισμό στα ίσια, βασικά το κάνει είδη εννοώ κ εμπορικά.

Andrew cat

Άποψη μου είναι πως για να μην προσπαθεί να φτάσει σε πωλήσεις τούς ανταγωνιστές τις έχει στα σκαριά της κάτι πολύ καινοτόμο που θα αλλάξει όσα ξέρουμε για τα smartphone. Sony είναι αυτή, πιστεύω ξέρει τι κάνει και νομίζω ξέρουμε όλοι την τεχνογνωσία που έχει αυτή η εταιρεία 😜

Πάνος®

Όσοι λέτε για ακριβό το μικρό, συνυπολογίσατε πως όλη την τεχνολογία ενός πλήρους smartphone με μεγάλες διαστάσεις, τα χώρεσε σε τόσο μικρό σασί; Ποιο άλλο κινητό μικρών διαστάσεων φοράει Snapdragon 835άρη και 4GB RAM;
Επίσης, αν δεν απατώμαι, είναι το πρώτο μικρό που έχει πάνω από 2GB RAM. Όλα τα προηγούμενα (Z1c, Z3c, Z5c, X compact) είχαν 2GB, και ουσιαστικά μόνο το πρώτο compact (το Z1 compact) είχε ίδιο επεξεργαστή και RAM με το μεγάλο.

giorgos

Οι τιμες ειναι λογικες πιστευω γιαυτα που προσφερουν οι συσκευες αν σκεφτειται οτι το iphone se οταν πρωτοβγηκε εκανε 600 και ειναι καμια σχεση σε χαρακτηριστικα με το xz1 combact το συγκρινω λογο μεγεθους με το iphone se οποτε στα λεφτα του ειναι μια χαρα για αρχικη τιμη με δωρο τα ακουστικα που θα ειναι κορυφαια και κατι αλλο θα συμφωνησο με το xperia xz premium οτι ειναι το καλυτερο ever κινητο της sony εβγαλε εως τωρα η εταιρεια αλλα πολυ αδικημενο ειδικα εδω ελλαδα δεν το εχει πουθενα για δειγμα σε demo κριμα παντως αναμενουμε και αλλα απο μια εταιρεια που μονο ευχαριστα μας εκπλησει

giorgos

Πανος στα λογια μου ερχεσαι το xz1compact ειναι οτι πιο δυνατο εχει βγει ποτε σε μικρες διαστασεις και εχει το χ compact 3 gb ram ολα τα αλλα εχουν 2gb ram z1compact. Z3 compact kai z5 combact ανετα θα χτυπαει antutu 180.000 με οθονη hd που εχει να φανταστεις το z3 compact μου με android 6 χτυπαει 60.000 και μπαταρια 6 ωρες ανοιχτη οθονη με εντονη χρηση μπραβο sony

Nick

Είναι εντελώς αφελής και ανακριβής η θεωρία πως η Sony Mobile έχει μείνει σε τέτοια χαμηλά ποσοστά παγκοσμίως είτε λόγω των τεραστιων bezel – αν και ο “bezeltardισμός” είναι όντως γεγονός δυστυχώς – είτε της κακής τιμολογιακής πολιτικής. Το (πρακτικά) ανύπαρκτο μάρκετινγκ – όχι εδώ Ελλάδα που ούτως ή άλλως είναι σταγόνα στον ωκεανό – είναι για μένα ο σημαντικότερος λόγος καθηλωσης σε τέτοια χαμηλά ποσοστά. Μην υποτιματε την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία του παγκόσμιου καταναλωτή, δεν ψάχνεται σε techblog κλπ τεχνολογικά φόρουμ, μπαίνει στο κατάστημα και ψωνίζει με οδηγό το εκάστοτε trend, κάποτε στην προ smartphone εποχή πήγαινε σε Nokia & Sony Ericsson οι οποίες άργησαν να κινηθούν σωστά και γρήγορα ώστε να προστατεψουν το brand τους, και το εκμεταλλευτηκαν (και πολύ καλά έκαναν) Apple & Samsung με τα γνωστά αποτελέσματα, και τα δύο αυτά brand είναι ο ορισμός της “υπερτίμησης” και δεν το λέω με καθόλου αρνητικό τρόπο, ίσα ίσα που είναι και παραδείγματα υποδειγματικού μάρκετινγκ. H Sony τώρα που λέτε χωρίς να θέλω να την δικαιολογησω πιστεύω ότι δεν θα είχε καμία δραματική αλλαγή στις πωλήσεις της ούτε αν έβγαζε αύριο bezelless συσκευή ούτε αν ήταν πολύ φτηνή η συσκευή διότι πολύ απλά στην συνείδηση των περισσότερων δεν είναι… Συνέχεια »

One

@Nick τα είπες ολα. Εγω πιστεύω οτι ο λόγος που η Sony εχει έστω κάποιες πωλήσεις με τόσες αντιξοότητες ειναι γιατί εχει ακόμα fan που την εμπιστεύονται, ανεξάρτητα αν διαφημίζει τα κινητά της ή τα βρίσκεις στα καταστήματα. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν οτι οι περισσότεροι που αγοραζουν τα κινητά της, κάνουν τουλάχιστον 2-3 χρονιά για να αλλάξουν συσκευή και αυτός είναι ένας παράγοντας που επίσης δεν ανεβάζει τις πωλήσεις, σε σχέση με όσους αλλάζουν τηλέφωνο κάθε χρόνο σε άλλες μάρκες.

@Georgerapp πιστεύω οτι το Compact λογω της μικρότερης ανάλυσης και μεγεθους στην οθόνη θα βγάζει άνετα 60fps στα παιχνίδια. Ολα τα compact που είχαν κορυφαίο επεξεργαστή στο παρελθόν έβγαζαν μεγαλύτερο frame rate απο άλλες συσκευές.

For. K

Δεν πουλάει ούτε ο ήλιος να βγει από τη δύση όσο κι αν ξελαρυγγιαζομαστε τα fan boys κι όσο κι αν προσπαθούμε να το παρουσιάσουμε σαν κάτι ιδιαίτερο.

bezilys

@Nick @One +111

vladimiros

@Nick Αυτα ακριβως που λες…δε μπα να φτιαξει η Sony bezelless συσκευη θα εχει τις ιδιες πωλησεις..ουτε η τιμη παιζει ρολο που λεει κ ο αλλος ο φιλος..για παραδειγμα η Lg κατεβαζει τις τιμες τις ραγδαια απο οποιοδηποτε αλλη εταιρια και η πωλησεις της?? οχι τοσο καλες συμφωνα με την Lg..και φανταστητε εχει τις πιο value for money συσκευες ΑΡΑ δεν παιζει τοσο η τιμη για να τα παει καλα μια εταιρια..δεν ξερω… εγω θα ελεγα παιζουν αλλα πραγματα π.χ οπως ειπε ο Nick αν ειχε στην πλατη ενα μηλο το ΧΖ1 (οχι μπανανα) θα πηγαινε καλυτερα στις πωλησεις..ειναι επισης και η μοδα εχουν ολοι Apple k Samsung θα τα αγορασει μεχρι και η κουτση μαρια!
Επισης και αυτο που ειπε και ο @One οποιος παιρνει Sony τα κραταει σιγουρα γυρω στα 3 χρονια

Πάνος®

Απόλυτα αληθινό αυτό που ειπώθηκε ότι όποιος παίρνει Sony το κρατάει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Έχω ακόμα το Z1 compact, δουλεύει πλέον ως δεύτερη συσκευή, και πραγματικά το μόνο που νιώθω ότι του λείπει είναι η γρήγορη φόρτιση. Άψογο ρολάρισμα, πανάλαφρο UI. Έχω πάει πλέον σε μεγαλύτερη οθόνη, αλλά όσες φορές έχω πετύχει ένα από τα πιο καινούργια compact (π.χ. Z5 compact, αλλά κυρίως το X compact) και το έπιασα να το δουλέψω για λίγο, πραγματικά νιώθεις σαν να κρατάς κάτι που έχει μέσα του απίστευτα πολλή και συμπυκνωμένη ενέργεια. Πυραυλάκι-μινιατούρα… Απίστευτα γρήγορο. Βοηθάει βέβαια και η ισχύς που έχουν σε σχέση με τη μειωμένη απαίτηση σε πόρους (χαμηλή ανάλυση οθόνης). Καλή και άγια η χορταστική οθόνη, αλλά πολλές φορές η φορητότητα είναι μεγάλο ζητούμενο.
Αν έχεις την πολυτέλεια να κουβαλάς δύο συσκευές (π.χ. λόγω δουλειάς), τότε σίγουρα μπορείς να έχεις για κύρια συσκευή ένα compact, και για δευτερεύουσα ένα με πολύ μεγαλύτερη οθόνη (phablet).
Όμως οφείλω να πω ότι είναι τεράστιο φάουλ που έβγαλαν το ραδιόφωνο. Παύει πλέον να είναι υπερπλήρης η συσκευή και εξαρτάσαι από κάποιο ΒΤ με ράδιο, ή από άλλη συσκευή.

Georgerapp

Τελικά με πείσατε οτι έχετε δίκιο στο θέμα των πωλήσεων.ειδικα στο παράδειγμα της lg περα για περα σωστό.η πιο vfm εταιρεία έχει γίνει κ παρόλαυτα ειναι πάτος στις πωλήσεις.
Βεβαια χαμηλότερες τιμές εκκίνησης που καταντησανε τα 800αρια βασική τιμουλα δε θα ηταν κακό αλλα οπως είπατε οχι οτι θα βοηθούσε σε κάτι τελικά.

John

Πιστεύω ότι θα πουλήσει άνετα καμιά δεκαριά από το καθένα στην Ελλάδα. Με τα μικρά ονόματα θα ξέρει ο ένας τον άλλο.

Πάνος®

@John:
Απόλυτα σωστός. Προτεραιότητα στις πωλήσεις θα έχουν σίγουρα οι λουκανικόπιττες της Samsung, και γενικά οι παντόφλες για το απαραίτητο ελληναράδικο σπορ του “πουλ-μουρ στην καφετέρια”. Άλλο που η πλειοψηφία όσων τα πάρουν δε θα έχουν καν να βάλουν κάρτα και θα ψάχνουν για ανοιχτό WiFi.

John

Οι ανθρωποι εχουν ενα “ελαττωμα” θελουν να αγοραζουν ομορφα πραγματα, προχωρημενα , ντιζαινατα …αρα κινητα ξεπερασμενα και ασχημα δεν εχουν καμια ελπιδα να πουλησουν περα απο μια πολυ μικρη μεριδα φανατικων που θα κλεισουν τα ματια και θα το αγορασουν μονο και μονο γιατι θυμουνται τι εκανε η Sony πριν 10 η 20 χρονια

bezilys

@John ένας από τους λόγους που περνώ sony είναι αυτό επειδή έχουν το πιο ωραίο design στην αγορά κατά τη γνώμη μου φυσικά εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά δεν μπορείς να το λες και ξεπερασμένο αυτό το design. Η Sony πάντα ήταν πιο μπροστά από τους άλλους στο θέμα design θυμήσου εποχές Z που η Sony ήταν 10 χρόνια μπροστά, είχε γυαλί αλουμίνιο, στέρεοφωνικα ηχεία, αδιάβροχοποιηση οι άλλοι κάτι πλαστικά παιχνιδάκια είχαν πχ Samsung και παρόλα αυτά η Samsung πούλαγε περισσότερο από την Sony

John

Το 2017 οι απαιτησεις απο μια ναυαρχιδα ειναι α) μικρα bezels β) οθονη AMOLED γ) διπλη καμερα δ) ασυρματη φορτιση. Ακομη και η apple που απευθυνεται σε κοινο με μικρες απαιτησεις αναγκαστηκε να παρουσιασει συγχρονο κινητο που να καλυπτει τις συγκεκρομενες απαιτησεις ενω η sony μενει θεατης στις εξελιξεις και κολλημενη μια πενταετια στα ιδια.

bezilys

@John απλά γελάω και τα τέσσερα είναι μια μόδα απλώς και όχι δε και καλά οι απαιτήσεις από μια ναυαρχίδα α) bezeles design δεν μπορεί να κάνει γιατί θα αναγκαστεί να βγάλει τα στέρεοφωνικα ηχεία κάτι που είναι μεγάλη βλακεια αφού αυτή το προτοαρχησε και να το βγάλει?! β) amoled οθόνες δεν χρειάζεται τα πάει μια χαρά και με ips lcd γ) τα 4 που είπες μόνο αυτό με την διπλή κάμερα θα συμφωνούσα αλλά η Sony το έχει απόδειξη ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και με μια κάμερα! και δ)ασύρματη φόρτιση οπως ηπαρχει είδη στα κινητά είναι άχρηστη άμα ήταν πράγματι ασύρματη ίσως και ναι …

Πέτρος

ξέρουμε αν το βγάζει και σε dual sim?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia XZ2: Το μόνο που χρειάζεσαι για να βγάζεις απίστευτες φωτογραφίες

Σύμφωνα με την βραβευμένη φωτογράφο του National Geographic, και όχι μόνο, Dominika Koszowska, το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να τραβάει εντυπωσιακές φωτογραφίες, είναι ένα Sony Xperia XZ2.

Smartphones Android Pie Sony Sony Xperia

Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Xperia XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium σε Android Pie

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους των Xperia smartphones μιας και μετά την αναβάθμιση των XZ2 και XZ2 Compact, ήρθε η σειρά για τα XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium να αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia XZ1

Χρήστες των Xperia XZ1 και XZ2 αναφέρουν πρόβλημα με γραμμές στην οθόνη

Πολλοί είναι οι κάτοχοι των Xperia XZ1 και Xperia XZ2 που ανατρέχουν σε επίσημα forums της Sony για να αναφέρουν ένα πρόβλημα που εμφανίζεται στην οθόνη των smartphone τους, κατηγορώντας την εταιρεία ότι χρησιμοποιεί οθόνες χαμηλής ποιότητας στις ναυαρχίδες της.

Smartphones CES 2018 Sony Sony Xperia

Οι ναυαρχίδες της Sony θα ανακοινωθούν στο MWC 2018 και όχι στην CES 2018 [φήμη]

Η Sony μονοπωλεί τις τελευταίες ειδήσεις των κορυφαίων τεχνολογικών ειδησεογραφικών πρακτορείων. Ο κατασκευαστής αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον τρία smartphones στην επερχόμενη CES 2018, τα οποία μάλιστα διέρρευσαν πρόσφατα. Όμως, οι συσκευές αυτές δεν θα είναι high-end προτάσεις, κάτι που μάλλον θα δούμε σε μερικούς μήνες.