Sony Xperia XZ2: Νέες εικόνες στη δημοσιότητα [MWC 2018]

Sony Xperia XZ2 εικόνες, Sony Xperia XZ2: Νέες εικόνες στη δημοσιότητα [MWC 2018]

Νέες εικόνες του Sony Xperia XZ2 ήρθαν στη δημοσιότητα λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του στο MWC 2018, με μία από αυτές να δείχνει τη συσκευή στη βάση ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης.

Sony Xperia XZ2 εικόνες, Sony Xperia XZ2: Νέες εικόνες στη δημοσιότητα [MWC 2018]

Οι νέες εικόνες συμβαδίζουν με τις προηγούμενες και δείχνουν τη συσκευή σε διάφορος χρωματισμούς και από διάφορες γωνίες. Έτσι διακρίνουμε τη συσκευή σε μαύρο, ασημί, ροζ και πετρόλ. Στην εικόνα όπου εμφανίζεται η συσκευή σε ασημί βλέπουμε και τη βάση για επαγωγική φόρτιση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μόνο το Sony Xperia XZ2 κι όχι η compact έκδοσή του θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, παρόλο που το compact εμφανισιακά θα μοιάζει με τον «μεγαλύτερο» αδερφό του, μόνο το XZ2 θα έχει γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ η compact έκδοση θα έρχεται σε ματ. Όπως και να έχει, έχει, μένουν λίγες ώρες για να μάθουμε τι θα ισχύσει.

Sony Xperia XZ2 εικόνες, Sony Xperia XZ2: Νέες εικόνες στη δημοσιότητα [MWC 2018]

Sony Xperia XZ2 εικόνες, Sony Xperia XZ2: Νέες εικόνες στη δημοσιότητα [MWC 2018]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Daiki

φαλαινα 😂😂😂

giorgosgek

Ενα βημα στη σωστη κατευθυνση , μπραβο της και οι sony fans που κραζατε δεν νομιζω να εχετε παραπονο , με το fingerprint λιγο διαφωνω , στο πλαι ηταν πολυ καλυτερο νομιζω , ακομα και ασθητικα

Manolo

Το καμπυλωτό πότε θα το παρουσιάσει ξέρουμε;

Konstantine

Στη φωτό με το πετρόλ χρώμα φαίνεται η καμπυλότητα στην πλάτη του κινητού. Πάντως περιμένω να δω αυτό που έλεγαν για ένα μοντέλο A edge με oled οθόνη. Έχει κάποιος κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο μοντέλο που ανέφερα;

John

Αλλη μια μπαγκατελα με σχεδιασμο 2010 απο την Sony. Φετος προβλεπω να την περναει σε πωλησεις και η Doogee με την UMIDIGI.

Koukoz

Αν και το premium είναι σαν κι αυτά, τότε έφυγα στην Huawei. Περιμένω κάτι το διαφορετικό ή αν μη τι άλλο μια υπερμπαταρια ή μια κάμερα που να κάνει την διαφορά. P10 mate pro το καλοκαίρι θα είναι ώριμη επιλογή από κάθε άποψη.

Stelios

Δεν ξέρω δείχνει όμορφο ιδίως το πετρολ και σιγουρο αυτό είναι φωτογραφία κανονικά θα είναι πιο όμορφο

Jo

Όμορφο περιμένουμε να δούμε το μεγάλο

felipos

Μηπως κανατε λαθος με τις φωτο; αυτο το ειχα δει το 2012 να το πουλανε.

Λευτέρης

Πολύ πολύ ενδιαφέρον… Περιμένω πως και πως, απλά θέλω πάνω από 4 γιγα ραμ, 6ή8 και μάλλον θα το τιμήσω

Δημητρης

ωραιο μπροστα χαλια πισω..και ειμαι απο τους πιο sony οπαδους!!! ελπιζω να μην ειναι αυτο! επισης πανω απο 4 ραμ δεν χρειαζονται!

Nick

Αν είναι έτσι όπως τα βλέπω μου φαίνονται κακόγουστα το λιγότερο στην πλάτη. Αρκετό πάχος φαίνεται κιόλας, για να δούμε. Γενικά δείχνουν να ακολουθούν έστω και με καθυστέρηση το κακόγουστο και ακαλαισθητο trend του να χάνει η κάθε φίρμα τα χαρακτηριστικά της και στο τέλος να μοιάζουν όλα τα τηλέφωνα πάρα πολύ, ειδικά μπροστά να είναι ίδια, μόνο οθόνη και κανένα στοιχείο design. Κάτι έχω διαβάσει περί οθόνης και ήχου μέσω δονήσεων της οθόνης, να έχουν κάτι μεγάλο να αποκαλυψουν άραγε οι Ιάπωνες όπως με τις τηλεοράσεις τους άραγε; Χλωμό αλλά το ελπίζω.

antonis

Παρα πολυ ωραιο ντιζαιν.Γιατι πρεπει η sony να γινει σαν τους αλλους και οχι οι αλλοι να γινουν sony.Αν ειχα τα λεφτα να το παρω θα το εκανα……χτες.

John

Συνηθως οι εταιρειες αντιγραφουν πετυχημενα σχεδια που πουλανε πχ. παλιοτερα τα iphone και τα τελευταια 3-4 χρονια τα Samsung. Για ποιον λογο να αντιγραψει μια εταιρεια την αποτυχημενη στα κινητα Sony ;

antonis

John εγω δεν θελω ολα τα κινητα να ειναι ιδια γιατι αυτο εχουν καταφερει οι αλλοι.Ας υπαρχει και καποιος διαφορετικος.Ελπιζω η sony να συνεχισει σε αυτο το μοτιβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.