Sony Xperia XZ3: Διέρρευσαν τα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση στην IFA 2018

Sony Xperia XZ3, Sony Xperia XZ3: Διέρρευσαν τα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση στην IFA 2018

Το επερχόμενο Sony Xperia XZ3 έχει ήδη διαρρεύσει σε μαύρο και ασημί χρώμα, ενώ λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του στην πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας στο Βερολίνο δύο ακόμη ιδιαίτεροι χρωματισμοί έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Οι δύο επιλογές που διευρύνουν τη χρωματική παλέτα της νέας ναυαρχίδας της Sony είναι το σκούρο μωβ προς βυσσινί θα λέγαμε και το πράσινο. Παρόμοιο του τελευταίου έχουμε δει σε χρωματική έκδοση του Xperia XZ2, ωστόσο η μωβ επιλογή είναι πρωτότυπη για Sony Xperia και αρκετά ιδιαίτερη. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής αρέσκεται περισσότερο σε ανοιχτούς χρωματισμούς, του χρυσού, του χαλκού ή του ανοιχτού ροζ αλλά από ό,τι φαίνεται όχι σε αυτήν την περίπτωση.

Τα renders αποκαλύπτουν ακόμη μία φορά μόνη κάμερα στο πίσω μέρος με LED flash, καθώς και τον κυκλικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με την παρατεταμένη φημολογία το Sony Xperia XZ3 αναμένεται με 5.7 ιντσών IPS LCD οθόνη με 1080 x 2160 Full HD+ ανάλυση και αναλογία 18:9 aspect ratio, αντίστοιχη του Xperia XZ2. Επίσης, το νέο smartphone θα τροφοδοτείται από το οκταπύρηνο Snapdragon 845 SoC, ζευγαρωμένο με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, μπορεί η κύρια κάμερα να μην είναι διπλή όπως αναμενόταν στην αρχή ωστόσο η έντονη φήμη ότι η εταιρεία σκοπεύει να εγκαινιάσει το νέο της φακό των 48MP σε αυτό το flagship smartphone του προσφέρει ένα σημαντικό «όπλο» στη μάχη, της πλέον ανταγωνιστικής κατηγορίας, των hi-end camera phones.

Η συνέντευξη τύπου της Sony στην IFA 2018, όπου θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα, θα λάβει χώρα στις 30 Αυγούστου και φυσικά όπως κάθε χρόνο το Techblog θα είναι εκεί!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Μας τρολαρουν , έτσι;
*το πράσινο και μιλάω καθαρά για την απόχρωση είναι εκπληκτικό

GREGORIO

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που εκεί στην Sony αποφάσισαν τα κινητά τους από πίσω να θυμίζουν κάτι από Microsoft Lumia και από εμπρός Nokia 8 ??? θα αγόραζα με τα χίλια Sony κινητό αλλά με αυτούς τους σχεδιασμούς των τελευταίων ετών με έχουν κάνει να μην τα κοιτάω ούτε καν από περιέργεια.

One

Δεν έχει διπλή κάμερα 🙁

Δημήτρης

Πολύ όμορφα και γερά κινητά, ξεχωρίζουν από τις σούπες τα κινέζικα, τα βλέπεις και καταλαβαίνεις ότι είναι SONY.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.