Sony Xperia XZ3: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες αποκαλύπτουν dual κάμερα

Xperia XZ3, Sony Xperia XZ3: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες αποκαλύπτουν dual κάμερα

Πριν μερικές ημέρες είχαμε την πρώτη διαρροή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia XZ3 και τώρα έχουμε τις πρώτες real-life φωτογραφίες που αποκαλύπτουν σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και σχεδιασμό παρόμοιο με του προκατόχου.

Η φωτογραφία που εμφανίζει την πρόσθια όψη της νέας συσκευής αποκαλύπτει ένα smartphone -αν όχι ίδιο- πολύ κοντά στο Xperia XZ2, με ίδια σχεδόν bezels και οθόνη αναλογίας 18:9. Στο πίσω μέρος η φωτογραφία επιβεβαιώνει την ύπαρξη διπλής κάμερας, η οποία ωστόσο δε δανείζεται το σχεδιασμό του συστήματος της διπλής κάμερας του XZ2 Premium, όπως θα περιμέναμε.

Xperia XZ3, Sony Xperia XZ3: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες αποκαλύπτουν dual κάμερα

Το Xperia XZ3 ενσωματώνει δύο ξεχωριστούς φακούς τοποθετημένους διαδοχικά τον έναν κάτω από τον άλλον συνοδευόμενους από LED flash και laser για την υποστήριξη PDAF. Ακριβώς κάτω από τις κάμερες φιλοξενείται το κεντρικό fingerprint scanner.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά της dual κάμερας, σύμφωνα με τη λίστα που έχει διαρρεύσει, το Sony Xperia XZ3 έρχεται εξοπλισμένο με 19MP (f/1.8 1/2.3″ 1.22µm) + 12MP (f/1.6, 1/2.3″, 1.55µm), ενώ η πρόσθια κάμερα είναι κι αυτή αναβαθμισμένη στα 13MP f/2.0.

Xperia XZ3, Sony Xperia XZ3: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες αποκαλύπτουν dual κάμερα

Επίσης, το νέο ιαπωνικό μοντέλο αναμένεται με 5.7 ιντσών οθόνη (2160×1080 pixels), Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο δύο επιλογών, στα 64GB και 128GB, με δυνατότητα επέκτασης.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση του Xperia XZ3 είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στα πλαίσια της IFA, μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτέμβρη.

Xperia XZ3, Sony Xperia XZ3: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες αποκαλύπτουν dual κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

με την μια και ηταν κορυφαιο..με τις 2 τι θα κανει?!

Κώστας Ζ.

Οπότε θα έχει το XZ2 premium με 4Κ και το XZ3 με FHD+? Όλο αυτό, για να μπει η διπλή κάμερα, που δεν είχε το XZ2? Πολλή η βαβούρα…

Jj

Παλι η βλακεια του σενσορα στη μεση του κινητου…και στα δακτυλα,κοντοι ειναι????

One

Το ΧΖ2 Premium ακόμα να το δούμε…

An

Manoslve τι μάρκα συσκευής διαθέτεις?

Manoslve

An@εχω xz1. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις σονυ μακριά. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω. Έδωσα για αγορά 700 και μου ζητάνε τώρα αλλά 300 γιατί στράβωσε το σασί και η πλακέτα 8 μηνών τηλέφωνο. Μου έβγαλαν εκτός εγγύηση το τηλέφωνο.

Δημητρης

σαμυ η απλ λογικα..τι προβληματα αντιμετωπιζουν οι πελατες της μονο εκεινος ξερει γιατι εγω εδω και 5 χρονια που ειμαι με το ζ1 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα..αλλα ο μανος ξερει..:D

djfapples

Δύναμη

Karl

Ότι πιο άσχημο έχω δει…

JD

Τι εκτρωμα ειναι παλι αυτο;;;;; Ξεραμε οτι ειναι πανασχημα τα Sony αλλα αυτη την φορα ξεπερασαν ολα τα ορια.

Nasos

Εγώ απο πέρυσι εχω το χζ πρεμιυμ κ είναι μια χαρά το έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία στα παιχνίδια κ στο Netflix κ δεν έχει βγάλει το παραμικρό.αν καμία φορά τύχει κάποιο ελαττωματικό οκ μην τρελαίνεστε αμέσως με την εταιρεία. Για στραβό σασί φίλε μου μάλλον κάποιος ξάπλαρε πάνω του αλλιώς δεν παίζει

VelocityEL

Αυτο που υπαρχει στραβωμενο σασι και περιμενετε να σας το καλυψει η εταιρια πραγματικα με ξεπερναει..απλα για να πειτε κατι! Καμια εταιρια δεν καλυπτει στραβωμενο σασι μα ΚΑΜΙΑ και επισης δεν στραβωνει ενα σασι ετσι απλα…ξεφτιλιζεστε με αυτα που λετε!

Vendetta

Δεν υπάρχει στραβωμένο σασί είπαν τα τέρατα μορφώσεως και οι διευθυντάδες των μεγαλύτερων εργοστασίων με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή…οι αστοχίες των κινητών συμβαίνουν αλλού και όχι στο σασί συνεχίζουν…και ολοκληρώνουν υπονοώντας ότι εσύ φταις για το σασί…όταν όμως τους βγει σε αυτούς η αστοχία θα κυλησει το δάκρυ κορομηλο…

VelocityEL

Ειπε ο vendetta με τερμα ειρωνια που τα ξερει ολα και χαρακτηριζει ανθρωπους επειδη λενε τα αυτονοητα και οτι δεν εχει υπαρξει στραβωμενο σασι χωρις την παραμικρη ενεργεια απο καποιον ανθρωπο..δεν μπαινει μεσα στο κουτι στραβωμενο απ το εργοστασιο γιατι περναει απο καποια στανταρτς τα λεγομενα iso…
Δεν εννοουσα φιλε Vendetta οτι δεν μπορει να υπαρξει κακη επιλογη μεταλλου π.χ που να στραβωνει ευκολα αλλα δεν στραβωνει απο μονο του στα καλα καθουμενα καποιο περιστατικο θα εχει γινει!
Δεν χρειαζεται να υπαρχουν ειρωνικα σχολια..σε εταιρια τηλεφωνιας δουλευω περνανε απ τα χερια καθημερινα παρα πολλα τηλεφωνα. Φιλικα παντα. Καλο σκ που ερχεται σε ολους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.