Sony Xperia Z στην Ελλάδα θα κοστίζει 7 κατοστάρικα

7 κατοστάρικα θα κοστίζει το Sony Xperia Z (16GB) στη χώρα μας και το περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Για να κάνουμε τις συγκρίσεις το iPhone 5 16GB κοστίζει σήμερα 739 ευρώ, το Sony Xperia T ξεκίνησε με τιμή 599 ευρώ, το HTC One X (32GB) με τιμή 699 ευρώ και το Samsung Galaxy S III 16GB είχε αρχική τιμή τα 669 ευρώ.

Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z στην Ελλάδα θα κοστίζει 7 κατοστάρικα

Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z στην Ελλάδα θα κοστίζει 7 κατοστάρικα

Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z στην Ελλάδα θα κοστίζει 7 κατοστάρικα

Kudos to Μάκης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κωστας

λογικο μου ακουγεται!!! και στα επισημα καταστηματα (cosmote-vodafone e.t.c) θα αγγιξει 750 θαρω …….! :$

Makis

Όχι Κώστα παντού την ίδια τιμή θα έχει.

Aποστόλης Ρόδος

Ας περιμένουμε λίγο… και μετά το S4 θα κατεβεί τουλάχιστον στο εξωτερικό.
Είναι όμως κινητάρα έτσι?

MEDS

Κάποτε αγοράζαμε high-end κινητό με 400 ευρώ. Τώρα όλα έχουν 700άρα. High-end τότε, high-end και τώρα. Καθόλου λογικό…

mike

που πας ρε καραμητρο,με τετοια λεφτα παιρνεισ iphone 5 και μην βιαστειτε να γραψετε μερικοι ατιδηποτε βαλτε κανα speed test στο youtube και μετα,αντε γιατι πολυ ,μας τα πριξατε πολλοι με το hardware αλλα να βλεπουμε και το αποτελεσμα..κατοχος galaxy nexus

Jim P

Είναι Too much, ευτυχώς όμως που μέσα σε 3 μήνες από την κυκλοφορία τους πέφτουν οι τιμές.

Χρυσουλα

Καλησπερα… Δεικτη Sar δεν μαθαμε ακομη…

skace13

7 κατοστάρικα?μα κατοστάρικα?πολύ αλάνια γίναμε νομίζω.

antonis

ε, δυο τρεια κομματια θα τα πουλισει η sony..

spyros

Hali-end η τιμη…Αντε να ερθει το Oppo find 5 να δουμε εκει,τι τιμη θα παιξει.

koko

Θα εχει και το ντοκ φορτισης στη στην συσκευασια για αυτο

Wolf

Ποιο iphone5 ρε Mike..;! Δίπλα στο s3 να το βάλεις θα ξενερωσεις (αμα δεν εισαι κολλημένος) και το συγκρίνεις τώρα με το Z…!!!!!!! Πάντως νομίζω οτι σε κανα τετράμηνο θα το βρίσκουμε σε πιο καλές τιμές στο skroutz..!

Τάσος

Είναι κορυφαίο, αναμφισβήτητα.. κ μιας κ είπα πως αυτό θα περιμένω, δεν με ενδιαφέρει τι άλλο θα βγει.. αλλά 700€ δε δίνω.. να πέσει..πολύ.. κ είναι πολύ κουλό το ποσό όταν σε άλλες χώρες της ΕΕ έχει ανακοινωθεί για χαμηλότερα.. τι να πεις, ίσως φταίνε οι φόροι μας.. το καλοκαίρι υπολογίζω να το πάρω.. έχει όλα όσα θέλω κ με το παραπάνω.. κ ας βγουν κ 8 κ 12 πυρήνες..

Πανος.Λαστ

ακριβο αλλα αν δεν εισαιθ σκαλωμενος να το παρεις απο την πρωτη μερ περιμενεις κανα μηνα και το τσιμπας ενα 50αρικο πιο κατω!

haris1997

με το ΖL τι θα γινει?

Panides

γιατι ρε Wolf θα ξενερωσεις.Και μεις ειχαμε και εχουμε android και με 4.3+ ιντζες αλλα εχω το iphone 4s και δεν εχω κανενα προβλημα.
Αλλα ειπαμε μονο αν δεν εισαι κολλημενος….

GREP

700 ευρώ για ενα κινητό ; Για κινητό επαναλαμβάνω ;
Για ένα κινητό που παίρνει τηλέφωνο και μπαίνει στο ιντερνετ και έχει καλή κάμερα;
Γιατί στις καταδύσεις δε σκοπεύω να το παίρνω μαζί μου!
Με 700 ευρώ παίρνω ένα κινητό για να παίρνω τηλέφωνο, ένα tablet 7άρι και μια φωτογραφική μηχανή 15 MP.
Α, ρε Στιβ Τζομπς εσύ φταις για όλα!

Nikolakis

Πάντως αν τυχόν κάποιος έχει γνωστό και του φέρει απ’εξω το lg Nexus 4 τότε κάνει τη δουλειά του και του μένουν και 350 ευρουδάκια…

sotos

@grep τα είπες όλα. Μόλις διάβασα τον τίτλο του θέματος μπήκα με σκοπό να γράψω πόσο υπερεκτιμημένες είναι σήμερα οι τιμές των κινητών. Ακόμη και στην Νορβηγία να ζεις όπου το επίσημο “μεροκάματο-ημερομίσθιο” είναι 200+ ευρώ (το διάβασα προχθές σε έγκυρο σάιτ-προφανώς μιλούσανε για κατόχους πανεπιστημιακού τίτλου αλλά όρκο δεν παίρνω), ακόμη και εκεί λοιπόν το high level των τιμών έπρεπε είναι 349€ ή 399€. Για να μην πω 299€. ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ. Και με 170-180€ να μπορείς να πάρεις ένα εξαιρετικό “δεύτερης κλάσης” κινητό.
Κάποτε είχαν τα αυτοκίνητα π.χ 20.000€ και το κινητό 80-120€. Σήμερα με 700€ χαλαρά αγοράζεις αυτοκίνητο!!!! (χιομοριστικά θέλοντας να πω πόσο εξωπραγματικές είναι οι τιμές των κινητών σήμερα).Κάτοχος mid level κινητού.
p.s Χωρίς ίχνος κόμπλεξ εάν μου περίσσευαν 700€ θα έδινα 300-400€ σε ένα ιδρυμα 200€ σε κινητό και 100€ στην άκρη.

Tolis

Το box στην Ελλαδα περιλαμβανει nfc tags και τα MH-EX300AP ακουστικα. Δυστυχως οχι το dock γιατι ετσι θα δικαιολογουσε καπως την τιμη!!

giatrex

@Πανος.Λαστ αμα πεσει κανενα πενηνταρικο μετα λεω να παρω δυο γιατι εχω και καρτοκινητο.Θα πωλειται σχεδον τσαμπα.Τι ειναι 650 ευρω?

George

Καλησπέρα, όμορφο smsrtphone της SONY αλλά ακριβό.Κατα την γνώμη μου δεν φτάνει κανένα το NOTE 2.

Tony Cool

Για το αν αξιζει τα λεφτα του σκεφτειτε το εξης:Λιγο πανω απο τα 300 ευρω μπορεις να παρεις καποιο εξαιρετικο διπυρηνο οπως τα gs2, one s και xperia s ενω με λιγο πανω απο 400 παιρνεις flagship οπως τα gs3,nexus 4 και one x.Αν καποιος πιστευει οτι αξιζει να σκασει τα διπλα λεφτα για να εχει μιση ιντσα οθονης παραπανω και ελαχιστα πιο γρηγορο επεξεργαστη(που πιθανοτατα δεν προκειται καν να το καταλαβει στην πραξη) τοτε με γεια του με χαρα του, καλοριζικο.
Υ.Γ.:το σχολιο ‘που πας ρε καραμητρο, με τετοια λεφτα παιρνεις iphone 5’ με γονατισε, ακομα γελαω! Σχολιο του μηνα, ευκολα!

Panos

Αν και το κινητο μου αρεσει υπερβολικα πολυ, θα περιμενω , 700 € για τις μερες μας ειναι πολλα χρηματα…… θα μεινω οσο χρειαστει με το μονοπυρινο Arc μου μεχρι να παει 400 αντε το πολυ 450!!!! λετε να περιμενω πολυ???? :))))))

Jacob

@Panos, πιστευω πως ναι. Θα περιμενεις πολυ. Καλυτερα πανε για xperia T οπως ο James Bond.
To κινητο ειναι αεροπλανο δεν εχει ανταγωνιστη (τουλαχιστον οχι τωρα[αλλα εκτιμω ουτε στο μελλον]), αλλα ναι συμφωνω.. οι οθονες και οι τιμες παιδια, εχουν παει στο διαστημα και το Ζ ειναι μια κατα κανονα περιπτωση

Makis

Όλο βλακείες ακούω ούτε ένα σοβαρό σχόλιο ακόμη! Δεν πάμε καλά μας ψέκασαν πάλι! Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για την τσέπη του άλλου! Αφού δεν θα το πάρετε αφήστε τα πικρόχολα σχόλια και κράξ’τε το Ελληνικό κράτος για τις απαράδεκτες φορολογίες και τους χαμηλούς μισθούς μας!

Peasant

@sotos +1000 Παιδια, πάντα όταν πεφτουν.. flames θεματα τιμων και αγορας υπαρχουν 3 σχολές σχολιασμου κ εδω κ σε αλλα sites παγκοσμια αλλα και εδω: H μια σχολη ειναι απο geeks-gadjetakides που ενθουσιαζονται ή απογοητευονται παντα, μετρανε την ανθυπολεπτομερια, δεν τους νοιαζει η χρηση για κλησεις κ internet αλλα θελουν να χουν ενα νοικοκυριο απο πηρυνες, μικροδευτερολεπτα διαφορας σκρολαρισματος,γυαλί κ αλουμίνιο και το κοιτανε από το πρωί ως το βράδυ. Ειναι ο ΣΚΟΠΟΣ γι αυτούς, η ζωη τους ειναι η ενασχοληση μ αυτό και όχι το ΜΕΣΟ για ν ασχοληθουν με κατι αλλο . Απ αυτη τη σχολή λοιπόν θα δουμε κ βλεπουμε κ βλεπαμε ενα τροπο ζωης η τεχνικες λεπτομερειες που σ αυτούς εχουν σημασια. Η τιμη δεν ειναι η στις προταιρεότητες ενος γκατζετο-φρηκο-χομπίστα. Η αλλη σχολή ειναι αυτων που οσμιζονται εστω στο περιπου τι θελουν να κανουν με ενα smartphone..εχουν το smartphone ως ΜΕΣΟ για τις -οποιες αυτοι θεωρούν- αναγκες τους κ βαζουν απαιτησεις βασει αναγκων και ΤΙΜΗ μιας κ οπως ειπαμε το smartphone δεν ειναι ο σκοπος. Η τελευταια σχολή ειναι αυτή των καλυμμενων κ κρυφων πωλητων εδω μεσα κ παντου (στατιστικα) που οταν τους βολευει η τιμη στην πραματεια τους αβανταρουν τιμη, οταν τους βολευει τα… Συνέχεια »

Jim P

Σώπα ρε Μάκαρε, θα μπω στο TECHBLOG.gr για να κράξω την κυβέρνηση;
Τι άλλο θα διαβάσω σήμερα…….

Makis

Τζίμαρε συνεχίστε την κλάψα τότε! Μιζέρια στο φουλ, έχεις το παίρνεις, δεν έχεις, περιμένεις να πέσει η τιμή στα μισά ή παίρνεις άλλο! Κάνετε λες και πρώτη φορά βλέπετε υπερκοστολογημένο κινητό! Αφού μπορούν και πουλάνε χιλιάδες κομμάτια σε αυτές τις τιμές μαγκιά τους!!

Jim P

Συγνώμη αλλά το παρών άρθρο έχει η δεν έχει στόχο τον σχολιασμό των πρώτων τιμών που ανέβηκαν στο ελληνικό διαδίκτυο;

Τι έπρεπε να σχολιάσουμε από κάτω; μπράβο στη σονυ; για την τιμή που αποφάσισε;

Για όνομα να σοβαρευτούμε λίγο….

Δε λέω, φυσικά και θα βρεθούνε θύματα να το αγοράσουν, τι σημαίνει όμως αυτό; μαγκιά της SOny όπως ευαγγελίζεσαι εσύ;

Δε δουλεύουν έτσι τα πράγματα φιλαράκο.

Makis

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το πράμα απ’ότι φαίνεται 😛

stamatis21

Jim φιλε μου μπορει να μην σαρεσει αλλα ουτε κ εμενα αλλα ναι μαγκια της σονυ κ της καθε σονυ.γιατι παραξενευεσαι;ελευθερη αγορα δεν ειναι;εταιρεια δεν ειναι;οσο θελει κοστολογει το προιον κ δεν σε υπροχρεωνει να το παρεις.εγω σου λεει γουσταρω τοσο να το πουλησω εγω το φτιαξα κ εγω κανω οτι θελω πανω σαυτο.αν εσυ φτιαξεις κατι κ το βγαλεις στην αγορα πουλατο τζαμπα εγω δεν το πουλαω.κ αυτο γινεται σε ολα τα ελευθερα επαγγελματα.τιελε υπηρεσειες του καποιος τις κοστολογει οσο θελει.δρν προκειται να του ορισεις εσυ ποσο θα πουλαει μην τρελαθουμε κιολας.

Jim P

stamatis21 μην είσαι τόσο σίγουρος,

Να σου φέρω ένα αντίστοιχο παράδειγμα πριν δύο χρόνια, η αλαζονεία της Nintendo από την επιτυχία του Nintendo DS είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που όταν λάνσαρε το 3DS αυτό είχε πολύ αλμυρή τιμή, αποτέλεσμα; πάτωσε!! και ελάχιστους μήνες μετά έκανε γενναία μείωση τιμής.

Αυτή η τακτική ισχύει και στα Smartphones, κινητό που δε πουλάει 2,3 μήνες και πέφτει μαχαίρι στην τιμή. (Galaxy S Duos, Xperia Tipo, Xperia T)

Αν ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και κατ’επέκταση δεν κάνει πωλήσεις (παγκόσμια, δεν αναφέρομαι για Ελλάδα) το μαχαίρι θα έρθει πολύ γρήγορα.

Οπότε δεν είναι “μαγκιά”, δεν είναι ο μπούλης του σχολείου η Sony και η κάθε Sony… Εταιρίες είναι που ζητούν πελάτες.

antonis

με 700 ευρω θα γινει…αναρπαστο…χαχα

Makis

Αχ Κώστα!

Johnny

Παιδιά, για να παρακολουθούμε εδώ τα post και το blog, πάει να πει πως αγαπάμε τεχνολογία, και μας ενώνει…
Δεν μας ενώνει μόνο οταν ΕΓΩ μπορώ να πάρω το μεγαλύτερο-καλύτερο-ακριβότερο κινητό από όλους τους άλλους…
Μας ενώνει γιατί έχουμε την ίδια ψώρα… Σχολιάζουμε καλοπροαίρετα την τεχνολογία. Δεν είναι απαραίτητο όλα να τα αγοράζουμε (κι εμένα θα μου άρεζε να μπορούσα όλα να τα αγοράσω). Μερικά αντικείμενα είναι Luxury (πχ iphone) και premium κλπ από άποψη της εταιρίας που τα λανσάρει, ετσι ώστε ο εκάστοτε κάτοχος να έχει αυτή την αίσθηση. Εκεί ποντάρει η εταιρία και σε τέτοιο αγοραστικό κοινό με τα high end μοντέλα. Δεν απολαμβάνουν μόνο αυτοί τεχνολογία όμως… Έχω ενα φίλο που τρέχει σε ράλυ και συζητούσαμε για android Κινητά. Του λέω, εσύ στο ραλλυ που τρέχεις δεν απολαμβάνει την ταχύτητα, χρειάζεται απαραίτητα ferrari?

Jim P

Έτσι είναι ρε Johnny…
+1

Peasant

Johnny,

Το μηχανημα φυσαει. Κανει παρα πολλες δουλειες δυνητικά, εχει γινει σοβαρη δουλειά κ ειναι κοσμημα.

Επίσης όμως ειναι πανάκριβο με την κοινή λογική της σημερινης Ελλαδας αλλα κ με την πολιτική τιμών (διαπιστωμενα κ στο techblog εχει γραφτεί κ αρθρο από τον Κωστα Βλαχακη) που στην Ελλαδα ειναι τουλάχιστον +20% νταβατζηλίκι στο Ελλαδιστάν, και από πού προκύπτει οτι τοσοι πολλοι χρειαζονται πραγματικα το ¨”κόσμημα” των 700 ευρώ, και γατί τιμολογούν οι πάροχοι έτσι.

Αυτό που ενοχλεί είναι η αθλια τιμολογιακή πολιτική, το τεχνητό hype απο καποιους μονιμως ότι ειναι απαραιτητο…το επόμενό μου κινητό κτλ και η ελλειψη καταναλωτικής παιδείας- προβατίλας.

Καντε ενα κοπο να δειτε το προηγούμενο μήνυμά μου κ συνδυαστε το.

Η τεχνολογια του ειναι εξαιρετική, η μετουσιωση του σε τιμολογιακό προιόν των 700 ευρώ πρεπει να πιεσουμε να διορθωθεί.

Αλλο το λατρης της τεχνολογιας και καλόπιστος, αλλο δημιουργια hype (δε λεω για σενα) ότι ειναι απαραιτητο το κόσμημα κ ολα καλα με τα 700 αλλα κ 600 ευρώ.

Θαυμαζουμε την τεχνολογια αλλα η μαγκια ειναι να απαιτεις σαν καταναλωτης να τη φερνεις στην καθημερινοτητα σου χωρις κοσμήματα γουά χαλάλι κτλ.

Φιλικα

Peasant

Και πόσοι θα κάνουν και πόσο παραπανω στην καθημερινότητά τους από ενα
πχ. huawei P1S, huawei g600, LG L7 II (αναμενεται), samsung nexus (ουτε καν το n4 δε βαζω), SG2, xperia T, LG L9, htc sensation xl και πολλά άλλα?

Ειναι σαν τους καποιους αγοραστες του Νote 2 που από τοτε που ειχαν το Νοte 1 ήταν ανεργοι…!

Θα βγαλει κ iphone με 4.3 κ 4.8 ίντσες και πάλι το hype, όχι θαυμασμού…αντικειμενικά το εχει, αλλα γουαου απαραιτητο, χαλαλι, να κανω δουλεια κ αλλες ασυναρτησίες.

Ας μη γελιόμαστε, τετοια -φοβερά όντως- μηχανηματα σαν το xperia z ειναι να τα χαζευεις όχι να σου ειναι απαραιτητα τα χρησιμοποιείς για “δουλειά”.

Kαι πρεπει να πιέζουμε στην Ελλαδα οτι και το Θεο να κατεβαζει στη γη ενα μηχανημα, δεν αξιζει 1 μεταχειρισμενο χιλιαρακι αμαξι.

Και ετσι ντομινο θα πεσει και το skroutz! Κ το xperia zl όμως το ζαχαρωνω αλλα οχι ετσι, οχι τωρα!

eleonora

Το Xperia V στο ebay το βρισκεις στα 370ευρω….αρα μεχρι το Xperia Z να πεσει γυρω στα 550-600…δεν συμφερει η αγορα του.

Giorgos

Hyundai Getz, 2oς 2008, σε καλη κατασταση, το πηρα πριν 15 ημερες 1100 ευρω!!!!!
Ναι 1100!!!
Και δεν θα δωσω ΠΟΤΕ 700 ευρω για κινητο. Εχω το gakaxy nexus, με 299 εθρω απο το πλαισιο, και android 4.2.2!!! Και θα εχω πρωτος ΟΛΕΣ τις αναβαθμισεις..,
Btw, το xperia z ειναι απειρος καλυτερο απο το iphone,με καλυτερη ποιοτητα κατασκευεις,καλυτερο λειτουργεικο,χωρις να πληρωνεις υπερεκτιμημενα περιφερειακα της apple.
Τωρα αν εχεις το ψωνιο και λεφτα για πεταμα…………
Αληθεια,ποιο ειναι το καλυτερο κινητο με 4 ιντσες και ποσο κοστιζει?

VASILIS GAL
Kostas

Αντε και απο του χρόνου οτι πάρεις ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ !!!!

Δεν πάμε καλα !! Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα . Εδω κυριολεκτικά ο κόσμος χάνεται και αυτοι αντι να συμμαζεύονται , ολοι τους , το ξεφτιλίζουν !! 500-600-700-800-900 ευρώ για κινητό τηλέφωνο που σε ενα χρόνο θα αλλάξει , θα θεωρηθεί “ξεπερασμένο” θα πέσει μιση τιμη και αντε τα πρόβατα να τρέχουν , να δινουν 2-3 μισθούς για ενα τηλέφωνο που θα τους ειναι κατα 90% αχρηστο !!

Παιδια κάντε έξυπνες αγορές οχι ακριβές !! Με 200-300 ευρώ αγοράζεις κινητό για 3ετία χαλαρά και βάλε αν θες . Και να τα χ*** σω τα android 4-5-6-7 κτλ αφου στο τέλος όλα την ιδια χρήση θα έχουν με διαφορετικό περιτύλιγμα Και το λέω εγω που ειμαι κάτοχος Samsung Galaxy Nexus με 299 ευρώ για να έχω όλες τις αναβαθμίσεις . Λες και αν χασω κάτι αλλάζει τίποτα !!

Έξυπνες αγορές και για τους κολλημένους σαν εμενα , ας ειναι καλα το rooting !!!

Johnny

Δεν είναι θέμα μόνο ότι μπορείς να πληρώσεις κάτι. Είναι και θέμα αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει… Σήμερα μπορεί κανείς να έχει τεχνολογία star-trek από ένα τηλέφωνο και ας μην είναι ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί. Εγώ βολεύομαι με ένα nexus S, που το πήρα στο τέλος της “ζωής” του, όταν βγήκε το galaxy nexus. Και για μένα ήταν “γουαου” η εμπειρία. Νομίζει πως βρίσκει κανείς με 300 ευρώ φοβερό τηλέφωνο 6-12 μηνών με πολλές δυνατότητες…

vaskor

Nexus 4 LG WIND 460€! Άριστο και η τιμή είναι καλή (για τη δύσκολη εποχή που ζούμε)!

Νιο

Η τεχνολογια μας ενωνει. Ελατε να οργανωσουμε μια πορεια για χαμηλοτερη φορολογηση στα smartphones. Τι λετε??? Να φτιαξουμε και πανο.

Αποστόλης Ρόδος

@Makis … Οπως το εθεσες το δίλημμα με αγορασμενες εφαρμογες δειχνει να θέλει σκέψη.
Επειδή μιλάμε όμως για κινητό που ειναι η συσκευή που θα την έχεις συνεχεια μαζί σου, ένα θα σου πω… “Welcome To (Android) Feedom”.
Αν έχεις iPad ή κρατήσεις το iPhone σου τίποτε απο αυτά που είχες δεν θα παει χαμένο.
Το δε συγκεκριμένο Xperia Z ειναι ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ, πανέμορφο, με καλούδια, που οι iPhone users θα δουν σε 4-5 χρόνια..(όσα βρίσκεται πίσω το iOS απο το Android) … 😉

Αποστόλης Ρόδος

Και με 669.oo € στο skroutz το Xperia Z … Για αυτο σας λέω… Μη τρελαινεστε… 😉

panseit

Όποιος έχει γνωστό/συγγενή στη Γερμανία ας τσεκάρει το λινκ που θα ποστάρω.Το κατάστημα είναι αξιόπιστο και το έχει 629Ευρώ. https://www.redcoon.de/search/?keywords=xperia&5000=#encodexLoader

Στελιος Βαρδακης

Παιδια απο τη φαινεται η sony απευθεινεται στον ακριβο καταναλωτη και οχι στον απλο …
εμενα η τιμη μου φανηκε χαρα συγρεινετε το με το iphone 5 που τα 64 gb φτανοτουν το χιλιαρικο

Papadopoulos Georgios

Οι τιμες για τα καινουρια ισχυρα κινητα ειναι πλεον στην 700αρα.. Το οτι οι μισθοι ειναι ενα με το πατωμα στην ελλαδιτσα λογικο ειναι να μη νοιαζει ουτε τη Sony ουτε τη Samsung ουτε την Apple μια και η αγορα μας ειναι μικρη για να ειναι και υπολογισιμη.. Οποτε ανουσια η συζητηση της τιμης κατ’ εμε. Η Sony δειχνει επιτελους οτι αρχιζει να βγαζει σοβαρες συσκευες με εκπληκτικη ποιοτητα. Καιρος ηταν μιας και ας μη ξεχναμε οτι οι ιαπωνες ηταν οι καθηγητες και οι κορεατες οι μαθητες οσον αφορα την κατασκευη ηλεκτρονικων, αυτοκινητων κλπ κλπ.. Το S3 ειναι ποιοτικα πολυ χειροτερο απ αυτο που βλεπω οτι παρουσιασε η Sony. Σε αυτα τα λεφτα και εφοσον οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες η ποιοτητα παιζει το δικο της ρολο.. Βεβαια 8α δουμε και το S4 τι θα φερει για να εχουμε καλυτερη εικονα. Ο καθενας ψωνιζει με το δικο του μυαλο και τσεπη.. Αλλιως θα περναμε ολοι την ιδια συσκευη. Αυτο που μου εμεινε εμενα απ αυτο το αρθρο παντως ειναι οτι η Sony εχει περασει στην αντεπιθεση. Μονο ο χρονος θα δειξει και οι μελλοντικες της συσκευες αν θα τα καταφερει να εκθρονισει τη samsung στο android.. Οσο για το iphone… Συνέχεια »

Makis

669 έσκασε μύτη σήμερα σε άλλο σκρουτζομάγαζο…

Dimitris

H Amazon.co.uk το πουλάει 500 pounds και το στέλνει Ελλαδα.
Πωλητής είναι η ίδια η Amazon και αυτό προσθέτει εξτρα ασφάλεια αν συμβεί κάτι.
Επίσης, με την αγορά σου δίνει 50 pounds για αγορές στο Amazon (μέσα σε ένα μήνα).

αχα

ψιλοακριβό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά αν δει κανείς τα iphone 5 που κυκλοφορούν στην δρόμο θα καταλάβετε ότι ο κόσμος τα δίνει αυτά τα λεφτά και για κινητά πολύ κατώτερα! είναι φανταστικό το xperia Z κι αν και ακριβό κάπως θα τα καταφέρω και θα το κάνω δικό μου!

Jim P

Σκούρα τα πράγματα για τη Sony με το HTC ONE…

Θα γίνει πανηγύρι μόλις μάθουμε την τιμή του.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.