Sony Xperia Z1 Compact, Τιμή 599 ευρώ στην Ελλάδα;

Με τιμή 499 ευρώ και άφιξη αρχές Φεβρουαριου έκανε την εμφάνισή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα Media Markt Γερμανίας το Sony Xperia Z1 Compact. Αν το συγκρίνουμε με το LG G2 που στο ίδιο κατάστημα στην αρχή είχε την ίδια τιμή και αντίστοιχα στην Ελλάδα 100 ευρώ περισσότερα, τότε εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το Z1 Compact Ελλάδα θα έχει τιμή 599 ευρώ.

Σε καταστήματα της Αγγλίας η τιμή του διαμορφώνεται κοντά στα 530 ευρώ.

Sony Xperia Z1 Compact πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z1 Compact τιμή, Sony Xperia Z1 Compact, Τιμή 599 ευρώ στην Ελλάδα;

Sony Xperia Z1 Compact τιμή, Sony Xperia Z1 Compact, Τιμή 599 ευρώ στην Ελλάδα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ

ωχ αμα ειναι οντως τοσο ακριβο κ στο εξωτερικο εδω παει στο θεο θα φασει…παντως ωραια και εσυ sony σαν την apple με τις και καλα πιο ΄΄affordable΄΄ συσκευες 5C ,οι οποιες να κανουν αντε τρια 100ρικα κατω..κριμα και το περιμενα στο 400ρικο για ελλαδα

Αποστόλης Ρόδος

Το Πάσχα ο λαγός θα μου το φέρει με 400€ από τα Skroutzομάγαζα… 😉

tiamat

παιδια δε μπορω να σας ακουω να μυξοκλετε για ακριβα!!!
snapdragon 800 παιρνετε και τη καλυτερη καμερα της αγορας! η τιμη ειναι λανσαρισματος! δε μπορει ναναι πιο χαμηλη!

το καλο το πληρωνεις!

Alexis

Δεν ειναι η καλυτερη καμερα. Οσα review εχω δει οι περισσοτεροι λενε πως τα 20 mp ειναι marketing.

Makis

Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο! Πρόκειται για την super duper high end συσκευή και περιμένατε ότι θα κοστίζει κάτω από 500 τουλάχιστον;

jona

Alexis μετα τα δυο koρυφαια lumia εχει τη καλυτερη καμερα είναι γνωστο αυτό,με μικρη δια φορα από υπολοιπα.

Γιωργος

Παιδια ειναι λογικες αυτες οι τιμες απο πολλες πλευρες και να το δεις : 1) Οι οικογενεια sony Z kai Z1 εβγαλε το παιδι τους το Z1 Compact (το λεω παιδι γιατι ειναι πιο μικρο σε μεγεθος ) και εκει ειναι που θα μπορουσε να το τσιμπισει λιγο ακομα στην τιμη .Αλλο να εχεις στην τσεπη το Ζ ή Ζ1 και αλλο το μικρο τερας !Αλλοστε για αυτα που προσφερει το Z1 Compact ειναι παρα πολυ λογικα να εχει αυτη την τιμη γιατι ολα τα κινητα με αυτη την soyper τεχνολογια ξεκιναν πανω απο 500 ευρω .

Prototype

πέρα από Skroutzομάγαζα η τιμή τσιμπάει λίγο.Η διαφορά θα είναι δηλαδή 100€από το μεγάλο αδερφό…το μίνι είναι δηλαδή μόνο στο μέγεθος?δε το βρίσκω πολύ λογικό βρε παιδιά..

tech21man

πρακτικα, honami γυρω στα 500 ειναι τωρα? 5ρα οθονη full HD και τα αλλα παρομοια, οποτε πανω κατω θα κινηθει λιγο χαμηλοτερα απο αυτο.

Ομορφιες. Σαφως θα ειναι για οποιον κοιταει αποδοση (λογω 720p) και μεγεθος, ουσια δηλαδη και οχι ιδιαιτερη οικονομια νομιζω.

Σεργιος

Υπαρχουν κατα την γνωμη μου καλυτερα κινητα με σαφως καλυτερες τιμες και εννοειται με αξιοπρεπη χαρακτηριστικα…Μια εταιρεια ειναι η HUAWEI..Προς το παρον αυτην την εικονα εχει βγαλει..

Αποστόλης Ρόδος

@ Prototype … Ακριβώς… μόνο στο μέγεθος είναι η διαφορά… 😉 Το καλύτερο και “πραγματικό mini” της αγοράς που δεν συγκρίνεται σε τίποτα ακόμα και με μεγάλες ναυαρχίδες άλων εταιρειών.

Grigsgr

Κάθομαι και διαβάζω τα σχόλεια για την τιμή. Μια ερώτηση κάνω και τονίζω ότι λένε και οι υπόλοιποι. Για το Ζ1 το μεγάλο θα τα δίνατε;
Το μικρό είναι ΤΟ ΙΔΙΟ. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχει αλλά είναι πιο μικρό. Ξεκολλήστε λίγο. Ίδιος επεξεργαστής, ίδια κάμερα, ίδια τα πάντα, μόνο πιο μικρή οθόνη.

Dimitrinho

Τρεξτε προβατα να το αγορασετε!

Nickolas

Μπεεεεε :p
Εγώ θα το αγοράσω σίγουρα πάντως. Μικρό και βολικό με κορυφαία χαρακτηριστικά και μετά από μερικούς μήνες και σε καλή τιμή.

Kostas K.

Όποια και να ειναι η τιμη, απο την στιγμη που το μεγάλο του αδερφάκι εχει αυτή την στιγμή γύρω στα 470 ευρω ειναι καταδικασμενο μετά απο 1-1,5 μηνα απο την κυκλοφορια του η τιμη του να κατρακυλήσει γύρω στα 400 ευρω. Aφού τα ξερετε τι γκρινιαζετε…Ας τις παρουν τις πρωτες παρτίδες αυτοί που είναι να τις πάρουν να κάνουν και το beta testing για ολους τους αλλους 😛

Παναγιώτης

Τελικά η οθόνη του είναι TFT η IPS?

jona

@Dimitrinho IPHONAKIAS ΕΙΣΑΙ ??

Dimitrinho

@jona τι σχεση εχει αυτο; και να μην ημουν το ιδιο θα ελεγα

Johnny

Τι γκρινιάζετε όλοι σας για την τιμή;;;
Ξέρετε εσείς κανένα αδιάβροχο smartphone που έχει 20 MP κάμερα, Snapdragon 800, 2GB RAM και κοστίζει λιγότερες από €600;;;Αυτό το smartphone είναι για όσους θέλουν ένα τέρας στις επιδόσεις και ταυτόχρονα μικρού μεγέθους κινητό.Και στην κατηγορία αυτών των αγοραστών το Ζ1 Compact είναι η καλύτερη επιλογή.Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που αγόρασαν τα mini των άλλων εταιριών.Αν είναι κάτι το οποίο θα άλλαζα αυτό είναι το όνομα από Xperia Z1 compact σε Xperia Z1 mini!!!

Nio

Εγω θα το ονομαζα Χperia Mortal Combact για τις αλλες εταιρειες…..
χαχαχαχα Ειναι θανασιμος αντιπαλος……

bgfd5

Dimitrinho απο τη στιγμη που δαγκωνεις μηλο, η γνωμη σου υποβαθμιζεται γυρω στο 0,01% απο την αρχικη της βαρυτητα η οποια ηταν για πλακα ουτως η αλλως.

Techfan

ego xtes parigila to sony xperia z1 sta 477 euro apo skroutz.gr . Eseis tha parete to z1 mini kai malista pio akriba apo oti pairno ego to z1.

Ksexaste tis times lianikis ton eponimon katastimaton kai agoraste eksipna.

signomi gia ta greeklish, alla den exo skopo na egatastiso elliniki glossa sto keyboard.

george

Θα αναφέρω κάποια αξιοπρεπεί μοντέλα κινέζικα: zte nubia z5s-z5,xiaomi mi3,thl t100,thl t200,oppo 5,huawei 3x Οι επώνυμες πρέπει να καταλάβουν οτι οι κινέζοι έχουν μπει για τα καλά στην αγορά

Ανδρέας

Καιρός να ξυπνήσουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και να ρίξουν τις τιμές γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος !! H apple ανέβασε τον πήχη ψηλά (λόγω καινοτομίας αρχικά) και οι υπόλοιπες ακολουθούν γιατί υπάρχουν πολλά πρόβατα καταναλωτές, σαν και εμάς.

Sent from my Ipad

Χρήστος

Χα χα!! Κι εμένα ο Easter Bunny θα με φέρει ένα!!! Όπως και δίποτε!!

Νίκος

Το βρήκα σκρουτζ 549 σε άσπρο κίτρινο ροζ και είναι μέσα στην σελίδα του z1του μεγάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.