Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα Ελλάδα με τιμή 549 ευρώ

Μέσα στο Φεβρουάριου θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το Sony Xperia Z1 Compact και επίσημα η τιμή του επιβεβαιώνεται στα 549 ευρώ. Από το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr είχαμε μάθει για πρώτη φορά την τιμή του Z1 Compact και σήμερα το βλέπουμε να φιγουράει στα ανεμενόμενα στο Plaisio και μάλιστα και στα τέσσερα χρώματα μαύρο, λευκό, κίτρινο και ροζ.

Sony Xperia Z1 Compact πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z1 Compact τιμή 549 ευρώ, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα Ελλάδα με τιμή 549 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ

τωρα αντε βγειτε ολοι να δικαιολογησετε τη τιμη και αυτου…οπως κανετε στα i phone,
οταν ξαναβγει αρθρο ομως για το κοστος παραγωγης τους θα εξαφανιστουν ολοι αυτοι

Νικος Ιωαννίδης

Ξέρουμε μέρα που θα ρθεί ;

Αποστόλης Ρόδος

Σε 3-4 μηνακια θα είναι τζετ από τιμή και η καλύτερη επιλογή… (Εκτός απροόπτου)… 😉

Γιαννης

Υπέροχο το κινητό όπως και η τιμή!! Το κινητό όμως δεν βγαίνει σε πράσινο αλλά σε κίτρινο(λεμονί)χρώμα..;)

forneverarrow

Για να βλέπουν όσοι κράζανε τη Samsung για το κόστος και τις επιδόσεις του S4 mini. Όσο και να μικρύνει η οθόνη για δυνατά specs θα πληρώσεις, τέλος! Στα 400 το πολύ μπορεί να άξιζε…

aris

Θα παω να του ριξω μια ματια απο κοντα οταν ερθει..θα δω ακι τι παιζει με τη καμερα και αμα μαρεσει πουλαω το galaxy s4 και παιρνω αυτο λογο μεγέθους….

Nio

Εγω βρηκα σε ελληνικο καταστημα το LG G2 32gb 399 ευρω, ευκαιρια….Eχει φερει 30 λευκα
Καλο κινητο κ το compact αλλα θελω 5αρα.

manos

Στο skroutz ανέβηκε (https://www.skroutz.gr/s/4354970/Sony-Xperia-Z1-Compact-16GB.html)
Ακριβό και τα 20mp κάμερα σε review που είδα δεν είναι και η καλύτερη, αλλά σε σχέση με το s4 mini που είχε βγει στα 400 είναι καλύτερο το sony εννοείτε…

Αλέξανδρος

από την στιγμή που το Ζ1 ήρθε Ελλάδα στα 699 Ε ..εγώ πιστεύω πως θα μπορούσαν το compact να του εχουν χαμηλότερη τιμή!γύρω στα 399 ή 449 Ε
για 4,3 ίντσες απαράδεκτη τιμή ,που από την άλλη κινητά ίδιας κατηγορίας κανουν 300-350 Ε !!!
το έχει παρακάνει η SONY με τις τιμές.Στην τελική τι αγοράζουμε χρυσό ΕΛΕΟΣ :@

Γιωργος

Ρε παιδιά τι περιμένατε δηλαδη ποιο αλλο κινητό με snapdragon 800 κ 2gb ram κοστίζε λιγοτερο όταν εμφανίστηκε.αν σε 3-4 μήνες κοστίζει το ίδιο να το καταλάβω αλλωστε αυτο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του android το ότι ο ανταγωνισμος ρίχνει γρηγορα τις τιμες

aris

Ειλικρινα δεν βαρεθηκατε να κραζετε για τις τιμες???? Ουτε εγω τους δικαιολογω αλλα τι να κάνουμε..ολοι εδω μεσα ασχολουμαστε καθε μερα με αυτα τα πράγματα. Όλοι ξερουμε τι να περιμενουμε καθε φορα. Δεν θα αλλαξει κατι αμα λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.υα αλλαξει κατι μονο οταν φεν παει κανεις να αγοτασει ΚΑΝΕΝΑ κινητο οταν πρωτοβγει για να δωσουμε ενα μηνυμα στε αυτες τις εταιρίες αλλα επειδη δεν προκειταινα γινει ποτε κατι τέτοιο πειτε καλυτερ κατι αλλο.

Makis

@aris

Ωραίος…Άρη….”…επειδή νυστάζω”…φοβερός….φιλικά μη με παρεξηγήσεις….

Μιχάλης Φ.

Αυτο το κινητο εχει οτι ακριβως θελω, και το σωστο μεγεθος και τουμπανο δε χαρακτηριστικα και ποιοτητα! Η τιμη ειναι τσιμπημενη, αλλα το καλο πληρωνεται!

Αποστόλης Ρόδος

Το να συγκρίνεται γενικότερα με άλλα mini αυτή η κινητάρα… είναι ιεροσυλία.
Τα καταπίνει όλα παντού … και σε ότι αφορά την τιμή τα έχουμε χιλιοπει… Ποτέ δεν αγοράζουμε συσκευές μόλις κυκλοφορήσουν…. Τουλάχιστον 3-4μήνες μετά.

Για να το πω και εγώ όπως το λένε κάποιοι εδώ μέσα… “Θα μοσχοπουλησει σαν παγωμένο νερό σε καύσωνα” … 😛

Darth

σε μερικούς μήνες όταν πέσει η τιμή θα είναι αρκετά καλή πρόταση (θα έλεγα μοναδική)

Makis o guru

Αν η sony ειχε κινητα με μικροτερα bezels(πλαισια πανω κατω αριστερα και δεξια) θα ηταν τοπ. Γενικα τα sony ειναιπολυ καλα.

toni7

Το απολυτο κινητο αυτην την στιγμη(σε ολα), και πιστευω για πολυ καιρο ακομα γιατι παντοφλες θα βγαινουνε συνεχεια ,αλλα combact ενας θεος ξερει.Οταν παει 400 κατι το χτυπησα οχι απο θεμα τιμης αλλα για το θεμα του UL BOOTLOADER που θελω αφου το rootαρω πρωτα απο το XDA.Πιστευω οτι η sony θα τα ΜΑΜΗΣΕΙ ολα με αυτο το κινητο.Και οσο για αυτα που ακουω για την οθονη παιδια ηρεμηστε {ips ,triluminos} και αν και ειναι 720p τα ppi ειναι τετοια που και εξωγήινος να κατεβει δεν θα δει κανενα ιδους pixel (και με τελειες γωνιες θεασης σε σχεση με το z1).Οποιος πει οτι το μικρο δεν εχει γαματη οθονη ειναι τουλαχιστον προκατελημενος,γιατι ασχετος απο το υποκειμενικο υπαρχει και το αντικειμενικο…αυτα…

charis

το nexus της google δεν καταλαβαινω γιατι να είναι ευκαιρία όταν έχει κταώτερα χαρακτηριστικα και χαμηλότερη τιμή ; επισης τα μπέζελ του ζ1 και του νεξους μου φαίνονται ίδια αλλα έτσι και αλλιώς δεν με ένοχλούν τα μεγάλα μπέζελ…

aris

@makis χαχαχα οκ νταξει. .λιγο το οτι νυσταζα και λιγο οτι γραφω απο κινητο οκ πως κανεις έτσι… :ρ γιαυτο περιμενουμε κανα μηνα παιδες να κυκλοφορησει για να δουμε μηπως και βγαλει κανενα προβλημα το οποιο εμας μας ξενερωσει στη συνεχεια. Κατα τ’αλλα το κινητο ειναι τουμπανο απλα.

f o

Το λεμονι είναι όλα τα λεφτά !!

Manos

@aris θα το μετανιωσεις κατευθειαν αν πουλησεις το s4 για το z1 compact. να μου το θυμηθεις! Για browsing και 4.7+ οθονες ειναι οι πλεον καταλληλες. Κατω απο αυτο ειναι μονο για να παιρνεις τηλεφωνα.

Manos

*και gaming

aris

@makis Οσο αφορα το gaming θα συμφωνήσω (και ναι παιζω πολυ με το κινητο οποτε να και η απαντηση στον εαυτο μου :ρ) Αλλα για browsing νομιζω δεν θα με ενοχλούσε…προσπαθω να γλυτωσω το τσαντακι ρε συ, οχι οτι με κουραζει αλλα οσο να’ ναι επειδη μαρεσουν οι φορμες το κινητο δεν μπαινει σε φόρμα. .τελος παντων το ξερω και εγω οτι δυσκολα θα το παρω αποφαση να το πουλησω και το πιο πιθανο ειναι να μην οποτε απλα κραταω μια μικρη πισινη μπας και… 🙂

sosimple

Δηλαδη αυτο τωρα ειναι μινι, επειδη ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ , και 5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΡΔΥΤΕΡΟ απο galaxy s4 που ομως εχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ 5 ιντσες (ιντσα=2.5 εκατοστα). Να μη μιλισουμε για παχος που ειναι ποιο χοντρο και σε συνδιασμο με το μικροτερο μέγεθος ειναι βαρελακι. Να μη κανω συγκρίσεις και με G2 γιατί εκεί τα πράγματα γινονται αστεια..

sosimple

Και μετά λετε ζωα τους φιλους των iPhone. . Εσεις δηλαδη τι ειστε οταν σας δινουν μικροτερη οθονη σε ιδιο μεγεθος και το θεωρείτε μινι? Αμφιβαλω αν το 90% όσων εχουν γραψει τα παραπανω σχολια εχουν καν παρει χαμπαρι οτι δεν ειναι τοσο μικρο οσο λεει η οθονη του.. Ελαχιστη διαφορα μεγεθους απο αυτα που αποκαλειτε παντόφλες.
Ποιο σωστη ονομασία για το παραπανω θα ηταν παντοφλιτσα με μικρή οθονη..

manos

@Sosimple Apple fanboy detected

@aris να σε βοηθησω προσπαθησα 😉

sosimple

@manos: Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις.. G2 εχω.

aris

@manos το καταφερες.. 🙂

george

Να ναι καλά τα κινέζικα ποτέ ξανά επώνυμο

chris

Ε εντάξει για αρχική τιμή είναι κάπως τσιμπημένη αλλά σου λεει η Σονυ να μην ευλογησουμε λιγο και τα γενια μας? Εξαλλου παντα υπαρχουν αυτοι που τα παιρνουν με το που βγαινουν οποτε παλι κερδος εχει..μακαρι οπως λετε να πεσει γρηγορα αν και προσωπικα δεν το βλεπω κατω απο 420 πριν το καλοκαιρι. Απο Σεπτεβρη βλεπουμε..

kostis

εκπληκτικό κινητό τετραπύρηνο, full hd video, 21 mp camera και με διαφορά το πιο φθηνό στην κατηγορία του (απο κανονικά τηλέφωνα οχι κινέζικα) μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρίες το παραδειγμα της sony

Kostafunk

Δεν ειναι δυνατον να ειναι ποιο ακριβο απο το Ζ1 γιατι ειναι low cost σε ανταγονιστικοτητα στα mini,και χαμηλοτερη αναλυση !!!

bill

Το κινητο πεταει απλα..
Πραγματικα εδω η sony πηρε τα specs απο μια ναυαρχιδα και δεν τα εκοψε καθόλου (οπως αλλες εταιρειες) παρα μονο στην αναλυση της οθόνης.
Μην συγκρινετε οπως ειδα πιο πανω με το iphone το κινητο ειναι πολυ καλυτερο στα specs και γενικα απο οποιοδηποτε αλλο mini κτλπ
Επισης ειναι θα ειναι πιο γρήγορο απο τον μεγάλο του αδερφό Ζ1..
Οποτε παει που παει σφαιρα το μεγαλο φανταστείτε το μικρο..

Σε 2-3 μήνες θα πεσει και η τιμουλα του και θα ειναι τελειο..

chris

Κρίμα που η Sony δεν παιζει σαν ονομα μαζι με τις Samsung/HTC/Apple.
Παιδια η συσκευη ειναι τεχνολογικο επιτευγμα..όμως 559 ειναι πολλα χρήματα. Στα ποσα λετε θα ειναι το καλυτερο value for money? 400? Και ποτε περιπου θα το δουμε σε αυτα τα μηκη τιμων?
Οχι μονο στα καταστηματα του Σκρουτζ, γενικα.

George

Κανένα κινητό δεν είναι τέλειο, αλλά το Sony Xperia Z1 Compact πλησιάζει την τελειότητα. Σκεπτόμουν να πάρω το ΖR, αλλά είπα να περιμένω λίγο. Όσο για την τιμή είναι τσιμπημένη, αλλά και 400 να έκανε πάλι με δόσεις οι περισσότεροι θα το έπαιρναν. Εναλλακτικά υπάρχει το https://www.clove.co.uk με 399.00 GBP =483.755 EUR. Οπότε το προ-παραγγέλνω.

Δημητρης

Haters gonna hate it.
Σοβαρα τωρα ρε παιδια ερχομαι να δω κανα σχολιο να με ενθαρρυνει λιγο να το τσιμπησω, και πιο πολυ μιλατε για το G2 και για τα bezels του Z1. Μη τα θελετε ολα δικα σας. Μην ειστε πια τοσο προκατειλημενοι. Δεν γινεται να παραπονιεσαι για τις διαστασεις ενος κινητου το οποιο εχει γυαλι που μονο αλεξισφαιρο δεν ειναι, και με τοσο δυνατο hardware καμερας. Και οι 4.3″ δεν ειναι διολου ασχημες, το S4 μιας φιλης μου μου φαινεται απαισια μεγαλο. Να χαιρεστε τα G2, τα S4 και τα υπεροχα iPhone σας, εγω αυτο θα παρω και θα νιωθω καλα.

Και κατι ασχετο πρωτη τιμη σε σκρουτζομαγαζο 458ε

ΑντώνηςΤ

Άρχισαν να παίζουν με την τιμή… έτσι μπράβο… 458.20€ από smarties (ψαξτε skroutz), ελπίζω να το κρατήσει και να ακολουθήσουν και άλλοι και να μην είναι παροδική βόμβα.

KOSTAS KYROUSIS

Νομίζω οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή παρόλο την πολύ χαμηλή τιμή του και τετραπύρηνο και 21 mp camera και τρομερή οθόνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.