Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact, η Sony πραγματικά έφτιαξε τη mini έκδοση της ναυαρχίδας της, χωρίς εκπτώσεις σε χαρακτηριστικά και ποιότητα, κάτι που άλλοι κατασκευαστές δεν φαίνεται να καταφέρνουν ή να θέλουν να κάνουν. Το Xperia Z1 Compact περπατάει στα χνάρια του μεγαλύτερου αδερφού του Xperia Z1, καθώς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα ενώ είναι και αυτό αδιάβροχο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Z1 Compact (γνωστό και ως Xperia Z1 mini), παραμένουν ακριβώς τα ίδια με του Z1. Έτσι οι μόνες διαφορές είναι στην οθόνη, όπου το Z1 Compact, έχει 4.3 ίντσες με ανάλυση HD και μπαταρία 2300 mAh, κατά 700mAh λιγότερα από τον μεγάλο του αδερφό. Επίσης θα διατεθεί και σε διαφορετικά χρώματα από το Z1, το Compact θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, κίτρινο και ροζ. To Xperia Z1 Compact θα κυκλοφορήσει με έκδοση Android 4.3 Jelly Bean, ενώ αργότερα θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση Android KitKat 4.4.

Το νέο smartphone της Sony, αναμένεται στις αγορές τον επόμενο μήνα χωρίς δυστυχώς να υπάρχουν πληροφορίες για την τιμολόγηση της συσκευής.

Sony Xperia Z1 Compact
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.2 GHz τετραπύρηνος
GPU: Andreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 1280×720 pixels, Triluminos, X-Reality, 341 ppi
Κάμερα: 20.7 Megapixel, G Lens, Sony Bionz, LED flash, 1/2.3″ sensor size, touch focus, HDR
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, GLONASS Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio, Αδιάβροχο
Μπαταρία: 2300 mAh
Διαστάσεις:127x64x9.5 χλστ.
Βάρος: 137 γρ.

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Sony Xperia Z1 Compact revealed CES 2014, Sony Xperia Z1 Compact, Επίσημα το πανίσχυρο μικρό στη CES 2014

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

και η οθόνη ίδια θα είναι? Γιατί αν είναι με τόσο χάλια χρώματα όπως το Z1… άστο καλύτερα.

tiamat

καμερα και επεξεργαστης οι καλυτεροι δε λεω, αλλα 4,3 ιντσες εχουν πεθανει πια και πρεπει να το καταλαβετε.
ο κοσμος ζηταει πολυ μεγαλα κινητα πλεον δεν αντεχει τις μικρες οθονες γι’αυτο η apple θα βγαλει στις 4,7 και 5,7 παρολο που θα φαει το κραξιμο του αιωνα για την κωλοτουμπα με τον αντιχειρα και την απλη λογικη ,η νοκια εβγαλε 6,0 για πρωτη φορα στην ιστορια της ,η σονι 6,4, η samsung θα βγαλει το νεο s στις 5,25 , η lg πλεον στις 5,2 απο τις 4,7 που ηταν περυσι και η htc απο τις 4,7 θα παει αναγκαστικα και αυτη στις 5 φετος,οπως και το νεξους και αυτο απο τις 4,5 πηγε 5,0 και αυτο

ολοι μα ολοι εχουν πιασει το νοημα οτι ο κοσμος απαξιει για λιγες ιντσες και θελει πολυ μεγαλα κινητα οπως και ρολογια!!!! δεν ειναι χαζοι που κανουν τα κινητα τους τεραστια!!!

το μικρο της sony θα παει απατο!!

LeTak

Ε-ε-ερχεται! 😀 tiamat, όταν λες “ο κόσμος” ποιους εννοείς ακριβώς; υπάρχει ο κοσμος που θέλει ακόμα τις 4.3 ίντσες οθόνης και πίστεψε με είναι πολύς! Έχεις δει τι έχει γίνει στα φόρουμς παγκοσμίως από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες ότι το z1 mini θα κυκλοφορήσει διεθνώς ή όχι; έχεις δει ποιο ποσοστό του καταναλωτικου κοινού προτιμά smartphones με “λογικές”· διαστάσεις; Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι όλοι θελουν μεγάλες οθόνες; Το κινητό αυτό έχει τα πάντα και κάτι παραπάνω :χωράει στην τσέπη! Κι εμένα μου αρέσουν τα κινητά με μεγάλη οθόνη, αλλά ακόμα οι επιλογές μας είναι περιορισμενες όσον αφορά τα χαρακτηρηστικα + και την εμφάνιση μιας και κάτι τέτοιο απ ότι βλέπουμε αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται επίτηδες από τις εταιρείες! Δυστυχώς μπορείς να έχεις ή το ένα ή το άλλο! Ε λοιπόν εγώ θέλω και τα δύο, γι αυτό και θα ρισκάρω και θα αγοράσω αυτό το πανέμορφο μωράκι, θα του βάλω και μια ωραία θήκη για να μη σπάσει , χωρίς να ξεπερνάει σε μέγεθος την παλάμη μου και θα έχω ένα κινητό που κάνει τα πάντα! Τώρα όσον αφορά τους χρήστες iphone, πλέον δεν έχουν λόγο να αγοράσουν ξανά iphone εκτός αν τους αρέσει τόσο πολύ… Συνέχεια »

j

το θελωωωωωωω. Τιμουλα γυρω στα 500; ;(

Γιώργος

Επιτέλους!!!!! 😀

ΑντώνηςΤ

@tiamat, διαφωνώ για τα 5”, γιατί εκτός από το μεγάλο μέγεθος τους που δεν βολεύει πάντα στο χέρι, ούτε στην τσέπη δεν χωράνε…χρειάζεσαι τσάντα για αυτά ή μπουφάν (το καλοκαίρι δεν παίζει).

Εάν βγει στα 500+Ε (δεν παίζει να το αγοράσω) όμως από Σεπτέμβριο με το καλό που θα πέσει η τιμή του θα το έπαιρνα άνετα με τιμή στα 300-350.

μιχαλης

Καλά θα δουμε τις πωλήσεις του και μετά θα μου πείτε τι ζητάει ο κόσμος . Γιατι αραγε οι εταιρίες δεν επικαιντρωνονται στα μικρά τηλέφωνα? Μάλλον επειδή δεν πουλανε τόσο καλά όσο τα πιο μεγάλα

Tony Cool

Η αλήθεια είναι ότι όντως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που γκρινιάζει χρόνια τώρα οτι οι μίνι εκδόσεις των ναυαρχιδων είναι ψιλοτραγικες. Πόσες φορές έχουμε ακούσει το ‘γιατί άμα θέλουμε high end κινητό θα πρέπει σώνει και καλά να πάρουμε παντόφλα’; Οι πωλήσεις αυτού του κινητού θα αποδείξουν αν όντως είναι υπαρκτό αγοραστικό κοινό η απλά μίζερα τυπακια που μπαίνουν στα blogs μόνο και μόνο για να κράξουν.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Ο Ανταγωνισμός είναι μεγάλος.Τιμές πάνω από 400 ευρώ για το πάρω κινητό, ούτε κουβέντα!

μιχαλης

Να ρωτήσω κάτι ? Είδα ένα βιντεο μόλις τώρα με ένα κινητό Sony xperia z1s στην ces . Αυτο πάλι τι είναι ? Καινούργια ναυαρχίδα?

TechBuster

Θα συμφωνήσω με τον ΑντώνηςΤ , με τα κινητά αυτά από τις 4.5+ ίντσες που μπορούμε να τα βολεύουμε το καλοκαίρι από τι στιγμή που υπάρχει πιθανότητα να πέσει από το παντελόνι και δεν κουβαλάμε μαζί τσάντα ή πόσο μάλλον μπουφάν; (Συγγνώμη για το offtopic αλλά δεν ξέρω που να το γράψω)

Αποστόλης Ρόδος

Το επόμενο κινητό μου… δεν θέλουμε όλοι μεγάλες οθόνες και 4.3 με 4,5 είναι οι ιδεώδης διαστάσεις για smartphone.

Αντρέας

Είναι υπέροχο το βλέπω γύρο στα 600€

Φίλιππος

Ο κόσμος θέλει μεγάλα κινητά λέει ο άλλος. Ποιός κόσμος; Τα 18άχρονα που θέλουν να παίζουν παιχνίδια ή να υπεριφανεύονται ότι το δικό τους είναι μεγαλύτερο; Γιάτι εγώ με όσους έχω μιλήσει, δεν γουστάρουν τις παντόφλες καθόλου, αλλά μέχρι τώρα ήταν μονόδρομος στο android. Αλλάζω χαλαρά το G2 μ’αυτό το κόσμημα!!!

giorgos one x

4.3 πολύ μικρό και χοντρό 10μμ σαν τούβλο θα είναι προτιμώ το Ζ. Ultra

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ

καλή κίνηση από την sony..βέβαια από πλευράς εμφάνισης είναι κακάσχημο …όπως ακριβώς και το μεγάλο αδερφάκι του….το meizu mx3 που παρουσιάστηκε στην ces είναι πολύ πιο ωραίο από αυτό και σαφώς καλύτερο και σαν κινητό…

Νίκος

Έχει και Sony Bravia engine 2?? Το μεγάλο z1 δεν έχει

ironmanmark40

ο περισσοτερος κοσμος προτιμα οντως τις 4.3 – 4.5 ιντσες οθονη για κινητο. οσοι προτιμουν 5-6 και βαλε ιντσες το θελουν και σαν φορητο pc-gaming(σαφως λιγοτεροι). η sony καλα κανει και το ανακεινωνει, πολυς κοσμος (android funs), περιμενε αυτη την κινηση.

Νίκος

Αυτό το μέγεθος που έχει άνετα μπορούσε να είχε 5 ίντσες οθόνη αν είχε μικρότερο πλαίσιο. Πάνω κάτω μεγάλο περιθώριο έχει όπως και το z1

Makis

Θα έχει και αυτό το κοινό του, μη σκάτε.

Giorgos

Το επόμενο κινητό μου, τέλειες διαστάσεις,αδιάβροχο, κορυφαία χαρακτηριστικά.

Panos7GR

4.3 ίντσες, ΟΛΑ τα καλά χαρακτηριστικά του Z1, αδιαβροχο, η καλύτερη κάμερα της αγοράς σε τέτοιο μέγεθος οθόνης ΚΑΙ 2GB RAM (που δεν βρισκεις επίσεις σε τέτοια κινητά);
Δηλαδή μιλάμε για ένα πανίσχυρο μωρό σε λογικό (μικρο-μεσαίο) μέγεθος!!! Συγχαρητήρια Sony επιτέλους άκουσες και αυτους τους καταναλωτές! Οταν όλες οι υπόλοιπες προσπαθουν να πείσουν έστω και τους “παραδοσιακούς” πως από 5 ίντσες και πάνω πρέπει να είναι τα smartphones…
Αν πεισει το Ζ1 Compact νομίζω θα υπάρξει στροφή και σε αυτή την αγορά που λησμόνησαν…

Υ.Γ.: Πριν ξαναπεί καποιος το οτιδήποτε για την Sony που δεν κοιτάει την αγορά οτι θέλει μεγάλα smartphones. Ας ανατρέξει πίσω στο X10 που όταν το έβγαλε κράζανε όλοι. “Πω! Τι έβγαλε αυτό το “τεράστιο” πράγμα για κινητό;” Οταν όλοι κρατιόντουσαν στο όριο 3.5 του τότε iPhone, άντε τολμίσανε μέχρι και 3.7. Ετσι για να δούμε ποιός κοίταξε και πέρα του “ιερου μεγέθους” οθόνης του iPhone… Κοίταξε πρώτη ότι οι μεγαλύτερες οθόνες είναι πιο βολικές. (Οι πιο παλιοί του Techblog ίσως θυμηθούν)

LeTak

Εμενα μ αρεσει που ακουω απο πολλους οτι ειναι πολυ μεγαλα τα περιθωρια…Εχω το htc one s που ειναι 4.3 ιντσες και πολυ λεπτο και ειναι σε υψος 130 mm ενω το z1 ειναι 127 mm…Δεν ξερω αν γνωριζετε απο νουμερα καθολου (μαλλον οχι) αλλα 130>127…To one s(που δεν θα το αλλαζα αν δεν ειχε τοσο κακη μπαταρια γιατι το λατρεψα) ειναι πραγματικα μικρο και το Z1 ειναι ακομα μικροτερο απο αυτο και λιγο μεγαλυτερο απο το s4 mini (124 mm), οποτε θελω παρακαλω να μου πειτε που ακριβως ειδατε τα μεγαλα περιθωρια! Γιατι βλεπω πως πατε σε καθε θεμα του ζ1 μινι που ανεβαινει απο τοτε που βγηκαν οι φημες για την κυκλοφορια του και λετε για τα bezels! Δευτερον, θα ηθελα να μου πειτε εσεις που το λετε κακασχημο τί κίνητο έχετε και αν είναι πιο ωραίο από αυτο! Ξερω πως αυτά είναι υποκειμενικά αλλά από περιέργεια ρωτάω! Τρίτον, καποιοι τσαντίζεστε που δωσατε τα λεφτα σας για κατι μεγαλυτερο και δεν περιμενατε να βγει κατι καλο σε μικρο μεγεθος.Τελικα ομως βγηκε και ισως ειναι και καλυτερο απο το 5ιντσο που αγορασατε. Η ισως δωσατε τα λεφτα σας για καποιο απο τα s4 mini – one mini και τωρα… Συνέχεια »

jona

Για τους επικριτες η οθονη του compact ερχεται ips lcd bravia! εγω θα περιμεω z2 με 2κ οθονη κ τα ρεστα..

Νίκος

LetTak εγώ λέω όχι ότι είναι άσχημο η ότι δεν είναι καλό αλλά ότι έχει όπως και το z1 μεγάλο πλαίσιο. Και εγώ έχω το z1 και δεν μετάνιωσα που το πήρα.

Νίκος

Και καλύτερο από το 5 ιντσών αδερφάκι του δεν είναι μόνο στο μέγεθος και αυτό είναι γούστα του καθενός τα ίδια χαρακτήριστηκα έχουν εξάλλου

nikos

4,3″ με τα κουμπιά αφής μέσα στην οθόνη και τέτοιο χοντρό design λέω να μείνω με το SGS1

Νίκος

Εντάξει Νίκο όσο μικρό το κινητό τόσο πιο χοντρό σε πάχος θα είναι φυσικό είναι. Όσο για τα πλήκτρα έχεις δίκιο έπρεπε να κάνουν εκτός οθόνης πλήκτρα

SteliosGk

Φαίνεται πραγματικά άψογο! Η τιμή του λογικά θα κυμανθεί το πολύ 100 ευρώ κάτω απ’ το Z1 εκτός κι αν η Sony μας εκπλήξει και πάλι με αυτό το μοντέλο! Πολύ σωστή κίνηση πάντως, αν ειναι και οι πωλήσεις ευνοΐκές, κάτι που θα εξαρτηθεί και από την τιμή σε μεγάλο βαθμό γιατί οι απαιτητικοί ως προς τα specs χρήστες δεν έχουν θέμα ή μάλλον προτιμούν τις μεγάλες οθόνες οπότε αν η διαφορά είναι τελικώς μικρή θα επιλέξουν το μεγάλο Z1 ή κάποια άλλη ναυαρχίδα στα ίδια “κυβικά”, τότε θα παραδειγματιστούν και άλλοι κατασκευαστές, ειδικά η Samsung που ειδικά στο S3 mini έδωσε ρέστα με την υπερτιμολόγηση του, τουλάχιστον όταν κυκλοφόρησε, απλά και μόνο βάση ονόματος όταν είχε specs S Advance. Γενικά φαίνεται ότι η Sony εγκαινίασε μια νέα αγορά με το Z1 Compact, αυτή των ναυαρχίδων σε λογικό μέγεθος. Μακάρι να έχει ανταπόκριση απ’ την αγορά.

ducatijim

φοβερό και σε εμφάνιση και σε επιδοσεις. μπράβο στην προσπάθεια της sony

αν ήταν samsung ή apple τώρα θα είχε γεμίσει ο κόσμος με χιλιάδες σχόλια λατρείας και θαυμασμού για τον επεξεργαστή, την ποιότητα κατασκευής, τη φωτογραφική κτλ, κτλ….

όσο για το αν υπάρχει χώρος στην αγορά για τις 4.3- 4.5 ίντσες υπάρχει κ μάλιστα πολύ μεγάλος. δείτε πόσα εκατομμύρια πούλησαν τα s4 mini,s3 mini, sony sp κ άλλα με πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά.

αντικειμενικότητα λοιπόν από πολλούς εδώ…..μηδέν!!!!!!!!!

ΑντώνηςΤ

Πάντως αυτήν την επιμονή για τα on screen κουμπιά της Sony δεν την καταλαβαίνω. Οκ στις εφαρμογές της εξαφανίζονται (photo/video κ.α.) αλλά στις περισσότερες μένουν. Το έχουν που το έχουν το πλαίσιο κάτω δεν μπορούσαν να βρουν πολύ λεπτά κουμπιά αφής και ας είναι και 1mm παχύτερο. Μου αρέσουν οι υλοποιήσεις της Sony γενικά, αλλά αυτό είναι από τα λίγα κατά της για έμενα.

andreas

Βρε παιδιά πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω. Οταν ανακοινώθηκε το xperia z1 όλη γκρινιάζαται πως ηταν πολύ μεγάλο και πως θα μπορούσε η Sony να το είχε κανι 1mm πιο χοντρό και να είχε μικρότερα bezel. Τώρα η sony κατάφερε να κάνει ένα μικρό τέρας, στο επίπεδο του Ζ1 και το κράζεται για το πάχος. Έλεος πλέον

Νίκος

Όλοι έτσι έλεγαν για το z1 ότι δεν είναι καλό αλλά πολλοί το πήραν οπότε γούστα είναι σε όποιον αρέσει το παίρνει σε όποιον όχι μην το πάρει και το z1 και το z1 compact

Νίκος

Ακόμα δεν βγήκε στην αγορά και άρχισαν και τα καλά και τα κακά σχόλια που να κυκλοφορήσει και να το έχουν αγοράσει τη θα λένε τότε

Litipis

Τούμπανο ναι, αλλά για την οθόνη δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν δίκιο. Το LG Optimus L9 II, με 1 μόλις χιλιοστό παραπάνω σε μήκος και πλάτος έχει 4,7 ίντσες οθόνη και όχι on screen κουμπιά (ίδιο πάχος και 20 χιλιοστά ελαφρύτερο). Δεν κάνω σύγκριση σε άλλα σημεία για ευνόητους λόγους, το καλύτερο μακράν μικρό είναι αλλά δεν είναι το ‘τέλειο’

Elysium

Ωραίο το κινητακι δεν λέω αλλά διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι τα μεγάλα κινητά δεν χωράνε στις τσέπες. Εγώ ας πούμε πως βάζω το note 3 στην μπροστινή τσέπη skinny παντελονιού; Άλλο ενοχλεί και άλλο δε χωράει. Μια χαρά χωράει!

ΑντώνηςΤ

Πρέπει να βγάλουν ειδικά παντελόνια με τσέπη 4′, 5′, 6′ ανάλογα με τα βαλάντια που έχεις σκάσει για το κινητό… κοινός επιλέγεις κινητό ανάλογα με την «τσέπη» σου 😉 .. εγώ πάντως έχω μικρές τσέπες 🙁

Βασικά έτσι όπως είναι στριμωγμένο και επικίνδυνο να χαλάσει είναι και όταν σε καλεί κάποιος άντε να το βγάλεις αν έχει σφηνώσει…;)

30filla

Η τιμή του δύσκολα θα είναι κάτω από 500€. Το μόνο κινητό με snapdragon800 κάτω από 500€ είναι το nexus5 που τρέχει γυμνό android.
Το κυριότερο νομίζω πλεονέκτημα των κινητών στις 4-4,3 ιντσες είναι το ότι δεν έχουν ανάγκη από full hd οθόνη. Μια οθόνη 720p με υψηλή πυκνότητα pixels είναι εντυπωσιακή και ξεκούραστη στο μάτι ενώ παράλληλα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Σχεδιαστικό το Ζ1 compact θα μπορούσε να δουλευτεί καλύτερα. Είναι αρκετά πιο παχύ από τον ανταγωνισμό (9,5mm!), αρκετά βαρύ για τις ίντσες του και τα μεγάλα του bezels θυμίζουν 2012.

Αν το Compact πάει καλά εμπορικά θα δούμε και άλλες εταιρίες να στριμώχνουν κορυφαίο hardware σε λιγότερες ίντσες.

Μιχάλης Φ.

Μήπως το είναι ποιο παχύ λόγο της κάμερας του;

Nikolaos Nikiforos

Τουμπανειρο το κινητο….δεν λεω…4,3 ιντσες ιδανικοτερες για τηλεφωνο….αν ποτε καταφερουν να τις κανουν 4,5 στις ιδιες περιπου διαστασεις θα μιλουσαμε για το τελειο!…..Καλο λοιπον το sony ως προς τις διαστασεις , μηκος και πλατος. Χανει πολυ στο βαρος και ελαχιστα στο παχος για τα στανταρτ που εχω θεσει για το επομενο μου κινητο…..εχωντας καλομαθει απο το παχος του one s και το ελαχιστο βαρος του , το συγκεκριμενο μου θυμιζει βαρος sensation , που η αληθεια ειναι οτι δεν επρεπε η sony να υπερβει τα 120 γραμμαρια…..Κατα τ αλλα για να μην τρελαθουμε με τις λεπτομερειες , υπεροχο κινητο , οταν ομως θα σκασεις 600 για να το αποκτησεις ελεγχεις τα παντα !

Mylopotamos

Εεεεεερχετε…..
θα προτιμούσα ίδια μπαταρια με τον μεγαλο αλλα δεν πειράζει τωρα τιμή κατω απο 500 δεν νομιζω ρε παιδιά να κανει ίδια τίμη με τον μεγαλο αδερφό

Makis

9.5 χιλιοστά δεν το λες χοντρό ή τούβλο. Έχω τηλέφωνο 9.4 και είναι μια χαρά σ’αυτές τις διαστάσεις. Το αδικούνε οι photos.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Στο πρασινοκιτρινο είναι πανέμορφο. Κώστα κάνε κανα διαγωνισμό μπας και το κερδίσουμε.

Giorgos

Eχουν πεθανει οι 4,3?? τι αλλο θα ακουσουμε! το καθε κινητο κυκλοφορει κι εχει το δικο του Target group! αν ο “κοσμος θελει μεγαλες οθονες στα κινητα του να πηγαινουν και να αγοραζουν ταμπλετοφωνα κι οταν μιλανε να το κρατανε και με τα 2 χερια!. υπαρχουν και μερικοι που θελουν μικρα κινητα με πολλες δυνατοτητες (να χωρανε και στις τσεπες) κι επειδη τετοια κινητα δεν κυκλοφορουν πλεον κι ολοι κοιτανε τις μεγαλες, εντυπωσιακες κι ανουσιες οθονες αυτο θα ειναι ενα απ’τα κορυφαια κινητα του 14′ και κατα την προσωπικη μου αποψη το καλυτερο στο μεγεθος του!

Αποστόλης Ρόδος

Όσο βλέπω να ανακοινώνονται όλο και περισσότεροι δεινόσαυροι σε οθόνες… τόσο πιο πολύ το αγαπώ αυτό το πανέμορφο τερατάκι-τουμπανάκι.

Αποστόλης Ρόδος

Και να συμπληρώσω… Αν το βγάλει με 32gb ή και 64gb … με μια ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ θα εξαφανίσει πολύ πράγμα από την αγορά… 😉

ΑντώνηςΤ

Δεν μας συμφέρει να ξεπουλήσει άμεσα, όσο πιο πολύ πουλάει σε υψηλή τιμή τόσο θα αργήσει να πέσει η τιμή του 6μηνες μετά. 😉

Αντώνης

Κάλο φαίνεται σαν τηλέφωνο αλλά δε θα το αγόραζα άμα πέσει η τιμή του …

George

Εξαιρετικό τηλέφωνο για αγορά στο τέλος του…2015!

DimitrisT

Την άποψή μου περί της τιμολογιακής πολιτικής την έχω γράψει και σε άλλο αρθράκι.
Είναι υπερβολή να τιμολογείς ένα προϊόν (smartphone) με τόσο υψηλή τιμή την ώρα που το κόστος παραγωγής δεν ξεπερνά τα €120-130 θέλω να πιστεύω. Η απαξίωση του προϊόντος είναι δεδομένη αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος οπότε το να βγάζεις μια τιμή στον Θεό μόνο και μόνο για να κρατήσεις όσο υψηλότερα γίνεται την τελική αξία του αγαθού δεν είναι “ηθικό” για τον τελικό καταναλωτή.

Το άλλο θέμα είναι τα τελωνεία μας. Δεν είναι δυνατόν στην Γερμανία η ίδια συσκευή να κάνει 70,80 ή και €90 πιο φθηνά την ώρα που αγοραστική δύναμη του γερμανικού κοινού είναι πολλαπλάσια του αντίστοιχου δικού μας. Δηλαδή, τί μας λένε; Ότι ο μέσος Γερμανός έχει λιγότερα χρήματα από το μέσο Έλληνα;

Πρέπει κι εμείς να ξεκολλήσουμε λίγο το μυαλό μας και να αρχίσουμε να αγοράζουμε έξυπνα και τα “έξυπνα” κινητά.

Billys

Επιτελους να και κατι “καινοτομο” και σωστο και μπραβο στη sony ! Μικρο κινητο με δυνατα χαρακτηριστικα χωρις να στερειται τιποτα σε σχεση με τη ναυαρχιδα . Μακαρι να το ακολουθησουν κι αλλοι !

Kralex95

Υπάρχει pre-order παιδιά και που?

Αποστόλης Ρόδος

Γερμανία με το καλημέρα το βρίσκεις στα 499.00 EUR (PreisRoboter.de) … 😉

https://www.preisroboter.de/Sony-Xperia-Z1-Compact-schwarz-%5B10%2C9cm-%284.3%22%29-HD~7311271453932

stevan

Θεωρώ ότι έναι μια πολύ καλή, πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς sony, να ενσωματώσει τόσο καλά χαρακτηριστικά σε μια mini έκδοση της ναυαρχίδας της. Μικρό μέγεθος,
μικρή οθόνη….καλά χαρακτηριστικά… Πιθανόν και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή…..
Ο,τι πρέπει για να αρχίσουμε να ξεκολάμε από τις 5…και ίντσες καθώς και για να κινηθεί ο ανταγωνισμός

sokel

η 4,3 ιντζες μια χαρά για γυναίκες είναι που κουβεντιάζουν στο τηλεφωνώ και δεν παίζουν παιχνίδια και ούτε σερφάρουν βέβαια αν της ρωτήσεις αν θα έπαιρναν το συγκεκριμένο ή το άλλο με το μήλο μάλλον το 2ο θα έπαιρναν
για όποιον λέει ότι τα 5-6 ιντζες είναι μεγάλα δεν χωράνε σε τσέπη και άλλα τέτοια σαν χρήστης
5 ιντζων ένα θα πω μια χαρά στην τσέπη μου χωράει μάλιστα ποιο εύκολα από το προηγούμενο
με της 3,7 λόγο ότι είναι ποιο αδύνατο γύρω στα 9χιλιοστά 4πύρινο με 2 γιγαραμ και με τιμή μισή
από το Sony απλός όλα είναι θέμα τι βολεύει το καθένα

roecb

Φοβερο…:)

Μιχάλης Φ.

Πάνω από 600 ευρώ θα ξεκινήσει με τέτοια χαρακτηριστικά!

Νίκος

599 αφού το έχει αναφέρει ο Κώστας

Νίκος

Στο σκρουτζ το έχει 549€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.