Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Z1 με οθόνη 5 ιντσών Triluminos ανάλυσης Full HD, κάμερα 20.7 Megapixel με φακό G Lens και σχεδιασμό omnibalance με αλουμίνιο και γυαλί. To Xperia Z1 έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (+ micro SD), ραδιόφωνο FM και μπαταρία 3000 mAh. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z1 hands-on video TechblogTV, Sony Xperia Z1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

Τα λογια ειναι περιττά για αυτο το κινητο οπως και τα μεγαλα bezel που εχει..

Ηρακλης

Πολυ καλη συσκευη τι να λεμε τωρα? Απιστευτες δυνατοτητες..συγχαρητηρια Κωστα για τη δουλεια σου.παντα πριν παρω οτιδηποτε κοιταω τα hands on σου που σαφως ειναι τα καλυτερα απο ολους.!μια ερωτηση μονο:θα κανεις και κανενα με το lg g2?ευχαριστω προκαταβολικα συνεχισε ετσι 🙂

fanis

αχ αυτα τα bezel της sony…αυτη η συσκευη θα ειναι οπως υπολογιζω λιιιιγο μικροτερη απ το note 3…κ το iu της sony ξεπερασμενο…δε θα το προτιμουσα σε σχεση με τον ανταγωνισμο(βλεπε s4 lg g2 κ nexus 5 που ερχεται!!!).

Βασιλης

Θα με ενδιέφερε να δω και πως τα πάει με το broswing.

DaPain

Εμενα χθες μου ηρθε απο skroutz νταξ… Τα λογια ειναι περιττα το κινητο πεταει δεν υπαρχει… Δεν εχει καθολου lag η καμερα παρα πολυ καλή και η μπαταρια πραγματικα εξαιρετικη! (προην κατοχος galaxy s4). Επι της ευκαιριας πολυ καλο review.. το καλυτερο με διαφορα!!!

antonis

κωστα πολυ καλη παρουσιαση.. μαρεσει που δεν παρουσιαζεις απλως μια συσκευη, αλλα τονιζεις τα συν και πλην της.. πολυ καλο κινητο αλλα ποσο ακομα θα ανεβουν οι τιμες ρε παιδια? 700+ πια εχουν παει.. σε μια χωρα με κριση.. ειναι κριμα..

Chris K

Όταν ένα κινητό φαίνεται μεγάλο στα χέρια του Κώστα, τότε είναι ΠΟΛΥ μεγάλο! 😛 Φοβερες δυνατότητες αλλά ξεφεύγει λίγο από την έννοια κινητο και γίνεται μάλλον δυσκίνητο!

jacob

Να πω οτι δε παλευεστε? Ο αλλος λεει οτι φτανει το Note3.. ΛΟΛ! Αντε κρατατε εσεις τα S4 (γτ αυτα εχετε) και αφηστε το Ζ1 στην κορυφη. Το κινητο σου δινει οτι ΔΕΝ δινει ΚΑΘΟΛΟΥ ο ανταγωνισμος και σχολιαζουμε 2 χιλιοστα… Τραγικο. Κωστα πολυ καλο review. Το κινητο δεν εχει αντιπαλο. Παει για καλυτερο της χρονιας και δικαιως

Μάκης

@DaPain επειδή έχω το S4 αλλά λιγουρεύομαι και εγώ το Ζετάκι μπορείς να μου πεις κατά πόσο καλύτερο είναι και σε ποια στοιχεία υστερεί; πχ το μεγεθος που ειναι μεγαλύτερο σε δυσκόλεψε; γιατί εγώ αυτό σκέφτομαι περισσότερο.

Johntsia84

Πολύ καλή η παρουσίαση αναλυτικότατη, εμένα άλλο με ενδιαφέρει της ζελατίνες μπορούνε να της αλλάξουμε και να της πάρουμε από την sony γιατί με το Ζ δεν γινότανε αυτό, και μου είπαν να βάλω καλύτερα άλλη μια από πάνω και αυτό με έκανε να μην πάρω το Ζ, τελικά τα λογότυπα της εταιρείας εμπρός πίσω αν βγάλουμε της ζελατίνες βγάνουνε και αυτά όπως γινότανε με το Ζ, πολύ καλό το τηλέφωνο αν και λίγο μεγάλο αλλά αδιάβροχο και camera phone δεν γινότανε αλλιώς.

Nikos21

Ειναι τεραστιο ενα μεγαλο ΟΧΙ απο εμενα,

andreas

Jacob +1000

fofi

πολύ καλό το review .μου αρέσει που το νέο Sony Xperia Z1 έχει κάμερα που θυμίζει ψηφιακή μηχανή! Συνδυάζει έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ 20,7 MP 1/2,3” για κινητά, τον φακό G της Sony και την τεχνολογία BIONZ™ επεξεργασίας εικόνας για κινητά.Έχει λειτουργικό Android 4.3 Jelly Bean που βρίσκεις 300.000 εφαρμογές ή παιχνίδια!Έχει οθόνη Full HD TRILUMINOS™ για κινητά με τεχνολογία X-Reality επεξεργασίας εικόνας και συνοδεύεται από προοδευτική σάρωση 1920 x 1080, για ζωντανές εικόνες και ομαλές άκρες στα εικονιζόμενα αντικείμενα . Πολύ δυνατό το Ζ1

tiamat

κινητο με οθονη τεχνολογιας triluminos (ιδια τεχνολογια TFT με τις high end ultra hd sony τηλεορασεις των 50.000 ευρω που σαρωνουν τα βραβεια σε καθε τεχνολογικο διαγωνισμο) και επεξεργαστη τετραπυρινο διαμαντι qualcomm snapdragon 800…

και μονο αυτα φτανουν για καποιον να σκασει 750 να το αγορασει, μη πουμε και για τη καμερα με τα απιστευτα ρεαλιστικα αποτελεσματα ,τα menu της ,το steady shot και τη πληρη αδιαβροχοποιηση.

ενταξη το παραδεχομαι οτι εχει χαλια bezel το ιδιο τεραστια με iphone, αλλα τουλαχιστον τεχνικα η sony εχει κανει απιστευτη δουλεια σε ολους τους αλλους τομεις

Αποστόλης Ρόδος

Η συσκευή είναι τέλεια από όλες τις απόψεις και η παρουσίαση του από τις καλύτερες που έχεις κάνει Κώστα.
Μ’αρέσει επίσης πολύ που είναι 16άρι smartphone και αφήνει στον χρήστη 11,5 gb ελεύθερα και όχι 8gb σαν μερικούς μερικούς… 😉
Περιμέμενω με ανυπομονησία να έρθει Ρόδο να το πιάσω στα χέρια μου.

* Mια ερώτηση Κώστα…
Σε αφήνει η συσκευή να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην external sd card ή είναι μόνο για media?

DaPain

@Μακης Ειναι λιγο μεγαλυτερο αλλα ενταξει αμα εχεις μεγαλη παλαμη παλευετε, απο θεμα επιδωσεων δεν υπαρχει κανενα ιχνος λαγκ και γενικοτερα απο το S4 ειναι πολυ πιο γρηγορο.. Καμερα απιστευτη, οθονη παρα πολυ καλη (καλυτερες οπτικες γωνιες απο το Ζ) και στο gaming τουμπανο! Στο θεμα μπαταρια τα σπαει γιατι το εχω καψει και σε συγκριση με το S4 πολυ μεγαλυτερη! Στο θεμα μεγεθος στην αρχη θα σου φανει λιγο μεγαλυτερο και λιγο πιο βαρυ αλλα μετα απο λιγες ωρες θα το συνηθυσεις :Δ για οποια αλλη απορια ρωτα..

Akis

@Makis, Z1>S4
οθονη
μπαταρια
Gpu
Cpu
Ram (το S4 αφηνει καθαρα μονο 800mb)
αδιαβροχο
Καμερα
ΧΡΗΣΙΜΑ features
premium body
Ui

Xaris

@Akis
Οθόνη είναι θέμα γούστου εγώ δηλαδή προτιμώ την Amoled
Μπαταρία μόνο στα χαρτιά γιατί άμα δεις στα τεστ μόνο στην ώρα ομιλίας κερδίζει + ότι δεν είναι αποσπώμενη
Gpu Cpu και Ram δεν νομίζω να δεις διαφορά αφού δεν υπάρχει εφαρμογή που να φτάνει στα όρια του τον s 600
Θα συμφωνήσω στο premium body, στην κάμερα και στο αδιάβροχο, όμως το μέγεθος του πλησιάζει αυτό του Note 3…
Όσων αφορά το UI του το βρίσκω λίγο αδιάφορο προτιμώ ΤW, Sense.

Δημητρης

παιδια το social live μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και με την μπροστινη καμερα???

Spukie

ενταξει..κινηταρα.

Akis

-Οχι το αν μια οθονη ειναι καλυτερη δεν ειναι θεμα γουστου. Το αν προτιμας εσυ μια, ειναι γουστο σου (και καλα κανεις) .
-Οχι η μπαταρια του ειναι η καλυτερη της αγορας. Δεν το λεει μονο ο Κωστας στο review.+το Stamina. του S4 τελειωνει νερακι.
-Οταν σκας τοσα λεφτα θες τα καλυτερα σε Gpu (που τερματιζει ακομα και το 3dmax pro), Cpu, επισης για Ram εχω ακουσει πολλα παραπονα στο S4 με τις αηδιες των εφραμογων του που την δεσμευουν.
-Το ui μονο ειναι θεμα γουστου. Αλλα ειναι πολυ ελαφρυ της Sony και για την αισθητικη μου οτι πιο φινετσατο υπαρχει.

bill r

Κώστα όσον αφορά το status bar και το XperiaZ exei 10 εικονίδια απο την στιγμή που πήρε την 4.2.2!

Φώτης

Μάγκες το κινητό ειναι τούμπανο αλλα επειδη δεν με νοιάζει τόσο πολυ η κάμερα που οντος ειναι κορυφαία εχω ενα δίλημμα..Το Z1 η το htc one;Το λεω γιατι με το δεύτερο εχω πάθει πλακα με την οθονη(ευκρίνεια ,ζωντανά χρώματα)..Σε ενα συγκριτικό που είδα στο YouTube (Xperia z1 vs htc one display)τα χρώματα κ ειδικα η γωνία θέασης ρε παιδια αν το δείτε ηταν πολυ καλυτερη στο htc one κ εκει κολοσα κάπως..Μου φάνηκε πολυ μέτρια η γωνία θέασης του z1..Δεν ξέρω τι να πω..Παντος το κινητό της χρονιάς μαλλον βλέπω να ειναι το Lg g2..

Φώτης

Τούμπανο το κινητο!!

Φώτης

Ρε μάγκες επειδη δεν με νοιάζει τόσο πολυ η κάμερα στο κινητο εχω ενα δίλημμα..Δεν ξέρω πιο να αγοράσω ανάμεσα σε htc one k Xperia z 1..Γενικα εχω πάθει πλακα με την οθονη του htc one (φοβερη ευκρίνεια ίσως η καλυτερη που εχω δει κ ζωντανά χρώματα)..Το λεω γιατι σε ενα συγκριτικό στο YouTube (htc one vs Xperia z 1 display)τα χρώματα κ ειδικα η γωνία θέασης ηταν πολυ καλυτερη στο htc..Δεν ξέρω εχω μπερδευτεί..Με χάλασε η γωνία θέασης πολυ παντος..

ghad21

jacob@ σε οποιο θεμα και να μπεις σε κατατρεχει το φαντασμα της samsung!Μιλαμε τετοιο κομπλεξ για εταιρεια απο ανθρωπο δεν εχει ξαναγινει, πρεπει να βλεπεις εφιαλτες στον υπνο σου!

el-delamounpan

Jacob χαλαρωσε δεν φτανει το Note 3 ουτε στα πιο τρελα του ονειρα….που παει η κακομοιρα η Sony…????

Wolf

Μου αρέσει πάρα πολύ η ποιότητα κατασκευής του z1 και πιστεύω οτι η Sony έκανε πολύ καλή δουλειά σε μπαταρία,οθόνη,επιδόσεις,κάμερα κτλπ… αλλά πέρα από αυτό νταξξξξ…. για κάποιον λόγο δεν βρίσκω κάτι να με ελκύει ιδιαίτερα σε αυτήν τη συσκευή…! Με χαλάνε πάρα πολύ οι διαστάσεις του, είναι τεράστιο για τις 5 ίντσες οθόνη του αλλά και γενικά είμαι πιο κοντά στη φιλοσοφία των Κορεατων. Το G2 μου αρέσει πολύ περισσότερο..!

Timotheos

Κώστα πολύ ωραία παρουσίαση όπως πάντα. Θα ήθελα αν σου είναι εύκολο, όταν κάνεις παρουσιάσεις να γυρίζεις το μενού στα Ελληνικά.

Kratos

Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ…!! Είναι σίγουρα το επόμενο κινητό μου.!!

Takis

Το καλύτερο κινητό σε όλους τους τομείς.
Ε

Takis

Το καλύτερο κινητό σε όλους τους τομείς.
Εξάλλου τα bezel δεν μετράνε καθόλου σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
Τι έχετε πάθει όλοι με τα bezel δηλαδή το lumia 1020 που έχει βγάλει κακοήθη όγκο στην κάμερα γιατί δεν σας πειράζει?
Η sony είναι πολύ μπροστά και στην κορυφή και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ μπροστά και επίσης έχει το πιο ωραίο UI σε κινητό μεχρι τώρα.

Επίσης πολύ καλό review Κώστα

pavlos

Είναι το ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής σε κινητό .τα αξίζει τα λεφτά με οθόνη , κάμερα και επεξεργαστή που είναι τέλεια . Πολύ καλό το review

Kratos

Κάπου διάβασα ότι η κάμερα έχει δυνατότητα εγραφής βίντεο στα 120 fps σε hd ανάλυση. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς άλλος..? Επίσης αν όντως ισχύει αυτό, υπάρχει περίπτωση να το δούμε μέσα από καμία αναβάθμιση της Sony.?

jacob

@Kratos, εγω ξερω σιγουρα σε επομενη αναβαθμιση θα τραβαει 4K βιντεο παντως.

Οδυσσέας

Πήγα και το είδα στο πλαίσιο χθες και αυτό και το note 3 και το g2. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όντως έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το note 3.

ΕΥΡΙ

ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ Ζ..ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΗΝΙΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!

sonyxperiaL

πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ! έχω εντυπωσιαστεί! και μάλιστα έχει και το τελευταίο λειτουργικό… Android 4.3 πόσο το θέλω κι εγώ για το L μου…

βασιλης

Καλη συσκευη με καλη ποιοτητα καταστασκευης και ας μην την επερνα ποτε σαν νοκιακιας,γενικος σαν specs δειχνει μια απο τις ολοκληρωμενες προτασεις…μπραβο την sony

djfapples

To καλυτερο κινητο που εχω δει κ επεξεργαστει μεχρι τωρα κ το lg g2 πολυ καλο αλλα αυτο εχει το κατι παραπανω

ioannis

Παιδιά το πήρα σήμερα το κινητό πετάει, εμπιστεύομαι.
την Sony για τα προϊόντα της και της καινοτομίες της
Ελπίζω να μην με απογοήτευση στο μέλλον…πάντως το γουστάρω τρελά

Stelios

Καλησπερα σε ολους σας,ειμαι κατοχος S4 για το οποιο δεν θα σχολιάσω ολοι ξέρουμε τη εστη σε ολα τα θεματα κυριαρχο παντου.Και πρωην κατοχος xperia z η μεγαλύτερη απογοήτευση των τελευταίων χρόνων εκλαιγα τα λεφτα μου ελεως ξεκολατε μια φορα και εναν καιρο,και το z1 μια απο(σε μια εβδομαδα επεσε η τιμη του) τα ιδια τουβλο τουλαχιστον αυτα εχουν καποιο χρωμα.

βασιλης

@stelios
στελιο γιατι κραζεις το z?θες να μας πεις οτι το s4 εχει καλυτερη κατασκευη?ειναι πιο ομορφο?ε θα το ακουσω και αυτο….αν δεν αλλαξει τακτικη η Samsung και στα 5 GHz να τα παει τα galaxy ο κοσμος θα κοιταξει αλλου

Αποστόλης Ρόδος

Οι εταιρείες προσφέρουν αγαθά και εμείς επιλέγουμε ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες μας.
Κάθε ένας ´εχει να πει και μια ιστορια για το τι του έτυχε με κάποιο προϊόν που αγόρασε… Έτσι μπορεί να ακούσεις ή να διαβάσεις και καλά και κακά πράγματα.
Το Ζ1 για μένα προσωπικά τα σπάει σε παρα πολλα επίπεδα, αλλα έχω αποφασίσει πως δεν αγοράζω κινητό με κατω απο 32gb χώρο απο τη μάνα του. Θεωρώ πως στα λεφτα που πληρώνω για μια high end συσκευη, αυτα θα επρεπε να μου παρέχονται απλόχερα και όχι να τρέχω να αγοράζω έξτρα κάρτες.

Stelios

Παιδιά καλησπέρα και πάλι συγνώμη για την χθεσινή αυστηρή κριτική μου για το Z1 σίγουρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του βάσει των αναγκών του. Μπορώ να πω ότι σε ποιότητα τα Z,Z1 υπερτερούν. Απλός περίμενα κάτι καλύτερο σε σύνολο από το Z.

Panagiotis G

μετά από αυτό νομίζω έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα κατασκευής. παίζει να είναι το μόνο που δεν έσπασε μπροστα
https://www.xperiablog.net/2013/10/04/xperia-z1-in-drop-test-how-well-does-the-build-quality-hold-up/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Kratos

Δε θυμάμαι πότε είχα στην κατοχή μου ένα κινητό τηλέφωνο (είτε smartphone) και αυτό δεν έπεσε κάτω….. Ναι είναι πολύ θετικό το ότι δεν έπαθε κάτι η συσκευή εξωτερικά, αλλά σταμάτησε να είναι λειτουργικό… Μία μίκρη απογοήτευση την νοιώθω η αλήθεια είναι, αλλά δεν θα αποτελέσει κριτήριο για να μη το αποκτήσω..! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!! 🙂

lazaros

Το κινητό αυτό θα είναι το καλύτερο που έχει βγάλει η Sony και τα επόμενα κινητά που θα βγάλει θα είναι ακόμη καλύτερα.

eleni

εντάξει τα αξίζει τα λεφτά του .η sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και η οθόνη του είναι εντυπωσιακή με πολύ καλή φωτεινότητα

Johntsia84

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας, είμαι υποψήφιος αγοραστείς του Ζ1 και θέλω να να μάθω αν η ζελατίνες που έχει το τηλ.. μπροστά, πίσω μπορούν να αντικατασταθούν ρώτησα και στην SONY και μου είπαν ότι γίνεται είναι αλήθεια, γιατί ξέρω ότι βγαίνουν και τα γράμματα και είναι πολύ μείον για το τηλ…

Kratos

Ναι μπορούν να αλλάξουν οι ζελατίνες με αυθεντικές (+ τα γράμματα δλδ) πέρα από κάποιο κατάστημα της sony και σε κάποια άλλα καταστήματα με μικρό κόστος αναλαμβάνοντας και την τοποθέτηση… Μεγάλο ατού αυτό μιας και χαράζεται η ζελατίνα σχετικά εύκολα, το υαλί μένει πάντως πεντακάθαρο που είναι και το ζητούμενο νομίζω.!

Giannis

Παιδια εχω την εξης ερωτηση:
Οταν η καμερα ειναι στο αυτοματο με ποσα mpixels τραβαει?
Ειναι αναλογα το περιβαλλον?
Ρωταω γιατι μονο στο manual μου βγαζει επιλογη να το παω στα 20.

Xristos

Κάθε φορά που τα βάζω στο νερό αντέχει για μισή ώρα;

baggos

εμενα μου αρεσει να το παρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; η αν ειναι να παρο για πειτε μου πιο;;;;;;;;;;

antreas.nikolopoulos@gmail.com

Πάντως από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο

markos

Το Sony xperia z1 είναι ίδιο με το Sony xperia z1 honami;;γιατί στο skroutz έχει το Sony xperia z1 honami και θελω να ξέρω αν είναι ίδιο με αυτό που παρουσιάζεται.

μαρκος

Είναι ίδιο το z1 με το z1 honami;

Ιωάννης jb

ναι ρε μάρκο το ίδιο είναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.