Sony Xperia Z1, Με αλλαγές η έκδοση της T-Mobile

Το Sony Xperia Z1 οδεύει για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και για το δίκτυο της T-Mobile ωστόσο σε σχέση με την Ευρωπαϊκή έκδοση του, έχει ορισμένες αλλαγές που αξίζει να τις επισημάνουμε. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, δύο είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές, και αφορούν στην θέση της εμπρόσθιας κάμερας και στην θέση της υποδοχής 3.5mm. Η υποδοχή για τα ακουστικά/ hands-free βρίσκεται περίπου στο κέντρο, ενώ στην Ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής βρίσκεται αριστερά.

Επίσης η εμπρόσθια κάμερα στην έκδοση της T-Mobile βρίσκεται στα αριστερά πάνω, και όχι στα δεξιά όπως συμβαίνει με την Ευρωπαϊκή έκδοση. Επίσης παρατηρούμε στο πίσω μέρος έναν νέο πόρο μικρόφωνου, αλλά και ότι στην περίπτωση της έκδοσης για την T-Mobile το φινίρισμα στο μέταλλο περιφερειακά είναι περισσότερο γυαλιστερό ωστόσο ενδέχεται να μας ξεγελάει η λήψη της φωτογραφίας.

Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Με αλλαγές η έκδοση της T-MobileSony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Με αλλαγές η έκδοση της T-MobileSony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Με αλλαγές η έκδοση της T-Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Για ποιο λογο εγιναν αυτες οι αλλαγες?

jonjon

Υποθέτω ότι έχει να κάνει με δίκτυα!

dimz

Και καλά ότι είναι αποκλειστική παραλαγή για το δίκτυο της T-mobile, για να τραβήξει όσους θέλουν ντε και καλά να έχουν μοναδική συσκευή σε σχέση με τους άλλους και τα συναφή.

Panagiotis Tr

Πολύ χλωμό αυτό που λες dimz. Λογικά οι τροποποιήσεις αυτές γίνονται λόγω δικτύου όπως λέει και ο jonjon γιατί με μια γρήγορη ματιά διάβασα ότι για παράδειγμα η έκδοση AT&T ενός κινητού δε δουλεύει με T-Mobile, ενώ το αντίστροφο γίνεται ή κάτι τέτοιο. Θα σας γελάσω.

dimz

Δεν είναι καθόλου χλωμό, αν σκεφτείς πόσες εκδόσεις του Galaxy S II είχαν βγεί μόνο και μόνο για να έχει η κάθε εταιρεία κινητής τη μοναδική, καλύτερη έκδοση σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή αντίστοιχα με τις παραλαγές του Lumia 820 και του 925, αποκλειστικά πάντα για AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint κ.λπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.