Sony Xperia Z1s, Εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony

Πρόσφατα διαβάσαμε φήμες, ότι η ευρωπαϊκή έκδοση του smartphone που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία με την ονομασία Sony Xperia Z1 f θα ονομάζεται Sony Xperia Z1s. Το Sony Xperia Z1s αποτελεί στην ουσία μία μικρότερου μεγέθους έκδοση του Sony Xperia Z1.

Παρά το μικρότερο μέγεθος του ωστόσο δεν υπολείπεται σε δυνατότητες (με εξαίρεση την οθόνη). Το Sony Xperia Z1s έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ωστόσο λίγα λεπτά μετά οι υπεύθυνοι “κατέβασαν” την σχετική ανάρτηση. Ένας ωστόσο χρήστης, κατάφερε να “τραβηξει” ένα screenshot και να συντηρήσει τις φήμες σχετικά με την κυκλοφορία του.

To Sony Xperia Z1 s (λέγε με και Z1 mini) θα έχει διαγώνιο οθόνης 4,3 ιντσών ανάλυσης HD (720 x 1280 pixels), τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, 2GB RAM και κάμερα 20.7 Megapixel. Υποτίθεται ότι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση αύριο, σε σχετική εκδήλωση της Sony στην Σαγκάη, στην Κίνα. Διαφορετικά, το περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Sony Xperia Z1s, Sony Xperia Z1s, Εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony

Sony Xperia Z1s, Sony Xperia Z1s, Εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

δεν θα εχει τυχη. ο κοσμος θελει μεγαλα κινητα!!!!!! ,μεχρι και το iphone το τελευταιο οχυρο των μικρων κινητων απο 3,5 εγινε 4 και θα γινει και 4,7 ιντσες!!!!!μεχρι και 5,5 θα βγαλει!!

Antreas

Εγώ πιστεύω πως θα πουλήσει .βεβαια υπάρχει και το sp 4’6

Nio

Το συγκεγκριμενο με αυτα τα specs κ αυτην την αναλυση θα εχει γιατι θα πεταει…..

Voyager13

Kάνεις μεγάλο λάθος νομίζω. Δεν υπάρχει άλλη ναυαρχίδα με “φυσιολογική” οθόνη και οι “κανονικοί” άνθρωποι θα το τιμήσουν πιστεύω. Βέβαια και εγώ 5άρα οθόνη έχω και είδα και έπαθα να την συνηθίσω κάπως.

Dimitris

@tiamat Δεν αρέσει σε όλους να κουβαλάνε “ασπίδες”
Μια χαρά θα πουλήσει το συγκεκριμένο κινητό αν είναι και στην σωστή τιμή…

Darth

@tiamat μέγα λάθος κάνεις και εγώ εχω κινητό με 5 ίντσες (oppo find 5) αλλά με τα χίλια προτιμάω 4,3 4,5 ίντσες καθαρά και μόνο γιατί για ένα ΚΙΝΙΤΟ κουβαλάω τσαντάκι τώρα…………. θα πεις να επερνες μικρότερο….. αλλά δύστυχος χρειάζομαι παραπάνω δύναμη σε αυτό που κάνω με κινητό

jacob

@tiamat, επειδη σε θυμαμαι, αν η Ζαμζουνγκ εβγαζε κατι τετοιο… Ποσο τεεεεελειιιιιιο θα σου φαινοταν και ποοοοοση επιτυχια θα εκανε? Ασε μας ρε φιλε!
το κινητο ηδη εχει ρευμα, κατι το οποιο φαινεται στις χαμηλες πωλησεις του Ζ1 μετα την “ανεπισημη” ανακοινωση για το.. “μικρο” (αναλυτες αγορας)

enigma

@tiamat

Η sony έχει τα κτηνάκια των 5, 6in. Πολύς κόσμος θα τιμήσει το Ζ1s και μάλιστα περισσότερος από αυτούς που θα πάνε στο z ultra….Η apple θα πάει λογικά πάνω από 4in αλλά θα χει και μια πρόταση με λιγότερες in, την σειρά C λογικά…

tiamat

καλα jacob ο,τι να’ναι !!!!!????…

1) ειμαι πρωτα nexus ,μετα htc funboy, και υστερα ολα τα αλλα
2) οταν στη μαχη μεταξη nokia 1020 και sony z1 εδω στο techblog εδινα μαχη υπερ του σονι εσυ τι εκανες? (δε ξερω μπορει να εδωσες και συ, απλα δε σε θυμαμαι)
3) εχω δηλωσει οτι πλεον υποστηριζω playstation λογω ελευθεριων παρολο που ημουν xbox funboy (αρα ειμαι ανοιχτομυαλος)
και
4) απλα μετεφερα τη ταση της αγορας λεγοντας οτι μεχρι και η apple ετοιμαζεται για τη μεγαλυτερη κωλοτουμπα του αιωνα ετοιμαζοντας 4,7 και 5,5 ιντσες αναγκαζομενη και πιεζομενη απο τη πεινα και τη διψα του κοινου για οσο το δυνατον μεγαλυτερες χορταστικες οθονες !!!!!

ξεκαθαρισα τις θεσεις μου οσο καλυτερα μπορουσα !!!!!!
φιλικα tiamat

θα είναι όπως το z1 αλλα σε μικρό?

αν ναι και παραμενει κ αδιαβροχο θα σκιζει!

Chris K

Είμαι 23 ετων και κανένας φίλος μου δεν θελει να έχει κινητο πάνω από 4.7 ίντσες… Συζητάω με διαφορα παιδιά και γελάμε με αυτή τη μόδα που υπάρχει με τα phablets και το πόσο γελοία φαίνονται όταν τα κρατάει κάποιος και μιλάει…ΑΣυγγνώμη δεν θέλω να γίνω προσβλητικός απλά εκφράζω μια άποψη που την ακούω σχεδόν κάθε μέρα! Εδω και τόσο καιρο περιμένουμε ένα κινητό που να είναι 4.3 ίντσες, με δυνατότητες 5ιντσου! Δεν ξέρω πού έχετε δει ότι ο κόσμος προτιμάει μεγάλα κινητά πάντως εγώ δεν το χω δει! Ο κόσμος που ξέρω εγώ προτιμάει να κρατάει ένα smartphone που να έχει στυλ…Το z1s είναι νομίζω το κινητό που θα πουλήσει περισσότερο από κανένα άλλο… Ήδη γίνεται χαμός στα ξένα site, μέχρι και στην Αμερική που η Sony δεν κάνει πωλήσεις! Ο κόσμος αυτό θέλει και θα το δείξει πιστεύω! Μετά από πολύ καιρό έχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στη Sony! 

dimitra

Πολύ καλή δουλειά από τη sony . Μετά απο το Ζ1 που δν το αλλάζω με κανένα άλλο γτ έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και φωτό πολύ δυνατές , βγάζει και την mini έκδοση για να ικανοποιήσει όλη την γκάμα πελατών σε μέγεθος οθόνης

Νίκος

Τέλειο είναι το μικρότερο! Όχι παντόφλες εγώ προτιμώ το μικρό παρά τα τεράστια που βγάζουν! Άντε να έρθει Ελλάδα! Το έχω πάει αν έρθει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.