Sony Xperia Z1s, Νέα φωτογραφία πλάϊ στο Sony Xperia Z1

Ωσότου ανακοινωθεί επίσημα το Sony Xperia Z1s, θα έχουμε από τις διαρροές μάθει και δει σχεδόν κάθε πτυχή από την εξωτερική του εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του. Πριν λίγες μέρες, είχε διαρρεύσει μία φωτογραφία που έδειχνε το Sony Xperia Z1s, και ποιο συγκεκριμένα την πρόσοψη του, δίπλα στο Sony Xperia Z1, την ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας.

Και αυτή τη φορά, σε μία δεύτερη τέτοιου είδους διαρροή, έχουμε το Sony Xperia Z1s να “ποζάρει” πλάϊ σε ένα μωβ χρώματος Sony Xperia Z1, αυτή την φορά από το πλάϊ, και έτσι μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για το πάχος της συσκευής.

Να θυμίσουμε ότι το Sony Xperia Z1s θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας IPS LCD με διαγώνιο 4,3 ιντσών ανάλυσης 720p και θα είναι εξοπλισμένο με το Qualcomm Snapdragon 800 SoC, στα 2.2GHz και με 2GB RAM ενώ η κύρια κάμερα, θα είναι όμοια με του Sony Xperia Z1, στα 20,7 Megapixels, με σύστημα φακών G Lens και επεξεργαστή εικόνας BIONZ.

sony xperia z1s mini, Sony Xperia Z1s, Νέα φωτογραφία πλάϊ στο Sony Xperia Z1

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

μετα το τελευταιο update η καμερα του z1 εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα. αν ειναι ετσι και το μικρο τοτε αρκει για να ειναι μια super duper αγορα τα χριστουγεννα!!

ΣΤΕΛΙΟΣ

ΦΕΡΤΕΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

Darth

@tiamat ο ναι έστρωσαν τα χρώματα σε κάποιες περιπτώσεις και blurring εκεί που δεν πρέπει ακομι και το βράδυ μειώθηκε ο θόρυβος

djfapples

ποτε θα ανακοινωθει αυτο το τουμπανακι περιμενω απο τις 12 του μηνος αλλα τιποτα θα το χτυπησω αμεσα

NIKOΣ.Μ

Παιδια εχω το lg g2 δεκα μερες τωρα, και πραγματικα αλλαξα πλεον γνωμη για την lg. Το κινητο φυσαει πραγματικα σε ολα. Απο μπαταρια μεχρι καμερα και ολα τα αλλα. Ειναι σφαιρα δεν κρασαρει πουθενα οτι και να κανεις. Στην οθονη εχει γινει τρομερη δουλεια και απο καθαροτητα, και απο το μαζεμα που εχει στο παισιο της παρ ολο που ειναι 5,2. πιστευω μαζι με το σονυ Ζ1 ειναι απο τα πιο δυνατα κινητα αυτη την στιγμη. το note δεν το βαζω γιατι εχει αλλη κατηγορια (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ)

Le Tak

Djfapples κι εγώ το ίδιο! Κάθε μέρα ψάχνω όλο το ιντερνετ για να δω αν υπάρχει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά τίποτα! Κάτι ακούστηκε για τέλη Νοέμβρη, οπότε στα μέσα Δεκεμβρίου θα στεναξουν τα σκρουτζομαγαζα! Ελπίζω η τιμή του να είναι -400 ευρώ αλλιώς θα περιμένω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.