Sony Xperia Z1S, Ανακοινώθηκε αποκλειστικά για την T-Mobile στις ΗΠΑ

Ο @evleaks, μπορεί να έπεσε έξω στην… πρόβλεψη του, ωστόσο η Sony, πέρα από το Sony Xperia Z1 Compact ανακοίνωσε και το Sony Xperia Z1S για την αμερικάνικη αγορά και το δίκτυο της T-Mobile. Το Sony Xperia Z1S είναι σχεδόν όμοιο σε χαρακτηριστικά με την διεθνή έκδοση του Sony Xperia Z1, και διαφοροποιείται σε τέσσερις τομείς.

Κατά πρώτο λόγο, ο αποθηκευτικός χώρος διπλασιάστηκε, και από τα 16GB έφτασε τα 32GB, ενώ παραμένει επεκτάσιμος (έως και κατά 64GB μέσω microSD). Στο μενού της κάμερας επίσης, αποκλειστικά για τους πελάτες της T-Mobile η Sony ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία με την ονομασία BackGround Defocus (επιτρέπει στον χρήση να δώσει περισσότερο βάθος στις φωτογραφίες, τονίζοντας τα στοιχεία που βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ θολώνει περισσότερο τα στοιχεία που βρίσκονται πίσω στο παρασκήνιο).

Εμφανισιακά, η αδιάβροχη υποδοχή για τα ακουστικά μετακινήθηκε προς το κέντρο του πάνω μέρους του smartphone, ενώ η εμπρόσθια κάμερα μετακινήθηκε στα αριστερά από το λογότυπο της Sony στην πρόσοψη (στην “διεθνή” έκδοση βρίσκεται στα δεξιά όπως κοιτάμε το κινητό).

Sony Xperia Z1S, Sony Xperia Z1S, Ανακοινώθηκε αποκλειστικά για την T-Mobile στις ΗΠΑSony Xperia Z1S, Sony Xperia Z1S, Ανακοινώθηκε αποκλειστικά για την T-Mobile στις ΗΠΑ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

BackGround Defocus….που επιτρέπει το focus σε σημείο που θέλει ο χρηστής, ποια εταιρεία το έκανε ήδη μέσω εφαρμογής (να σκεφτώ)…η Nokia με το Nokia Refocus.

chris

Tasos μην το ψάχνεις η NOKIA είναι αρκετά μπροστά σε όλους τους τομείς!!! (κάτοχος LUMIA 720)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.