Sony Xperia Z2, Δείγμα βίντεο με ανάλυση 4K

Κρατάμε στα χέρια μας το Sony Xperia Z2 και λίγο πριν το επίσημο hands-on video από το TechboogTV δοκιμάζουμε την κάμερα 20.7 Megapixel στη δυνατότητα να πραγματοποιεί λήψη βίντεο επιπέδου 4K και συγκεκριμένα με ανάλυση 3840×2160 pixels. Το Z2 δείχνει να έχει έναν πολύ καλό σταθεροποιητή εικόνας και ένα αποδεκτό ψηφιακό zoom που μπορεί να παραμορφώνει την εικόνα όπως είναι φυσικό όμως την φέρνει κοντά.

Τύπος αρχείου: MP4
Μέγεθος: 535.3 MB
Διάρκεια: 01:18
Διαστάσεις: 3840×2160 pixels
Codecs: H.264, AAC
Κανάλια ήχου: 2

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης και μετά από 4 με 5 λεπτά το application της κάμερας διακόπτει την εγγραφή και κλείνει επικαλούμενο αυτή την κατάσταση. Γενικά το κινητό ζεστένεται και εξαρτάται πόση ώρα το δουλεύετε ήδη και έχει αγγίξει μια θερμοκρασία. Εννοώ ότι αν ξεκινήσετε να τραβάτε βίντεο 4K από κατάσταση stand-by ο χρόνος που θα έχετε στη διάθεσή σας θα είναι μεγαλύτερος. Λίγο περίεργο ακούγεται αυτό και περιμένουμε να δούμε πως θα λύσει το θέμα η Sony Mobile.

Δείτε το στο YouTube σε μεγάλος μέγεθος και μην ξεχάσετε να επιλέξετε ανάλυση 2160p (4Κ).

, Sony Xperia Z2, Δείγμα βίντεο με ανάλυση 4K

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

74 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis

Ωραίο τηλέφωνο απαράδεκτο βιντεο για 4κ

Dimitris547

Ο υπολογιστής μου κόλλησε!!!

Λευτέρης

Για το s5 έχεις βγάλει τίποτα παρόμοιο Κώστα? Ρωταω για να το δω δεν είναι κριτική 😛

Γιάννης

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι πρέπει να κρίνουμε στην πράξη και όχι βάση προδιαγραφών. To S5 ούτε ζεσταίνεται ούτε κολλάει.

thomas

Αλλο ελαττωμα του “τελειου” xperia z2…του “καλυτερου κινητου για φετος”….ετσι αναφερατε μερικα fan boys της sony….τελικα ομως αρχιζουν και εμφανιζονται τα προβληματα του τελειου z2….κι οταν πολλοι φιλοι αναφερουν οτι τα κινητα της sony βγαζουν πολλα ελαττωματα τοτε σφυριζετε αδιαφορα….λες και δεν ξερετε…λες και δεν εχετε ακουσει απο φιλους σας ή απο συγγενεις σας….

Νίκος

Εγώ έχω το Xperia z1 καιρό τώρα και δεν έχω πρόβλημα κανένα και με κιτκατ Android!

Παναγιώτης

Για ποιο λόγο παγώνει η οθόνη ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά και είναι φορτωμένο ολόκληρο το βίντεο;

Αντρέας

Πάρτε ξύδι.Πόσα μα πόσα fanboys έχουν Samsung Aplle. Απλά καταλάβετε ότι θα πρέπει να περιμένετε note 4, g3,αλλά και πάλι θα υπάρξει ζ3.

thomas

Μαλλον ο προηγουμενος δεν διαβασε το αρθρο και ειδικα τις τελευταιες σειρες…ας το διαβασει πρωτα και μετα σχολιαζει….

Μιχάλης

Κώστα άμα μπορείς πριν τα πας πίσω το HTC one και το z2 βγάλε κάποιες φωτογραφίες δείγματα και ανέβασε τες να δούμε ποιότητα

wrangler10

Εχει λόγο που ειναι αδιάβροχο το τηλέφωνο.Το βάζεις σε ποτήρι με νερό και παγάκια και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης λύθηκε..τόσο απλό .χαχαχα :Ρ

kosmas

@wrangler10 +1!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!για γελια ειναι!!!!!

nikos

Απαραδεκτα λαθη απο τη sony,ελπιζω πως το προβλημα λυνεται με καποιο update αλλιως θα παει απατο!Και μετα αναρωτιεται γιατι δεν την προτιμαει ο κοσμος με τοσες προβληματικες συσκευες.

Darth

το κατεβασα στο pc να δω (youtube σε τετοιες αναλισεις δεν την παλευει) τπτ το ιδιεταιρεο το video…….. γενικος χροματα κλπ κλπ δεν πιθουν αν το εβλεπα χωρις να ξερω θα ελεγα οτι ειναι ενα video απο 720π camera κινιτου με μετριο φακο

νικ

Ολες οι νεες συσκευες των πρωτων εβδομαδων παντα εχουν τα θεματακια τα οποια λυνονται στη προκειμενη περιπτωση με ενα update.
Για τη καμερα του σ5 γιατι δε λετε το προβλημα που αναγκαστηκε να δωσει νεες συσκευες το οποιο προβλημα δεν εφτιαχνε με τιποτα?
Το κινητο τα σπαει απλα σε ολα του!!

Γιανναρε

+όσα θέλεις νικ

ΣΤΕΦΟΣ

δεν ξερω ρε παιδια αλλα γιατι βγαζουν βιντεο 4κ ας κανουν τις τηλεορασεις 500 ευρω και μετα .ας φτιαξουν πρωτα τελεια σταθεροποιηση στα 1080π και βλεπουμε αν ειναι δυνατον

Tasos Spanos

Παιδια μην μπερδευεστε. Μερικες φορες αναλογα με την συνδεση το youtube ριχνει την αναλυση και ενω λεει κατω δεξια 4κ μπορει να ειναι 480p.
Εγω βλεπω στο iMac μου το βιντεο με 22” οθονη και μιλαμε για αρκετά καλη ποιοτητα για κινητο.
Full Screen το βαζω το βιντεο και ειναι πολυ πολυ καλο. Φυσικα καπου στην μεση σταματαει μετα αλλαζει αναλυση το ξανα βαζω απο την αρχη γενικοτερα το youtube φταιει οχι το κινητο.
Διαβαζω κατι αλλα κολλησε ο υπολογιστης μου κατι τετοια. Εννοειται θελει ισχυ ενα μηχανημα για να παιξει τετοια βιντεο αν πας να το δεις σε καποιο παλιο μηχανημα και 1080p να το δεις θα κολλαει.

Sony δεν εχω ουτε και θα παρω αλλα να πουμε την αληθεια το βιντεο ειναι παρα πολυ καλο.
Ο αδερφος της κοπελας μου εχει το Z1 και μας στελνει καμια φορα φωτογραφιες και εχω παθει πλακα φαντασου το Z2.

Ας μην λεμε οτι ειναι χαλια και τετοια. Τουλαχιστον ας δει καποιος το βιντεο σε 4κ σε καλο υπολογιστη και μετα ας πει οτι ειναι χαλια.

Σωτηρης

Πως στα κομματια να δω βιντεο 4κ σε HD οθονη?

nikos

το τετραπύρηνο λάπτοπ μου αντέχει μέχρι 1080p online streaming, και μέχρι 1080p αποδίδει η οθόνη του… τώρα ποιος ο λόγος να έχω ένα κινητο που να βγάζει 500mb 2 λεπτά βίντεο (χάλια ποιότητα φακού) και να είναι άχρηστο ? διότι και τα 1080p full HD είναι!

Johnny

Το 4Κ με αφήνει αδιάφορο γιατί και με το FHD μια χαρά βολεύομαι.Αν και το συγκεκριμένο 4Κ δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Αλλά με αυτό το πρόβλημα της υπερθέρμανσης κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στη Sony γιατί είναι κρίμα να έχουν ένα τόσο καλό smarphone όπως το Xperia Ζ2 και να έχει τέτοιο θέμα. Ελπίζω να λυθεί. Άμα δεν το διορθώσουν πάντως θα φάνε κράξιμο και θα έχουν δίκιο όσοι θα τους κράξουν.

Panagiotis - Volos

Παναγιώτη για να παγώνει η εικόνα και να ακούγεται ο ήχος πιθανόν να έχεις αργή micro sd κάρτα. Θέλεις σίγουρα class 10 επώνυμη ίσως και γρηγορότερη για 4κ βίντεο.

TOm

Γενικα τα sony με την θερμοκρασια και την καταναλωση δεν τα πανε καλα. Απο ποιοτητα meh. Υπαρχουν καλυτερα 4k κινητα.

THE TRUTH

Το 4κ ειναι αχρηστο τωρα!!!Υστερα απο 3-4 χρονια που θα αγοραζεις 60αρα τηλεοραση κατω απο χιλιαρικο να το καταλαβω ή εστω να εχει 4κ οθονη το κινητο..Σαν κινητο το Ζ2 με αφηνει αδιαφορο,οκ καλο ειναι απλα δεν εχει κατι να ξεχωριζει και ειναι και λιγο παντοφλα,με τα τεραστια πλαισια γυρω γυρω!!Καλυτερα να περιμενουμε lg g3,nokia 930 και μετα να τα συγκρινουμε ολα μαζι και βλεπουμε πιο θα κανει τη διαφορά,αν και οι γνωστες του αθληματος ξερουν ηδη την απαντηση 😉

Tom

Δεν ειναι αχρηστο. Δεν χρειαζεται να εχεις 4k TV 60αρα για να καταλαβεις την παραπανω λεπτομερεια. Και σε 20 HD monitor να το παιξεις το βιντεο φαινεται η διαφορα. Για να το πω αλλιως αν ηταν αχρηστο τωρα το το 4κ βιντεο τοτε θα ηταν αρχηστη οποιαδηποτε αναλυση φωτογραφιας πανω απο λιγα megapixel. Ομως δεν βλεπω κανεναν να μην ζηταει οσα MP γινεται 😀

kosmas

Οι συσκευες των πρωτων εβδομαδων μπορουν να εχουν θεματακια….ομως το z2 ειναι αρκετα παλιο πλεον για να εχει θεματακια…..

Takis

Εσείς που λέτε ότι θα πάει άπατο επειδή ζεστένεται στο 4Κ ,θα ήθελα να ήξερα ,έχετε τηλεόραση 4Κ??? ,ή είναι κάποια σημαντική λειτουργεία το 4K?
Στα υπόλοιπα το κινητό είναι super ποιός νοιάζεται για το 4Κ ,πέσαν όλα τα sammy fanboys να το θάψουν λες και είναι ζήτημα ζωής το 4Κ. Ακόμα και να τραβήξεις βίντεο 4Κ δεν μπορείς να το δείς η οθόνη του κινητού είναι 1080p και οι τηλεοράσεις αυτές κοστίζουν πάνω από 2 χιλιάρικα ,ας μην είμαστε υπερβολικοί… Just saying Πάντως είναι λάθος της εταιρείας αυτό αλλά όχι τόσο σημαντικό ,σε 1080p είναι μια χαρά υποθέτω.
Το πρόβλημα αυτό θα λυθεί λογικά με κάποιο bug – fixing update.

Tom

Τακη αν δεν θες 4k τοτε γιατι θες καμερα με πανω απο 3.1 megapixel (=1080p)?

john

Εγω εχω το s5 δεν μου εχει κανει κατι τετοιο…
Η καμερα του s5 ειναι η καλυτερη απο ολα τα αλλα κινητα εχω κανει τεστ με παρα πολλα αλλα κινητα απλα ειναι 2 χρονια ποιο μπροστα απο τους αλλους…

kosmas

@Takis εσεις τα Sony fan boys μας λεγατε οτι ειναι σημαντικη η λειτουργια 4k και τονιζατε την καμερα του “τελειου” κινητου….τωρα που εμφανιστηκε μεγαλο θεματακι τα μαζευετε και μας λετε οτι….ελα μωρε σιγα….ποιος το χρειαζεται το 4k;;;;;αχρηστο ειναι….τωρα εγινε αχρηστο γιατι ετσι μας βολευει λοιπον…οκ…..

kosmas

Οσο για τα fix updates της sony τα εχουμε μαθει παρα πολυ καλα ολα αυτα τα χρονια…και το ποσο διορθωνουν προβληματα και δεν δημιουργουν αλλα μεγαλυτερα…

nikos

@tom,@kosmas +1,@Takis αν δίαβαζες καλύτερα το άρθρο θα έβλεπες πως γράφει ότι το κινητό

nikos

έχει θέμα υπερθερμανσης γενικα!

kosmas

@nikos τωρα που ανεφερες αυτο θα βγουνε τα sony fan boys και θα πουνε…..ελα μωρε….ετσι κι αλλιως δεν θα το χρησιμοποιουμε το κινητο….διακοσμητικο θα το εχουμε….απλα για να γυαλιζει πανω στο τραπεζι!!!! :Ρ

ένας

είχα xperia z z1 και πριν μια βδομάδα Ζ2 όμως είχα και Galaxy και note και iPhone.Η σειρά Ζ απλά τα σπάει.(γιανα είμαι ειλικρινής έχω ακούσει και εγώ μερικά fanboys ίσως πιο πολύ της Samsung αλλά και της Sony να λένε για το φανταστικό 4k όμως και από τις δύο μεριές ήταν λίγοι. Ωσ κάτοχος Ζ2 πιστεύω πώς είναι μια καινοτομία αλλά ακόμα αχρείαστη.) Ναι όντως ζεσταίνεται αλλά όχι όσο τραγικά γράφει το άρθρο.

nikos

χαχαχα @kosmas πεθαίνω από τα γέλια και που ξέρεις,μπορεί να φανεί χρήσιμο για δίσκος σερβιρίσματος 😛

George

Είχα Ζ Ζ1 και εδώ και λίγο καιρό Ζ2. Αλλά είχα επίσης galaxy note και iPhone. Η σειρά Ζ απλά τα σπάει,.Η κάμερα είναι μάλλον άπιαστη η ποιότητα φανταστική οι ταχύτητες αέρας. Σίγουρα υπάρχουν μειωνεκτηματα όπως και σε όλα τα κινητά, αλλά αυτό με την μου έχει συμβεί μονο στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ ΕΦΈ. Κατά τα άλλα απίστευτες συσκευές. ( έχουμε ακούσει κατά καιρούς από fanboys samsung sony klp ότι το ⚃Κ είναι μια μοναδική καινοτομία από τις εταιρείες αλλά σίγουρα είναι αχρείαστη)

dark_master

Το θέμα με το Ζ2 δεν είναι μόνο η υπερθέρμανση που έχει γενικά αλλά και τα προβλήματα στεγανοποίησης που παρουσίαστηκαν στις πρώτες παρτίδες.
Όσον αφορά την υπερθέρμανση έχει όλο το τηλέφωνο πρόβλημα αφού σύμφωνα με τις φήμες στράφηκαν στη Nec για να δανειστούν το σύστημα υδρόψυξης(!) που είχε βγάλει πριν 1,5 χρόνο σε κινητό. Το θέμα λοιπόν είναι υπαρκτο όσο και αν θέλουν κάποιοι να το αγνοήσουν και δεν αφορά μόνο την κάμερα αλλά ολο τον εσωτερικό σχεδιασμό της συσκευής(για αυτό και η χαμηλότερες τιμές από το Ζ Ultra,Z1 στα benchmarks παρόλο που σαν hardware θεωρητικά η συσκευή είναι ανώτερη). Επίσης, αν ισχύουν οι φήμες για τοποθέτηση υδρόψηξης,δεν ξέρω κατα πόσο είναι ενδεδειγμένη η χρήση της υδρόψηξης αφού αυτό το καθιστά ευάλωττο σε πτώσεις.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γνώριζαν από καιρό στη Sony και για αυτό κατά την παρουσίαση του Ζ2 ανέφεραν για αλλαγή σχεδίασης του omnibalance σχεδιασμού στο επόμενο μοντέλο!

karesioua22

Εγω νομιζω πως τραβαει βιντεο sk@@@a k ουτε για 1080p δεν φαινεται και μου αρεσε που κατηγορουσατε το s5 τελικα το s5 ειναι καλύτερο και μου αρεσε που sto poll με to s5 m8 z2 βγαλατε το s5 τελευταίο ενω ειναι καλητερο .τελικα οτι σας σημφαιρει λετε

wrangler10

Τόσα πολλα ΑΑΑΑ που έβαλε ο απο πάνω ειναι σαν να πέφτει στον γκρεμό χαχαχα.Το Z2 μια πολυ καλή συσκευή ανεξάρτητα τι λεει ο καθένας αλλα δυο πράγματα δεν μου άρεσαν στο να το συμπεριλάβω στην wish list μου.Το ενα ειναι τα μεγάλα περιθώρια (μην τα πω bezels και φωνάζουν μερικοί χαχα) και το άλλο ειναι ενα video που ειδα στο youtube που πέφτει κάτω το τηλέφωνο και ενώ δεν παθαίνει γραντζουνια η οθόνη δεν ξανάναψε (triluminus ).

Drake

@john
“Η καμερα του s5 ειναι η καλυτερη απο ολα τα αλλα κινητα εχω κανει τεστ με παρα πολλα αλλα κινητα απλα ειναι 2 χρονια ποιο μπροστα απο τους αλλους…”

Διάβασε το σχόλιο σου το 1020 μου και ακόμη γελάει!!! Hard reset θα χρειαστεί για να συνέλθει!!!

THE TRUTH

Drake +1

Tom

Για να μην λεμε μονο βλακειες ομως, δες το με τα ματια σου. 1080p τρομερης ποιοτητας (dslr) εναντιον 4k μετριας ποιοτητας (note 3).

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-3-vs-canon-eos-5d-mark-iii-camera-test-9876/

Ασχετως αλλων χαρακτηριστικων οπως το δυναμικο ευρος ποιο πιστευεις οτι εχει την καλυτερη λεπτομερεια.

Δες το και απαντα μου ομως μην το παιξεις οτι δεν ειδες σχολιο και δεν απαντας και οτι καπου χαθηκε η συζητηση. Δες το λινκ, δες το βιντεο και απαντα.

jonjon

Τομ@ μην αγχώνεσαι μάλλον οι περισσότεροι φίλοι χρησιμοποιούν hasselbland!!!! Και γι’αυτό έχουν υψηλές απαιτήσεις ;-).

σταυρος

@Κοσμα το κομπλεξ παει συννεφο μαζι κακια κ ζηλια!

@Tom η διαφορα σε οθονες hd fhd ειναι ελαχιστοτατη.

τασος

Ρε μην πλακωνεστε..ο truth εχει δικιο σε αυτα που λεει για την αναλυση 100% @Tom αν δεν ξερεις ενα θεμα μην μιλας καλυτερα

jonjon

Tom@ εκτός θέματος τώρα που φάγαμε τον σχεδιαστή! Λες να έχει κάνα 350 το Σεπτέμβρη να το πάρουμε 🙂

Τομ

Τασο και the truh ψαξτε ενα βιντεο στο σαιτ που συγκρινει βιντεο απο note 3 4K και απο full frame DSLR. Η οθονη μου του PC μου εχει 100ppi και η διαφορα φαινεται απο τα πρωτα δευτερολεπτα ακομα και το καρε να παγωσεις.

Αν δεν μπορει καποιος να διακρινει την διαφορα σε αναλυση καταγραφης και σε αναλυση απεικονισης δεν μπορω να κανω κατι παραπανω. Για το συγκεκριμενο θεμα ξερω αρκετα αρα δεν πα να χτυπιεσται.. Απο κινητα ξερω λιγοτερα ας μου πει κανεις οτι θελει. Στο θεμα φωτογραφια βιντεο μπορω να καταλαβω ποιος ξερει και αρα να κανω σοβαρη συζητηση, και ποιος δεν ξερει αρα να τον παιρνω στην πλακα και να τον αφηνω να νομιζει οτι κανει κατι λεγοντας για κοπελες και χουφτες.

The truth εισαι γελοιος πανε να ξεδωσεις λιγο.

@Jonjon ποιο ρε συ;

jonjon

Τομ@ Το s5!!!

τασος

@Tom εισαι απλα ασχετος!Οποιος κανει μια αλπη ερευνα λιγων λεπτων στο διαδικτυο θα δει αμεσα οτι διαφορα δεν υπαρχει.Μου φαινεται καλα στα χωνει ο truth..

jonjon

Παιδιά Έχουμε ξεφύγει λίγο το περιβόητο 4Κ στα κινητά είναι trend και τίποτε άλλο προς το παρόν.

Νωντας

To 4k ειναι απλα μοδα προς το παρον και τιποτα αλλο,συμφωνω με τασο..@Tom δεν φαινεται η διαφορα τα εχω δει απο πολυ κοντα

Tom

Για να ξεκαθαρισω: Μιλαω για την οθονη ενος υπολογιστη στις 20 ιντσες ετσι οχι στο 5ιντσο κινητο. Αν θελετε μπορω να σας στειλω και ενα ωραιοτατο βιντεακι στο youtube. Ολα αυτα που λεω για 4k βιντεο κατεβασμενο σε 1080p για τις αναγκες του youtube και των mainstream οθονων/τηλεορασεων ετσι.

Περιμενω απαντησεις

jonjon

Tom@ μάλλον κατάλαβαν hansaplast 😉

dimitrisdim14

@DRAKE +41 !! Ωραίο σχόλιο … Χαχχαχχα έλιωσα !!

Takis

Το κάνατε σήριαλ το άρθρο ,οπότε παραθέτω την άποψή μου για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις. 1)@Τομ ,τα πολλά μεγαπίξελ τα αγοράζει κάποιος για τις φωτογραφίες ,το βίντεο εξάλλου είναι 2ΜP (1080p) και 8MP αντίστοιχα (4Κ). 2)@kosmas ,δεν μπορείς να με πεις sony fanboy διότι έχω κινητά από τις πρισσότερες εταιρείες ,έχουν περάσει από τα χέρια μου nokia ,motorola ,sony ericsson ,samsung και sony ,το προπροηγούμενο μου κινητό ήταν sammy το έδωσα όμως. Επίσης ποτέ δεν ήθελα 4Κ στο Ζ2 ή σε κινητό γενικότερα ,ούτε με ενδιέφερε γενικά το 4Κ σαν δυνατότητα ,ένα extra είναι ,δεν είναι απαραίτητο στη λειτουργεία του κινητού δηλαδή το Ζ1 ,G2 ,S4 ,HTC ONE M7,που δεν είχαν 4Κ τα αγοράζαμε για να γυαλίζουν στο τραπέζι? ,αν ήταν έτσι δεν αγοράζαμε κάνα dummy καλύτερα?? και κάτι ακόμα αυτό που είπες για τα updates το έκανε η sony στα xperia του 2011 και 2012 τα οποία μπορούσαν να επανέρθουν με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. @nikos ,έχω δεί όλο το άρθρο και το βίντεο ,απλά η 4Κ δυνατότητα δεν είναι κριτήριο αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Γενικότερα ,όποιος θέλει το 4Κ για επαγγελματικούς λόγους ας αγοράσει μία επαγγελματική 4Κ βιντεοκάμερα ,από κινητό δεν κάνεις… Συνέχεια »

P@NOS

@tom φίλε έχεις άδικο, συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα! Πάρε ένα note 3 και τραβά ένα βίντεο σε 4κ και μετά τραβά το ίδιο βίντεο με το note πάλι σε fullHD, περνατα στο PC και σου εγγυώμαι ότι δεν θα δεις καμία διάφορα!! Κανε το ίδιο και σε φοτο μια με 13mp και μια με 8mp…
Διαφορά θα καταλάβεις μόνο αν έχεις 4κ tv..

Μακης

@Tom η συγκριση σου ειναι για γελια στο βιντεο που παραθετεις σαν επιχειρημα..Ειναι αλλοι φακοι,αλλο bitrate,θερμοκρασια χρωματος κ.λ.π..Οντως με ολα αυτα διαφορετικα αμα πας ΠΟΛΥ κοντα το Note 3 και ενδεχομενως να ειναι αλλα σιγουρα οχι λογω αναλυσης…Οι τηλεορασεις μας και τα μονιτορ δειχνουν 2 εκ.πιξελ,οταν εσυ δινεις 8 εκατομ.πιξελ και μαλιστα μεσα απο το διαδικτυο μοσο σαφη συμπερασματα δε μπορεις να βγαλεις!

Alexis

Δεν ειναι ότι καταλαβαινει διάφορα κανείς απλά γενικώς το βίντεο σε s5 note 3 ειναι καλύτερο από το z2! Αυτό όμως σίγουρα δεν θα με κρατούσε στο να το αγοράσω γτι ειναι ένα εξαιρετικο smartphone! Πάντως στην δικιά μου οθόνη 23 ίντσες Full hd δεν βλέπω καμία διαφορα και το κατέβασα και σε fhd και σε 4k!

Μιχάλης

Κωστα το z2 έχει χρονικό περιορισμό στην εγγραφή βίντεο 4k;Γιατί το s5 μου μου επιτρέπει μόνο 5 λεπτά κάθε φορά.

Γιαννης

Διαβάζουμε, διαβάζουμε, έλεος!!!!!!
Εγώ έχω να πω τα εξής:

1) Σίγουρα είναι ελλάτωμα η υπερθέρμανση του κινητού και το ξαφνικό κλείσιμο της εφαρμογής.

2) Αν δεν έχεις τηλεόραση που να υποστηρίζει ανάλυση 4K, είναι άχρηστο να τραβάς στα 4Κ, μια χαρά είναι και τα 1080p.

3) Τόσο άγρια επίθεση δεν έκανα ούτε εγώ στον Tom, που ναι διαφωνήσαμε αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έθιξα προσωπικά θέματα, στυλ χούφτας και τα λοιπά. Όπως επίσης ούτε του έγραφα ένα κατεβατό σχόλια για να τον ισοπεδώσω προσωπικά.

4) Tom, διαφωνώ μαζί σου κι εγώ, αλλά δεν πρόκειται να σε θίξω, έχεις τη γνώμη σου, έχω τη δική μου.

5) Είναι Σάββατο και ξεκολλήστε μερικοί με τις άγριες επιθέσεις, πάμε να ξεφαντώσουμε ρε!!!!! Η ζωή είναι εκεί έξω, και όχι σε κρύες οθόνες!

greg

καλα δειτε το hand-on του κωστα στο youtube και δειτε τι γινετε με την καμερα ελεος σκας 750 ευρο και δεν εχεις καμερα

AnakinSkywalker

Ειρήνη υμίν!

Tom

Γιαννη και λοιποι που εκφραζετε την αποψη σας σαν ανθρωπο σεβομαι την αποψη σας και ευχαριστω για την συζητηση. Τωρα αντιμετωπιση τυπου THE TRUTH και γενικοτερο κραξιμο κλαιν στην ηλιθιοτητα απο ενα σημειο και μετα συνηθιζεις. By the way φιλε THETRUTH κοπελα εχω και μαλιστα πολλα χρονια αρα κατι κανω καλα. Μπορει να πιστευετε οτι η διαφορα δεν ειναι μεγαλη οκ παω πασο. Με το οτι η διαφορα ειναι ανυπαρκτη διαφωνω ομως. Anyway. Επισης εψαξα βιντεακια απο Note 3 παλι για τον φιλο που λεει οτι ειναι διαφορετικα πραγματα με διαφορετικες θερμοκρασιες χρωματος οπτικα κλπ. Αυτο να ισχυει δεν συγκρινω ιδια πραγματα σε αυτα που στελνω ομως τωρα βρηκα 2 βιντεακια απο την ιδια πηγη με διαφορετικη αναλυση 2k (1080p δηλαδη) και 4k. Σαββατο Γιαννη μου αλλα οταν δουλευεις 6 η ωρα Κυριακη μηδεν ξεφαντωμα 😀 Στελνω στο επομενο post τα δυο link απο το youtube που βρηκα και αποχωρω για υπνο. Εγω πιστευω οτι στα δυο δειγματα αυτα η διαφορα ειναι εμφανης. Αν καποιος δεν την βρισκει εμφανη παω πασο. Ας κανει τον κοπο να τα δει ομως οποιος λεει οτι δεν παιζει διαφορα. Η οθονη μου ειναι μια phillips 21.5 1080p και μαλιστα σχετικα χαμηλης ποιοτητας (130 ευρω… Συνέχεια »

marios

https://www.youtube.com/watch?v=n1yYFf06ya0 ναι εχει θεμα με την καμερα κριμα !!!

Αντρέας

Ασ μιλήσει και κάποιος λογικός. Μην αρπαζεστε ρε παιδιά αφού ίσως κανείς δεν θα πάρει το κινητό. Σας υπενθυμίζω ότι μιλάμε για μια κορυφαία συσκευή. Εγώ για να μην κάνω τον άσχετο έχω ζ1 και έχω εφαρμόσει την τεχνική . Άρα STAY COOL 😎 και καλές βουτιές

69coment

Sony Xperia Z2 vs Samsung Galaxy S5 4K Video & Audio

https://www.youtube.com/watch?v=D_1_ayEHazg

pantzos

Κώστα άνθρωπος είσαι και εσύ καλά έκανες και έλειπες το Σαββάτο, τη άλλο μπορείς να κάνεις εκτός από το να σβήνεις τα προκλητικά σχόλια δεν μπορείς να κάθεσαι στο pc και 100 ώρες συνεχόμενες.

Τομ

Κωστα αν νομιζεις οτι ειπα κατι που δεν επρεπε πες το μου προσωπικα σε μεβα και σταματω εδω. Που ηδη το εχω κανει δηλαδη απλα αν μου πεις οτι εσφαλα δεν ξαναγραφω τιποτα στο θεμα.

Στα αλλα. Καλησπερα κατ αρχας
Ειδα οτι το σχολιο με τα λινκ που εστειλα δεν δημοσιευτηκε. Θα ξαναπροσπαθησω. Με διαθεση για ανταλλαγη αποψεων παντα. Οποιος τον ενδιαφερει ας τα δει. Κυριως τα ατομα που λενε οτι εχουν δει συγκρισεις και δεκ υπαρχουν διαφορες η δεν φαινονται. Δεν ειμαι ειρωνικος ειλικρινα ενδιαφερομαι. Εγω νομιζω οτι η διαφορα ειναι εμφανης στα βιντεακια που θα στειλω και απο την ιδια πηγη. Για να δουμε θα δημοσιευτει τωρα;

mpoumpino

Nexus 5 τέλος…

Βασιλης

Παιδια ολες οι συσκευες κατι εχουν,ειτε σοβαρα κολληματα ειτε οχι,προφανως μια εταιρεια σαν τη σονυ πρεπει να δοκιμασει πραγματα και ειμαστε ολου beta testers οπως και με το ps4,xbox one κτλπ.Οσον αφορα το 4κ δεν ειναι κατι τρομερο,ουσιαστικα ειναι πολλα καρε μαζεμενα,εγω εχω περασει Ρομ στο g2 απο το G pro 2 και εχει 4κ βιντεο,ποτε δεν τραβαω γιατι πολυ απλα ειναι ολιγον αχρηστο για τωρα,ισως μετα απο 5 χρονια που θα γινουν σουπα οι 4κ οθονες.βεβαια ετσι οπως το πανε με τα κινητα μαλλον θα δουμε 4κ σε λιγους μηνες,νομιζω το g3 θα υποστηριζει η QHD

φωτι

Βρε πεδία τι smartphone μου προτινετε εσισ . Εσι Κοστα Τίμου προτινισ με 330€ maximum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.