Sony Xperia Z2, Καθυστερεί η κυκλοφορία του και στην Ελλάδα

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Techblog, το Sony Xperia Z2 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και εκεί που το αρχικά το περιμέναμε για τέλη Απριλίου, σίγουρα πάμε για την πρώτη εβδομάδα Μαίου, ίσως και λίγο πιο μετά.

Αυτή η καθυστέρησει δεν παρατηρείται μόνο στη χώρα μας, σε Αγγλία και άλλες χώρες πήγε μερικές μέρες μπροστά η κυκλοφορία του Sony Xperia Z2 χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από τη Sony Mobile για αυτό το γεγονός. Η τιμή του Sony Xperia Z2 στην Ελλάδα θα είναι 749 ευρώ.

Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z2 Ελλάδα, Sony Xperia Z2, Καθυστερεί η κυκλοφορία του και στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

749 eurw στα μαγαζιά γιατί στο skrutz θα έχει 550 λέμε τώρα όπως συνέβη με το lg g flex

γιωργος λαγγουρετος

μακαρι το περιμενω πως και πως να ερθει να το παρω κατευθείαν…

dark_master

Άντε μπας κ διορθώσουν τα προβλήματα που παρατήρησαν οι κάτοχοι του στη Σιγκαπούρη. (Αν κ με την Sony ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…)

ιωαννης

Αν ισχύει το 550 θα το πάρω 100%
Κάτοχος htc one

George E.

Καθυστερεί, καθυστερεί και ο ανταγωνισμός τρέχει…

Aruganos

Μακάρι να έχει 550 στα skroutzoμάγαζα αλλά δεν το πιστεύω. Το S5 που έχει 759 ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες το βλέπω 60-80 ευρώ κάτω στα γνωστά μαγαζιά του skroutz και μόνο σε ένα έχει 659. Ίδωμεν…

Dimitrinho

Δεν αξιζει ρε παιδια το lg g2 παραμενει το κορυφαιο και σε 318 ευρω στο skroutz εχει και ελαχιστα bezels δαγκωτο g2

Tasos

και πάλι 60-80 ευρω ειναι λεφτα δεν στα χαρίζει κανεις

kostas

καλά το Ζ2 αναμένεται να σαρώσει αν κάποιος δει τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σου προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όχι ως φανατικός κάποιας εταιρίας

Νικος

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Βρίσκομαι εξωτερικο και το είχα κάνει pre order οπότε το έχω στα χέρια μου αν και στα καταστήματα εδώ θα κυκλοφορήσει από 1η Μαϊου και μετά. Προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν τους pre order όπως είχαν υποσχεθεί.

Τέσπα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, νομίζω ότι το Xperia Z2 είναι ένα κορυφαίο τηλέφωνο και το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα είναι στο typing μηνυμάτων. Είναι αρκετά μεγάλο αλλά η οθόνη του δεν παίζεται. Πληροφοριακά είναι η πρώτη μου επαφή με Android μιας και ήμουν για χρόνια με iPhone.

Αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε τώρα που το έχω στα χέρια μου, btw τα noise cancelling ακουστικά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Επίσης έρχεται με screen protector στην συσκευασία.

Aruganos

Το έβγαλε στο birdphone στα 681 ευρώ! Ελπίζω να αρχίσει να κατηφορίζει γρήγορα η τιμή του. Το S5 το βρίσκεις ήδη στα 588 στα skroutzoμάγαζα.

Giannis Spanopoulos

Εγώ ειχα το z1 ήταν πολύ καλό το μόνο που με χάλαγε ήταν η κάμερα!! Παρόλο που λένε 20.7 mp οι φωτογραφίες που τραβούσε δεν ήταν τόσο καλές δηλαδή έκανα σύγκριση με Samsung s4 και s5 και το z1 το είχανε!! Μακάρι το z2 να είναι καλύτερο σε αυτό το θέμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.