Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

Ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα η νέα ναυαρχίδα της Sony, το Sony Xperia Z2, στο MWC της Βαρκελώνης. Το Xperia Z2 ακολουθεί τα βήματα του προκατόχου του όσον αφορά το design και αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως θα δούμε παρακάτω.

Το Sony Xperia Z2 έχει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, ~424 ppi, τεχνολογίας IPS με την τεχνολογία TRILUMINOS και Live Colour LED. Όσον αφορά τον επεξεργαστή “φοράει” τον Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3 GHz, με την Adreno 330 να αναλαμβάνει τα γραφικά και 3GB μνήμης RAM για άπλετο multitasking. Η μπαταρία του είναι 3200 mAh και πιστοποιημένο με IP55/IP58 που σημαίνει πως είναι αδιάβροχο και δύσκολα θα μπει σκόνη στα εσωτερικά μέρη του smartphone.

Στο φωτογραφικό τομέα συνεχίζει την παράδοση της σειράς Z, με κάμερα 20.7 Megapixel με δυνατότητα λήψης video 4K, ενώ επιτρέπει την λήψη 120fps video σε ανάλυση HD, στην μπροστινή όψη υπάρχει κάμερα με 2.2 Megapixel με δυνατότητα καταγραφής Full HD video. Στην συνδεσιμότητα έχουμε WiFi n, Bluetooth 4.0, NFC, GPS, GLONASS, Miracast, DLNA, MHL και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G.

Επίσης θα κυκλοφορήσει με 16GB μνήμης όπου 4 GB θα χρησιμοποιεί το λογισμικό, που είναι η τελευταία έκδοση του Android 4.4 KitKat, και τα υπόλοιπα 12 θα διατίθενται για το χρήστη για αρχεία και εφαρμογές, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως 64 GB. Οι διαστάσεις του είναι 146.8 x 73.3 x 8.2 χιλιοστά και το βάρος του 158 γραμμάρια. Θα διατεθεί σε τρία χρώματα λευκό, μαύρο και μωβ.

Η τιμή του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει στα 699 ευρώ ενώ σε μερικές χώρες θα μπορεί να το βρει έως και 100 ευρώ φθηνότερο. Η τιμή αναμένεται να μειωθεί σύντομα με την κυκλοφορία του κινητού. Αναλυτικά στην Γαλλία θα κυκλοφορήσει με 699 ευρώ, Γερμανία με 599 ευρώ, Ιταλία (παρόμοια αγορά με την δική μας) 699 ευρώ, Ολλανδία 649 ευρώ, Ισπανία 699 ευρώ, Σουηδία 5995 Σουηδικές κορόνες (670 ευρώ) και τέλος Ηνωμένο Βασίλειο 599 λίρες (725 ευρώ). Δυστυχώς, η Sony δεν έχει αναρτήσει κάποια τιμή για Ελλάδα.

Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2, Επίσημο στο MWC με 5.2 ίντσες οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1sl02KinSr8

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VZ9HkICDuOI

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
island

Υπέροχο και επιτέλους με IPS οθόνη.

apostolis rodos

άλλη μαλ….ια απο εδώ….τσάμπα περιμέναμε τόσο καιρό..μου φαίνεται θα περιμένω τα κινέζικα..

telnet05

Ειναι τελικα IPS???? η οθονη;;;

tiamat

φοραει τον snapdragon 801 που ειναι ο ιδιος 800!!!! ,,ουτε καν τον 805 !!!!!!!!!!!ELEOSS!!!!!!
λεει πως τραβαει 4κ ενω εχει ΜΟΝΟ 16giga memory storage !!!!!!!! ELEOSS!!!!!
εχει τα ιδια bezel με το z1 ενω μεγαλωσαν οι ιντσες του κανοντας το ακομη πιο μαουνα !!!!!!

δηλαδη με λιγα λογια μας κοροιδευουν κανονικα στη SONY. 400 εχει το Z1 που ειναι ΟΛΟιδιο!!!!,γιατι να σκασουμε 699 για το Z2 ?!!!!???

ELEOSSSSSSSSSSSSS

Dimitrinho

@tiamat δηλαδη δεν προσεξες οτι εχει διαφορετικη οθονη που επιτελους ειναι IPS και οχι αυτη η πατσαβουρα TFT του z1 επισης εχει και την λειτουργια slow motion

Giorgos

@tiamat η δεν προσεξες οτι φοραει 16 gb ram ? και ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως 64 GB…

μιχαλης

ιδιο το z1 κριμα ολο τα ιδια και ιδια !

χαρης

16 gb ram ouaou δεν ειξερα οτι microSD ειναι και ram ty @Giorgos παω να παρω μια τωρα

gianakis

ο hater του hater ο hater.τον πειραξε πραγματικα , τον χαλασε δε του κανε τη χαρη η σονυ.Δε του κατσε της σαμυ κ ειπε να τωρα εδώ θα κραξω από κομπλεξ.δε σεβεται τιποτα κ κανεναν..ΒΡΕς ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ Κ ΠΕΣΕ.Ζ2 ALL THE WAY

Νίκος

Το ίδιο κινητό με το z1 απλά πως γίνετε να έχει μεγαλύτερη μπαταρία και να είναι πιο ελαφρι και λίγο πιο λεπτό;

Antonis

Τουλαχιστον του αλλαξανε την οθονη, πολυ μεγαλο + για μενα.

Νίκος

Και που άλλαξαν την οθόνη εμένα ίδια μου φαίνεται με το z1

Takis

Η οθόνη είναι LED σύμφωνα με το επίσημο site της Sony
Τα bezel τα έχουν λεπτύνει για μερικά χιλιοστά από ότι διάβασα στο total tech war.

Takis

Η οθόνη είναι LED σύμφωνα με το επίσημο site της Sony
Τα bezel τα έχουν λεπτύνει για μερικά χιλιοστά από ότι διάβασα στο total tech war.

Johntsia84

Παιδιά είναι ίδιο με το Ζ1 αλλά έχει κάποιες διαφορές και πολύ θετικές όπως dual speakers και για αυτό έχει τα ίδια bezel με το Ζ1, πολύ καλύτερη και μεγαλύτερή οθόνη και ποιο ελαφρύ και νομίζω ότι αφαιρέσαν και τις ζελατίνες μπροστά πίσω που είναι εκνευριστικές με το Ζ1 που έχω από τη πλευρά ότι αν της αφαιρέσεις βγαίνουν και τα λογότυπα, τα αλλά δεν τα λέω γιατί σε όλα τα κινητά από εδώ και πέρα θα είναι τα ίδια τελικά μια ανανέωση του Ζ1.

sdaoulas

Snapdragon 801 τι ειναι αυτό;
Καινουριος;

Makis

Εκ παραδρομής το 16 Gb RAM φαντάζομαι…

Νίκος

Ζελατίνα στην οθόνη θα έχει δεν μπορεί, άμα είναι γυάλινη οθόνη θα έχει σίγουρα ζελατίνα

Lazaros

Δηλαδη η SONY κυκλοφορει ενα κινητο με ιδια specs με το LG G2, 6 μηνες μετα, με μεγαλυτερο μεγεθος, και 200ευρω πιο ακριβο. (Και το G2 την adreno 330 εχει.)

sdaoulas

οχι φιλε μου, ο 801 εχει 330 gpu σαν τον 800.
Άρα τι διαφορα εχουν;

sosimple

Performance is boosted mostly by increased clock speeds: the CPU now maxes out at 2.45GHz compared to 2.26 and 2.36 in the 800; the GPU maxes at 578MHz instead of 450MHz; and the memory bus runs at 933MHz instead of 800MHz

Konstantine

Xperia Z1 – διαστάσεις 144x74x8.5mm, βάρος 170gr.
Xperia Z2 – διαστάσεις 146.8×73.3×8.2mm, βάρος 158gr.
Συγνώμη παιδιά αλλά εγώ το βλέπω συνολικά μικρότερο από το Z1 (επαναλαμβάνω συνολικά, μόνο στο ύψος είναι μεγαλύτερο). Είναι & ελαφρύτερο. Παραμένει μεγάλο αλλά συγχαρητήρια στη SONY γιατί επιτέλους, μετά το Z1 compact, έβαλε & εδώ μια πολύ καλή οθόνη, συν όλες τις άλλες βελτιώσεις. Όσοι έχουν Z1 δεν έχουν την ανάγκη για να το αλλάξουν (γνώμη μου, να μην παρεξηγηθούμε). Ήμουν έτοιμος για την αγορά ενός Z1 compact (λόγω & της φανταστικής του οθόνης), πλέον θα περιμένω να δω & το Z2 από κοντά για δοκιμή.

ΥΓ. τις διαστάσεις τις βρήκα από τα παρακάτω links:
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1-5596.php για το Xperia Ζ1
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2-6144.php για το Xperia Z2

Nio

Απο ποιοτητα ΣΚΙΙΙΖΕΙ η SONY…..!! Απλα….
Μακαρι να χε κ τον σχεδιασμο του G2……. Θα γινοταν πανικος…

Λάμπρος

Απογοητευτικό. Το desing πληκτικά αδιάφορο και τα όλα τα κουμπάκια στα πλάγια ειναι φορτικά. Μου αρέσει η καμερα και μπροστά και πισω και η ips οθονη, αλλα δεν βρισκω σχεδον καμια διαφορα απο το z1.

περιμένουμε lg και samsung

Peter

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ζ1 ΜΕ Ζ2

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑZΕI Η SONY ME TO Z2

KAI ΠΟΥ ΛΕΤΕ G2 ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ BEZEL KAI ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟ G2 ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

Νίκος

Σιγά την μεγάλη διαφορά στο μέγεθος λέω σε χαρακτήριστηκα μόνο η ram κάνει την μικρή διαφορά στα άλλα τα ίδια και οθόνη στο YouTube είδα τα ίδια είναι σιγά την διαφορά πως κάνετε έτσι

johnny 13

Τα πλαινα bezel ειναι σαφως βελτιωμενα.Τα πανω και κατω φυσιολογικα μου φαινονται.Τεσπα οποιος εχει
Ζ1 περιμενει το Ζ3 καλυτερα.Η οθονη παντως ολα τα λεφτα,θα επρεπε η sony εδω και καιρο να εχει βαλει IPS.Επισης πολλα απο τα καλουδια του Ζ2 θα τα παρει και το Ζ1 με την αναβαθμιση σε android 4.4.2 kit kat.

stamatis21

Τελικα εισαστε τι να πω.καλα λενε κ τωρα πλεον το υποστιριζω οτι εχει λεφτα η ελλαδα κ ποια κριση.βλακειες στο τετραγωνο για να μην πω καμια αλλη λεξη.ολοι εδω βλεπετε ενα κινητο ιδιο με ενα παλιο με κατι μικροδιαφορες για μενα.ναι ειναι μικροδιαφορες οσο δεν παει κ εσεις εχετε βγει κ μονο καπνογονα δεν εχετε αναψει.δηλ εισαστε ολοι εσεις που γουσταρετε sony να σκασετε για ενα κινητο με ονομα καινουργιο η z2 700 ευρω.οταν το ιδιο εχει 400.κ επισης οσοι εχουν z1 θα το πουλησουν για να παρουν το ιδιο αλλα πιο ακριβο.μιλαμε οτι sonyεχει μα…..κες πελατες.μπραβο της.ε ρε για γελια εισαστε.αντι να την κραζετε πινετε κ νερο στο ονομα της.κ κραζετε κιολας την σαμσουνγκγια τον σχεδιασμο.ρε για γελια εισαστε.εδω κ τρια χρονια το ιδιο παντελη μου το ιδιο παντελακι μου.αδιαβροχο κ βλακειες.παρτετο κ στις καταδυσεις.το ιδιο σχεδιο.ΕΛΑ ΜΩΡΗ LG ME TO G3 NA ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.

Νίκος

Σταμάτη όλες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν δες και την Samsung galaxy s5 τα ίδια πράματα με λίγες μόνο αλλαγές οπότε μην κράζεις την Sony!!

Giannis30

Εγώ πάλι θεωρω μα….κες τους πελάτες της LG και όποιων εταιριών κατασκεύαζουν ηλεκρικες σκούπες και ψυγεία και ξαφνικά βγάζουν κινητά. Η SONY ειναι πανίσχυρη με καινοτομίες σε όλους τους τομείς που καμία εταιρία δε μπορει να φανταστεί. ΑΠΛΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!!

nick2010

To βασικό ΦΑΟΥΛ είναι… τα 16GB (κατ’ ουσία 12GB) storage.

Και μόνο με τα 4K και την 20.7 κάμερα θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ αυτή την επιλογή.

Κάποιοι χάρτες του GPS και κανα δύο τρια βαρβάτα παιχνίδια πάνε μάνι μάνι τα 2/3. Πέρνα και καμμιά τριανταριά business/productivity εφαρμογές… τελείωσαν τα GB.

Και μην ακούσω περί sd card… μόνο οι φωτό και η μουσική… δεν φτάνει ούτε για πιπέρι.

Πιο τίμιο θεωρώ το Note 3 που ξεκινά μέ 32GB.

Nio

Κοσμημα..!! Μπροστα στο S5 ειναι βασιλιας……

stamatis21

Τι μου λες για την σαμσουνγκ νικο δεν μενδιαφερει κ δεν μενδιεφερε ποτε σαν εταιρεια ετσι κ αλλιως.απλως παραδειγμα το φερα για την εμφανιση.κ giannis30 ετσι λες ε;εχει μεγαλες καινοτομιες ε η sony ε;για ποια βηματα προοδου εκανε απο το z sto z1 κ μετα στο z2 για να δωσειος 700 ευρω ε;ε ρε κοροιδα της sony k της σαμσουνγκ.ετσι σκαστε 700αριαααα να γελαω.περιμενε gianni30 το g3 για να καταλαβεις τι ειναι εξελιξη κ καινοτομια κ για να διδαξει πως γινονται τα κινητα κ οι μικρα bezzel.μετα αντε γεια να τριβετε τα ματια θυματα.

Νίκος

Οκ Σταμάτη απλά όλες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν για να αγοράζουμε εμείς τα κορόιδα

Takis

Το z2 είναι κορυφή με αυτά τα χαρακτηριστικά ,μοιάζει με το z1 αλλά και η Samsung έκανε το ίδιο σε όλες της τις συσκευές απο την φτηνοτερη στην ακριβότερη τουλάχιστον η Sony έχει διαφορετικό design ανά κατηγορία. Είναι το σημάδι των εταιρειών το design για να τα ξεχωρίζουμε υποσυνείδητα όπως γίνεται και με τις μάσκες των αυτοκινήτων. (γνώμη μου είναι αυτή)
Το software το έχουν καλό φτιάξει και έχει ενα σωρό καινοτομίες ,επίσης η κάμερα είναι βελτιωμένη με μεγαλύτερο αισθητήρα και έχει και 4k
Τα ηχεία είναι στερεοφωνικά και είναι δυο όπως και στο HTC one απλα εδώ ειναι πανω και κάτω
Το σημαντικότερο είναι οτι η οθόνη βελτιώθηκε και είναι Led IPS
Τέλος τα bezel που φωναζατε συνέχεια έχουν μειωθεί κατά μερικά χιλιοστά ,δεν μπορούν να τα μικρύνουν παραπάνω λόγω των πλαϊνών πλήκτρων ,του docking station και της αδιάβροχοποίησης.
Μπράβο στη SONY ,κοιτάζει αφ’ υψηλού τους ανταγωνιστές της

@stamatis να ξέρεις οτι η lg έχει σοβαρά προβλήματα υποστήριξης παρόλο που οι ναυαρχίδες της είναι καλες υλοποιήσεις.
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι οτι δεν μπορεί να αναβαθμίσει τις συσκευές της. Επίσης δεν περίμενα απο μια εταιρεία σαν την lg που βγάζει σκούπες και πλυντήρια να βγάλει και καλά κινητά.

Σταθης Γ.

φίλε Takis το Z2 οντως μεχρι εχει δειξει καλα σημάδια βελτίωσεις κ εχει τα καλύτερα χαρακρηριστικα στοιχεια μεχρι στιγμης . Πάντως θα μ αφησεις να προσθεσω οτι τα bezel ειναι και λογο υλικών κατασκευης.Ειναι η αντοχή υλικών .Για να μπορεσει το γυαλι ποθ χρησιμοποιει να ειναι ανθεκτικο κ το μεταλο να μη λυγιζει πρεπει να εχοθν ενα στανταρ παχος ετσι η SONY προτιμησε να χρησιμοποιεισει premium υλικα και να εχει ενα λεπτο στιβαρο κινητο πραγμα που την οδηγησε να μεγαλωσει τα bezel για να τα χωρεσει ολλα μεσα στη συσκευη.Νμζ οτι αν χρησιμοποιουσε πλαστικο τα bezel θα ηταν σαφός πολυ πιο μικρα . Επισης νμζ οτι η Sony ετοιμαζει κατι αλλο για ναυαρχιδα δεν νμζ να ειμαι ο μονος που προσεξα οτι το Z οταν βγηκε υο παρομοιαζε ως<> το Ζ1 ως <> κ το Ζ2 <> δειτε κ μονοι σας https://www.sonymobile.com/gr/products/phones/ εμένα παντως με προβληματιζει Υ.Γ. φιλε stamatis21 μην φανατιζεσαι .

Ιωάννης

Διαφωνώ με τα σχόλια των περισσοτέρων!!!
stamatis21 η lg δεν είναι καλύτερη τις sony και ούτε έχει καλύτερα smartphones
το g2 είναι μεν καινοτόμο αλλά ρεαλιστικά ασχημο κινητό χάρη του κάνω να το λέω κινητό γιατί μόνο με κινητό δε μοιάζει!!!!!! ΡΕ 1 ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΗ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ, ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η LG? sorry lg αλλα πρωσοπικά πιστεύω πως δεν είναι κινητό και η διαφορα στην τιμή βλακείς ούτε 50 ευρώ. Άρα με 50 ευρώ παραπάνω παιρνεις κινητό που έχει και μεγάλη οθόνη….. χιχιχιχι!!!!!!!!!
Λοπον επανέρχομαι….. Takis είσαι ωραίος!!!!!
Μιλάμε για πλήρως αναβαθμισμένο smartphone ΑΞΙΖΕΙ
(όταν βέβαια θα πέσει λίγο και η τιμή μην είμαστε και μλκς)
nick2010 sorry δε σε ξέρω! αλλα νομίζω την πέταξες όλα τόσο έχουν!!!! Και μη με κάνεις τώρα να αρχίσω να τα λέω και για την samsung δε λέει αντε τα ξαναλέμε

thomas22888

Το g2 δεν μοιαζει με κινητο ….. τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου εδω μεσα .ΕΛΕΟΣ δλδ

thomas22888

Ιωαννης μαλλον εσυ μας κανεις πλακα γιατι μ αυτα που λες γελανε και οι πετρες

machineman

Ο απο πανω ακριβως γι αυτα που λεει για την lg πιστευει η ειναι κανενας πουθεν?

σπυρος

@stamatis21 φιλαράκι πότε εμαθε η LG να φτιάχνει κινητά; πλάκα μας κάνεις; δλδ είσαι σιγουρος οτι το g3 θα είναι το καλύτερο!!! Κοιτάξτε να πάρετε καμία αναβάθμιση με την LG και αφήστε την σονυ… είναι πολύ πιο μπροστά σε όλους τους τομείς… τώρα για ποιός θα το αγοράσει 699 και λοιπά δεν μας νοιάζει…

dimitris

And the winner is……………..

LG G2!!!!!

Ιωάννης

Θωμά οι πέτρες καλά κάνουν και γελάνε γιατί αυτές το κατάλαβαν ότι αστειεύομαι!
Λοιπόν επειδή δε σε βλέπω και για έξυπνο κάτσε να στο εξηγήσω
Το z1-2 στα μάτια μου φαίνεται πιο κινητό από ότι το g2 πώς αλλιώς να το πω ρε φίλε εμένα αυτά τα μπεζελς και δε ξέρω γω πως αλλιώς τα λένε, μου αρέσουν και πιστεύω ότι η συσκευή που θα τα έχει δείχνει ποιο πολύ σαν κινητό. ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ.
Στα μάτια μου το g2 δε φαίνεται τόσο κινητό όσο το sony
Αν δε συμφωνείς με αυτό στα ……. μου σε γράφω!
Πολύς κόσμος όμως συμφωνεί
ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ ΟΤΙ
Δεν είμαι φαν καμίας εταιρίας και η sony έχει κάποια πράγματα που με χαλάνε

enki

το z2 ειπαμε..εχει 800 snapdragon..στα 2,5 ειναι ο 801……2,3 k 2,2 ειναι 800!!!λαθος το εχουν προβαλει

Takis

Η SONY επιβεβαίωσε οτι το XPERIA Z2 και xperia tablet Z2 έχουν τον snapdragon 801
https://www.xperiablog.net/2014/02/27/confirmed-xperia-z2-runs-the-snapdragon-801-msm8974-ab-chipset/

Stratos

ωραια φαση 🙂

enki

Xperia Z2 runs the Snapdragon 801 MSM8974-AB chipset…Κ το Samsung galaxy s5 εχει..Snapdragon 801 MSM8974-AC….

https://www.anandtech.com/show/7783/qualcomms-snapdragon-801-msm8974ac-the-new-32bit-flagship-until-805

Αποτελεσμα..το S5 ειναι ποιο ταχυτερο!!!

enki

https://www.anandtech.com/show/7783/qualcomms-snapdragon-801-msm8974ac-the-new-32bit-flagship-until-805 Xperia Z2 runs the Snapdragon 801 MSM8974-AB chipset

ενω το s5 εχει…
snapdragon 801 MSM8974-AC …AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ S5 ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.