1o το Sony Xperia Z2 στο μεγάλο poll του Techblog, ακολουθούν One M8 και Galaxy S5

Πάνω από 3800 φίλοι της τεχνολογίας ψηφίσατε σε ένα ακόμα μεγάλο poll του Techblog και αναδείξατε το αγαπημένο σας smartphone ανάμεσα στις τρεις φρέσκιες ναυαρχίδες του πρώτου εξαμήνου 2014. Πρώτο στις προτιμήσεις σας το Sony Xperia Z2, ακολουθεί το HTC One M8 και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Samsung Galaxy S5.

Ta poll του Techblog αποτελούν σημεία αναφοράς για την ελληνική αγορά τεχνολογίας και καταγράφουν τις προτιμήσεις χιλιάδων Ελλήνων καταναλωτών και φίλων της τεχνολογίας.

Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One (M8) πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

1o το Sony Xperia Z2, 1o το Sony Xperia Z2 στο μεγάλο poll του Techblog, ακολουθούν One M8 και Galaxy S5

1o το Sony Xperia Z2, 1o το Sony Xperia Z2 στο μεγάλο poll του Techblog, ακολουθούν One M8 και Galaxy S5

1o το Sony Xperia Z2, 1o το Sony Xperia Z2 στο μεγάλο poll του Techblog, ακολουθούν One M8 και Galaxy S5

1o το Sony Xperia Z2, 1o το Sony Xperia Z2 στο μεγάλο poll του Techblog, ακολουθούν One M8 και Galaxy S5

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Θα είχε ενδιαφέρον ένα poll , αφού έρθουν Ελλάδα και τα 3 αλλά με υποψηφίους αγοραστές πιο θα διάλεγαν! Αναμενόμενο το αποτέλεσμα μένει να τα δούμε σε hands on για να δούμε τον πραγματικό νικητή.

Lefteris

Και στα Hands-On (ειδικά εκεί), ο νικητής θα είναι ο ίδιος…

Nio

Ο Βασιλιάς βγήκε πρώτος.
Ελπίζουμε να το αξίζει κ η Sony να το τιμά με αναβαθμίσεις.

Κωνσταντίνος

Το μόνο σίγουρο είναι οτι το S5 έχει πέσει πολύ στα μάτια του κοινού…

jonjon

Δεν διαφωνούμε σε κάτι ούτε με το poll , εκτός αν υπάρχουν εγκάθετοι που λέει και Ο λεβέντης με σκοπό να ρίξουν την Samsung:-) περιμένω το hands on του s5 να αρχίζει με λάστιχο η τουλάχιστον με ενυδρείο!

konstantine73

Tο s5 θα πουλήσει ότι όλοι οι άλλοι μαζί και πολύ παραπάνω.

Dimos

Htc κ sony δεν εχουν marketing..Η Samsung ξοδευει εκατομμυρια ευρω στις διαφημισεις κλπ κλπ…για αυτο ασχετα με το τι λεμε εμεις,το S5 παλι θα μοσχοπουλησει!

sokinfragoul

@konstantine73
Αγορινα το S4 σπαει σαν αυγο και η επισκευη οθονης κανει 200 ευρω.To S5 ειναι αδιαβροχο.ξερεις ποσο αλλαζεις οθονη σε Xperia Z προκειμενου να μην χασεις την στεγανοτητα?350 ευρω!!!!Τρεξτε ολοι παρτε S5 και οταν το σπασετε με το καλο βγειτε στα Blog να μυξοκλαψετε για τα 350 ευρω που θα θελει η επισκευη.Γιατι την στεγανοτητα μπορει να την εγγυηθει μονο η αντιπροσωπεια…

tiamat

και γω z2 ψηφισα και ας μη μου πολυαρεσε ,ελλειψη αλλων καλυτερων επιλογων.
παντως πολυ μα πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον, ειχε το αμεσως προηγουμενο poll του techblog, οπου εκει ειδαμε τα lg g2 ,s4 και note 3 να ερχoνται πρωτα σε προτιμησεις και απο z2 και απο s5 και απο new htc one…

αυτο κατι λεει και το λεει με τον πιο εμφατικο τροπο. λεει οτι οι νεες ναυαρχιδες δεν επεισαν καθολου οτι αξιζουν να λεγονται ναυαρχιδες και οτι οι εταιρειες θα πρεπει να προσπαθουν περισσοτερο αν θελουν τα ωραια τα 700+ που ζητανε…

Χρήστος

Το δίκαιο θα ήταν να βλέπαμε και την πρόταση της LG πρώτα, και μετά να κρίναμε τον νικητή..Γιατί νομίζω πως ο νικητής θα είναι εκεί..

b16bkostas

Μην ξεχνάτε περιμένουμε την τεταρτη να δουμε αν θα παρουσιάσει καμια ναυαρχίδα η Nokia, επίσης περιμένουμε ativ se και windows phone 8,1 και μην ξεχνάμε ότι το Lumia 1520 είναι πιο δυνατό απο το galaxy s5 όπως δυξαν τα τεστ αρα και το Samsung ativ se, κάτι πολύ περίεργο για την Samsung να έχει κάτι πιο δυνατό απο το s5

https://www.phonearena.com/news/Nokia-Lumia-1520-bests-Samsung-Galaxy-S5-in-gaming-benchmark-test_id53526

dark_master

Ας έρθουν με το καλό και εκεί κρίνουμε… προς το παρόν μόνο σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους κρίνουμε. Τα χαρτιά όμως δεν βγάζουν νικητή αλλά η καθημερινότητα. Ας έρθουν με το καλό, να δούμε και τι προβλήματα θα παρουσιάσουν οι αρχικές εκδόσεις και εδώ είμαστε…

Χρηστος

Z2 με χίλια…

Στεφουκος

Και η πλάκα είναι πως αυτοί που ψήφισαν πρώτο το z2 θα πάρουν στο τέλος s5

Tom

Ζ2 ψηφισα και γω αλλα ουσιαστικα δεν τρελαινομαι για κανενα. Ισως για το HTC επειδη δεν ειχα ποτε HTC.

Αυτο που πραγματικα περιμενω ειναι να δω το iphone 6 πως θα ειναι και τι επιλογες θα κανει η apple φετος.

Nickolas

Το θέμα δεν είναι αυτοί που ψήφισαν, αλλά αυτοί που έχουν σκοπό να αγοράσουν. Προσωπικά ψήφισα το HTC One όμως αν και την περίοδο που θα βγει θα έχω τη δυνατότητα, δε νομίζω να προχωρήσω σε αγορά για τον απλούστατο λόγο οτι με εξαίρεση την LG άντε και τη Samsung το service των υπόλοιπων εταιρείων είναι αίσχος. Πρέπει να περιμένεις κανα μήνα μέχρι να σου φτιάξουν το κινητό σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα και επειδή χρησιμοποιώ μόνο ένα κινητό δεν λέει να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες.

dimitris

Χωρις g flex ή g2 στο poll νομιζω το αποτελεσμα δεν λεει και πολλα…γιατι η μεγαλη νικητρια για φετος ειναι η lg..

Τομ

Nicholas πολυ σημαντικο αυτο που λες.. Εγω δεν εχω παρει HTC αν και μου αρεσουν αρκετα για αυτον τον λογο. Επισης sony δοκιμασα και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσαν σαν κινητα ασχετως service. Αν το touchwiz κολλαει μια το sony ui κολλαει 10.

Τοσο καλο service εχει η LG? Μπραβο..

Νικος

Βαλε ρε HTC μια καλυτερη καμερα! Τετοια κινηταρα εφτιαξες! Δικαιο το αποτελεσμα παντως…

jacob5396

Μπηκαν επιτελους τα πραγματα στη θεση που αρμοζει! 😉
Ενα χειροκροτημα για το Ζ2 (αλλα και το Οne)!

JohnWave

Noμίζω πως ο πιο αντιπροσωπευτικός τίτλος για τη δημοσκόπηση αυτή θα ήταν :

΄΄ Ποια από τις 3 ακόλουθες νέες ναυαρχίδες σας άφησε την καλύτερη αρχική εντύπωση βάσει design/κατασκευής και τεχνικών χαρακτηριστικών στα χαρτιά ; ΄΄

Πάντως έχω την εντύπωση πως στο τέλος του χρόνου το παιχνίδι του καλύτερου κινητού της χρονιάς τουλάχιστον εδώ στο Techblog, θα παιχτεί μεταξύ LG G3 ( αν το τέλειο γίνει τελειότερο ) και iphone 6 ( αν πάει στις 4.7 ίντσες ). Θα δείξει.

PANOSL

Καμία ναυαρχίδα δεν εντυπωσίασε φέτος γιατί πολύ απλά όλα τα μοντέλα ήταν μια επανάληψη των περσινών με λίγα ανανεωμέμα χαρακτηριστικά.

Νικος

Εμενα μου αρεσουν ολλα, χαχαχα

Nickolas

@Tom
Αν και βγαίνουμε off topic και συγνώμη, για μένα το after sales παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και δε νομίζω οτι υπάρχουν θέματα με τις εταιρείες μόνο στη χώρα μας, παντού παίζουν τέτοιου είδους προβλήματα με καθυστερήσεις. Ωστόσο ναι για την Ελλάδα θεωρώ την LG από τις καλύτερες καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να επικοινωνήσεις μαζί τους και δε χρειάζεται καν να φύγεις από το σπίτι για να δώσεις το χαλασμένο κινητό έρχονται και το παίρνουν. Επίσης από Samsung που χρειάστηκα μια φορά, μία βδομάδα κράτησε η επισκευή στο S2, οπότε ευχαριστημένος. Από Nokia δυστυχώς τα Lumia φεύγουν για Ουγγαρία αν είναι σοβαρό πρόβλημα και μου είχαν κρατήσει το 920 ένα μήνα και κάτι μέρες, τα HTC ανάλογα με το πρόβλημα, αλλά τις 15 εργάσιμες τις έχεις σίγουρες δηλαδή κανα μήνα και εκεί. Sony δε χρειάστηκα ποτέ όμως καθώς είναι ίδια εταιρεία στην Ελλάδα με Nokia και HTC καταλαβαίνεις…
Και για να μείνω στο θέμα αν είχε λίγο καλύτερο design (αυτές τις τρούπες στην πλάτη δεν τις αντέχω) θα πήγαινα χαλαρά για S5.

Tom

@Κωστα Βλαχακη σωστος το poll αφορα τα νεα κινητα και συμφωνα και με το ημερολογιο (2014 γαρ) αλλα με τα χρονοδιαγραμματα της LG το G2 ειναι πια παλιο ασχετο αν στην πραξη δεν ειναι.

@Νικολας φιλε μου εννοειται ειναι πολυ σημαντικο δεν το συζητω. Εγω με το gs3 πηγα στο χαιδαρι και σε μια ωρα ηταν κομπλε το κινητο με καινουρια πλακετα no questions asked. Με την αποδειξη αγορας πηγα εκατσα ηπια ενα καφε και γεια σας. Ειναι πολυ σημαντικο αν σου βγει προβληματικο το κινητο η χαλασει για τον αλφα η βητα λογο να μην εχεις το αγχος και τα επιπλεον νευρα απο μια προβληματικη διαδικασια. Απο LG δεν εχω εμπειρια αλλα για να το λες σε πιστευω. Απο samsung εχω καλη εμπειρια. Απο sony δεν χρειαστηκε ποτε να επισκευασω κατι ενω για HTC επισης δεν εχω αποψη αλλα εχουν πολλοι αλλοι και δεν ειναι καλη.

Επισης sorry για το off topic αλλα ειναι σημαντικο θεμα και ο κοσμος μπορει να πληροφορηθει για αυτο μονο με εμπειριες χρηστων.

tiamat

παιδια μη προσπαθουμε να κανουμε το ασπρο -μαυρο. ο κοσμος βλεπει ,γνωριζει και κρινει παρα πολυ καθαρα τι γινεται.
σε poll για το καλυτερο smartphone του’14 o κοσμος επιμενει να ψηφιζει συσκευες του 2013!!!!!!!!!

οταν το g2 και νοτε 3 ειναι στις 2 πρωτες θεσεις, ενω το s5 απο το s4 καταφερε να το περασει μετα βιας μολις για 3 ψηφους(!!!!) ,τοτε καταλαβαινετε οτι καμια εταιρεια για φετος δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο!!!!!!!!!!!!

για του λογου το αληθες!!!!

LG G2 19.46% (698 ψήφοι)

Samsung Galaxy Note 3 16.39% (588 ψήφοι)

Sony Xperia Z2 15.28% (548 ψήφοι)

iPhone 5s 13.91% (499 ψήφοι)

Samsung Galaxy S5 7.69% (276 ψήφοι)

Samsung Galaxy S4 7.61% (273 ψήφοι)

Nokia Lumia 1520 5.63% (202 ψήφοι)

HTC One (M8) 2014 4.85% (174 ψήφοι)

HTC One 3.48% (125 ψήφοι)

LG G Pro 2 2.9% (104 ψήφοι)

Sony Xperia Z1 2.79% (100 ψήφοι)

πηγη techblog.gr
https://techblog.gr/mobile/best-smartphone-techblog-poll-march-2014-0056/

giorgos

περασα σημερα το πρωι απο το public και εχουν φερει το S5. οποιος θελει ας παει να το δει απο κοντα..εγω δεν τρελαθηκα. μου φανηκε πολυ φθηνο και επισης το σχημα του ειναι τετραγωνο,δε νομιζω πως εχει ιδια αναλογια οθονης με το HTC M8.

thomas22888

Εγώ φίλε Γιώργο είδα και έπιασα το s5 σε ένα κατάστημα at&t στη γειτονιά μου και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως η Samsung έβγαλε αυτό το πράγμα στην αγορά , τα bezel του στα πλάγια είναι ακριβώς διπλάσια απ το s4 και τα πάνω κάτω πάλι πιο μεγάλα .απογοητευτικα πλήρως , το s4 μπροστά του είναι διαμάντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.