Sony Xperia Z2, Ελλάδα κυκλοφορεί τέλος Απριλίου με τιμή 749 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog το Sony Xperia Z2 (16GB) αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα τέλη Απριλίου (μετά το Πάσχα) με τιμή εκεί στα 749 ευρώ. Η δική μας άποψη είναι ότι μπορεί να “πιάσει” και αρχές Μαίου. To Xperia Z2 έχει οθόνη 5.2 ιντσών Triluminos Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 801, 3GB μνήμη RAM και κάμερα 20.7 Megapixel.

Με την τιμή του Xperia Z2 ολοκληρώνεται το παζλ με τις επίσημες τιμές λιανικής των νέων high-end smartphones στην Ελλάδα. To Samsung Galaxy S5 16GB έχει τιμή 759 ευρώ και το νέο HTC One (M8) 16GB τιμή 749 ευρώ.

Σε ότι αφορά την κυκλοφορία τους, το Galaxy S5 αναμένεται να είναι το πρώτο που θα πατήσει Ελλάδα και αν δεν αλλάξει κάτι το περιμένουμε στις 11 Απριλίου, ενώ το HTC One (M8) θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου εκεί μαζί με το Xperia Z2.

Sony Xperia Ζ2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z2 τιμή 749 ευρώ, Sony Xperia Z2, Ελλάδα κυκλοφορεί τέλος Απριλίου με τιμή 749 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Ακριβο οντος.. αλλα αμα τα ειχα θα τα εδινα ανετα;) το καλυτερο κινητο του 2014 s5 και το htc one αδιαφορα..

Babis

Γνωριζουμε τιποτα για την ημερομηνια του M2??

θανασης

εγς το μονο που εχω να πο ειναι οτι τα χαρακτηριστικα δεν κανουν το κινητο..

Γιαννης

Sony Xperia Z2 -> 749 €
Htc One M8 -> 749 €
Samsung Galaxy S5 -> 759 €

Τραγικές τιμές απλά! Ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί τέτοια διαφορά στις τιμές σε σχέση με Αμερική και Γερμανία? To Htc στοιχίζει στην Αμερική 434 € και στη Γερμανία 679 €. Είναι θέμα φόρων μόνο ή και μαφίας μεσαζόντων?

antonis

αντε και του χρονου ναυαρχιδες στα 849! και δυο χρονακια κανα χιλιαρικο!

mike.ks

Ελεος ρε sony σχεδον τρεις μηνες μετα την ανακοινωση θα βγει το κινητο στην αγορα και μετα τον Αυγουστο ερχεται το Z3;Αν ειναι δυνατον δηλαδη.Ουτε 4 μηνες δε θα μεινει στην αγορα και μετα θα ερθει ο αντικαταστατης.Κριμα και το περιμενα.Καλυτερα να περιμενω το Z3.

Seme

Κάτοχος Xperia Z.
Όποιος έχει το Ζ1 δεν έχει κανέναν λόγο να πάει στο Ζ2. Οι κάτοχοι Ζ θα μπορούσαν να κάνουν την αλλαγή, αλλά το Ζ3 θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό ερχόμενο στην ελληνική αγορά αρχές Μαίου, θα είναι παράλογο να αγοραστεί αφού 3-4 μήνες μετά θα παρουσιαστεί το Ζ3. Όσοι θέλουν να πάρουν κάποιο απο τα μοντέλα Ζ2-Ζ3, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, και μετά να προχωρήσουν σε κάποια αγορά. Η Sony ανακοίνωσε πάντως πως θα αλλάζει κινητά κάθε 6 μήνες.

Christos

Για να δουμε αν θα φαει τοσο κραξιμο οσο το M8!! Βασικα πιστευω πως ολοι ξεραμε οτι θα ειναι τοσο ακριβα! ακομα και το g3 μαλλον!

Spukie

η σωστη αγορα ειναι Ζ2 compact

Νίκος

Γιατί ρε μάγκες πέρυσι οι ναυαρχίδες πόσο κόστιζαν?? Τόσο έκπληξη σας κάνει?

Dimitris

Δεν μπορω να καταλάβω τι καταναλωτικό σκαλωμα εχετε φάει μερικοί, γιατι να παρω Ζ2 αφου θα βγει το Ζ3 κλπ. Πάτε καλα ρε; Δλδ αν πάρεις αυτοκίνητο μολις βγει το επόμενο μοντέλο πας και το παίρνεις; Προσγειωθητε ορισμένοι!!!

Χρηστος

Αναμενόμενο…

tom

Τι εγινε ρε παιδια ηρθε η ωρα να γινει η apple η value for money επιλογη στο high end. Στα macbook και στα κινητα σε συγκριση με τους αλλους στην ιδια κατηγορια εχει πιο φτηνα κινητα..

Τραγικες τιμες απο ολους μου αρεσει που κραζαμε την samsung ως την ακριβη εταιρια.

Νίκος

Χα χα χα σωστός Δημήτρη!!! Αφού λένε θα βγει το Z3 γιατί να πάρω το Z2; τότε γιατί να πάρεις Z3 αφού θα βγει Z4 και πάει λέγοντας χα χα χα ξυπνάτε!!!!!!!!!! Κρίση έχουμε λεφτά δεν έχουμε λέμε κινητά θέλετε να αλλάζετε;;

Νίκος

Πάνω κάτω τα ίδια βγάζουν με λίγες διάφορες σε κάθε μοντέλο απλά τα αλλάζουν λίγο λίγο για να πουλάνε!

jonjon

Εντάξει αναμενόμενη τιμή! Τουλάχιστον να πέσει θα πέσει το Ζ1

Tom

Για μενα η αλλαγη απο οτιδηποτε αλλο sony σε Z2 αξιζει μονο και μονο για την οθονη. Κατα τα αλλα τετοια οθονη η sony θα πρεπε να εχει κανα χρονο τωρα απο το Z Κιολας

mike.ks

Ο καθενας μπορει να αγοραζει οτι θελει δε ρωταει κανεναν.Πουλαει το προηγουμενο παιρνει αλλο δε χρειαζεται να σπαταλησει μια περιουσια.Πουλας κατι στο 50-70% της αρχικης τιμης παιρνεις κατι αλλο. Δεν χανεις κατι.Και στο κατω κατω 1 χρονο πριν περιπου η sony κυκλοφορουσε το xperia T ενα κινητο που κολλαει αρκετα δεν εχει καλη διαχειριση μνημης η μπαταρια του δεν κραταει κλπ γιατι καποιος να μη το αλλαξει με το Z1 πχ που κυκλοφορει τωρα και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο.Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο για να κανεις τη δουλεια σου(με το β προσωπο εννοω γενικα καποιον που θελει να κανει τη δουλεια του οχι καποιον που σχολιαζει σε αυτο το αρθρο.Γιατι καποιοι εδω μεσα θελουν να δημιουργουν προστριβες απο οτι φαινεται)

ΥΓ οσο για τα αυτοκινητα καθε 7 χρονια βγαινουν οχι καθε χρονο.Και οσοι εχουν τρελα με τα αυτοκινητα και καθε χρονο να βγαινουν μπορουν αν θελουν να παρουν αλλο.Στην 7 ετια ομως ειναι οτι πρεπει για αλλαγη.Γιατι μετα αυξανεται το κοστος συντηρησης.Και οσο και αν εχω τρελα και γω 21 χρονια το χω το δικο μου.Δεν το αλλαζω για αλλους λογους.Αλλα ας μην επεκταθω γιατι εδω site τεχνολογιας ειναι.-

Φιλικα παντα

Τομ

Οντως δικαιωμα του καθενος να σπαταλαει οπου θελει. Ολοι σπαταλαμε ασκοπα λεφτα το θεμα ειναι ποιος το κανει περισσοτερο; Προφανως αυτος που εχει τρελα με τα κινητα και εχει την οικονομικη δυνατοτητα θα το αλλαζει καθε χρονο. Εγω δεν μπορω αν ειχα οικονομικη ανεση ισως το κανα.

Takis

Θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του και θα το πάρω το καλοκαίρι από skroutz
(Αν το επιτρέψουν και τα οικονομικά μου φυσικά ,αλλιώς μια χαρά είμαι με το xperia go).

mike.ks

@Τομ το θεμα δεν ειναι ποιος το κανει περισσοτερο η λιγοτερο το θεμα ειναι οτι ο αλλος και στην προκειμενη περιπτωση εγω σχολιασα κατι παραπανω για τη σονυ και τη διαθεσιμοτητα του ζ2 σχετικο με το αρθρο και καποιοι ειπαν αναφερομενοι σε μενα μιλησαν για καταναλωτικη μανια κλπ και για αυτο ειπα οτι ο καθενας αν θελει το αγοραζει αν δε θελει δε το αγοραζει.

tiamat

η sony με αυτο που κανει ξεφτυλιζει τις ναυαρχηδες της.

οντως τα προηγουμενα χριστουγεννα ειχαμε και βλεπαμε το xperia Τ! μεσα σε εναν χρονο ,ουτε πασχα δεν εουμε ακομα και εχουμε βρεθει στο z2!!!

πες οτι σ’αρεσει μια ναυαρχηδα της οπως το z2 και σκας τα 749! ε,μεσα σε 5 μηνες εχεις ξενερωσει γιατι εχεις στα χερια σου ενα παλιο μοντελο, εφοσον εχει βγαλει κατι αλλο καλυτερο!!

Alexis

Εντάξει η τιμή αναμενόμενη! Άλλα αυτό που κάνει η sony με τις ναυαρχίδες της δεν μου αρέσει καθόλου! Κάθε χρονο 1 ναυαρχίδα ειναι καλα! Οχι σε 1,5 χρονο 3 ναυαρχιδες!

Στεφος

Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική της Sony να βγάζει μεγάλα κινητά ανά εξάμηνο αν είναι δυνατόν ανά 3 χρόνια κατά την γνώμη μου έπρεπε τώρα εγώ θα περιμένω ένα χρόνο να πάρω το z5

Panagiotis G

Τελικά ταρίφα βγαίνει από όλες τις μεγάλες αλυσίδες. ότι πάρεις σε flagship 749! σου λένε με μία όμως σύνδεση θα πέσει η τιμή στα 450 όσο κάνει σε μαγαζιά skroutz (μετά από κανά δίμηνο) και πάλι κερδισμένοι βγαίνουν!

ironmanmark40

Θυμάμαι πέρσι οτι πάρεις 699! Φέτος οτι πάρεις 750! Ωραία…. Όλο και πιο πολύ πλεον είναι φανερο για εμένα ποσο τυχερός ειμαι , που έχω το nokia 808 μου! Το οποίο το είχα πάρει φθηνά βεβαίως απ’εξω, και με αυτο θα μεινω. Έτσι λοιπον! Μαυρο σε αυτές τις “τιμες” και ψωνιστε έξυπνα!

Lefteris

Ρε σεις, μην λέτε ότι κουλό σας έρθει στο κεφάλι, για το θέο. Παίρνεις το Xperia Z2, με τα καλύτερα specs τα οποία θα αντέξουν χαλαρά για 2+ χρόνια. Ακολουθάς τα επίσημα updates της εταιρίας στις επόμενες εκδόσεις του Android, και όταν σταματήσουν, βάζεις ότι ρόμ θέλεις μόνος σου και παίζεις. Αυτό είναι το Android, για αυτό και μπορείς να το κρατήσεις για χρόνια, αρκεί να ξέρεις πως να το πειράζεις (σιγά την πυρηνική φυσική) και να έχει specs που μπορούν να κρατήσουν. Για μένα τα 3GB Ram είναι σημείο κλειδί + γρήγορος επεξεργαστής και καλή μπαταρία. Οκ θα βγει το Z3 με 5.5 ίντσες, καλύτερη οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή + μνήμη. Και λοιπόν; Δεν έχει να λέει, αφού τα 3 είναι υπερ-αρκετά. Εδώ είναι τα 2! Το θέμα είναι να υπάρχουν τα specs ώστε να κρατήσεις το κινητό για κάποιο καιρό. Το ότι θα βγει κάτι λίγο καλύτερο δεν έχει να λέει για μένα τίποτα, εκτός και αν πάμε σε κάποια πολύ νέα τεχνολογία, πχ όπως αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=HRSGzfz6zwI (χαχά που τελικά δεν ήταν το S5, λογικά ούτε το S10!) ή αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=DN__D5ixme0 (αυτό που κρατάει στο 2030!) ή ακόμα καλύτερα σε μια τεχνολογία μπαταρίας που πχ διπλασιάζει το χρόνο… Συνέχεια »

petran

Εγώ έχω το z1 της sony και έχει απίστευτη οθόνη και τρομερά ζωντανά χρώματα και πολύ καλή γωνία θέασης, το βάζω οταν ταξιδευω με καραβι σε stand και βλέπω ταινίες και είναι λες και κοιτάζω κάθετα και παρολα αυτα δεν καιει μπαταρία…οπότε νομίζω η οθόνη του z2 θα είναι ακόμα καλύτερη

Δημητρης Ζε

Πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικα!
Τώρα όσο για την τιμή σε 2-3 μίνες θα πωλείτε στα μισά περίπου..

Για να μην κράζετε τζάμπα, η κάθε εταιρία βγάζει νέα μοντέλα για να ανταγωνιστεί τις άλλες εταιρίες.
και σαφώς να πουλήσει περισσότερο..
όλο αυτό που γίνετε είναι προς όφελος των καταναλωτών γτ έτσι ρίχνουν τις τιμές στα παλιότερα μοντέλα και πλέον με 200 ευρό παίρνεις ένα πολύ κάλο smartphones

ilias

Πλησιάζει το hands-on;

AnthonyTop

Παιδιά ξέρει κανείς πόσο θα πέσει η τιμή του σε κάνα δίμηνο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.