Sony Xperia Z2, Πρώτη ενδεικτική τιμή στην Αγγλία £540 (645 ευρώ)

Το Sony Xperia Z2 απέκτησε τιμή και ημερομηνία διάθεσης στην Αγγλία. Οι πληροφορίες προέρχονται από το αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα Clove γνωστό για τις πρωτιές του σε ότι αφορά την άμεση διάθεση “φρέσκων” συσκευών.

To Clove έχει τιμολογήσει το Z2 στις 540 λίρες Αγγλίας δηλασή 645 ευρώ και με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης της πρώτης φουρνιάς τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου, από τη Δευτέρα 7 και μετά.

Στο Esato, forum αποκλειστικά για Sony smartphones γράφτηκε ότι ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του Xperia Z2 λόγο έλειψης κάποιων εξαρτημάτων από προμηθευτή που δεν κατονομάζεται.

Φαίνεται όμως (ευχόμαστε δηλαδή) ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και το Xperia Z2 όπως και το Galaxy S5 (τιμή στην Ελλάδα 749 ευρώ) θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και θα βρεθούν στα χέρια των πρώτων τυχερών μέσα στον Απρίλιο.

Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z2 τιμή, Sony Xperia Z2, Πρώτη ενδεικτική τιμή στην Αγγλία £540 (645 ευρώ)

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Δηλαδή Ελλάδα στα 750 ευρώ θα έχει περίπου σίγουρα!

djfapples

Κινηταρα ότι καλύτερο παρουσιατηκε στην έκθεση

Giannis73

Πως είναι έτσι βρε παιδιά… σαν πλακάκι!!!
Στρογγυλέψτε το λιγάκι… α ρε SONY κι αυτά τα τεράστια Bezel :p

Tony Cool

Εαν αυτή την φορά η οθόνη θα είναι όντως αντάξια των προσδοκιών, τότε θα μιλάμε για το πρώτο τηλέφωνο της Sony που πραγματικά θα διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου Android flagship. Γιατί και στο παρελθόν ακούγαμε για bravia engine, triluminos κλπ αλλά στην πράξη είδαμε μετριότητα (επιεικώς). Μακάρι πάντως.

jonjon

Τουλάχιστον 749 στην αφρικανική Δημοκρατία της Μεσογείου! Πανάκριβο όπως όλα άλλωστε , και μην αρχίσουμε τα γνωστά ότι είναι από γυαλί και κτλ, κτλ. Το Σεπτέμβριο στο Σκρουτζ με 400 🙂

Aνδρεας

Ακυρο,αλλα απο οτι θυμαμαι στην Αγγλια η πρωτη ενδεικτικι για το Samsung galaxy s5 ηταν γυρω στα 749 ευρω9εαν θυμαμαι καλα.Δηλαδη πιο φθηνο το Ζ2 που ειναι και καποιας κλασης ανωτερο απο το S5?Λιγο Ελεος!!!

Akis

Δεν ξέρω αν θα κάνει 4 τον Σεπτέμβρη, το βλέπω πολύ δύσκολο. Κοντά στα 5 όμως, το βλέπω πιθανό τον Ιούλιο για τα γενέθλια μου 😛

Νίκος

Μέχρι τότε παιδιά θα έχει βγει το xperia Z3 η το xperia Z2 το μικρότερο όπως το compact

Νίκος

Τελικά το xperia Z2 έχει ζελατίνα προς πίσω όπως τα προηγούμενα μοντέλα σειράς Z?

Takis

@Νικος το Z2 δεν έχει ζελατίνα μπρος και πίσω

Νίκος

Πως γίνετε να μην έχει;; Αφού υποτίθεται έχει γυάλινη οθόνη και το αυτοκόλλητο προστατεύει από την θραύση κρυστάλλων όπως είχαν πει για τα προηγούμενα μοντέλα. Δηλαδή αυτό πως δεν σπάει;

Takis

Η sony λέει οτι δεν βάζει ζελατίνες στο Z2 και tablet Z2
https://www.xperiablog.net/2014/02/25/no-anti-shatter-film-on-xperia-z2-and-xperia-z2-tablet/

Tom

Παιδια δεν εχει. Περα απο οτι το λεει η sony το λεει και μια τυπισσα tech reviewer στο youtube η οποια ειναι 100% εμπιστη σε τετοιου ειδους λεπτομερειες.

Πολυ καλο αν με ρωτατε καθως η ζελατινες ηταν απο τα απιο ποντια πραγματα που εκανε η sony. Το γυαλι μπρος πισω ειναι επιφοβο ομως ουτως η αλλως. Δεν πα να ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο στην σκονη; Αν δεν ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις χτυπηματα και σε στρεβλωσεις που μπορει να υποστει το σωμα του κινητου δεν μετραει. Για αυτο την φοβαμαι λιγο την σειρα Z της sony.

Επισης και apple και LG που ειχα υιοθετησει το design γυαλι μπρος πισω εγκαταλειψαν την τακτικη γιατι υπηρχαν προβληματα.

Νίκος

Οκ Τάκης ευχαριστώ!

Alexandros

Λογική τιμή για αυτά που προσφέρει. Απο τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.