Sony Xperia Z2 Ultra?

Σύμφωνα με πληροφορίες η Sony ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο tabletόφωνο Xperia Z2 Ultra και το έκανε γνωστό μέσα από μια φωτογραφία teaser που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Την εικόνα τη συνοδεύει η φράση “Shh… do you want to know a secret? Stay tuned for the next big thing this season” και περιμένουμε να δούμε τι μας ετοιμάζει η Sony Mobile.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο μοντέλο Sony Xperia Z Ultra έχει οόνη 6.44 ίντσες με ανάλυση Full HD.

Sony Xperia Z2 Ultra, Sony Xperia Z2 Ultra?

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos.last

Αν δεν δω οθονη “για χερι ανθρωπου και ΟΧΙ γοριλλα-μπασκετμπολιστα” ταδε ιντσων με ΜΗΔΕΝΙΚΑ bezels αριστερα-δεξια και ΕΛΑΧΙΣΤΑ πανω και κατω τοτε και πυραυλο να χει δεν θα το δω για επομενη αγορα.

nikos

το Ζ ultra ήταν πολύ καλό phablet που έπαιζες άνετα ότι παιχνίδι ήθελες σε συνδυασμό με τα καλά χρώματα της οθόνης ήταν απόλαυση

Αντρέας

Γιανα πουλήσει αυτή η συσκευή πρέπει να έχει.

Την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ ΛΕΠΤΌΤΗΤΑ των 6.5χιλ και ακόμη λιγότερο.
Quad HD οθόνη.
Ελαφρύ.
Λεπτα μπεζελ στα πλάγια.
Και πάνω κάτω τα μπεζελ.
Σίγουρα 3γιγα ραμ.
Snapdragon 805 ή εάν αργήσει να βγει κάτι καλύτερο.
Καλύτερη κάμερα με φλας.
Καλά ηχεία.
Και τιμή εάν όχι φτηνό 680 τουλάχιστον το πολύ 780

nikos

Έλα sony,μπορεις να ξεπεράσεις τη samsung για το μεγαλύτερο κινητό στον κόσμο!Δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια,απλά μεγάλωσε την οθόνη στις 7″ και άσε τα ίδια Bezels με το z ultra!Πάντως πέρα από την πλάκα αν έχει κορυφαία specs όπως το z ultra για την εποχή του,flash στην κάμερα και 7″ θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για το επόμενο tablet μου!Ψάχνω κάτι μικρό(για ταμπλετ εννοώ :P)και πιστεύω θα με βολέψει.Άντε και σε καλή τιμή!

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά λέτε για τα bezel και κράζετε συνέχεια όμως όλα είναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ. Μ’αρέσει ο σχεδιασμός της Sony όπως και σε πολλούς, τώρα αν δεν θέλετε αδιαβροχοποίηση για να έχει μικρά περιθώρια δεκτό αλλά μήπως τα “γλυκόλογα” να τα λέγατε στην ίδια την Sony μέσω της ιστοσελίδας της ή την εξυπηρέτηση πελατών; Έχετε κουράσει αλλά για το iphone σχεδόν τίποτα.
Όσο για το z ultra είναι εργαλείο ( πόσο μάλλον το 2). Τώρα ειδικά που έχει πέσει στα 3 κατοστάρικα είναι καλή ευκαιρία.

KERAMG

Άμα είναι η συνέχεια του Z ULTRA τότε θα είναι ένα καλό phablet αρκεί να μην μεγαλώσει άλλο η οθόνη γιατί αλλιώς θα λέγεται tablet.

Γιάννης σε λέω

@Αντρέα τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή σου βγαίνουν αυθόρμητα?

nikos

@Αλέξανδρος αν πιστεύεις ότι δεν κράζουμε την apple για τα τεράστια bezels τότε διαβάζεις άλλο blog!Και στο κάτω κάτω δεν είναι το ίδιο.Το iphone είναι 4″ ενω το z ultra 6,5″.Οσο για την αδιαβροχοποίηση ναι μεν μεγαλώνει τα bezels αλλά μέχρι 1 βαθμό!Είδες το μισητό sgs5 να έχει τέτοια πλαίσια ενω είναι αδιάβροχο?

marios

Σαν ποιότητα κατασκευής η sony @Αλέξανδρος έχει ξεκινήσει ως πρώτη με καλή ποιότητα (π.χ.αδιάβροχα) και την ακολουθούν και οι άλλες εταιρείες σιγά σιγά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.