Sony Xperia Z3, έρχεται τον Αύγουστο με μεταλλικό frame;

Τον Φεβρουάριο είδαμε το Sony Xperia Z2 και μπορεί να ακούγεται κάπως νωρίς, αλλά ήδη άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για το Sony Xperia Z3. Το ίδιο είχε γίνει και με το Sony Xperia Z2 που παρουσιάστηκε περίπου ένα εξάμηνο μετά το Sony Xperia Z1.

Έτσι σύμφωνα με πηγές το Xperia Z3 περιμένουμε να ανακοινωθεί τον Αύγουστο, δηλαδή έξι μήνες μετά το Xperia Z2.

Σύμφωνα με τις παρακάτω φωτογραφίες η συσκευή θα έχει μεταλλικό πλαίσιο το οποίο έχει PVD επικάλυψη, που την κάνει πιο ανθεκτική στη διάβρωση, στις πτώσεις και τις γρατζουνιές ενώ λέγεται ότι θα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

Τέλος, παρά το γενικό trend που θέλει τις εταιρείες να στρέφονται προς τις QHD οθόνες, το Sony Xperia Z3 λέγεται ότι θα έχει 1080p οθόνη. Στο εσωτερικό θα έχει Snapdragon 805 χρονισμένο στα 2.7GHz, , 3GB RAM και 20.7MP εξωτερική κάμερα. Δεν μοιάζει να έχει μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το Sony Xperia Z2 αλλά περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να έχει ετοιμάσει η Sony.
, Sony Xperia Z3, έρχεται τον Αύγουστο με μεταλλικό frame;
, Sony Xperia Z3, έρχεται τον Αύγουστο με μεταλλικό frame;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Το περιμένω πως και πως.
Έχουμε διανύσει την μισή απόσταση =3μηνες άρα σιγά σιγά θα βλέπουμε όλο και περισσότερα νέα για αυτό. ( θυμίζω samsung galaxy s5 πρώτες πληροφορίες τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο) άρα

Tom

Και να γιατι δεν ψηνομαι να παρω σονυ κινητο.

Alexis

Συμφωνώ Τομ! 4 ναυαρχίδες σε 2 χρόνια! Ενα Xperia SP είχα το έδωσα και δεν με βλέπω ξανα να πηγαίνω προς Sony! Σκέψου μετά το Z να μην έβγαινε το Z1 και να είχαμε μετά από εναν χρόνο το z2! Χωρίς προβλήματα.

Chris

Αυτό ειναι το ρομπότ ναυαρχίδα κάθε μήνα. Και κάποιος που που αγοράζει κάθε χρόνο συσκευη άμα θέλει να πουλήσει την προηγούμενη ναυαρχίδα αυτή δεν πιάνει ούτε 200 Ευρώ αφού καινουργια μετά απο ένα χρόνο έχει -40 % της αξίας της κάτω.

greg

Κουραστικα πραγματικα μια φορα το χρονο επρεπε να βγαινουν

Ζορζ

Αρκετά ενοχλητικό όντως. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική. Λες και το Ζ1 είναι παλιό και δεν έχει αξία.

Τάσος

Μας τα έχουν κανει ολίγον τσουρέκια θα έλεγα!!Και σιγά τις διάφορες που θα έχει..Τι να πω,κάποιοι θα το πάρουν και αυτο ,αν και γενικά εγώ δεν τα γουσταρω τα Σόνυ κινητά,μου είναι αδιάφορα..!!

ΣΤΕΦΟΣ

για μενα το αργησε πρεπει ανα μηνα να βγαζει ναυαρχιδες ετσι και αλλιως ειναι μουφα

Chris

Πραγματικά βλέπω την LG σε κανά χρόνο πρώτη κατασκευάστρια κινητών.

Γίαννης

παιδια η πολιτικη της Sony ειναι ξεκαθαρη εδω και καιρο και εχει ανακοινωθει. θα βγαζει ναυαρχιδα καθε 6 μηνες για να ειναι παντα στην κορυφη του ανταγωνισμου και να προλαβαινει τις εξελιξεις(οπως αυτη ισχυριζεται). ο καθενας μας νου εχει , αξιολογει και αποφασιζει.

kostas

Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω ακόμα μια φορά. Εγώ κινητό εξαμήνου δεν θα πάρω ποτέ Το Xperia s ήταν το πρώτο και τελευταίο από Sony.

ΑντώνηςΤ

Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα Και γιατί πρέπει “σονυ” και καλά να αγοράζετε πάντα το τελευταίο μοντέλο? Υπάρχει λόγος? Οι εταιρείες πια κάνουν συνεχώς βελτιώσεις στα κινητά τους, μικρές αλλά υπαρκτές. Δεν περιμένουν πια 1+ χρόνο για να βγάλουν ουσιαστικές αναβαθμίσεις. Έχουν μια πλατφόρμα που συνεχώς την βελτιώνουν. Δηλαδή εάν βλέπαμε τις διαφορές ανάμεσα στο Z1 και Ζ3 κάποιος θα έπρεπε να περιμένει 6 μήνες περισσότερο για κάποιες βελτιώσεις που δεν θα βγουν γιατί δεν υπάρχει λόγος να βγει ενδιάμεσο μοντέλο. Ίσα ίσα αυτό βολεύει, αυτοί που θέλουν να σκάσουν 600Ε+ για το τελευταίο μοντέλο ας τα δώσουν, αυτοί που θέλουν ένα πολύ καλό κινητό 6 μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία του θα το πάρουν τουλάχιστον στην μισή τιμή. Ίσως έχουμε κοντή μνήμη, όλες πια οι εταιρείες κάνουν ακριβώς το ίδιο με πρώτη την Apple που είναι και αυτή που το ξεκίνησε. Α και κάτι ακόμα, κινητά αγοράζουμε για να μας κάνουν την δουλειά, όχι για να περηφανευόμαστε στους φίλους μας… α δες έχω το τελευταίο μοντέλο. Μαγκιά δεν είναι να σκας ένα σωρό λεφτά για να το έχεις, μαγκιά είναι να σκας τα λιγότερα έχοντας πολύ καλό μοντέλα. Υ.Γ. Λυπήθηκα πρόσφατα όταν διάβαζα σε ένα site σύγκρισης τιμών, ένα… Συνέχεια »

Beowolf

Περιμένω το Ζ3 premium.

Xperiakias

@ΑντώνηςΤ +1

Σπύρος

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική μερικών. Πρόκειται για ανασφάλεια; Ότι και καλά δεν θα έχετε την ναυαρχίδα; Αν όχι τότε περί τίνος πρόκειται; Ή μήπως φοβάστε την παραμελήση των προηγούμενων ναυαρχίδων; Εκτός από αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο λογικό.
Ίσα ίσα που είναι θετικό για αυτούς που έχουν υπομονή γιατί μπορούν να αγοράσουν ένα καλό κινητό στο -40% της αρχικής τιμής όπως είπε κάποιος πιο πάνω. Που είναι το αρνητικό σε αυτό;

On topic τώρα.
Κρίμα γιατί δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή από το z2.. Περίμενα λαχταριστα νέα για κάνα z2 compact αλλά δεν το βλέπω στο κοντινό μέλλον.. :/

Νίκος

Και το Xperia z2 compact η mini πως θα το ονομάσουν δεν ξέρω, δεν θα βγει;; Πάμε κατευθείαν για z3?

Ιωάννης

Αποψή μου…. Και πολύ καλά κάνει!!!!!!
Γιατί δηλαδή τι έχω να χάσω???? Μόνο κέρδος μπορώ να έχω και αυτό γιατί όταν βγεί το καινούργιο, το παλιό που είναι εξίσου καλό θα έχει πέσει τουλάχιστον 50% κάτω… οπότε σκάω αντί για 750, 300, έχω μια κινητάρα και κάνω την δουλειά μου μια χαρά!!!!!
Γιατί να μη βγάζει κάθε εξάμηνο ναυαρχίδα?? μερικοί πραγματικά δε σας καταλαβαίνω!!
Μήπως να αλλάζατε blog?? Γιατί απ’ όσο ξέρω εδώ, γράφουνε σχόλια άτομα που τους αρέσει η τεχνολογία και οι εξελίξεις σε αυτήν!!
Αντιπαραθέτο… για το iphone λέτε κάθε χρόνο μία ναυαρχίδα δε σας αρέσει!!
Για την samsung που βγάζει δύο κάθε χρόνο (κάποιος άλλος θα έλεγε ότι βγάζει και περισσότερες) galaxy και note δε λέτε τίποτα!!
Ε συγνώμη αλλά μερικούς δε σας πιάνω απο πουθενά!!
Μόνο να μπαίνεται εδω μέσα και να κράζεται ξέρετε

stavros

Ελπίζω το z3 να έχει μικρά bezel τουλάχιστον.

Ιωάννης

Chris.. Είσαι λάθος φίλε!
Αυτό που είπες θα υπήρχε περίπτωση να ήταν εφικτό μόνο σ’ ένα σύμπαν χωρίς apple και samsung!
Αλλά ακόμη και σ’ ένα τέτοιο σύμπαν πάλι πρώτη δε θα ήταν

Κράτος

@ΑντώνηςΤ Για τον απλούστατο λόγο ότι έψαχνα μεμβράνη για να αντικαταστησω στο Ζ1 μου και αφού πήγα ΣΉΜΕΡΑ σε αντιπροσωπία της sony μου απάντησαν ότι δεν έχουν και δεν ξέρουν αν ξαναφέρουν γιατί ήδη κυκλοφορεί το Ζ2!!! Τι λες ρε καραμήτρο?? 8 μηνών κινητό?? Τελικά μίλησα με κάποιον υπεύθυνο και με διαβεβαίωσε ότι θα φέρουν αφήνοντας τα στοιχεία μου φεύγοντας.. Αν εξαιρέσουμε την απαράδεκτη υπάλληλο, γιατί να με υποβάλουν εμένα σε τέτοιο σπάσιμο νεύρων με το να μην ξέρω σε ένα χρόνο αν βρισκω μεμβράνη επειδή θα κυκλοφορεί το Ζ3??? Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα από το κινητό και ούτε μετανοιωνω για την επιλογή μου, αλλά ένα μείον για την επόμενη επιλογή κινητού, όταν με το καλό, σίγουρα το πήρε από εμένα η Sony. Και γενικά όποιες εταιρείες οιοθετήσουν τέτοιες στρατηγικές..!!

dark_master

@ΑντώνηςΤ η διαφορά είναι πως η Sony βγάζει μοντέλα για να τα βγάζει απλά χωρίς ουσιαστικές διαφορές. Σαφώς και η τεχνολογία προχωρά. Δικαίωμα όμως αυτού που το αγοράζει να παραπονιέται.
Διάφορες μεταξύ G Pro 2 και G2 υπάρχουν.
Note και σειράς S Επίσης. One Max και One M8 επίσης. Μόνο η Sony ακυρώνει την προηγούμενη ναυαρχίδα της τόσο σύντομα (κάθε εξάμηνο) μην προσφέροντας επαρκής υποστήριξη για τις παλιότερες. Το Ζ ακόμα τώρα πήρε την 4.4.2 και δεν ξέρουμε αν θα πάρει άλλη. Οι διαφορές μεταξύ Ζ,Ζ1,Ζ2 και του φημολογουμενου Ζ3 ποιές είναι (και αναφέρομαι σε ουσιαστικές γιατί πχ από το Ζ-Ζ2 η στάνταρ αναλυση πχ της κάμερας που μπορείς να λειτουργησεις τα κόλπα της Sony είναι τα 8MP). Άρα οι μόνες διαφορες είναι ο επεξεργαστής και η Ram (και αυτό Όχι σε όλα).
Για ποιο λόγο λοιπόν να δαπανήσει κάποιος τα χρήματα του όταν ή Sony δεν φημίζεται για την μεταπωλητικη της αξια κ την υποστήριξη της?
Καλό είναι να κοιτάμε το ποτήρι και απο τις 2 μεριές και όχι μόνο απο τη μια…

Τομ

Παιδια συμφωνω εν μερει με την αποψη που εκφραζετε καποιοι οπως ο Αντωνης ωστοσο οταν πας για ναυαρχιδα την πληρωνεις και σαν τετοια και παιρνεις επειδη θελεις the greatest and latest που λεει και ο λαος. Αν ειναι να παιρνω κινητο καποιους μηνες αφοτου εχει βγει και μετα απο 2-3 μηνες να βγαινει το sequel δεν εχει νοημα. Δεν θα εχω το Latest and greatest για το οποιο πληρωσα.

ΑντώνηςΤ

@Κράτος , Ναι αυτό είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα, γενικά η αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα είναι απαράδεκτη και μάλλον έπεσες και σε ακόμα χειρότερο υπάλληλο.

Όμως όλες οι εταιρείες δίνουν 2-3 χρόνια εγγύηση και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουν επαρκή αποθέματα ανταλλακτικών.

Εάν δεν το κάνουν μάλλον την πρακτική αυτή θα πρέπει να την κοιτάξουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι ώστε να εκδοθούν ανάλογες οδηγίες. Πάντως ανεξάρτητα από αυτό το σκηνικό ίσως υπάρχουν οδηγίες αλλά δεν εφαρμόζονται ή δεν θέλουν να τις εμφανίσουν για να σε αναγκάζουν να αγοράσεις νέο κινητό.

tiamat

kratos:
αλλος ενας fan-ατικος son-ακιας που λογω arvato και το χαλια after sales service που προσφερει μεσω αυτης η sony σκεφτεται να φυγει . και ξερουμε ολοι οτι αν φυγεις απο μια εταιρεια λογω απογοητευσης ,συνηθως ειναι μια για παντα και δεν ξαναγυρνας.

το πολυ μεγαλο κακο με τη sony ειναι οτι αντι να δει που πασχει πραγματικα (service,προβληματικες συσκευες συνεχεια) ,βιαζεται να βγαλει ναυαρχηδες με αποτελεσμα στη βιασυνη της να βγαζει πολλες προβληματικες.

δυστυχως δεν βλεπω καμια σωτηρια για τη sony οσο και αν τη συμπαθω λογω οτι μεγαλωσα σε εποχες που ηταν το απολυτο σε ποιοτητα …

και το’χω ξαναγραψει στο z2 ‘s hands on. μην απορρειτε μετα γιατι η samsung και η apple παιρνουν ολη την πελατεια. δεν ειναι μονο λογω διαφημισης. ειναι οτι εχουν πολλους ευχαριστημενους πελατες που γινονται πιστοι και προτεινουν και σε αλλους τα κινητα τους λεγοντας ποσο ευχαριστημενοι ειναι

killbillgr

Τελικά η λέξει “ναυαρχίδα” έχασε το νόημα της με κάποιους. Κάθε 3-4 μήνες και από μια ναυαρχίδα βλέπουμε. Δεν είναι ότι βγάζουν συνεχώς γιατί κάτι ξέχασαν να βαλουν στην προηγούμενη ναυαρχίδα και πρέπει να βγάλουμε την αμέσως επόμενη βλέπε galaxy s5 prime. Κοστίζουν και700€ έτσι για να γουστάρουμε.Εδώ θα συμφωνήσω με την πολιτική της Apple 🍎 κάθε χρόνο κινητό 📱. Θα τρέξω πάντως να το πάρω. έλα έχω αρχίσει και αηδιάζω αηδία 😝 αηδία 😝 που λέει και Βασίλης Λεβέντη.

Σταυρος

Αυτο που εγραψες στην πρωτη σου παραγραφο ειναι πραγματικά αυτο που εχω και εγω μεσα στο κεφαλι μου για την Sony. Το after sales service ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Βρισκομαι στην φαση αγορας κινητου και εγω απορρίψει τα sony μονο για αυτον τον λογο. Τον τοσο σημαντικό λογο ομως.

Κριμα πραγματικα για μια εταιρεία σαν την sony.

Θάνος

Είναι απαράδεκτη η Sony ακόμα δεν έβγαλε ναυαρχίδα πάει για άλλη πότε ξανά Sony

tech21man

Παντως πηγα προσφατα να τα δω ολα απο κοντα. Αν το θεμα ειναι μια πρωτη ποιοτικη αισθηση σε χερι αφη,ακομη και οθονη πλεον, η sony ειναι πανω κατω αυτη που τα καταφερνει σε συνδυασμο. Της samsung με το ψευτο πετσι πισω ειναι τραγικα και ευτυχως που εχουν τις amoled. Το μονο θετικο ειναι οτι θα βαλεις θηκη. Της apple ειναι υπερποιοτικα αλλα βλεπεις τις ιντσες και το τι πληρωνεις και το μεγεθος μετραει οπως και να το κανεις πριν αρχισεις να αναλυεις τα υπολοιπα. Της lg δεν ειναι μονο το πλαστικο το θεμα αλλα το γεγονος οτι σου δινει την εντυπωση οτι μπορεις να το συνθλιψεις με το ενα χερι. Το g2 μοιαζει με αστειο σε ποιοτικη αισθηση. Η σειρα Z δινει πολυτελη αισθηση, το UI ειναι σοβαρο -για android- και δεν εμφανιζει λοξυγγα (γρηγορα μου φανηκαν ολα) και η οθονη πλεον ειναι φοβερη. Καμια σχεση με τα πρωτα Ζ. Και επειδη βγαζει πιο γρηγορα σε κυκλοφορια κινητα πειραζει αυτο? Ολα ειναι λιγο βελτιωμενα και φορανε το κατα δυναμη καλα hardware. Δλδ να περιμενεις μια φορα το χρονο για το S4 και να σου βγαινει με το s600 καλυτερο ειναι? Λες και αμα δεν παρει καποια αναβαθμιση θα ανατιναχτει η… Συνέχεια »

Ιωάννης

Η Sονυ είναι απο τις εταιρίες που βγάζουν καλές συσκευές θέλω να πω ότι δε βγάζει προβληματικές. Απλά η πτώση που είχε πριν καιρό οφειλόταν σε κακές συσκευές και όταν λέω κακές εννοώ έναν συνδυασμό αρκετών πραγμάτων. Για τον φίλο μας που έβαλε για όνομα τη λέξη kratos έχω να αντιπαραθέσω: Εχω 2 συσκευές στην κατοχή μου xperia arc s και galaxy s3 mini…. Το samsung δεν το έχω πολύ καιρό αλλά είναι συσκευή του 12′ μεμβράνες προστασίας έχω 2 την μία την χρησιμοποιώ! Το xperia όμως το έχω σχεδόν 2 χρόνια, κινητό του 11′, παίζει να του έχω βάλει 3 ή 4 μεμβάνες και αυτή τη στιγμή έχω άλλη μία για καβάντζα. Φυσικά, μπορώ να βρώ και άλλες παρόλο που το ένα είναι συσκευή τριετίας!!!! Το κράτος απο τη στιγμή που είναι και κράτος, απορώ πως δε μπορεί να βρεί για το z1 (τσάμπα το όνομα) Ντε και καλά δηλαδή πρέπει να πάμε στην αντιπροσωπεία τις Sony, για να πάρουμε μεμβράνες προστασίας, για τα Sony κινητά μας?? Πάντως παρόλο που κυκλοφόρησε το z2 και πλέον η τιμή του έχει πέσει περίπου στα 600 ευρώ το z1 δεν είναι και πολύ πιο κάτω στα 400 ε??? Δε το λες και… Συνέχεια »

Τομ

Ειναι πολυ σημαντικο το after sales κομματι ειδικα αυτην την εποχη που τα ηλεκτρονικα ειναι πιο ευαισθητα και χαλανε πιο ευκολα. Ζουμε στην εποχη της βραχυβιοτητας των ηλεκτρονικων οποτε το σερβις και η εξυπηρετηση ειναι πιο σημαντικη απο οσο ποτε. Η Sony εχει μεινει στα nineties που επαιρνες κατι και σου μενε. Τωρα δεν ειναι ετσι και δεν εχει βελτιωσει αντιστοιχα το σερβις της για να ισορροπησει την κατασταση. Οπου και να δω εγω προσωπικα βλεπω εταιριες με ολοκληρωμενα προιοντα αι εξυπηρετηση να ειναι οι μονες που πετυχαινουν. Dell, Apple, Samsung, LG ολες οι εταιριες αυτες δεν θα ηταν το ιδιο χωρις το σερβις τους.

Johnny

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να έχετε το τελευταίο και καλύτερο μοντέλο.Τόσο τραγικό είναι στα δύο επόμενα μοντέλα που θα βγουν να πάρετε μόνο το ένα;

Από αυτό το γεγονός φαίνεται ότι παίρνετε τα καλύτερα κινητά για να τα μοστράρετε και να καμαρώνετε ότι έχετε το τελευταίο κινητό, όχι επειδή τα χρειάζεστε.

Tom

Καλα ας μην αρχισουμε το τι χρεαζομαστε και τι οχι. Οταν παιρνεις κατι high end σαφως δεν το παιρνεις επειδη ειναι αναγκη. Αλλιως ενα windows phone με 150 ευρω τα κανει ολα και μια χαρα. Η ενα moto g στα 200 που κανει ακομα περισσοτερα.

Geo

Την Sony την βλέπω να μένει στην αγορά κινητών 1-2 χρόνια ακόμη το μέγιστο. Όταν μπαίνεις μέσα και δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης λόγω μέτριων προϊόντων που βγάζεις κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να πουλήσεις , το ίδιο έγινε με την Nokia και την Motorola. Και η ίδια η Sony πούλησε τα Vaio πριν λίγες ημέρες ενώ και στις τηλεοράσεις χάνει λεφτά συνέχεια.

Ιωάννης

Ρε συ Geo τα μέτρια προιόντα που τα βλέπεις? ήθελα να ήξερα!
Ψάξου λίγο και θα δεις ότι σε κάθε κατηγορία η Sony έχει και απο ένα δυνατό χαρτί!!!!
Τώρα αν πραγματικά τα έχεις δει και επεξεργαστεί και σου φαίνονται μέτρια, άποψη σου και μάλιστα δεκτή..

Alex

Εχω το Ζ…την πρωτη μερα που το πηρα ειχε καμμενα Pixel
το στέλνω για service, το περνω μετα απο 2 εβδομαδες και δεν τα ειχαν φτιάξει.
το ξαναστελνω και εναν 3 εβδομαδες να το τελειωσουν με αποτελεσμα να εχω πλειρωσει κινητο και κινητο να μην εχω
οπως ειχα πει και σε αλλο θεμα μπορει να εχει καλες καμερες σαν εταιρεια και να δεινει και σε sammy lg κ.α. αλλα στα δικα της κινητα ειναι αθλεια λες και δεν μπορει να φτιαξει τα λογισμικα της…
τα update ειναι χαλια
και εχουν αρκετα κολλιματα
και οπως ειπε και @tiamat και εγω μεγαλωσα με sony στα καλα της αλλα ως εδω για εμενα δεν θα με ξαναδει

killbillgr

Την μαύρη πέτρα στην Sony την έριξα εποχή sola Kai U μετά απαράδεκτα λαγκαρισματα και με ένα προσβλητικό σέρβις κατά την άποψή μου όταν κάποτε τους είχα δώσει εν x10 mini με το γνωστό πρόβλημα στον κονεκτορα της φόρτισης.ο οποίος τότε κονεκτορας δεν έκανε επαφή σωστά και δεν φορτιζε φυσικά. Αποτέλεσμα αυτού να μου χρεώνουν σε εμένα το σφαλαματους και να μου ζητούν 110€ για επισκευή οι ρόμπες.

Αντρέας

-δεν διάβασα όλα τα σχόλια αλλά άποψη μου είναι ότι .

Samsung Mobile η αγαπημένη σας εταιρεία.
Samsung galaxy s4 ΜΑΡΤΙΟΣ
Samsung galaxy note3 ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ
Samsung galaxy s5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Samsung galaxy note4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ( ΜΆΛΛΟΝ)

S4 – note3 =5μηνες
note3 – S5 =6μήνες
S5 – note4 =6μήνες

Άρα.Καημένα samsung fanboys

Τομ

Το οτι ειναι διαφορετικη κατηγορια το note απο το galaxy να το πω η το ξερεις και το παιζεις επιτηδες κινεζος; Note και galaxy ειναι αλλο πραγμα. Ζ1 και Ζ2 ειναι το ιδιο. Μην βλεπουμε φαντασματα και μην παμε να αποδειξουμε τα αναποδεικτα. Χειροτερη απο την σονυ σε αυτο δεν υπαρχει. Ιδια κινητα 3 στον αριθμο ενα χρονο τωρα και πηρε τρεις γενιες να βαλει μια οθονη που δεν ειναι τελειως χαλια..

Αντρέας

Όχι φίλε δεν ισχύει αυτό.
Και οι δύο είναι hiend συσκευές και ναυαρχίδες της Samsung.
Δηλαδή εάν η Sony βγάλει
xperia z series
Xperia omega series
Xperia q series
Και ανά δύο μήνες αλλάζει ναυαρχίδα δεν θα το σχολιάσετε αρνητικά

Ιωάννης

Αντρέας άπειρα +++
Τομ πήγες να το παίξεις έξυπνος πιο πριν.. τα ‘θελες και τα ‘παθες φίλε μου..
χαχαχαχα

γιαννης

@+1 tech21man.
Περιμενω πως κ πως να βγαλει ενα z2 wp να το παρω μετα απο δυο νοκια στη σειρα.
Βεβαια δε την αλλαζεις ευκολα τη ποιοτητα της νοκια αλλα εχει πολυ καλη αισθηση στο χερι ολη η σειρα z οπως κ η htc βεβαια αλλα προτιμουσα το μ7.
K πλεον η σονυ με οθονη ηχο καμερα ειναι δυνατο πακετο.
Τα αλλα ειναι πετα τα δυστηχως μιας κ παντα ξεκιναω απο τη ποιοτητα προσωπικα χωρις να θελω να θιξω τους υπολοιπους στο τι προτιμουν.

Κράτος

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο σχόλιο προς το nickname μου. Καμία σχέση η σημασία της λεξης που υπονοείς, ψαξ’το καλύτερα .. Στο θέμα μας. Επειδή δε θέλω να προκαλώ εντυπώσεις, προφανώς και έψαξα αλλού (σε αλυσίδες καταστημάτων) πριν καταλήξω να την ψάχνω στην Sony!! Και όχι στο κολοκοτρονιτσι, αλλά στην 5η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας!! Δεν έχω απογοητευτεί που βγάζει κάθε 6 μήνες ναυαρχίδα, δεν έχω απογοητευτεί από την συσκευή, δε με νοιάζει η μεταπολητική της αξία.. Με νοιάζει να μην απαξιώσουν την συσκευή στο χρονο πάνω και να μπορώ να βρίσκω βασικά πράγματα για την συσκευή μου εύκολα και γρήγορα..!! Απλά Ελληνικά! Οκ να πούμε για την Sony τα αρνητικά της αλλά και η σαμι είδα την σειρά galaxy πώς την τραβάει από τα μαλλιά τρίχα τρίχα ακόμα και την σειρά s.. Μου αρέσει πολύ το αντροιντ αλλά θεωρώ ότι το τρέχουν πάρα πολύ οι εταιρείες λόγο του ανταγωνισμού και δημιουργουντε ρήγματα..

Sot11

Και μετα απο κάτι τέτοια αναρωτιόμαστε γιατι υπάρχει κατακερματισμός στο android, και πως να μην υπάρξει οταν κάθε εταιρεία κάνει οτι θέλει; Και επίσης πως μετα να δώσουν αναβαθμισεις οταν έχουν 15 ναυαρχίδες 25 mid και 30 low-end συσκευές;

Geo

@ Ιωάννης
Με καλυψε και ο Alex με την απάντηση του. Πάντως αν το ψάξεις θα δεις ότι και το Z1 και το Ζ2 και το compact είχαν κατασκευαστικά προβλήματα.

Nio

Ρε Αντρέα τι S4 και note3 μου λες???
Μην πας μακρυά. Για το S4 μόνο έχει βγάλει έκδοση με αλλο επεξεργαστή, Black edition, βλακ edition και δεν συμμαζεύεται. Τι δηλαδή? Επειδή δεν τα ανακοινώνει? Αλλά εμένα δεν με νοιάζει. Θέλω να είναι φτηνά γρήγορα και να δουλεύουν καλά.

Αντρέας

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μα κι εγώ το ίδιο λέω

killbillgr

Εγώ βλέπω την Sony να συνεργάζεται με τον αμερικάνικο ναυτικό 🔱 να φτιάχνουν μαζί τις ναυαρχίδες,μας μας έπρηξαν 700 κατοστάρικα κινητά και στο τρίμηνο -150€ κάτω τουλάχιστον.
Thunder Thunder Thunder cats άντε για ύπνο 😫

Ιωάννης

Ρε κράτος μου απαντάς στο ίδιο μοτίβο! Για το όνομα σου μια απλή υπόθεση έκανα και ένα αθώω αστειάκι..!
Σου λέω ότι είναι αδύνατον, μα να βρίσκω εγώ για κινητό τριετίας screen protector και για το δικό σου κινητό που ούτε χρόνο δεν έχει που κυκλοφόρησε να μην βρίσκεις!!!!
Μη λέμε ανακρίβειες!!
Αν είναι δυνατόν!! μια χαρά υποστήριξει έχει το z1….
Εγώ σε χωριό 500 κατοίκων μένω αλλά μέχρι και εκεί, internet υπάρχει για να μπορούμε να παραγγείλουμε κανα 2 προστατευτικά οθόνης!
Καλά τώρα κάνω λάθος ή μου λες να ψάξω το λόγο που εσυ έχεις βάλει τέτοιο όνομα??

apostolos

Tom μιας και αναφέρθηκες στην LG το σέρβις της είναι τρισαθλιο και εξηγούμαι.
Αγόρασα από wind τοLG Optimus L1 II με μοναδικό σκοπό να το χρησιμοποιώ σαν hot spot. Για να μην μακρυγορω ποτέ δεν δούλεψε. Μετά από πολλά τηλέφωνα και πηγαινε έλα στο σέρβις αποφάνθηκαν ότι δουλεύει με κάρτες Vodafone cosmote αλλά όχι με wind. Μάλιστα μου έλεγαν να τους πάω εγώ κάρτα να το δοκιμάσουν λες και ολόκληρη εταιρεία δεν διέθετε πέντε ευρώ. Επειδή η ψυχική υγεία είναι πολύτιμη απλά έπαψα να ασχολούμαι.
Φυσικά πριν προσπάθησα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο μπας και έδινε λύση αλλά το αίτημα μου προωθήθηκε στο υπερπέραν.

Chris

Κατάντια εταιρία έχει γίνει. Δεν έχει ουδεμία σχεση με την πανάκριβη αλλά ποιοτική εταιρία που ήταν. Έχω στο χωριό 25 χρόνια τηλεόραση SONY και 10 χρόνια βίντεο πανάκριβα εκείνη την εποχή μου λέγαν οι γονείς μου αλλά αυτη η τηλεόραση 25 χρόνια δουλεύει ακόμα και μάλιστα τέλεια. Πραγματικά κατάντια μια τέτοια εταιρία πρώην σύμβολο ποιότητας να έχει αυτήν την στιγμή το κορυφαίο της προιόν το Ζ2 στα κινητά το οποίο έχει 750 ευρώ και να έχουν γεμίσει οι αξιολογήσεις του σκρούτζ στο οτι το 60% των συσκευών είναι στο service γιατί ήταν προβληματικές.
Οι κορεάτες έρχονται και μάλιστα με φόρα αν συνέχίσουν έτσι έχουν να δούνε ακόμα χειρότερα.

Chris

Υ.Γ Και πιστέψτε με οι Κορεάτες δεν είναι το καλύτερο μου.

greg

μα ποσο δικαιο εχει ο @αapostolis και εγω ειχω παρει το g2 και μου βγηκε ο κ@λος να τρεχω στην κατεχακη και να εχω μεινει χωρις κινητο 7 μερες και στο τελος να το περνω πισο και να μην ειναι οπως πρεπει και μετα ξανα τα ιδια και στο τελος μετα απο 15 μερες μου λενε αντικατασταση και πηρα το s5 και ηρεμισα

fanis

εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από τη sony από το Ζ2 που έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής . όποιος έχει το Ζ2 δεν χρειάζεται για αρκετό διάστημα ανα πάει σε άλλο smartphone .

Ιωάννης

Ρε συ Chris πες καλύτερα ότι δε συμπαθείς την Sony και μη λες ανακρίβειες.. 60% λέει ότι τις έχει στο service??? στο skroutz??? Εγώ που μπάινω συχνά γιατί βλέπω ότι το 30% λέει ότι ζεσταίνεται!!! κ ότι το έστειλε στο service! (αυτά που γράφουν είναι σαν αυτά που έλεγε ο βλαχάκης στο preview του συγκεκριμένου μοντέλου, αμφιβάλλω αν ισχύουν)
Καλά τη είναι αυτά που λες τώρα?? To αλλο 30% που το βρήκες δηλαδή????
Και απο πότε η βαθμολογία χρηστών του skroutz σ’εμας τους techblogers είναι τόσο σημαντικό στοιχείο!!??

grigoris

αυτή την στιγμή η sony έχει το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και είναι πολύ καλύτερο από s5,g2 κ.τ.λ. το έχω λιώσει το Ζ2 και δεν έχει καθόλου υπερθέρμανση .

Chris

Ρε φίλε αποφασίστε! Δεν συμπαθώ την sony samsung htc lg apple ποιά συμπαθώ τελικά γιατί για όλες τις εταιρίες μου το λέτε. Και στο κάτω κάτω δεν είναι καθόλου ανακρίβειες τα έχουν γράψει όσοι το έχουν αγοράσει. Απαράδεκτοι είστε εσείς η όσοι απο εσας που σας κοροιδεύουνε εταιρίες που έχουν το θράσος να σας πουλάνε προβληματικά κινητά με μία τιμή 750 Ε (που σήμερα παινεις και αμάξι) και εσείς αντί να τις κράξετε κάθεστε και τις υπερασπίζεστε. Καλά κανουνε και σας κοροιδεύουνε γιατι στο δούλεμα σας έχουν δεν χωράει η αμφιβολία.

basia

πάντως όποιος δει ένα review για το Ζ2 θα καταλάβει ότι η sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει σημαντικά σημάδια βελτιώσης τα τελευταία χρόνια https://www.engadget.com/products/sony/xperia/z2/

Κράτος

@Ιωάννης εγώ πριν 8 μήνες έκανα πόλεμο εδώ μέσα για το ότι το Ζ1 δεν είναι μάπα καρπούζι, πήγα και το αγόρασα γιατί πάνω από όλα μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα, ενώ τώρα κάθομαι και το κράζω γιατί απλά είμαι.. Χ@ζος!! Οκ αγορίνα με επεισες. Λες και το έψαχνα σε μπακάλικο.. Δεν έχει αξία το θέμα μου για να κάνω τέτοια συζήτηση οπότε το αφήνω εδω. Φιλικά πάντα.

Κράτος

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την Sony center να πάω να παραλάβω την μεμβράνη.. Τώρα φέρθηκαν επαγγελματικά..!! Αντε να διασκευάσω τις εντυπώσεις, για να μη νομίζετε ότι έχω έρθει από καμιά σπηλιά.. Sorry για το διπλό post.

nikos

πήρα το Ζ2 και μου αρέσουν πολύ η φωτεινότητα της οθόνης , το βίντεο 4κ αλλά και οι υποβρύχιες λήψεις . Το Ζ2 καλύπτει και τον πιο απαιτητικό . αδιάφορο θα έιναι το Ζ3 για όποιν έχει πάρει το Ζ2

Nikos

Για ποιο λογο βγενεται και κραζετε; Αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας. Αμα δεν γουσταρετε πολυ απλα μην περνεται σονυ

Aimilios

Ολλοι λιγο πολυ της τεχνολογιας ειμαστε,εγω εχ παρει με επιδοτηση το HTC DESIRE 816 κ ειμαι ευχαριστημενος βεβαια εχει μεγαλη οθονη στις 5,5″ λιγο πιο μικρο απο το galaxy note 3.το να αλαζεις συσκεβες καθε λιγο κ λιγακι δεν εχει νοημα.παλιοτερα που ηταν με κουμπια η συσκεβες εκλεινα σε NOKIA κ SONY κ τωρα με τα αφης σε SONY,ειπα ομως να κανω την αλαγη με HTC κ οπως προ ανεφερα ειμαι ευχαριστημενος.κ ειναι κ το καλυτερο απο την σειρα του δλδ την σειρα DESIRE.παιδια καντε υπομονη με τα κινητα που εχετε ετσι κ αλιως συνηθως κοντα στα χριστουγεννα τα καινουρια μοντελα πεφτουν η τιμες τους οποτε γιατι η βιασινη;….

Konstantina

Είμαι κάτοχος του z3 compact, μετά από κατοχή 3 χρόνων του xperia mini (του μεσαίωνα ας πω καλύτερα), του έβγαλα το λάδι του κινητού εδώ και 3 χρόνια και είπα να πάρω κάτι καινούργιο (για να συνεχίσω το έργο μου!), προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη, αλλά αμφισβητώ τον όρο ναυαρχίδα για τον απλούστατο λόγο ότι η παραγωγή είναι τεράστια οπότε ο όρος από μόνος του έχει αυτοκαταργηθεί. Η πολιτική των εταιριών είναι να πουλάνε όσο περισσότερα μπορούν, να γίνονται ανταγωνιστικές ως προς τις άλλες εταιρίες, οι οποίες τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν αυξηθεί επικίνδυνα,με αποτέλεσμα να προκαλούν τρόμο (αν θέλετε πείτε το έτσι), στις εταιρίες που συνήθισαν τόσα χρόνια να είναι στην κορυφή, βλέπε sony και nokia. Ένα πραγματικό fail των ”μεγάλων” εταιριών στο χώρο, samsung, sony, apple,nokia είναι η μαζική παραγωγή των ναυαρχίδων τους, αυτό γίνεται γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να απαιτείται και μεγαλύτερη παραγωγή, εννοώντας τα καινούργια κάθε 6 μήνες ανταγωνιστικά μοντέλα. Θέμα στρατηγικής είναι, παρακολουθώντας τις εξελίξεις του χώρου θα δείτε ότι μόλις σκάει μια ”ναυαρχίδα” στη μια εταιρία, μετά από λίγο σκάει μια και σε μια άλλη εταιρία. Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης να μην κυνηγάμε τη τεχνολογία σαν σκυλάκια, απλά να την… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.